עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. אני מחפש מצלמה טובה שתעשה את העבודה, מקווה שיש משהו טוב בתקציב. אני לא ממש מכיר קריטריונים להשוואה אז אני אצטרך עזרה בזה. מישהו מוכן לעזור לבחור? אני יודע על כמה דגמים בתקציב. נא להתחשב בזה שאין לי FIREWIRE... יש את הJVC למיניהם, GRD720\750\320. יש מצלמה של SONY דגם DCR-HC28E יש את ה NV-GS60 של PANASONIC, בערך ב1100.. היא ממש מכוערת ומגושמת, והעיצוב שלה מיושן בעיני, אבל אולי היא טובה? (למרות שביקורות בזאפ לא מעידות על מוצר מעולה..) מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם![br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 19:51:39

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by idan8871,

אהלן חברים , צריך מכם עזרה קטנה . המכשיר הישן של אבא שלי רגע לפני קריסה . עכשיו הצרכים שלו בטלפון הם לא בשמיים , הוא לא משחק משחקים מטורפים , או שאפליקציות כבדות . פשוט פלאפון לצרכים הבסייסים ביותר. התקציב שלו למכשיר הוא 700ש"ח בגג . כמו שאמרתי , הפאלפון הוא לצרכים בסיסיים לכן אני חושב שאפשר למצוא אחלה דברים חשוב : גודל מסך - עדיף לא יותר מ5" נפח אחסון - עדיף 32GB , אם זה מגביל אפשר להתפשר על 16 סוללה - שתהיה חזקה . חשבתי על הטלפון Xiaomi Redmi 4X , הבעיה היא שלא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת אותו . הוא נראלי טלפון שיתאים לו . אה שכחתי לציין , עדיף שיהיה שיומ…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by david86,

קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by DOGMA,

צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by psybrain,

להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by iCover,

שלום לכולם, אני גאה להציג בפניכם את חנות האינטרנט החדשה אשר עוסקת במכירת מוצרים נלווים לסמארטפונים ועוד. כרגע נמצאים בחנות 5 מוצרים, בינהם: מגן סיליקון ג'ל קשיח, אוזניות לאייפון 3/4/4S/5 ועוד. דף הפייסבוק שלנו (נשמח ללייק): https://www.facebook.com/iCoverSale כתובת אתרינו: http://www.iCover.co.il קטלוג מוצרים: http://www.icover.co.il/index.php?page=catalog שאלות נפוצות: http://www.icover.co.il/index.php?page=faq יצירת קשר: http://www.icover.co.il/index.php?page=contact מבצעי החברה יתעדכנו בהמשך! ד"א, אני מחפש החלפת קישורים, מי שמעוניין - icoveremail [at] gmail.com. תודה שהקדשתם זמן לקריאה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by D-M-X,

יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. Started by Dawn,

אני מודע לזה שהסמסונג לא דור שלישי אבל הבנתי שיש לו מלא אפשרויות... אני מחפש פלאפון שיהיו צילצולים שהם ציפצופים ולא מוזיקה...אני מתכוון כאשר אני מקבל SMS שיהיו ציפצופים ולא מוסיקה. ושיהיה אפשר לשים שיר מהמחשב ושהוא יהיה הצלצול... מה דעתכם במי מהם יש יותר פי'צפקס מה שנקרא?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. שלומצ'יק ... אינני יודע אם זה הפורום המתאים (התלבתתי בינו לבין אלקטרוניקה אבל זה יותר קשור לגאדגטים לדעתי). אני מעוניין לחבר צירופי לפוט USB ולממש תיקשורת בינו לבין המחשב דרך ה USB. מהיא הצורה לבנות את המתאם הנ"ל ? (counter) לדוגמה המעגל הנידון פה http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=93776 כלומר מהוא החיבור (מעגל) שעלי לייצר ? נ.ב. אני מתעד את הניסיון שלי פה : http://bsh83.blogspot.com/search/label/USB

13. תודה

14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Yakim Peled,

יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה

17. מפתחת שבבי המובייל קוואלקום מכריזה על הזמינות המיועדת למאפיין המתקדם החדש שלה, באמצעות אב-טיפוס של Vivo הסינית אשר מקדים את המהלך החזוי של אפל לכתבה

18. Started by omerbr,

אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. השאלה בכותרת

21. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by bennyye1,

Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר סלולארי חדש. אחרי חפירות לא מעטות אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה שיהיה במכשיר, אבל לא הצלחתי למצוא מכשיר מתאים, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי להתמקד. הדרישות שלי הן: 1. תקציב - עד 1500 ש"ח 2. גודל - מכשיר קומפקטי יחסית, בתנאי שהמסך עדיין קריא. 3. קיבולת סוללה סבירה - צריכה להספיק ליום שלם (דיבור+stby) ללא טעינה. 4. רמת קרינה נמוכה. 5. תפעול פשוט ואינטואטיבי. 6. תמיכה בכמה שיותר תדרים כדי לאפשר קליטה בכל הרשתות - כולל בארה"ב. 7. זיכרון פנימי גדול או אפשרות לתוספת כרטיס זיכרון. 8. מכשיר קשוח ואמין - רצוי עם "אבא" בארץ. האם יש חיה כזו ? אם אין ברירה, אני מוכן למתוח את התקציב עד 2000 ש"ח אבל זה גבולי.…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.