גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה מכשיר ישן יחסית, נפח האיחסון של המכשיר הוא 32MB + כרטיס זיכרון בגודל 512MB . האמת? קטן מאוד ודיי עלוב מכיוון שכל התוכנות החדשות שוקלות מעל ג'יגה. האם בכל זאת יש תוכנת ניווט קלה ועדכנית? חברים, אני אשמח לקבל תגובות כמו - תזרוק אותו לים. זה בכל אופן לא מכשיר ששייך לי.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יעלה בין 599 ל-1,499 שקל והתחייבות של 18 חודשים לחבילות דקות/sms/data בסכומים של 200-300 ש"ח (150 sms ו 200 דקות) מכירי מכשיר "ברזל" יהיו 4,000 ו5,000 ש"ח לגירסאות ה16 וה32 ג'יגה בהתאמה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20091001_1442112
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש שני נגנים שאני ממש בהתלבטות איזה לקנות: 1. יש את הSamsung P2 שעולה 576 ש"ח בקרביץ (גרסת ה2GB ).. 2. ויש את ה Iaudio/cowon D2 שעולה 579 ש"ח בבאג (גם כן גרסת ה2GB)... אני רוצה לקבל המלצות לגבי שני הנגנים, תודה!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בדיוק "שידרגו" לי את המכשיר (אם לשדרג זה נחשב להחליף חרא בחרא ), די הסתדרתי איתו אבל... איך אני אמור להעביר תמונות אליו???!!!???!!! שמתי בכרטיס זיכרון 10 תמונות, מתוכם הפלאפון מזהה רק 3!!!!! מה הגודל של התמונה צריכה ליהיות בשביל שאני יוכל לשים את התמונה כרקע ושהפלאפון יזהה אותה? ואיך אני שם קובץ MP3 כצלצול?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר טוב למסגרת עסקית, אשר ישמש אותי גם כ-GPS וגם כמכשיר ששואב מיילים מהאקסצ'יינג' בצורה מוצפנת(חובה). חשבתי על ה-HTC Diamond 2 http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c3228/74492.php יש המלצות אחרות, הסתייגויות למה לא לקחת אותו? אני לא רואה אחת. תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שמענו את הדיווחים המוקדמים ובכל זאת היה לנו קשה להאמין, אך סוני עשה זאת, והשיקה את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך 4K. האם זהו מכשיר הדגל האולטימטיבי? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-xperia-z5-premium-נחשף-ומציע-את-מסך-הסמארטפון-המתקד/
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, איזה מהחברות המובילות מתכננות להשיק נגני SSD בנפחים של 20-500 ג'יגה[20 ומעלה זאת אומרת]. אני מדבר על תכנונים לטווח של אפילו עוד חצי שנה מעכשיו.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כלומר, האם אפשר להשתמש במבנה שבו התיקיות כבר נמצאות על הכונן של הנגן במקום לחפש לפי אמן או ז'אנר וכל השטויות האחרות האלה? זה סתם מציק
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות iphone4s 16gb sim-free . העדפה שלי היא מחו"ל כי המחירים הרבה יותר טובים, אז יש לי כמה שאלות : 1. חיפשתי למשל ב ebay ולא מצאתי גרסת im-free מצאתי רק את גרסת ה- Unlocked - הכוונה היא זהה נכון? כאילו בשתיהם אפשר פשוט להכניס sim והכל יהיה בסדר. 2. אם אני קונה בחו"ל הממשק יהיה באנגלית, יש דרך לשנות לעברית ? 3. בנושא האחראיות, הבנתי שיש שנת אחראיות יצרן, כלומר Apple , אם אפשר פרטים לגבי זה. לדוגמא, בוא נגיד קיבלתי מכשיר תקול, עם מי אני מדבר ? חנות Apple פה בארץ ? או שצריך לשלוח את המכשיר בחזרה חו"ל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני מטלבט אם לקנות שעון חכם בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לא ליות עם כלום או כמעט כלום בכיסים שמעתי שיש שעונים אם ESIM שהם עצמים לחלוטין (אולי רק חיבור רשאוני ) וזה ניראה לי ממש מגניב אבל אם בכל מקרה אני צריך לקחת ת"ז כרטיס אשרי רב קו מפתחות של בית וכו' אז מה עשינו בזה או שכבר יש אפשרות להכניס כל הכרטיסים לשעון ולהשתמש רק בו אני שואל כמובן בארץ (כי צריך שלמוכר יהיה מכשיר או משהו כדאי לעביר כסף נגיד ) או שאפשר להציג לשוטר ת"ז מצולם או משהו כזה בקיצר הבנתם את הרעיון אז מתי אתם חושבים שנוכל להתנהל כך רק אם השעון
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חשוב לי, כפתור פיזי שיעביר ממצב צלצול למצב רוטט, כך שבמקרה מבוכה באמצע שיעור אוכל להעביר לרוטט ללא הוצאת הטלפון מהכיס. האם משהוא מכיר דרך לתכנת את אחד המקשים הפיסיים לזה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש תוכנה שיוצרת קיצורים לפי מקשים נגיד פעמים על הכפתור באמצע בגלקסי אס מביא אותך לתוכנה הגדרות... ????????????
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, לאיזה מכשיר יש מצלמת תמונות טובה יותר ולאיזה מכשיר יש מצלמת וידאו טובה יותר? אני יודע שה-e65 נחשב למכשיר טוב יותר, אבל אני מעוניין רק לדעת מה ההבדלים מבחינת המצלמה. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-