עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by The Dom,

ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by Green,

היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אהלן. ברשותי S4 מספר חודשים. לאחרונה יש לי מספר בעיות: 1. אני מרוקן משחקים (על ידי ניהול היישומים של מערכת ההפעלה), וקורה דבר הבא: מתפנה לי המקום ב - "יישומים ומקורות" אבל שדה ה- "שטח פנוי" לא משתנה ואיני יכול להתקין יישומים נוספים. 2. בשימוש במצלמה לפעמים אני מקבל מסך שחור ולוקח למצלמה לטעון כדקה אם לא יותר, ואז - או שהתוכנה קורסת, או שאני נכנס למצב בו אני יכול לצלם. עשיתי restart, וגם כיבוי והדלקה מלא. לא עוזר. המכשיר עם רוט. בלי שום רום. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by D-M-X,

יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by bennyye1,

Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-pixi-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  13. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by david86,

קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. החברה האמריקאית ממשיכה לשכלל את צמד המחשבים הייחודיים שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by below_z,

אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. היי במיוחד בשביל ( אבל כמובן לא רק ) מילפורד ! https://tech.walla.co.il/item/3107942 כל מי שהפראמטר הזה חשוב לו.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  20. היצרנית הסינית נחושה לתפוס נתח שוק בארצות הברית ובאירופה עם סמארטפון חדש ומתקדם אשר שם דגש על אודיו איכותי וכולל מחיר תחרותי במיוחד חלק בלתי מבוטל מהיצרניות הסיניות כלל לא מתיימר לפרוץ אל שוק המכשירים חכמים האמריקאי, אשר ידוע בקיבעון מסויים למותגים וותיקים וכאלה שנתפסים כביתיים (כמו אפל, ובעבר גם מוטורולה) – אך כל זה לא מפחיד את ZTE, ענקית התקשורת הסינית אשר חוזרת לסיבוב שני של נסיון פריצה בינלאומי עם סמארטפון ה-Axon 7 החדש. ה-Axon 7 מזכיר מאוד את ה-Mi 5 של שיאומי וה-Zuk Z2 Pro של לנובו, על ידי כך שהוא מציע מפרט מתקדם ביותר עם כמות מינימלית בהחלט של פשרות – במחיר התחלתי שנמוך משמעותית ממכשירי הדגל של שחקניות וותיקות ומוכרות יותר דוגמת סמסונג, LG, HTC וכמובן אפל.…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  21. Started by lee.,

בני משפחה נוסעים לארה"ב ואני שוקל לקנות איתם סמרטפון (ראשון, שיחליף פלאפון גרוע במיוחד) אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מדי (אם הנוכחי לא היה גרוע במיוחד כנראה לא הייתי שוקל) חשבתי סביב ה-200, רצוי פחות. בני המשפחה המליצו לי על סמסונג ג'יו (יש להם נסיון חיובי עם 2 כאלה), וחשבתי אולי על האייס הגדול יותר. אח"כ ראיתי פה המלצה (מלפני כשנה) למוטורולה defy על פני שניהם. ויש כ"כ הרבה דגמים, או אותם דגמים עם 2, או פלוס שנאבדתי לגמרי, ובאתי לבקש המלצה. אין לי דרישה לחברה ספציפית (אבל רצוי שלא אפל). שיהיה GPS, WIFI ושיתקע רק אם אני פותח יותר מדי אפליקציות... מסך 3.5 ומעלה. האמת הdefy נשמע לי אחלה, אבל אני צריך את דעתכם. תודה רבה

22. אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by bd,

מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by SimonSays,

שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  25. יש את התוכנה שאיתה מקבלים עדכוני תוכנה לפלא,עד עכשיו עדכנתי פעמיים את הפלאפון ולא נמחקה לי העברית,העדכון האחרון שיצא החליט למחוק לי קליל את העברית מהמכשיר. המכשיר עכשיו באנגלית. אני מנוי של אורנג',אם אני הולך אליהם הם צריכים לתקן לי את הבעיה נכון? הרי זה עדכון של סוני אריקסון,וסוני ממליצים עליו באתר שלהם. זה לא עדכון שבא מאיזה אתר מקזחסטן,אלה מהתוכנה של סוני אריקסון! מה עלי לעשות? ידוע לי שצריבה של עברית על המכשיר עולה סביבות ה150 שקל,אני מעדיף לחיות בלי עברית ולחסוך את הכסף.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים