גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המכשיר המשתלם החדש שהוצג עם שבב Mediatek משוכלל יזכה ככל הנראה גם לגרסה המבוססת על Snapdragon 730G בהמשך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי יש לי את המכשיר הנ"ל Palm Tungsten E http://www.palm.com/us/support/tungstene/ ביקורת http://www.the-gadgeteer.com/review/palm_tungsten_e_review הייתי רוצה להסיר קבצים מתוך הPalm כמו תמונות ושאר דברים שהכנסתי לשם ואינני יודע איך...
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה אני מחפש תוכנה לפלאפון מסוג סוני אריקסון K810I שתפעיל ישומים שונים (כמו נגן מוזיקה וכאלה..) לפי שעה מסויימת שאני מגדיר. קיימות תוכנות רבות כאלה למחשב שלצורך העניין בשעה מסויימת תפעיל את התוכנה הזאת והזאת או שתדליק/תכבה את המחשב וכאלה. אבל אני צריך תוכנה כזאת לפלאפון.. (גם שם של תוכנה כזאת יכול לעזור..) תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-