גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כמה קל וקומפקטי יכול להיות מחשב אישי בעל מסך של 14.1 אינץ'? לאסוס תהיה בקרוב תשובה מפתיעה בהחלט לתהייה זו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
חברה אלמונית גרפה השקעות של קרוב למיליון דולר בעזרתו של שעון Android Wear מפתיע לטובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE Speed מוכיח שמכשירים חכמים ראויים וסבירים במחירים זעירים הם לא משהו שיכול להתקיים אך ורק בסין ובהודו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אפליקציית ה-Showbox, שמהווה אלטרנטיבה ל-Popcorn Time להזרמת סרטים וסדרות, מתחילה להזרים גם מוזיקה ללא צורך בתשלום אם יש לכם היכרות קרובה עם האפליקציות של Popcorn Time ו-Kodi, יש סיכוי לא רע ששמעתם גם עלהמתחרה שלהם Showbox – שמספקת יכולת לא-ממש-חוקית להזרמת מגוון סרטים וסדרות עבור מכשירי אנדרואיד (ועבור מחשבים שמריצים את אמולטור ה-Bluestacks). כעת, היישום שיחד עם Popcorn Time מהווה כנראה את אחד מכאבי הראש הגדולים ביותר הוליווד, מחליט לפתוח חזית חמה נוספת – ומוסיף בגירסתו העדכנית גם אפשרות (בבטא) להזרמה ישירה של מוזיקה פופולרית, בדומה ל-Spotify ו-Google Music, אך גם כאן באופן "אפור" וללא צורך בתשלום. אפליקציית ה-Showbox (שלא נמצאת בחנות ה-Play Store כמו…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי את ה sansa m240 של sandisk. הוא מרוצה ממנו מאוד אבל לפי מה שאמר לי אין אפשרות לנגן ב random את השירים שיש לו בנגן. מישהו יכול לאשר או לא לאשר את זה ? אם כן יש אז מישהו יודע איך עושים את זה ? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-