עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה

2. אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. Started by m4a1,

תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,איך הדגם K800I של סוני אריקסון?הוא משתלם או שעדיף את K610I? והאם ידוע שצריך לצאת דגם חדש של סוני אריקסון עד לדצמבר?

5. גוגל החליטה לוותר על סורק טביעות האצבע בעבור טכנולוגיית זיהוי פנים מתקדמת שמבוססת על מערך של ארבעה חיישנים שונים - אבל העדויות הראשונות לא מעניקות לנו בטחון גדול בטכנולוגיה לכתבה

6. היי, יצאה גרסה חדשה של WM6.1 ל-HTC Cruise. מלבד העובדה שאני לא מצליח להתקין אותה (מקבל הודעה: "Sorry, this software download is not suitable for your device.") אני גם חושש להתקין שלא יעשה לי בעיות עם העברית של PDAC או דברים אחרים שאי אפשר לחזות. אז השאלה מופיעה בכותרת. האם מישהו ניסה להתקין והאם הוא יכול לדווח על תוצאות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה

8. ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…

9. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה

11. Started by Yehudaa,

נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  13. מטרת השימוש היא לנערה מתבגרת...עם כל השטיקים והמוזיקה ומה שבני נוער רוצים היום אנחנו מתלבטים בין הסוני לביין הנוקיה 5300 וה5310 http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php כמה שאלות לי לגבי SonyEricsson W660i 1 האם זה מכשיר חדש או דגם ישן 2 האם הוא אמין? 3 האם הוא נח 4 האם איכותי? 5 איכות המוזיקה? 6 האם כדאי לקנות כאן - האם זו חנות אמינה ומיקצועית ומומלצת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php או בסלקום? ובעיקר האם זו קנייה טובה ב 900 ש"ח תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. Started by ccc,

רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. Started by ella11,

שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by אדם קולצר,

ב 1000ש"ח גג 1200 שח מה שחשוב לי זה מצלמה ואינטרנט הערה: איני יודע אם זה הפורום המתאים אך לא מצאתי איפה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. מהיום, צרכנים שיש להם מכשירים חכמים תומכי ARCore יוכלו למדוד עצמים בסביבתם בקלות ובמהירות לכתבה

20. Started by oryrm19,

שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. Started by efialon,

שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  22. Started by bm1125,

יש צפי מתי ה BB9900 יגיע לאחת החברות בארץ?

23. Started by ranyr,

הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  24. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים