גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קישור למכשיר: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20383 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעוניינים בטאבלט של אפל במחיר מוזל? תוכלו למצוא אותו בחנויות, אך אל תופתעו אם לא תצליחו להבין בהבדלים בינו לבין קודמו מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
סמסונג חשפה גרסה מעודכנת ומוזלת של מכשיר הדגל שלה מתחילת השנה - והפעם נראה שכל העולם יוכל ליהנות מגרסת 5G עם ביצועים עדיפים מבית קוואלקום לעומת אלו של שבבי משפחת ה-Exynosלכתבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש בתשלום אבל מישהו מכיר משהו חינמי שעובד? אמולטור לנינטנדו או סגה, לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361570,00.html טוב שהם נזכרו.... :-\
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן להשיג אפליקציות חינמיות ל-iPhone 4, ללא רוגלות, וירוסים וכו'? המכשיר אינו פרוץ. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני חושב לקחת מכשיר סלולרי חדש. אני כרגע לקוח מרוצה אורנג' עם מכשיר נוקיה ישן שאני אפילו לא יודע איזה דגם הוא (דור שני מלפני איזה 4 שנים).. הגיע הזמן לקחת מכשיר חדש עם מצלמה , דור 3 ו MP3 / MP4 ושאר פיצ'רים שכרגע אין לי. מאד רציתי לקחת את ה NOKIA 6500 באורנג' אבל לאחר בירור לפני כחצי שעה עם נציג התברר לי שכרגע הוא אזל מהמלאי והוא צפוי להגיע איפשהו בחודש אפריל לרשת.. האמת היא שאין לי חשק לחכות כחודש ובנוסף לזה אני סטודנט ולא יהיה לי כל כך זמן להתעסק בזה עוד כמה שבועות.. לחתוך לעניין - ראיתי עכשיו שיש בסלקום את ה LG VIEWTY עם מסך מגע , מצלמה 5 MP ושאר פיצ'רים נחמדים. הבעיה היחידה שלי עם המכשיר הזה היא שהוא לא NOKIA. מעולם לא אהבתי מכשירים שהם לא נוקיה …
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-