עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  3. השאלה בכותרת

4. Started by liiight,

התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. Started by sausage,

משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by יניב קופר,

מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. המרדף אחרי WhatsApp נמשך, ומעכשיו גם Google Allo זמינה לשימוש בגירסת דפדפן עם קישור אל מכשירי אנדרואיד לכתבה

9. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם, אני צריך להדפיס באופן שוטף מסמכים מהמייל בגלאקסי.. יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם כל מדפסת מתאימה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by omrihs,

אהלן אנשים כמה שאלות בנועגע לpsp.... אני שוקל לקנות psp העניין הוא המשחקים והסרטים... כאילו אם אני קונה את המכשיר וקונה רק כרטיס זכרון...בלי הדיסק יו אמ די... תהיה לי בעיה להעביר סרטים ומשחקים? ובכלל איך הולך כל הקטע של המשחקים והסרטים? מאיפה אפשר להוריד ואיך להעביר למכשיר? תודה מראש, ומקווה לקבל תשובה מהר... עומרי

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  11. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. [ קונה היום צריך עזרה דחוף...

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  13. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה

15. בניגוד לדיווחים על הסכם בלעדיות עם סמסונג, בקוואלקום חושפים כי המכשיר הראשון שיבוסס על השבב החדיש שלהם יגיע דווקא מ-LeTV הסינית הצעירה אנחנו בהחלט משתוקקים לבואו של שבב ה-Snapdragon 820, אשר עד כה נראה כמו חזרה לתלם מצידה של קוואלקום אחרי שנה שבה השליטה שלה בעולם הסמארטפונים הייתה הרבה פחות ברורה ומוחלטת, אבל בינתיים נראה שנצטרף להמתין עוד קצת לפני שנראה שטף של מכשירי דגל חדשים ומשוכללים. למרות שתערוכת CES 2016 נכנסה לתנופה מלאה, יש לנו כרגע רק מכשיר אחד ויחיד שהוצג רשמית ומכיל את פאר היצירה של החברה האמריקאית – וזה הוא ה-Le Max Pro של LeTV הסינית, שאותו ראינו באופן פחות רשמי כבר לפני כמה שבועות. ה-Le Max Pro הוצג במסיבת העיתונאים הרשמית של קוואלקום בתור מכשיר ה…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by Boromir,

אהלן. לאחרונה החלטתי לשדרג את הטלפון הסלולרי הנוכחי שלי ולעבור לאחד אחר שישרת אותי לשנים הבאות. מכיוון שאני הדיוט מוחלט בתחום, ולאחר מחקר יחסית מעמיק בין הדגמים המובילים בשוק שלא הניב תוצאות חד משמעיות, החלטתי לפנות לכאן בניסיון לחפש אחר תשובה. יש לי דרישות ספציפיות מאוד מהמכשיר המיוחל, ובראשן עמידות, איכות בנייה, מפרט עוצמתי, מערכת הפעלה נקייה וחפה מבלגן מיותר, ויחסית הרבה נפח זיכרון להישען עליו. תקרת התקציב שלי נעה בין 550 דולרים עד ל-750 דולרים בהתאם לסיטואציה, כך שההגבלה במחיר יחסית מינורית ומאפשרת חריגות לכאן או לכאן. שמעתי לא מעט דברים על הדגם וואן פלוס 7 פרו, ועל הביצועים המרשימים שלו ביחס למחיר, אך מעולם לא התנסיתי עם מכשירי וואן פלוס ובפרט לא מצאתי הבדל…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by liran2003,

מה עדיף בין שני הדגמים האלה? חשוב לי הניגון וידיאו.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. Started by Holography,

יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by wooper,

הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId

20. Started by simla101,

היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by taimor,

מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by lael,

צריך עזרה בקניית mp4 או mp3 . הכי חשוב איכות !

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%9c-linshof-%d7%a0%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.