עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by F430,

עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by FeedMe,

אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by asafsee,

שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. Started by Boromir,

אהלן. לאחרונה החלטתי לשדרג את הטלפון הסלולרי הנוכחי שלי ולעבור לאחד אחר שישרת אותי לשנים הבאות. מכיוון שאני הדיוט מוחלט בתחום, ולאחר מחקר יחסית מעמיק בין הדגמים המובילים בשוק שלא הניב תוצאות חד משמעיות, החלטתי לפנות לכאן בניסיון לחפש אחר תשובה. יש לי דרישות ספציפיות מאוד מהמכשיר המיוחל, ובראשן עמידות, איכות בנייה, מפרט עוצמתי, מערכת הפעלה נקייה וחפה מבלגן מיותר, ויחסית הרבה נפח זיכרון להישען עליו. תקרת התקציב שלי נעה בין 550 דולרים עד ל-750 דולרים בהתאם לסיטואציה, כך שההגבלה במחיר יחסית מינורית ומאפשרת חריגות לכאן או לכאן. שמעתי לא מעט דברים על הדגם וואן פלוס 7 פרו, ועל הביצועים המרשימים שלו ביחס למחיר, אך מעולם לא התנסיתי עם מכשירי וואן פלוס ובפרט לא מצאתי הבדל…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. מכשיר חדש מבית מיקרוסופט מבקר במאגר מבחן ה-GFXBench וחושף, לכאורה, את מה שמכינה לנו מיקרוסופט עבור ההשקה הרשמית של חלונות 10 לסמארטפונים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-snapdragon-810/

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by wooper,

הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId

8. Started by lear,

לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. יש תוכנה שיוצרת קיצורים לפי מקשים נגיד פעמים על הכפתור באמצע בגלקסי אס מביא אותך לתוכנה הגדרות... ????????????

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by No_Man,

קיבלתי פלאפון מתנה מחבר של אחי שהיה בחו"ל. הכנסתי את הסים הרגיל שלי וזה לא עבד, הופיעה ההודעה" Insert USIM card". מה זה USIM ? מאיפה אני מביא כזה (סלקום? אורנג' ? פלאפון"?) ? כמה זה יעלה ? רשום על הפלאפון שהוא של חברת 3Mobile. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. המותג בבעלות לנובו ממשיך בנסיונות שלו להפתיע אותנו - הפעם עם גרסה אלטרנטיבית מעניינת בסדרת ה-Moto G לכתבה

13. Started by bezadon,

סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. הרשת עמוסה בדיווחים וסיפורים אודות צמד הסמארטפונים החדש מבית גוגל ושותפותיה הקרובות, ואנחנו ננסה לעשות לכם קצת סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/צמד-אסים-הפרטים-העדכניים-אודות-מכשירי/

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  15. גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  17. שמענו את הדיווחים המוקדמים ובכל זאת היה לנו קשה להאמין, אך סוני עשה זאת, והשיקה את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך 4K. האם זהו מכשיר הדגל האולטימטיבי? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-xperia-z5-premium-נחשף-ומציע-את-מסך-הסמארטפון-המתקד/

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה

19. האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה

20. Started by Combine,

ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD.. יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס? במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי. תודה

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Skion,

כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. יש כזו חיה? תוכנה שאני בוחר את קובץ המקור + כתובית עברית והוא מקודד לי לגודל לפי סוג מכשיר שאני מקיש לו?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by ClickRisk,

למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by joel_p,

Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך את המומנטום הגדול שיצרה בשנה שעברה עם התרחבות בינלאומית, אך עושה זאת באופן מעט תמוה שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד עבור Huawei, אין בכך ספק, בייחוד עם גראנד פינאלה שכלל מכשיר נקסוס ראשון אשר זכה לשבחים רבים וה-Mate 8 שהוכרז עם שבב Kirin 950 עדכני ומתקדם. עם זאת, בינתיים התחושה היא שפתיחת שנת 2016 של החברה הסינית היא מהוססת, וכוללת כמה החלטות שמאכזבות אותנו. ב-Huawei ניצלו את CES בכדי להכריז על כוונות להרחבות בינלאומית משמעותית, עם מכשירי ה-GX8, ה-Mate 8 הטרי – וגם עם טאבלט חדש בשם MediaPad M2. והנה הסייגים שלנו בנושא. נתחיל עם ה-GX8, אשר מהווה אח תאום ל-G7 Plus ול-G8 המתכתיים לשוק הביניים אותם הציגה החברה בסוף שנת 2015. עם גוף שע…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.