עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psybrain,

להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  2. כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.

3. שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB

4. Started by Yakim Peled,

יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Alex89,

איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?

6. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך את המומנטום הגדול שיצרה בשנה שעברה עם התרחבות בינלאומית, אך עושה זאת באופן מעט תמוה שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד עבור Huawei, אין בכך ספק, בייחוד עם גראנד פינאלה שכלל מכשיר נקסוס ראשון אשר זכה לשבחים רבים וה-Mate 8 שהוכרז עם שבב Kirin 950 עדכני ומתקדם. עם זאת, בינתיים התחושה היא שפתיחת שנת 2016 של החברה הסינית היא מהוססת, וכוללת כמה החלטות שמאכזבות אותנו. ב-Huawei ניצלו את CES בכדי להכריז על כוונות להרחבות בינלאומית משמעותית, עם מכשירי ה-GX8, ה-Mate 8 הטרי – וגם עם טאבלט חדש בשם MediaPad M2. והנה הסייגים שלנו בנושא. נתחיל עם ה-GX8, אשר מהווה אח תאום ל-G7 Plus ול-G8 המתכתיים לשוק הביניים אותם הציגה החברה בסוף שנת 2015. עם גוף שע…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by Iverson,

http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by mrraz,

תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by naki,

התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה

12. שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. השאלה בכותרת

15. מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%9c-linshof-%d7%a0%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר?

19. Started by at,

הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה הבנתי שהוא תומך בכתוביות smi כלומר אם אני מוריד סרט ומצמיד לו כתוביות של srt או סיומות אחרות הוא לא יצליח לקרוא או לזהות את הקובץ? האם צריך להמיר את הכתוביות ע"י תוכנה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר סלולארי חדש. אחרי חפירות לא מעטות אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה שיהיה במכשיר, אבל לא הצלחתי למצוא מכשיר מתאים, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי להתמקד. הדרישות שלי הן: 1. תקציב - עד 1500 ש"ח 2. גודל - מכשיר קומפקטי יחסית, בתנאי שהמסך עדיין קריא. 3. קיבולת סוללה סבירה - צריכה להספיק ליום שלם (דיבור+stby) ללא טעינה. 4. רמת קרינה נמוכה. 5. תפעול פשוט ואינטואטיבי. 6. תמיכה בכמה שיותר תדרים כדי לאפשר קליטה בכל הרשתות - כולל בארה"ב. 7. זיכרון פנימי גדול או אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון. 8. מכשיר קשוח ואמין - רצוי עם "אבא" בארץ. האם יש חיה כזו ? אם אין ברירה, אני מוכן למתוח את התקציב עד 2000 ש"ח אבל זה גבולי.…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  22. לפי הכותרת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. Started by Eli100,

אני עדין תקוע עם N85 ונמאס לי ממנו לגמרי אני רוצה לקנות מחנות פרטית \ יד שניה אין הגבלה של תקציב בתכלס מה שאני רוצה זה או GALAXY S2 ב2800 מחנות פרטית או IPHONE 4 ב2000 שקל יד שניה במצב טוב מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  24. מפתחת הבקרים הטאיוואנית למוצרי אחסון Phison מתכוננת למתקפה גם על שוק זכרונות ה-UFS הזעירים, בתמיכת קוואלקום ו-Huawei לכתבה

25. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם, אני צריך להדפיס באופן שוטף מסמכים מהמייל בגלאקסי.. יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם כל מדפסת מתאימה?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים