עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by LOOSE,

מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  2. בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by sgsg,

יש לי אפשרות לקנות את המכשיר מחנות eXpansys בהונג קונג בגרסת אנגליה במחיר של כ- 2600 שקל. בדקתי על החנות ונראה שזו חנות בינלאומית עם סניפים באירופה וארה"ב מה שגורם לי להאמין שהיא אמינה. כדאי להוציא סכום כזה ולהביא את הטלפון מחו"ל ? ברור לי שלא תהיה אחריות, אבל בכל מקרה של מכשיר שקונים מחו"ל אין אחריות. האם החנות באמת אמינה ? תהיה אפשרות להתקנת תמיכה בעברית (קריאה/כתיבה/תפריטים) ? בקשר לתכונות של המכשיר, זה המכשיר של HTC שאמור לתמוך במולטי-טאץ' ? ומה עם VOIP ו- WIFI ? אני יודע שאלה די הרבה שאלות ואני אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע נוספים בעברית (חוץ מהאתר הישראלי לאנדרואיד שבו אני בטוח שאני אקבל המלצות חמות על המכשיר )

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by idan8871,

אהלן חברים , צריך מכם עזרה קטנה . המכשיר הישן של אבא שלי רגע לפני קריסה . עכשיו הצרכים שלו בטלפון הם לא בשמיים , הוא לא משחק משחקים מטורפים , או שאפליקציות כבדות . פשוט פלאפון לצרכים הבסייסים ביותר. התקציב שלו למכשיר הוא 700ש"ח בגג . כמו שאמרתי , הפאלפון הוא לצרכים בסיסיים לכן אני חושב שאפשר למצוא אחלה דברים חשוב : גודל מסך - עדיף לא יותר מ5" נפח אחסון - עדיף 32GB , אם זה מגביל אפשר להתפשר על 16 סוללה - שתהיה חזקה . חשבתי על הטלפון Xiaomi Redmi 4X , הבעיה היא שלא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת אותו . הוא נראלי טלפון שיתאים לו . אה שכחתי לציין , עדיף שיהיה שיומ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Green,

היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום יש לחבר שלי את ה sansa m240 של sandisk. הוא מרוצה ממנו מאוד אבל לפי מה שאמר לי אין אפשרות לנגן ב random את השירים שיש לו בנגן. מישהו יכול לאשר או לא לאשר את זה ? אם כן יש אז מישהו יודע איך עושים את זה ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by Ovid,

משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by roice,

אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  13. יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?

14. אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה

15. Started by 125,

אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by OFF-RoaD,

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,איך הדגם K800I של סוני אריקסון?הוא משתלם או שעדיף את K610I? והאם ידוע שצריך לצאת דגם חדש של סוני אריקסון עד לדצמבר?

19. אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  20. איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by דובי770,

היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by manticore,

חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by bezangeloo,

או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.