עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DaveE,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון להורים, תקציב עד 150$ לא כולל מכס. מה שחשוב לי: מצלמה טובה (לצלם הרבה את הנכדים) סוללה טובה בנוי טוב (שלא ישבר מנפילת קטנות ושיעשה את העבודה ל 3-4 שנים) מסך גדול ממשק משתמש ידידותי ולא מסובך לתפעול תומך שפות כמובן (עברית ורוסית) לא משנה לי אם הוא סיני או לא כל עוד יעשה את העבודה התקציב הראשוני שלי היה באיזור ה100$ (לא צריך משהו מפציץ הם די מבוגרים), מה שמצאתי בעצמי הם שני אלה: http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f9f6c3df http://www.aliexpress.com/item/Meizu-m1-note-noblue-note-MTK6752-64bit-Octa-Core-5-5inch-1080P-IPS-Dual-Core-GSM/32267542646.html http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-1S-WCDMA-Quad-Core-hongmi…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.

3. Started by eSLC,

אהלן, לאחר שהאייפון 4s חוגג יומולדת 3 ומראה סימני גסיסה מתקדמים הגיע הזמן למצוא יורש. התקציב הוא עד 1000 שח, מסך מקסימום 5'. חשוב עמידות המכשיר והסוללה בפרט. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי לשתי אופציות הmoto g והנקסוס 4. רציתי לדעת מה עדיף מבניהם והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר שפספסתי בדרך. תודה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by elicbelic,

פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by RaffiB,

היי שלום, אני פה כדי להיוועץ לגבי קניית סמרטפון חדש באזור של ה1500 ש''ח(100-300 ש''ח סטייה). לא מעניין אותי מותגים, אני לא "אוהד" של פירמה מסוימת. הדבר היחיד שאני רוצה זה Value for Money. אני לא מעוניין להזמין מחו''ל, אלא אם כן אני יכול לקבל אחריות על זה באחת החנויות בארץ(למיטב ידיעתי רק אפל מנהיגים את השיטה הזאת). הדגמים שעד עכשיו מצאתי שהם עונים לקריטריון הם להלן: LG3 Zenfone2 MX5 One+one -1 אני לא נעול על שום דבר..פשוט רוב הביקורת עמוסות בפרטים טכניים שאין לי אפילו חצי מושג מה הם אומרים... לכן אם זה לא יותר מידי לבקש אשמח לקבל Pros and Cons לגבי אותם סמרטפונים ואם למישהו אחר יש המלצה שמעבר לדגמים שפירטתי- אשמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by pazer005,

שלום לכם, אני מחפש לקנות לאמא שלי סמארטפון גדול (פאבלט) במינימום מחיר אבל שגם יעבוד נורמלי. אני לא רוצה את הגלקסי נוט, הוא יקר סתם ואפשר להתפשר בנושא.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  7. Started by dvirf1,

אבא שלי קיבל את הרשימה הבאה, ויכול לבחור מתוכה. איזה מהמכשירים כדאי לו לבחור? Samsung W Sony RAI Sony Experia S Sony Arc Motorola Razr

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. Started by jack77,

אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Norm4nde,

איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  10. היום יש לי LG G3 והוא סבבה..אני סטודנט ורוב השימושים שלי הם צילום הרצאות. מידיי פעם פייסבוק אינסטגרם ושאר התוכנות בסגנון... לפעמים משחק במשחק או שניים לא יותר לכן חשוב לי סוללה, מצלמה אחורית ועמידות המכשיר (שיחזיק זמן) אני לא מתכוון לעדכן לו גירסה.הגעתי לנקודה שאני צריך לבחור גלקסי S8+ או S7 EDGE ההבדל במחיר הינו 600 ש"ח. מה דעתכם מה אתם הייתם קונים?? האם שווה לקנות את הS8 או שאפשר להסתפק בS7 ??? תודה לעוזרים!!

11. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by hararim,

שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by rasta22,

היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  14. שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ערב טוב לכולם, אני מעוניין להצטרף לרשת של רמי לוי, ומאחר שכך אני אצטרך לרכוש פלאפון דור 3 (יש לי נוקיה 3100 שאני מאוד אוהב ואפרד ממנו בצער). רציתי לקבל המלצה למכשיר באמת הכי פשוט שיש ברמת דור 3: לא צריך מצלמה משוכללת או נגן מוזיקה מתקדם, העיקר שיהיה: נוח מבחינת תפעול, סוללה טובה, עמיד וכמובן שיעבוד ברשת של רמי לוי (אז שיהיה תואם לרשת פלאפון, אחרת הבנתי יש בעיות קליטה באזורים מסוימים). תקציב- כמה שפחות, עד 400 ש"ח. יש מכשיר יותר מתאים מאשר הנוקיה C2-01? איך המכשיר הזה, למי שמכיר? תודה מראש לעוזרים!

• 33 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  17. לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור

18. עזרה בבקשה ! האם ניתן להעביר כרטיס זיכרון של IGO MORE מ-GPS של חברת BLUERON ל-GPS אחר למשל QUE ??? האם התוכנה תעבוד בכל GPS מכל פירמה ?? האם זה תלוי רק בסוג מערכת ההפעלה של ה-GPS ?? דחוף !! תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חברים, לאחר ביקור בחנות "liknot.co.il" (קיבלתי שירות ברמה מאוד גבוהה למרות שהם זולים מהרבה חנויות אחרות, פשוט חובה לציין ולומר תודה!) הגעתי הביתה והחלטתי להזמין את המכשיר THL W8S שזה מכשיר הדגל של חברת THL: http://www.liknot.co.il/product/15088/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_ThL לאחר מכן הבחנתי ש NEXUS 4 16GB עולה בדיוק אותו המחיר: http://www.liknot.co.il/product/2468/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_LG_Nexus_4 התקשרתי לחנות והנציג הנחמד אמר לי שלמרות שהזמינו עבורי את המכשיר הם יכולים להחליף ללא שום בעיה לכל דגם אחר שאני מעוניין. עכשיו שאלה עבורכם, מה עדיף לי מבין שני אלו: ביצועים (ברור ש GPU ש…

20. אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  22. שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by spitzi,

שלום, התניידתי היום להוט מובייל לקראת נסיעה לחו״ל, יש להם חבילות סבירות לעומת המתחרים. מרכזי התמיכה הטכנית שלהם לא עובדים בסופ״ש. אני לא מצליח לגלוש מהנייד בלי וויי פיי. יש לי אנדרויד 6. ניסיתי לקבל את הגדרות הרשת שלהם באופן אוטומטי, ניסיתי לקנפג ידנית לפי ההוראות בקידור הבא, אתחלתי את הטלפון, כלום לא עובד. לעזרתכם אודה. https://www.hotmobile.co.il/Documents/שירות ותמיכה/הגדרת APN/מערכת הפעלה אנדרואיד.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by barry,

היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.