גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
על אף האתגרים, מפתחת שבבי ה-Snapdragon מצליחה לשמור, ואפילו להגדיל, את הפער שלה בראש תחום העיבוד למובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
תיעוד תהליך הפירוק של הדגם המתקפל עלה לאתר הפופולרי, עם עדות נוספת לחולשה המכאנית היחסית שלו - ואז נעלם, לבקשתו של השותף אשר סיפק את החומרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Realme C3 יציע סוללה גדולה וכוח עיבוד עדכני מבית חברת Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים נגן לאמא של חברה שלי, ומכיוון שיש שוק גדול כל כך התבלבלתי והחלטתי לשאול כאן. מה מומלץ בתחום של עד 200 ש"ח עם לפחות 2GB. שיהיה נגן קל להפעלה ואמין. למוסיקה בלבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האפשרי, במידה ויש לי דונגל סטנדרטי? (האוזניה המדוברת היא פלאנטרוניקס ויג'ר 510)
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך מציגים תמונה של האלבום בזמן שמיעה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן שיכול לשמש גם כזכרון Usb נייד (דיסק און קיי) כזה שלא צריך תוכנות ושאני יכול לחבר אותו לכל מחשב ולהעביר קבצים וחשוב שלא יהיה לו כבלים אלה Usb זכר מובנה על הנגן עצמו גדלים שבין 4-8gb יהיה מצויין האם יש יצור כזה מחברה טובה ולא משהו שהוא זבל סיני תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את ה-Z3 ואני רוצה לעשות לו עידכון תוכנה, אבל אין כזה דבר MOTOROLA ישראל ואני לא מוצא עידכונים בסלקום. אם מישהו יודע איך לעשות עידכון לפלאפון הזה אני מאוד ישמח ומאוד יודה לו.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD.. יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס? במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי. תודה
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-