גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הSE שלי... בכל אופן האייפון תפס את תשומת ליבי - במיוחד עקב המחיר - חשבתי שאוכל לבקש מחבר(שגר בארצות הברית ומנוי לAT&T) לרכוש את האייפון כשדרוג למכשיר הנוכחי שלו, במקום לשדרג שפשוט יביא לי את האייפון - אך מבדיקה קלה הבנתי שכנראה זה לא יעבוד ככה (או שאולי כן?). האם יש אולי דרכים אחרות להתחמק מהתחייבות של האייפון? (אני לא מתכנן נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב) אם לא אצליח להתחמק מהתחייבות אז אני אזמין את הPRE של פאלם ויש לי עליו כמה שאלות: 1.האם יש עליו איזה התחייבות או משהו? 2.איזה גרסאות של המכשיר קיימות? 8GB 16GB? וכמה כל גרסא עולה? 3.ראיתי בקליפ של UNBOXING שהוא מגיע תקע שמותאם לשקעים האמריקאים איך מתמודדים עם זה? 4.כיצד הוא בתור נגן? 5.האם סים דור 3 של אורנג…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מי יודע איך ניתן לפי מספר סריאלי של נוקיה 6120C לזהות מתי יצרו אותו? או בכלל בכל דרך שהיא.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עם גוף מתכתי, הגנה מפני מים ושבב חסכוני חדש של קוואלקום - ה-Moto X4 עשוי להיות קאמבק מוצלח עבור המותג שליווה אותנו בימיה של מוטורולה וגוגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? האם הוא שווה את המחיר שלו בארץ 1500 שקל ל 16 ג'יגה? איך איכות הסאונד שלו? האם אתם ממליצים על נגן אחר יותר טוב באותו טווח מחירים חשוב לי שתהיה אפשרות לצפייה בסרטים שיהיה לו זיכרון פלאש ושהוא יהיה קטן ויפה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי את הנרתיק הבא אבל הוא מאוד יקר יחסית לנרתיק[140 שקל,קצת מוגזם לא? ] http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=165 אני מחפש נרתיק שאני יוכל להחזיק בו את הפלפון תמיד ולא יצטרך להוציא אותו...בסגנון של הנרתיק בקישור. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי במיוחד בשביל ( אבל כמובן לא רק ) מילפורד ! https://tech.walla.co.il/item/3107942 כל מי שהפראמטר הזה חשוב לו.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה נגן יותר טוב מבחינת איכות הסאונד creative zen vision:m 30gb או iaudio i7 4gb תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-