עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אנשים בוקר טוב לכם! חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש. ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות? הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905 מה אתם אומרים? תודה (:

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by eran256,

שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by exercise,

http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.

5. Started by TaMiRn2,

מה החסרונות של המכשיר בעיקר בהנחה שהוא נקנה באהר"ב והוא לשימוש בארץ...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by puvsc,

על נגן שמנגן גם HD....

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by CyberBot,

קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by friends_1,

קניתי לפני שבוע את המכשיר ואני לא ממש מסתדר יש אולי איזה מדריך שימוש, מדריך עם כל הטריקים הקטנים? איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטים? איך להוסיף תמונה לאמן מסויים כשאני מפעיל את השיר? איך להקליט עם המכשיר? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by איתמר,

קניתי מטען לחשמל של USB זה יתאים גם להטעין אייפוד

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by gtabak_37,

שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: ‏‏תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) ‏‏לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by bykeking,

אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים

16. נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by Yuron,

שלום לכולם. ברשותי ממחשב כף יד DOT 320. אני מעוניין לחדש את הגירסה שלו לחדש את מערכת הפעלה שלו לכיס תוכנות והשאלה הכי חשובה האם אני יכול להכניס לשם תוכנה של GPS ולהשתמש במכשיר כGPS. איך האני עושה את כל זה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Omri643,

אוקיי יש לי 600 ש"ח לקניית נגן ואולי גם אוזניות אוזניות כבר יש לי... יש לי IN-EAR שמגיעות עם הטלפון W850 עם פלאג.. הן מצויינות לדעתי,שמעתי איתן בנגן של חבר שלי ונדלקתי לעומת האיכות המסריחה בפלאפון... אז אני יכול או לקנות את הMEIZU M6(או משהו אחר בטווח מחירים-תמליצו) ולהשאר עם האוזניות האלו ובעוד חודש לשדרג... או לקנות איזה סאנסה זול יותר ולהוסיף לו JBL 220 או SNS CX300 חשובה לי מאוד העוצמה-כי אני שומע די חלש למשל לחבר שלי יש סאנסה ישן שאני לא זוכר את הדגם-זה עם הגלגלת למעלה מצד ימין ששולטת על ווליום וחריץ SD אז שם שהגברתי עד הסוף העוצמה לא הספיקה לי(הייתה חזקה אבל לא מספיק) אז מה אתם ממליצים לי? ד"א אני צריך: נפח לפחות 4GB לא צריך סרטים(צריך רק MP3) שיהייה נוח אה וגם עדי…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by kuBBia,

סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by thebestof2005,

אז ככה, אני צריך עזרה קצת בחיפוש לקנות פלאפון חדש, אני נוסע לארהב עכשיו לשבועיים אז על הדרך ככה לפנק את עצמי במשו חדש. אני מחפש כבר הרבה זמן פלאפון שיהיה עם מקלדת מלאה, סוג של סליידר, או שהטלפון נפתח כאילו מהצד כזה. כמה שיותר קטן יותר טוב, כמובן שלא יהיה כבד וגם מחיר הגיוני (יש לי כסף להשקיע אבל לא להתפרע יותר מידי). למישהו יש הצעות, מכיר ראה טלפונים כאלה? יש כמה כאלה בארץ בסלקום, אבל הם גם גדולים מאוד וגם דפקו להם תג מחיר מטורף. אני מכוון למשו יותר "צעיר" כזה, לא משוכלל יותר מידי. רק מקלדת מצלמה רגילה וmp3. לדוגמה הטלפון הזה:http://us.lge.com/products/model/detail/mobile%20phones_select%20by%20carrier_verizon_ENV.jhtml שאם הוא לא היה עובד CDMA והוא היה תומך בסים הייתי קו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי, קבלתי מהעבודה טלפון ללא בלוטות'. מכיוון שיש לי כבר דיבורית בלוטות' לאוטו אני רוצה שיהיה לו בלוטות' ולכן חשבתי על לרכוש מתאם. ראיתי שיש דגם של ג'ברה ודגם של קארדו. מישהו השתמש בזה פעם? זה עובד? עד כמה זה מסורבל? המלצות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  25. ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים