עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. חלמתם על ה-Yotaphone אבל לא הצלחת להשיג אותו, או שסתם בא לכם לבלוט בשטח? הכירו את סמארטפון ה-Oukitel U6, שכולל מסך משני מבוסס טכנולוגיית דיו אלקטרונית ומוצע להזמנה מוקדמת כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-כפול-המסכים-המדליק-של-oukitel-זמין/

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  4. מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה. לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם). חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע). אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים. תודה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום איך אפשר להקליט שיחות מהפלאפון שלי? ואם כבר אני פה, איך לעשות שהשעון המעורר יהיה יומי, ולא חד פעמי? נמאס לי לשים אותו כל יום. תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by tood24,

היי מתלבט בין Galaxy S21 Ultra או Google Pixel 6 Pro מה עדיף? תודה

8. דיווח חדש מסוכנות אנליסטים טוען שהסמארטפונים החדשים מבית אפל יספקו הגנה ממים, שבב עם תדר פעולה גבוה במיוחד ועוד הפתעות לכתבה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  10. http://www.gsmarena.com/exynos_8895_will_allegedly_reach_30ghz_and_improve_image_processing_speeds_by_70-news-20511.php Exynos 8895 chip 10 ננומטר 3.0 GHz עיבוד תמונה מהיר יותר עד 70% הציונים שקיבל המעבד - scored 2301 for single-core and 7019 for multi-core in Geekbench. יעבוד עד 5 watts שיצא ב- Samsung Galaxy S8

11. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by roadrunner,

אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by the king2006,

מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה

16. ה-Le Pro 3, עם שבב Snapdragon 821 ותג מחיר שמתחיל בכ-270 דולר בלבד, נמכר במאות אלפי יחידות בתוך שניות בודדות לכתבה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. סמסונג מאשרת כי סדרת ה-A שלה יורשת גם את סדרת ה-Galaxy J המוזלת מהשנים הקודמות - וכעת ניתן למצוא בארץ דגמים במחיר התחלתי של 500 שקלים בלבד לכתבה

18. Started by koko0,

היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  19. קישור למכשיר: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20383 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by ofer1992,

שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום, היכן ניתן להשיג אפליקציות חינמיות ל-iPhone 4, ללא רוגלות, וירוסים וכו'? המכשיר אינו פרוץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by ilanb0,

איפה יש באיזור ת"א חנות שבה אפשר לבחון את הטאבלטים הללו מקרוב? לצערי, למיקרוסופט עדיין אין חנות בארץ.

24. Started by guycnaan,

ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים