גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בינהם ובין אופן הפעולה שלהם? , חוץ מזה ש MfE יכול לסנכרן גם את הלוח שנה איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות טאבלט 10" אבל התקציב שלי נמוך רק 1350 ש''ח. אני מעדיף שיהיה בו את האנדרואיד 4, חשבתי על arnova 9 g3 8gb או ARCHOS 101 G9 TURBO 16GB אבל הם טובים סתם לבדיקה יותר מהאייפד 2? (פשוט אני מכיר את המכשיר) אולי יש אחרים? אבל מעדיף לקנות בבאג כי יש לי שם גיפטקארד... אז תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לS3 שלי. חשבתי על ה Smart Dock Media Hub אבל אני לא יודע אם היא תעבוד כראוי על מכשיר עם רום מקוסטם. במידה והיא לא עובדת איך אפשר לחבר לתחנה גם MHL וגם OTG? רואים את התחנה עובדת כאן עם הS3 אבל יש לו סטוק חוץ מזה רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לתחנה מעיין קופסאת מיתוג כדי שלא צטרך כל פעם להחליף את החיבורים של העכבר והמקלדת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
נתתי אותו אתמול לחבר שלי כדי שיגבה דברים לפני פירמוט אחרי שהוא העביר והכל הנגן סרב להתחבר למחשב ככונן אבל לא סרב להיטען מUSB כשניסיתי להדליק הוא לא נדלק ורק הנורה האדומה הבהבה והנגן עשה רעשים של טיקים לעומת זאת, כשניסיתי להדליק על HOLD הוא דווקא ידע להציג יפה HOLD שמתי אותו להיטען בלילה מהUSB קמת בבוקר וניסיתי להדליק, הכל טוב ויפה אבל כשאני מכבה הוא שוב עושה רעש של "טיק" יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
הענקית מטאיוואן מציגה את הגרסה האולטימטיבית של ה-ROG Phone 2 שלה - עם נפח אחסון פנימי שלא קיים אפילו בחלק מהמחשבים הניידים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-pixi-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-