עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יניב קופר,

מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by taltarablus,

ההתקדמות האיטית המאפיינת את מערכת ההפעלה Windows Phone מקבלת שינוי במעט, עם עדכון חדש בשם \"Lumia Denim\" המתחיל להופיע במכשירים ושמביא מספר שיפורים משמעותים מאוד לפלטפורמה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/lumia-denim-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  5. תיעוד תהליך הפירוק של הדגם המתקפל עלה לאתר הפופולרי, עם עדות נוספת לחולשה המכאנית היחסית שלו - ואז נעלם, לבקשתו של השותף אשר סיפק את החומרה לכתבה

6. Started by אדומי,

שלום, מישהו יודע מדוע בסטרימר שיאומי מי בוקס פרטי לא ניתן לקבל את היס פלוס לייב (ללא דיליי)? יש לי מנוי ליס פלוס והאפליקציה מותקנת אצלי אך להפתעתי גיליתי שבסטרימר פרטי לא ניתן לקבל את הלייב לכן הדיליי אצלי בשידורי כדורגל ארוך. הפיצ'ר קיים רק בסטרימרים ששייכים ליס. מישהו יודע מה ההבדל? תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. היי יש לי את המכשיר הנ"ל Palm Tungsten E http://www.palm.com/us/support/tungstene/ ביקורת http://www.the-gadgeteer.com/review/palm_tungsten_e_review הייתי רוצה להסיר קבצים מתוך הPalm כמו תמונות ושאר דברים שהכנסתי לשם ואינני יודע איך...

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. בעברית בפרט ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. יש כאן טבלאות של סכומי כסף בהפסדים על מכירת סלולר לא רק שאני לא רואה פשיטות רגל כל יום מצטרפות עוד חברות לשוק רק לאחרונה חזרו לשוק אנדרואיד מוטורולה , נוקיה ( ברבעון 4 ) http://www.tgspot.co.il/apple-and-samsung-are-the-only-companies-making-money-from-smartphones/ זה אומר הרבה על יצרניות סיניות רבות שמוכרות בחצי מחיר ופחות ולך תדע אם יהיה אבא ואמא לתקן את הסלולר וזה גם מסביר למה העידכונים איטיים עד לא קיימים ביצרניים סיניים ( זולים ) סמסונג אמרה לפני שנה השוק נהיה עמוס מידיי ויהיו פשיטות רגל

10. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by ns,

אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by taimor,

מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by SinMaker,

היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by m1ke,

http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by QQQ,

אני מתכוון לרכוש בכמה ימים הקרובים את ה-W880i של סוני אריקסון ולא הצלחתי למצוא מידע רשמי/לא רשמי שמאשר שיש לו/אין לו תמיכה בפרופיל BT AVRCP. חשוב לי לדעת כי אני קונה אוזניות בלוטות' שיש אפשרות לשלוט דרכן על המכשיר דרך כפתורים שיש על האוזניות (דורש AVRCP). למישהו יש כאן את המכשיר/יודע אם יש לו/אין לו AVRCP? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. Started by amit27,

יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  18. המרדף אחרי WhatsApp נמשך, ומעכשיו גם Google Allo זמינה לשימוש בגירסת דפדפן עם קישור אל מכשירי אנדרואיד לכתבה

19. Started by dorlt,

היום הלכתי בשביל לקנות מכשיר חדש, אבל בסוף החלטתי שאני אלך מחר בשביל לחשוב עוד קצת על איזה מכשיר אני רוצה. החלטתי שכרגע הדבר הכי טוב בשבילי לקחת זה ה6120C והתקלות היחידות ששמעתי עליו זו ההתחממות שלו בזמן שיחה, רציתי לדעת עד כמה זה חמור (או תוך כמה זמן זה מתחמם) ואם יש עוד בעיות נוספות ואת החוות דעת הכללית שלכם על המכשיר זה דחוף אז תודה לכל מי שעוזר =] ראיתי גם שהסוללה שלו נגמרת מהר, אין לי כל כך עניין בסמביאן(לא מבין את היתרון) שווה לי במקום את הK800I? או את הE65?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Skion,

כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by DuDsAn,

חשבתי על לרכוש LG G3 או 1+1 או שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר ? אשמח לעזרה ושיתוף מידע

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. Started by OC,

אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

קנו לי ipod nano 2nd generation 2GB - בצבע לבן-אפור. עגשיו שנכנסתי לplaylist ראיתי שיש לי שם "Music videos" וחשבתי וואלה אולי אפשר לשים פה קבצי מוזיקה. מישה יודע על דבר כזה, האם זה אפשרי? האם למישהו יש אייפוד כזה?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.