עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by simla101,

היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. אני מחפש מצלמה טובה שתעשה את העבודה, מקווה שיש משהו טוב בתקציב. אני לא ממש מכיר קריטריונים להשוואה אז אני אצטרך עזרה בזה. מישהו מוכן לעזור לבחור? אני יודע על כמה דגמים בתקציב. נא להתחשב בזה שאין לי FIREWIRE... יש את הJVC למיניהם, GRD720\750\320. יש מצלמה של SONY דגם DCR-HC28E יש את ה NV-GS60 של PANASONIC, בערך ב1100.. היא ממש מכוערת ומגושמת, והעיצוב שלה מיושן בעיני, אבל אולי היא טובה? (למרות שביקורות בזאפ לא מעידות על מוצר מעולה..) מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם![br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 19:51:39

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

6. Started by Rule The Pc,

שלום, אני צריך נגן (או משהו דומה) שהשימוש העיקרי שלו יהיה הקלטות אבל אני רוצה שהוא יקליט לקבצי MP3 ולא WAV או משהו אחר כי זה הרבה עבודה לשנות אחר כך לMP3. עדיף שתהיה תמיכה בעברית תקציב של 400 שקל[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 11:01:39 עריכה:לא חייב שיהיה דווקא MP3 אבל שיקליט לקובץ בעל דחיסות טובה ושרוב המכשירים הביתיים יוכלים לקרוא אותו כלומר WAV זה לא טוב כי הקלטה של שעה זה 50 מגה, וקבצי AMR שיש להם דחיסות מעולה אבל אין הרבה מכשירים שקוראים את הקובץ הזה, גם לא טוב

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by h.misha,

שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by singera,

האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה מחרתיים מחשב כף יד כמתנת יום הולדת ואני צריך להתייעץ אתכם לגבי הדגם. אוקיי, אז כפי שכתוב בכותרת, תקציב- 2500, אפשר לחרוג מעט אם יש הבדל משמעותי. אז ככה, הדרישות מהמכשיר הן: Wifi ידידותי למשתמש- מישהו שלא השתמש במחשב כף יד קודם לכן הולך להשתמש בזה. אם אפשר- מכשיר שניתן להתקין עליו תוכנות צד ג'- לא חובה בכלל. חובה שניתן יהיה להתקין עליו תוכנת ניווט בעברית (מומלץ אחת שתדבר כמו אייגו). שהמכשיר יהיה עם אנטנות לג'יפיאס, או שיבוא עם אנטנה בנפרד. בלוטות'- לא חובה, אבל יהיה נחמד מאד. קריאת וכתיבת מיילים. אפשרות לקרוא ולכתוב קבצי אופיס. שלא יהיה ממש איטי. חובה יומן. המכשיר כעיקרון הולך לשמש אשת עסקים, אז אני לא מחפש מכונת מולטימדיה, אלא מכשיר טוב לעסקים. כמובן שיה…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by iib,

בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by omerbr,

אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%9c-linshof-%d7%a0%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by dans41,

אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Yevgeny Libov,

הועבר. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  16. הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  18. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  19. היצרנית הסינית נחושה לתפוס נתח שוק בארצות הברית ובאירופה עם סמארטפון חדש ומתקדם אשר שם דגש על אודיו איכותי וכולל מחיר תחרותי במיוחד חלק בלתי מבוטל מהיצרניות הסיניות כלל לא מתיימר לפרוץ אל שוק המכשירים חכמים האמריקאי, אשר ידוע בקיבעון מסויים למותגים וותיקים וכאלה שנתפסים כביתיים (כמו אפל, ובעבר גם מוטורולה) – אך כל זה לא מפחיד את ZTE, ענקית התקשורת הסינית אשר חוזרת לסיבוב שני של נסיון פריצה בינלאומי עם סמארטפון ה-Axon 7 החדש. ה-Axon 7 מזכיר מאוד את ה-Mi 5 של שיאומי וה-Zuk Z2 Pro של לנובו, על ידי כך שהוא מציע מפרט מתקדם ביותר עם כמות מינימלית בהחלט של פשרות – במחיר התחלתי שנמוך משמעותית ממכשירי הדגל של שחקניות וותיקות ומוכרות יותר דוגמת סמסונג, LG, HTC וכמובן אפל.…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  20. מפתחת הבקרים הטאיוואנית למוצרי אחסון Phison מתכוננת למתקפה גם על שוק זכרונות ה-UFS הזעירים, בתמיכת קוואלקום ו-Huawei לכתבה

21. אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה

22. לפי הכותרת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. Started by ns,

אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  24. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. כשמיתקשררים אליי בדור 3 נוצר מלא מלא רעש..כמו רישרושים מעצבנים כאלו וקשה לישמוע מה הבנאדם אומר וגם לו קשה לישמוע אותי.....יש דרך לתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.