עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by meni12321,

תגידו לי אתם...

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  2. כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה

4. Started by masterfit,

אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.

5. ה-Oppo A93 נחת רק לאחרונה בשוק הישראלי בתור גשושית ראשונה עבור היצרנית הסינית הצומחת - ועכשיו יש לו כבר יורש ישיר בדמות ה-A94לכתבה

6. Started by americium,

יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ngc224,

היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  10. ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני לקוח של גולן טלקום ואני מעוניין לרכוש מכשיר ישן ופשוט בעת שהייתי בחו"ל. כשהייתי בחנות המוכר אמר לי שלא ניתן להשתמש במכשירים ישנים מסויימים בגלל שהתדרים של גולן טלקום לא תואמים או משהו בסגנון. מנגד, בחנויות אחרות אמרו לי שלא צריכה להיות בעיה. האם אתם מכירים על בעיה כזאת בגולן? תודה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by madix,

מתלבט בין הטלפונים האלו: Nexus 4 Moto G LTE LG G2 mini Galaxy S3 המחירים שלהם די דומים (בסביבות ~1000-1200 ש"ח). יש למישהו המלצות, אולי אפילו דגם אחר בטווח מחירים הזה?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. ראיתי שהתחילו להתעניין בנושא של הרוקבוקס אז הבאתי לכם כמה אתרים ,עדכונים וכו: 1.http://www.my-audio.net ,האתר מספק מדריכים והסברים על התקנת הרוקבוקס על מכשירים שונים . 2.התקדמות בתכנות של הרוקבוקס על סאנסה : http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/SansaE200Port#Rockbox (כרגע אין תמיכה בחיבור למחשב,רדיו ומיקרו SD . 3.הורדת רוקבוקס למכשירים שונים: http://build.rockbox.org 4.התקדמות התכנות הרוקבוקס על מכשירים שונים (תחת קטגוריה פורט ) http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/WebHome לפני כמה זמן נערכה פגישה בין מפתחי רוקבוקס למפתחת הצ'יפ אודיו בסאנסה וכרגע יש תמיכה באודיו של Sansa אך יש תקיעות ובאגים,אני מניח שזה יתוקן במהרה ,לפי המפתחים ההתפתחות מואצת . הוראות הת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yosi b,

כפי שכתבתי. אין לי בעיה אם פירמות סיניות כל עוד הממליץ מכיר אותם, המטרה היא להשיג מחיר מוזל ממש ולקניה מרוכזת של מאות כאלו. שימו לב שמדובר בקניה למען ארגון חסד ולא למטרת רווחים כלל. גודל: 6'-9' אינו צריך להכיל מצלמה' סים' או wi-fii חריץ הרחבה יתרון חשוב. חובה מבוסס אנדרואיד או לינוקס. לא משנה איזה גרסה שלהם. רלוונטי גם איבוקים למינהם (נוק או קינדל וכו') -- במידה והדיון יתפתח אציין בתגובה זו את הבלט הכי רלוונטי..

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. שלום ביולי 2013 קניתי טלפון THL W100 הטלפון ממש טוב ועד עכשיו נהניתי ממנו מאד. הבעיה היחידה שיש לי איתו, היא שהוא הגיע עם אנדרואיד 4.2.1 שהיה הכי חדש אז, אבל היצרן THL מעולם לא שחרר ROM עם גרסאת אנדרואיד חדשה עבורו. לכן רציתי לשאול: איזה יצרנים סיניים ידועים ככאלה ש-כן משחררים ROM-ים חדשים עבור הטלפונים שלהם? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. זה הנגנים אני חייב לציין שהנגן הזה הפתיע אותי שומעים בו ממש טובים יחסית למשהו שהוא1gb ועלה פחות מ100 שקל ד"א הוא הרבה יותר טוב מהנגן הסיני הטיפוסי בארץ הוא מהיר מאוד שומעים בו הרבה יותר טוב ויש לו אפשרות לסאונד 3d והוא גם קטן מאוד! זה המצלמה עוד פרטים יש פה.. http://www.samsungcamera.co.uk/product/pro_view.asp?prol_uid=1675&cat_uid=75 ביקורת http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2006/09/06/Samsung-NV3/p1 תמונות ע"י שהקטנתי ד"א איך הנעליים? ממש נידהמתי מהאיכות סאונד של המכשיר משהו ברמה של הe250+ אז חשבתי ליקנות לו כרטיס זיכרון 4gb מספיק לי ... מה הבדל בין הx150 לרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר שמיועד לפיתוח אפליקציות בלבד. השאלה איזה מכשיר עדיף משני המכשירים הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. Started by alonpartuk,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המכשיר לטובת שקט נפשי של ההורים (אני טס לטיול בדרום מרכז אמריקה ל7 חודשים..) רציתי לדעת האש יש מניעה לקנות את המכשיר בחול? כאילו האם צריך רישון כל שהוא כי הבנתי שהוא שולחל מייל והודעת SMS של מיקומך . -מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים על המכשיר יתרונות חסרונות.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. שלום. גלקסי S3 I9300. לא בדקתי בשאר. בעת שמחברים את הסמארטפון למחשב באמצעות כבל USB, ומנסים להעביר את התמונות מן המכשיר למחשב בווינדוס, ישנן כמה תיקיות של תמונות שלא מצליחות לעבור. מצאתי את הבעייה. היא קשורה לשם של התיקיה. ישנו תו סמוי בשם התיקיה שאיננו מוכר למערכת ווינדוס, ולכן בעת ניסיון לבצע העברת תיקיה, ווינדוס לא מאפשר זאת. מה שצריך לעשות, הוא לשנות את שם התיקיה, כך שיימחק התו הסמוי הזה, ואז יהיה ניתן להעביר את התיקיה למחשב. שאלה: מישהו יודע, לאן הבאג הזה שייך? לסמסונג, לאנדרואיד, לאפליקציה מסויימת? מה עושים בכדי לתקן את הבאג?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by LORIANTA,

סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. Started by hardgore1,

http://www.ebay.com/itm/50000mah-External-Power-Bank-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-For-Cell-Phone-Blue-/261602800155?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce8bdf21b איך זה בסדר? עושה את העבודה? יש למישהו נסיון עם זה? חסרונות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by eliezer,

מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, יש לי סמארטפון LG G2, מכשיר זה אינו מקבל כרטיסי זיכרון ולכן אני רוצה לקנות עבורו קורא כרטיסי זיכרון שמתחבר דרך OTG, וכך במקרה שבוא אצלם הרבה תמונות וסרטוני וידיאו אוכל להוריד אותם לכרטיס זיכרון באמצעות קורא הכרטיסים ולפנות את זכרון הטלפון. מצאתי מכשיר של Transcend שאמור לתת מענה למה שאני צריך, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המכשיר ואם יש המלצות אחרות. http://ksp.co.il/?select=.33..395..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23449&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני יודע על הקיום של המכשיר, אבל אין לי מושג אך קורים לו מאפיה אפשר לקנות אותו תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.