עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Alex89,

איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?

2. שלום-המכשיר מסרב להידלק הוא ממש מת-מסך שחור. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה??הטענתי אותו כ 3 שעות ועדיין יש אור אדום אבל הוא לא נדלק!!!!פתאום סתם ככה החליט א להידלק יש למישהו רעיון מה קרה? זה ייתכן שהמכשיר מת לאחר 3 ימים?? יש לעודש מישהו את המכשיר ויודע אולי מה הבעייה??עריכה-אפשר לנעול סידרתי את הבעייה.הכל עובד.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  3. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

4. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by shibie,

שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Iverson,

http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by SagroN,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי פלאפון חדש והוא w660i עכשיו אני מאוד אוהב את הפלאפון, שמתרגלים אליו הוא אחלה והכל. בMP3 שומעים פצצה, ממש חזק ואיכותי. עכשיו הבעיה היחידה היא הרינגטונים, שאותם שומעים ממש חלש. הורדתי כמה רינגטונים מהאינטרנט שהם .mid ואני שם אותם על ההכי חזק ושומעים ממש ממש חלש, אבל קבצי MP3 וMID שמקבלים עם הפלאפון, ושומעים על ההכי חזק - שומעים חזק וכמו שצריך. עכשיו אני לא מבין מה הבעיה? לאחותי יש את הפלאפון Nokia XpressMusic 5310, שלחתי לה את הצלצולים האלה גם שאצלי שומעים חלש מאוד, אצלה שמעו חזק וכמו שצריך. למי יש מושג מה הבעיה? ואם אפשר לסדר את זה דרך הגדרות או משהו ;\ זה ממש מעצבן.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Started by Jaman,

לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Guy_1710,

שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. המתחרה החדש של ה-Razer Blade Pro מציע המהרה למעבד ולכרטיס הגראפי שבו, לצד מסך G-Sync בקצב רענון גבוה במיוחד לכתבה

14. Started by yotam.m,

שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. יש את התוכנה שאיתה מקבלים עדכוני תוכנה לפלא,עד עכשיו עדכנתי פעמיים את הפלאפון ולא נמחקה לי העברית,העדכון האחרון שיצא החליט למחוק לי קליל את העברית מהמכשיר. המכשיר עכשיו באנגלית. אני מנוי של אורנג',אם אני הולך אליהם הם צריכים לתקן לי את הבעיה נכון? הרי זה עדכון של סוני אריקסון,וסוני ממליצים עליו באתר שלהם. זה לא עדכון שבא מאיזה אתר מקזחסטן,אלה מהתוכנה של סוני אריקסון! מה עלי לעשות? ידוע לי שצריבה של עברית על המכשיר עולה סביבות ה150 שקל,אני מעדיף לחיות בלי עברית ולחסוך את הכסף.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by Eli100,

אני עדין תקוע עם N85 ונמאס לי ממנו לגמרי אני רוצה לקנות מחנות פרטית \ יד שניה אין הגבלה של תקציב בתכלס מה שאני רוצה זה או GALAXY S2 ב2800 מחנות פרטית או IPHONE 4 ב2000 שקל יד שניה במצב טוב מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/desire-620-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by idopo25,

אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by gesha_s,

המכשיר שאני מחפש הוא פשוט, לא יקר וניתן לקנות גם בלי התוכנה של הניווט חשבתי על הכשירים של MIO אבל אני לא מבדיל בינהם האם כדאי או לקחת משהו אחר תודה רבה נ.ב. אשיתי חיפוש כדי לא להציק תחת ערך GPS ניווט ולא מצאתי שום דבר שעוזר אז כל עזרה או קישור יעזרו עוד פעם תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by asafsee,

שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by davidkeren,

הגלקסי שלי על הפנים ניתקע ואפלקציות ניפתחים אחרי הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by Boromir,

אהלן. לאחרונה החלטתי לשדרג את הטלפון הסלולרי הנוכחי שלי ולעבור לאחד אחר שישרת אותי לשנים הבאות. מכיוון שאני הדיוט מוחלט בתחום, ולאחר מחקר יחסית מעמיק בין הדגמים המובילים בשוק שלא הניב תוצאות חד משמעיות, החלטתי לפנות לכאן בניסיון לחפש אחר תשובה. יש לי דרישות ספציפיות מאוד מהמכשיר המיוחל, ובראשן עמידות, איכות בנייה, מפרט עוצמתי, מערכת הפעלה נקייה וחפה מבלגן מיותר, ויחסית הרבה נפח זיכרון להישען עליו. תקרת התקציב שלי נעה בין 550 דולרים עד ל-750 דולרים בהתאם לסיטואציה, כך שההגבלה במחיר יחסית מינורית ומאפשרת חריגות לכאן או לכאן. שמעתי לא מעט דברים על הדגם וואן פלוס 7 פרו, ועל הביצועים המרשימים שלו ביחס למחיר, אך מעולם לא התנסיתי עם מכשירי וואן פלוס ובפרט לא מצאתי הבדל…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. החברה האמריקאית ממשיכה לשכלל את צמד המחשבים הייחודיים שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.