גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי, משימוש קצר במכשיר (לא שאני קניתי), המסך באמת בגודל מתאים ולא נראה גדול מדי. חדות וצבעים מרשמים ביותר, יכולת צילום מרשימה גם כן . אבל.................... איך מכשיר שמתיימר להיות "ספינת הדגל" של סמסונג לא מצליח לתת לצרכן "חווית" גלישה כמו במכשירי האייפון? הדפדפם נפתח ובסוף רואים טוב, אבל כאשר גוללים את המסך יש סוג של תקיעות כאלה. הבעיה הזאת קיימת גם במכשירים בגרסת "נקסוס" או שזה שככה בכל מכשירי האנדרואיד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתבלט בין NOKIA 5800 E71 N95 8GB N85 HTC DIAMOND מחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה, אבל אני צריך לבחור בין הדגמים הללו. מבחינת חשיבות: אני רוצה מכשיר שיוכל לגלוש באינטרנט בצורה חלקה, לטעון אתרים בצורה מלאה, כי ה6120C שלי לא תמיד מצליח לטעון אתרים כבדים. איכות מסך טובה מכשיר שאפשר יהיה להתקין עליו משחקים. GPS שיידע לעבוד בלי אינטרנט חיצוני. מצלמה טובה זה רק יתרון אבל לא חובה. וכמובן שיהיה איכותי מבחינת שיחות, מוזיקה פחות מעניינת אותי.
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המשפחה רוצה לקנות לי מתנת יומולדת. מחפש הנ"ל במחיר עד 300 ש"ח. בעבר היה לי מוטורולה 650 (או משהו כזה) אבל הפלסטיק שלה נשבר אחרי כשנה. האוזנייה עצמה הייתה בסדר כי ניתן היה לסגור אותה (פליפ), בעת שהיתה ללא שימוש כשהיא עדיין פועלת בהמתנה. אין לי צורך באוזניה לדבר ברחוב, אלא בד"כ במקומות סגורים וברכב, אבל חשוב שהאזניה תהיה אמינה ותשב טוב על האוזן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם באפליקציה שעשיתי. אפליקציית שיתוף מתכונים קהילתית COOK N SHARE: באפליקציה יש קטגוריות ובתוך כל קטגוריה מגיעים מתכונים מובנים. אפשר להוסיף מתכונים מ-0: -רכיבים -הוראות מוקדמות (חימום תנור, הפשרת בצק, הקפאת בצק, השרייה במרינדה וכו'..) -הוראות הכנה (ערבוב, סדר הוספת רכיבים, יצירת הבצק וכו'..) -טיפים והצעת הגשה. חלק מהאפשרויות של האפליקציה: -להוסיף תמונות מהגלריה או מהמצלמה -לסמן רכיבים שיש ברשותינו או נקנו בשביל המתכון הספציפי. -לשתף מתכון שיצרתם -להוריד מתכון שאחרים יצרו -ליצור רשימות מתכונים מועדפים -להציג זמנים משוערים של ההכנה והבישול\אפייה ועוד.. האפליקציה בשלביה הראשוניים, כמעט ולא קיבלה תשומת לב לשיווק.. אבל החלטתי לחלוק אותה אתכם כאן…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני מחפש לקנות טלפון נייד שאני יוכל לגלוש אתו באינטרנט בדפדפן רגיל ! ( לא משהו מהסוג של O BOX ) מסך גדול ! מקלדת נוחה ! והכי חשוב שבגלל זה ה I PHONE יורד מהפרק אני צריך מכשיר חזק שבנוי טוב ! באורנ'ג הציעו לי לקנות את ה נוקיה E71 אבל אני לא חייב לקנות דרכם עם יש לכם משהו להמליץ לי עליו תודה רבה לכם וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש במסגרת השידרוג החדש שסלקום מציעה לכן, אני רוצה לדעת מאיזה רמת קרינה כבר אסור / לא מומלץ לקנות פלאפון מקווה שיענו לי מהר (לא כמו שאר האשכולות שפתחתי וענו לי אחרי שבוע...)
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה- HD340 האגדי שלי ששירת אותי נאמנה יותר מ 4 שנים. ואין מחליף טוב יותר מאשר ה-32gb S9 של COWON לדעתי. הפיצ'ר שהכי חשוב לי בנגן (טוב לא הכי חשוב, אבל מ-א-ו-ד חשוב) הוא שתהייה אפשרות של Folder Browsing, כלומר: אצלי ב- HD340 יש לי תיקיות לכל השירים מ- A עד Z פלוס אחת למספרים ואחת לעברית וכו' שכשאני רוצה למצוא שיר ספציפי - למשל Metallica - Nothing Else Matters אני אגש לתיקיית "M" ואמצא את השיר הזה שם. אני ש-ו-נ-א IDTAGS ורציתי לדעת אם אני אוכל לנווט ולמצוא ככה שירים גם ב- S9 - לפי תקיות ולפי שם השיר בתכלס, כלומר שם הקובץ שמופיע במחשב שלי ולא ה Tags שלו. בנוסף, חשבתי להשתמש ביכולת ה BT של הנגן ואולי להחליף גם את האזניות המצויינות שיש לי ה- Sony…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אני צריך נגן סרטים גדול בעיקרון בלי הגבלה בתקציב חשבתי על COWON A3 אבל הבעיה היא שהוא לא מסך מגע ואז היא אפשר לקפוץ לחלקים בסרט, והוא גם כבד לא נכנס לכיס יש גם את הנגן COWON O2 אבל אמרו לי שיש לו בעיות טכניות ואני לא יודע אם הוא נכנס לכיס S9 חמוד אבל מסך קצת קטן...אפשר להתפשר עליו ארכוס 5 גם נחמד אבל גדול מאוד מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר עדיף? sandisk sansa e250 2GB mp4 = 588 או 744 שנה אחריות =נגן DVD נייד מסך בגודל 7 אינץ' של semicom lexis שניהם ב קרביץ אז?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נציגת Apple החדשה בישראל החליטה לשווק את העברית ל-iPod באתר שלה ללא צורך בתשלום, רוצו מהר לפני שייגמר http://www.idigital.co.il/ipodhe/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/25815/רשמי-nokia-n9-עושה-את-דרכו-לישראל-עם-תמיכה-עבר/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום נעים להכיר. רציתי לשול לגבי תוכנת ניווט לאייפון ללא צורך באינטרנט מסיבות שלי. יש לי 3GS קצת ישן אבל עושה את העבודה.. דבר ראשון. האם יש אפשרות להשתמש בwaze ללא אינטרנט? אני מודע לזה שלא יהיו דיווחים בזמן אמת ובכל זאת אני רוצה כך. יש איזו דרך? אם לא ניתן אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ללא אינטרנט... תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר המדובר אך כרגע הוא מוגבל ל"הזמנות " שהם מחלקים אתר ישראלי מתיימר להשיג את הטלפון הנל בלי לחכות להזמנות במשלוח ישיר לבית דרך DHL השאלה אם מישהו מכיר את האתר הזה http://phonix.co.il/ אני לא מוצא הרבה אזכורים עליו ברשת האם הוא אמין ובטוח לרכוש דרכו המחיר שהם דורשים על גרסת ה 64GB הוא 1950ש"}ח -לאתר עצמו (כולל מע"מ) ועוד 530ש"ח ל DHL על מיסים וכו ברגע קבלת המכשיר שזה יוצא סה"כ 2480 ש"ח השאלה האם המחיר הסופי שווה את המכשיר (בסין הוא עולה 350 דולר)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
דגם ה-Red Magic 9 Pro המסקרן מבית Nubia מקבל תגי עלות ואפשרות להזמנה מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
יש בפלאפון שלי איזה סנסור שמפקח על העוצמה שהפלאפון נטען הוא נטען באותו מהירות עם מטען של 1.0A וגם אותו מהירות עם מטען של 2.1A עכשיו הסוללה שלי בנפח של 3,000mAh וזה אשכרה לחכות 3 שעות בשביל שיהיה 100% יש איזה דרך להגדיר שהפלאפון יטען יותר מהר ?, לשנות את הסנסור הזה שיאפשר לפלאפון להיטען עם חשמל של 2.1A ? מכשיר: Lenovo S930
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיסי קיבל רכב מהעבודה (שברולט משהו) ויש לו שם לדבריו מין מחשב מובנה עם מסך מגע די גדול בתוך הדשבורד והוא מתעניין בלהכניס שם איזה מערכת GPS כלשהי. אז איך מוודאים מה מתאים ואיפה קונים דבר כזה? יש אופציה להתלבש על המחשב הזה עם WAZE?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-