גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נאמר לי שסיסמאת ברירת המחדל היא 12345. והמכשיר ממשיך לרשום לי שהסיסמא שגויה. אשמח לפיתרון. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אשית יכול להיות שאני הייחידי שמתלהב מזה , אבל לדעתי זה אמור להיות אחלה מכשיר לתקציבים נמוכים , נראה עמיד, טוב לריצות , יש לו גם מספיק מקום לדי הרבה שירים(1000 בערך..), הסאונד שלו אמור להיות טוב...אמממ זהו בערך.. הנגן המדובר היה אמור לצאת באמצע חודש פבואר , אך הייתה דחיה. אחרי שחיפשתי רבות מצאתי עדות לעובדה המשמחת כי המכשיר יצא היום לאור. http://forums.sandisk.com/sansa/boar...cending&page=4 "And now it's here. " בתירגום מלעז- "ועכשיו הוא כאן" " בכל מקרה כמובן אין את הנגן עוד בארץ , אז אפשר או לנסות לרכוש מחו"ל , אם מישהו מכיר חנות טובה אני אשמח. או לחכות שהיבואנים יתחילו ליבא את המכשיר. לפני כמה ימיים שלחתי אימייל לחברה שמייבאת את המכשיר שקוראים לה , ושאלתי מתי הם חוש…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רוצה לקנות את ה-N82 אבל לא יודע מאיפה (כמובן ארה"ב) דודה שלי מגיעה לארץ בעוד שבועיים אני רוצה רשימה של חנויות(אתרים) אמינים וזולים (עדיף את הגרסא השחורה)
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש מכשיר טלפון - HTC S630. הוא מעוניין להשתמש בו גם כמכשיר ניווט. -- האם זה אפשרי ? -- אם כן, יש למישהו המלצה בכל הקשור למקלט GPS ולתוכנת ניווט (למכשיר הנ"ל אין מסך מגע) ? מודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי ניום מייזו מ6 + אוזניות JBL REFERENCE 220 אחלה נגן דרך אגב איך משנים ערכת נושא .. תודה אבי
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נניח לרגע שכל הבאים עולים אותו הדבר ולכן המחיר הוא אינו שיקול.. איזה מהם לבחור? Ipod Touch D2 Q5W השיקולים.. כמובן שאיכות סאונד ועוצמה, תמיכה במספר מרובה של פורמטים. והשיקולים היותר שוליים: לD2 יש עוצמת סאונד מדהימה (לפי הנתון על הנייר), מצד שני חסרים לו המון פיצ'רים שיכולים להיות נחמדים שאין באחרים.. למשל בלוטות' שיש בQ5W, מה שמביא אותי לשאלה => כששומעים במוצרי בלוטות' האיכות של השמע יורדת על פני אזניות רגילות? לא מכיר בכלל את הIPOD TOUCH אבל אמרתי.. שיהיה
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ההייתי רוצה לקבל המלצה לנגן MP3 עם מינימום 4 ג'יגה איכסון.. כאמור התקציב עד 500 שקל, לא יותר מזה. הנגן לא אמור בהכרח להציג תמונות או לנגן כל מיני סרטונים למינהם..זה לא כל כך משנה לי.(זה נקרא MP4 לא?) העיקר שיהיה איכותי מגיע עם אוזניות טובות ,קל ,וטוב לשימוש. (שיהיה אפשר לסדר שם תיקיות , לפי ז'אנר וכו'..) עם חיבור קל USB למחשב בלי שום דרייבר. תודה עריכה: מה אתם אומרים על Sansa e260-FM 4GBוSandisk???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי iaudio x5 והוא לא מזוהה ע"י המחשב שלי שיש בו VISTA. יש משהו לעשות? (עידכנתי את כל העידכונים לויסטה)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
-
If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אם למישהו יש נסיון עם המכשיר הניווט הזה שיתן חוות דעת בבקשה? ובכללי מה עם החברה עצמה Sansui האם היא אמינה,מסכי המגע שלה טובים,תוכנית הניווט אפשר לעדכון אותה? http://www.elkol.co.il/Index.asp?Ar...ryID=177&Page=1
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-