גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האפשרי, במידה ויש לי דונגל סטנדרטי? (האוזניה המדוברת היא פלאנטרוניקס ויג'ר 510)
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מהיום, צרכנים שיש להם מכשירים חכמים תומכי ARCore יוכלו למדוד עצמים בסביבתם בקלות ובמהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכבוד יום ההולד של אבא שלי החלטנו לקנות לו סמארטוואטש (הוא אוהב גאדג'טים), מדובר באדם פעיל שעושה ספורט ע"ב יומי ככה שרצוי שתהיה אפשרות למדדים לספורט, מסגרת התקציב היא עד 2,000 ש"ח, אשמח לקבל כמה המלצות לדגמים כי אני לא מבין בנושא כלום, תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-