גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי Creative Zen Vision M 30GB, כשאני מגדיר אותו להיות Removable disk ומחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא דרייבר מתאים ולא מציג אותו במחשב שלי. זה מה שרשום בצב ההתקן שבמאפייני ההתקן במנהל התקנים: תצורת התקן זה לא נקבעה כראוי. (קוד 1) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על 'התקנה חוזרת של מנהל התקן'. כשהמכשיר לא מוגדר כRemovable Device הוא מסתנכרן מצויין עם המחשב. יש לי Windows Vista 32BIT, אולי יש דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איזה פלפאון הכי טוב יש עד 800 ש"ח בנוקיה ? אני שואל כי הפלאון שלי ה5610 נדפק לגמרי עם המסך ואי אפשאר לתקן אותו בכלל :kopfpatsch: איזה נוקיה הכי כדי לי מה שחשוב לי שהמכשיר יהיה טוב גם לשמעית מוזיקה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מידע חדש שמצא את דרכו אל הרשת מצביע על כך שבסמסונג מכינים שדרוג נאה עבור מכשירי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 שלהם קשה למצוא טאבלטים מבוססי אנדרואיד שראוי להתרגש מהם בימים אלו, אך יתכן שסמסונג מצאה את היוצא מן הכלל עםגירסאות משודרגות למכשירי ה-Galaxy Tab S2 שלה, אשר יושקו באופן רשמי בקרוב, לכאורה. נזכיר כי דגמי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 הוצגו רשמית במהלך השנה שעברה, עם מסכים נהדרים בטכנולוגיית ה-Super AMOLED, גופים מתכתיים מעוצבים ודקיקים באופן מרשים, מצלמות ראשיות מפתיעות לטובה (ביחס למה שאנחנו רגילים לראות בטאבלטים), נפחי אחסון ו-RAM ראויים ושבבי Exynos 5433 מתומני ליבות של סמסונג עצמה, שגם הפכו אותם לשניים מהמכשירים העוצמתיים …
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הטלפונים מתחילים לקבל מפרט יותר ויותר מרשים: מעבד HummingBird של סמסונג במהירות 1GHZ ומסך גדול ברזולוציה גבוהה מה שכן, הוא כבר די גדול... יש למה לחכות ב2010
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פטנטים נוספים של חברת הענק מציגים רעיונות מעניינים שיוכלו להופיע במכשירים אמיתיים בקרוב מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE Speed מוכיח שמכשירים חכמים ראויים וסבירים במחירים זעירים הם לא משהו שיכול להתקיים אך ורק בסין ובהודו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-