עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Zilberberg,

שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה

5. Started by SensatioN,

חיפסתי ולא מצאתי , מישהו יודע אולי ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by OFF-RoaD,

אני מחפש נגן שיחליף את הH10 שיש לי עכישו, שאני אמנם מאוד מרוצה ממנו אבל הוא כבר מיושן ומשעמם =] מה גם שההורים נוסעים לגרמניה, אז אני יכול לבקש שיביאו משם אם זה יוצא משתלם (או דיוטי-פרי). יש לי די הרבה דרישות מהנגן, ואני בטוח שתעזרו לי למצוא את הפשרה הטובה ביותר (כי אני בטוח שאין משהו שמכיל הכל) מבין אלו (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות סאונד טובה מאוד-מעולה. אני אומנם לא אודיופיל אבל אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה. 2. זכרון פלאש 2-4 ג'יגה, עם אפשרות להרחבה (אני צריך בפועל 8-10, אבל האופציה היחידה עד כמה שידוע לי היא אייפוד ולזה אני לא מוכן בשום אופן). 3. תמיכה בעברית בשמות שירים, מבצעים ושאר הדברים שיש בתגיות (אני שומע הרבה מוזיקה ישראלית. תמיכה בתפריטים בעברית לא צריך) 4. רדי…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  7. אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?

8. Started by SeaMonster,

מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by best_shredder,

לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה

10. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  11. אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by manticore,

חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  13. עשיתי טעות והורדתי את העדכון, אבל אני לא מעוניין להתקין אותו (אנדרואיד 9). אבל עכשיו הוא מקפיץ לי תזכורת כל 24 שעות להתקין. איך אני יכול להפסיק את התזכורת הזאת, בלי לפרוץ את המכשיר? תודה!

14. יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. הענקית מטאיוואן מציגה את הגרסה האולטימטיבית של ה-ROG Phone 2 שלה - עם נפח אחסון פנימי שלא קיים אפילו בחלק מהמחשבים הניידים לכתבה

16. מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  17. אני מחפש אתר טוב לקנות את הפלא' X1 בארה"ב יש יום של הנחות בארה"ב,מישהו מכיר?

18. למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  19. Started by ramboIL,

מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by אמיל21,

שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  22. רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by m4a1,

תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.