עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by m4a1,

תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?

6. Started by psybrain,

להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  8. שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by idopo25,

אהלן תגידו משהוא מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המוטו X למוטורולה ULTRA לי נראה שההבדל היחידי בינים יהיה רק "הבנייה האישית" היו שמועות שהוא יהיה 5 אינץ אבל עדיין לא הוכחו . יכול להיות שגוגל מוציאה שני מכשירים שהם אותו דבר באותו שבוע השקה? ? ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by Eli100,

אני עדין תקוע עם N85 ונמאס לי ממנו לגמרי אני רוצה לקנות מחנות פרטית \ יד שניה אין הגבלה של תקציב בתכלס מה שאני רוצה זה או GALAXY S2 ב2800 מחנות פרטית או IPHONE 4 ב2000 שקל יד שניה במצב טוב מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by DOGMA,

צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. בענקית מקופרטינו ביצעו צעד מפתיע משהו וחשפו כיסויי מגן עם סוללה מובנית עבור האייפון 6 והאייפון 6S, שעולים הרבה כסף ולא בדיוק נראים כמו משהו שהייתם מצפים לקבל מהחברה היוקרתית לפעמים גם החברות הגדולות והמוכרות ביותר מצליחות להפתיע אותנו עם צעדים בלתי רגילים ובלתי צפויים. אף אחד לא ציפה ממיקרוסופט להתחיל לייצר טאבלטים בכוחות עצמה, אך בינתיים נראה שזה עובד לה בצורה ממש טובה – ואף אחד כנראה לא ציפה מאפל להשיק כיסוי מגן רשמי משלה עבור מכשירי האייפון העדכניים, אך גם זה קרה ממש עכשיו. באפל החליטו להיכנס לסוג של תחרות רשמית אל מול אינספור החברות שמייצרות אביזרים מוספים למוצריה, והשיקה מגן עם סוללה פנימית מובנית של 1,880mAh, אשר אמורה לסייע להכפיל את חיי הסוללה של צמד דגמ…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. הענקית מטאיוואן מציגה את הגרסה האולטימטיבית של ה-ROG Phone 2 שלה - עם נפח אחסון פנימי שלא קיים אפילו בחלק מהמחשבים הניידים לכתבה

14. אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by gman27,

שלום רב אני מנסה לחבר את הגוגל כ שרת אצלי בHD2 כדי להעביר את הלוח השנה בהגדרות יש משהו שנקרא תחום ואין לי מושג מה לשים שם האם משהו הצליח ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by bd,

מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by שניצל,

אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. השאלה בכותרת

20. Started by AreaDooM,

האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by mordidot,

או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by D-M-X,

יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש את הנגן של mizuho דגם MZ3-050 אני רוצה לקנות אותו אבל יש לי רק מזומן והויזה של ההורים מלאה (סוף החודש אז ...) למה אותו? כן אני יודע שהוא מעפן אבל הוא לא בישבילי אני צריך רק את האוזניות שלו (Shure E2G) הנגן עולה כ 150-250 עפ האוזניות ואילו האוזניות עולות כ 500 שקל אז זה משתלם מעוד אני צריך את זה להיום כי מחר אני הולך לקנות ומחרתיים חג המולד אז..... (כן אנכחנו חוגגים חג מולד ) אני מחפש חנות שמוכרת אותו ברשון או ליד ראשון שלא יהיה רחוק, שיהיה מרחק נסיעה של 10-15 דקות באוטובוס תודה רבה רבה למי שימצע לי חנות שמוכרת את הנגן בראשון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by The Dom,

ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by avihy,

אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.