גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להקליט שיחות מהפלאפון שלי? ואם כבר אני פה, איך לעשות שהשעון המעורר יהיה יומי, ולא חד פעמי? נמאס לי לשים אותו כל יום. תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עשיתי טעות והורדתי את העדכון, אבל אני לא מעוניין להתקין אותו (אנדרואיד 9). אבל עכשיו הוא מקפיץ לי תזכורת כל 24 שעות להתקין. איך אני יכול להפסיק את התזכורת הזאת, בלי לפרוץ את המכשיר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש פלא' לאבא שלי.שיהיה של נוקיה עם סליידר ולא דור שלישי הכי טוב שיש.תודה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-