עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by בלה בל,

הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by alonpartuk,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by m4a1,

תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by FeedMe,

אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. בניגוד לדיווחים על הסכם בלעדיות עם סמסונג, בקוואלקום חושפים כי המכשיר הראשון שיבוסס על השבב החדיש שלהם יגיע דווקא מ-LeTV הסינית הצעירה אנחנו בהחלט משתוקקים לבואו של שבב ה-Snapdragon 820, אשר עד כה נראה כמו חזרה לתלם מצידה של קוואלקום אחרי שנה שבה השליטה שלה בעולם הסמארטפונים הייתה הרבה פחות ברורה ומוחלטת, אבל בינתיים נראה שנצטרף להמתין עוד קצת לפני שנראה שטף של מכשירי דגל חדשים ומשוכללים. למרות שתערוכת CES 2016 נכנסה לתנופה מלאה, יש לנו כרגע רק מכשיר אחד ויחיד שהוצג רשמית ומכיל את פאר היצירה של החברה האמריקאית – וזה הוא ה-Le Max Pro של LeTV הסינית, שאותו ראינו באופן פחות רשמי כבר לפני כמה שבועות. ה-Le Max Pro הוצג במסיבת העיתונאים הרשמית של קוואלקום בתור מכשיר ה…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by alergic,

מסך סביר עדיפות שיהיה אפשרות להרחבה יציאה למחשב-סטנדרט בין 4-8 GB עמיד עברית בשירים יהיה טוב. תודה לכל העוזרים. הציעו לי תנגנים האלו מה אתם אומרים? http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5394&perur=2&t=12&c=373 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6014&perur=2&t=12&c=365 ואוזניות http://djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by wooper,

קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Proww,

אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by jayz0r,

נראה לי תפסתי אותם באמצע עדכון כי הם לא מילאו את כל הפרטים עוד ;D 48 שקל לחודש...

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. רציתי לדעת אם: 1. זה באמת עמיד במים\זיעה 2. אין ניתוקים בזמן הליכה,נסיעה, או כל זמן שהטלפון לא נמצא במצב נייח. 3. זה עובד על SONY ERICSSON ? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. דגם העונה לשם Galaxy C10 Plus נצפה במאגרים של מבחני ביצועים, מצוייד בשבב עדכני מבית קוואלקום לכתבה

12. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. :yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?

14. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by Ramos,

שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by matanhh,

יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by NiMo1771,

תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. עם גוף מתכתי, הגנה מפני מים ושבב חסכוני חדש של קוואלקום - ה-Moto X4 עשוי להיות קאמבק מוצלח עבור המותג שליווה אותנו בימיה של מוטורולה וגוגל לכתבה

19. היי, יצאה גרסה חדשה של WM6.1 ל-HTC Cruise. מלבד העובדה שאני לא מצליח להתקין אותה (מקבל הודעה: "Sorry, this software download is not suitable for your device.") אני גם חושש להתקין שלא יעשה לי בעיות עם העברית של PDAC או דברים אחרים שאי אפשר לחזות. אז השאלה מופיעה בכותרת. האם מישהו ניסה להתקין והאם הוא יכול לדווח על תוצאות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  20. שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה

22. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. היי חבר'ה אני מחפש תוכנה לפלאפון מסוג סוני אריקסון K810I שתפעיל ישומים שונים (כמו נגן מוזיקה וכאלה..) לפי שעה מסויימת שאני מגדיר. קיימות תוכנות רבות כאלה למחשב שלצורך העניין בשעה מסויימת תפעיל את התוכנה הזאת והזאת או שתדליק/תכבה את המחשב וכאלה. אבל אני צריך תוכנה כזאת לפלאפון.. (גם שם של תוכנה כזאת יכול לעזור..) תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  24. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  25. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים