עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-%d7%aa%d7%92%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-7/

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?

3. Started by omerbr,

אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by The Dom,

ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה

6. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין אפליקציה דרך המרקט (בpc) אני נאלץ לבחור את המכשיר שלי מבין שלושה(למרות ששניים כבר לא אצלי) איך אני מעדכן את פרטי החשבון ומסיר את המכשירים הלא פעילים?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. Started by david86,

קניתי נוקיה 6280 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון ואמרו לי שזה MiniSD סוג הכרטיס אבל אני לא מוצא בzap את סוג הכרטיס מי שהוא יכול לימצוא לי הוא לערות לי[br]פורסם בתאריך: 10.06.2008 בשעה 09:35:47 סמתי תמונה של כול סוגי הזיכרון ככה תרשמו לי איזה מתי לפאלפון שלי כי אני לא מצאתי אתו[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  8. האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. עשיתי חיפוש ומצאתי את הנרתיק הבא אבל הוא מאוד יקר יחסית לנרתיק[140 שקל,קצת מוגזם לא? ] http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=165 אני מחפש נרתיק שאני יוכל להחזיק בו את הפלפון תמיד ולא יצטרך להוציא אותו...בסגנון של הנרתיק בקישור. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by Zeev86,

אהלן. ברשותי S4 מספר חודשים. לאחרונה יש לי מספר בעיות: 1. אני מרוקן משחקים (על ידי ניהול היישומים של מערכת ההפעלה), וקורה דבר הבא: מתפנה לי המקום ב - "יישומים ומקורות" אבל שדה ה- "שטח פנוי" לא משתנה ואיני יכול להתקין יישומים נוספים. 2. בשימוש במצלמה לפעמים אני מקבל מסך שחור ולוקח למצלמה לטעון כדקה אם לא יותר, ואז - או שהתוכנה קורסת, או שאני נכנס למצב בו אני יכול לצלם. עשיתי restart, וגם כיבוי והדלקה מלא. לא עוזר. המכשיר עם רוט. בלי שום רום. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  12. אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by roadrunner,

אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by Dawn,

אני מודע לזה שהסמסונג לא דור שלישי אבל הבנתי שיש לו מלא אפשרויות... אני מחפש פלאפון שיהיו צילצולים שהם ציפצופים ולא מוזיקה...אני מתכוון כאשר אני מקבל SMS שיהיו ציפצופים ולא מוסיקה. ושיהיה אפשר לשים שיר מהמחשב ושהוא יהיה הצלצול... מה דעתכם במי מהם יש יותר פי'צפקס מה שנקרא?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by the king2006,

מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה

18. Started by Tranquility,

מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום רב, מחפש המלצה למכשיר שיחובר ברכב ויסתובב איתי בחוץ,ייתן מענה בכל תחום הGPSי,רצוי אינטרנט אלחוטי וBT,אמין ואיכותי וכמובן תמורה מעולה למחיר. שמתי עין על הP560 שלעומת הP360 יש לו BT וWIFI. לעומת זאת יש את המכשיר של ASUS שמשום מה לא "קורץ" לי לעומת הMIO. האם למישהו יש נסיון עם שניהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by singera,

האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by roice,

אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. Started by tiptipon,

אני מעוניין לרכוש טלפון אלחוטי לבית DECT ראיתי שיש שני סוגים DECT ו DECT 6 מה ההבדל ? והאם זה שווה לטלפונים אלחוטיים 5.8 GHZ או 2.4 GHZ

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by iem,

ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  25. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.