גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מבין שסוני שחררה בחודשים האחרונים את דגם הקומפקט החדש שלה, XZ2 compact . הייתי שמח לקרוא עליו כתבה כאן באתר, וחוות דעת אם למישהו יצא לשחק איתו.. למי שלא מכיר, אנחנו חובבי מכשירי האנדרואיד הקומפקטיים די מקופחים :-( ודי קשה למצוא מכשיר טוב, אך גם קטן וקל. כל המכשירים החזקים הם מפלצות ענק, וקצת מזניחים את חובבי המכשירים הקטנים (מתחת ל 5 אינטש). אני חושש שהסוני החדש לא כ"כ קל משקל :-( נראה שבחו"ל ניתן להשיג אותו ב 500$ ? https://www.techradar.com/reviews/sony-xperia-xz2-compact-review
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הדגם החדש מבית ZTE מציע שבב Snapdragon 855 Plus, מסך 90 הרץ וסוללת ענק במחיר מפתיע לטובה של 2,200 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מודע לזה שהסמסונג לא דור שלישי אבל הבנתי שיש לו מלא אפשרויות... אני מחפש פלאפון שיהיו צילצולים שהם ציפצופים ולא מוזיקה...אני מתכוון כאשר אני מקבל SMS שיהיו ציפצופים ולא מוסיקה. ושיהיה אפשר לשים שיר מהמחשב ושהוא יהיה הצלצול... מה דעתכם במי מהם יש יותר פי'צפקס מה שנקרא?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה עידכנתי גירסה לנגן לעברית...הכל עבר חלק ובלי בעיות...(שאגב עד לפני זה לא היה לי שום בעיה עם הנגן והוא היה מצויין)... אחרי קצת זמן של שמיעה ושימוש.. הנגן מחובר למחשב עם USB...ופתאום הוא עושה לי את הצליל של ניתוק מכשיר מהUSB...... אני לא יכול להדליק אותו..ולא לכבות...והלד הכחול של הגלגלת לא מפסיק לדלוק.... ואני לא יכול לעשות ריסט למכשיר בצורה כלשהי?... אי אפשר לנתק את הבטריה בצורה כלשהי?...(בלי להתחיל לפרק את הנגן ל65402 חתיכות..).. ואללה מה אני עושה?...
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן, (לא הייתי בטוח אם זה שייך לפורום הזה אז אם לא-תעבירו) אז ככה. אני מתלבט בין שני נגני DVD ניידים ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהשניים, תודה. הנגנים הם: 1.MARATON PDVD-101HD 2.MUSTEK MP76B חשוב לציין שהנגן הראשון עולה כ100 שקל פחות מהשני. איזה מהם כדאי לקנות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
על אף האתגרים, מפתחת שבבי ה-Snapdragon מצליחה לשמור, ואפילו להגדיל, את הפער שלה בראש תחום העיבוד למובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המתחרה החדש של ה-Razer Blade Pro מציע המהרה למעבד ולכרטיס הגראפי שבו, לצד מסך G-Sync בקצב רענון גבוה במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-