גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, לאיזה מכשיר יש מצלמת תמונות טובה יותר ולאיזה מכשיר יש מצלמת וידאו טובה יותר? אני יודע שה-e65 נחשב למכשיר טוב יותר, אבל אני מעוניין רק לדעת מה ההבדלים מבחינת המצלמה. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש מחשב כף יד עד 2500 שקל לגלישה באינטרנט שיהיה הכי קרוב ונוח לגלישה כמו במחשב בבית
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מצאתי את נגן הPMP הקטן iAudio D2, כעיקרון הוא בעל רק מקום אחסון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה, מה דעתכם עליו ? מה אתם חושבים על הנגן בכללי ? הבנתי שיש לו בטריה שמחזיקה 50 שעות שזה מדהים בכל מיקרה מה דעתכם עליו ? שווה את ה900 שקל ? יש משהו ב900 שקל בעל תכונות דומות ? עריכה: חח מצאתי את התשובות בדיון שהיה עליו כבר בעל 9 עמודים...אפשר לנעול/למחוק, מצטער על הספאם.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש כזו חיה? תוכנה שאני בוחר את קובץ המקור + כתובית עברית והוא מקודד לי לגודל לפי סוג מכשיר שאני מקיש לו?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קנו לי ipod nano 2nd generation 2GB - בצבע לבן-אפור. עגשיו שנכנסתי לplaylist ראיתי שיש לי שם "Music videos" וחשבתי וואלה אולי אפשר לשים פה קבצי מוזיקה. מישה יודע על דבר כזה, האם זה אפשרי? האם למישהו יש אייפוד כזה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כלומר, האם אפשר להשתמש במבנה שבו התיקיות כבר נמצאות על הכונן של הנגן במקום לחפש לפי אמן או ז'אנר וכל השטויות האחרות האלה? זה סתם מציק
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני לא בטוחה אם כן זה המקום אבל הוקם אתר גאדג'טים חדש ממש נחמד , עם כתבות וסקרים (לא למטרות פרסום)... למי שמעוניין יכול להיכנס ולהגיב.. תיהנו!!: http://enter-system.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=964082
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למשל יש אפשרות להיכנס ליוטיוב ולצפות בוידיואים?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-