גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היום הלכתי בשביל לקנות מכשיר חדש, אבל בסוף החלטתי שאני אלך מחר בשביל לחשוב עוד קצת על איזה מכשיר אני רוצה. החלטתי שכרגע הדבר הכי טוב בשבילי לקחת זה ה6120C והתקלות היחידות ששמעתי עליו זו ההתחממות שלו בזמן שיחה, רציתי לדעת עד כמה זה חמור (או תוך כמה זמן זה מתחמם) ואם יש עוד בעיות נוספות ואת החוות דעת הכללית שלכם על המכשיר זה דחוף אז תודה לכל מי שעוזר =] ראיתי גם שהסוללה שלו נגמרת מהר, אין לי כל כך עניין בסמביאן(לא מבין את היתרון) שווה לי במקום את הK800I? או את הE65?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שארפ חושפת את טיפוס למכשיר חכם בעל מסך שאינו מרובע, וללא שוליים כלל משלושה כיוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מי פה יודע איך להתקין רום אנדרואיד 10 עם רוט על טאבלט Samsun Galaxy Tab A 2016 SM-T580 !! תודה ניסיתי להתקין ולא הצלחתי בכלל.. ואני לא מצליח למצוא מדריך על זה בעברית.. כל המדריכים באנגלית וזה לא מובן לי.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מכשיר ה-One Power מבית המותג הוותיק אמור להציע שילוב קורץ מאוד בין סוללה בקיבולת ענק למערכת אנדרואיד נטולת תוספות מיותרות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Samsung Galaxy Tab 10.1 האם לדעתכם זה טאבלט האנדרואיד המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום-המכשיר מסרב להידלק הוא ממש מת-מסך שחור. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה??הטענתי אותו כ 3 שעות ועדיין יש אור אדום אבל הוא לא נדלק!!!!פתאום סתם ככה החליט א להידלק יש למישהו רעיון מה קרה? זה ייתכן שהמכשיר מת לאחר 3 ימים?? יש לעודש מישהו את המכשיר ויודע אולי מה הבעייה??עריכה-אפשר לנעול סידרתי את הבעייה.הכל עובד.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-