גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
וגם אינסטגרם, למרות שאני מבסוט באופן חסר תקדים מהפלאפון, אני לא ממש זקוק לכל האפליקציות הללו. אז למי שחיכה בסבלנות, הנה ההמתנה שלכם הסתיימה. כמה מילים למי שברשותו נוקיה לומיה 920: קרה לכם שהפלאפון נתקע אחרי הטענה ארוכה?, והיה צריך ריסט בכדי להפעיל אותו, יש פיתרון. לפני כחודש צרבתי מחדש על הפלאפון גירסה קושחה חדשה(שאמורה כבר להופיע כעידכון לפלאפון), והענין נפתר לתמיד, כל מי שלא קיבל הודעה על העידכון בפלאפון(יוצא בזמנים שונים בכל מדינה ומדינה) ורוצה לצרוב לעצמו כבר עכשיו לפלאפון, שיגיד, אשלח לו מדריך. מלבד השיפור ביציבות, יש שיפור גם בחלקות של המערכת(שכבר לפני כן הייתה הכי מהירה וחלקה בשוק.) הם גם שיפרו את האיכות מצלמה, שגם לפני זה הייתה הטובה ביותר בשוק, עכשיו היא לא …
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_26.html
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שני משחקי ה-Battle Royale הגדולים ביותר בשוק ממשיכים במירוץ אחר כתר הפופולריות המקוונת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחותי קנתה אייפוד טאצ חדש לא מזמן וכדי להתקין עברית היא פרצה אותו או משהן כזה. אחרי התקנת העברית תוכנת ה- אייטיונס המליצה לעדכן גרסת קושחה ואחותי אישרה. מאז ה איי פוד כבר לא עובד ??? בהדלקה מופיע מסך שחור עם כותרת ILIBERTY+ ושורות פקודה בסגנון DOS שרצות על המסך... אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לקוח בהוט מובייל עם 100GB גלישה, שמתי לב לאחרונה - כשאני מנסה לראות סרטון 1080p60 כשאני על סלולר LTE, הוא לא מצליח להריץ ומוריד מיד ל480p. אם אני חוזר ל1080 מצליח להריץ כל פעם איזה 3 שניות ואז נתקע ל10. לא זז כשאני מחבר את הטלפון לוויפי בבית הסרטון רץ בלי בעיה. הקטע, שלפי Speed Test הטלפון שלי מהיר יותר מפי 2 מהוויפי בבית. בטלפון אני מקבל מהירות הורדה 80, ובוויפי 40, ומהירות העלאה גם גבוהה פי 10 בטלפון. אז איך יכול להיות שהוא לא מצליח להריץ יוטיוב? ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהוט מגבילים בכוונה את יוטיוב ספציפית. מישהו יודע אם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור: http://www.tgspot.co.il/microsd-card-with-integrated-nfc/ באנגלית: מקור: http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/ באותו נושא: מקור: http://www.engadget.com/2010/02/18/visa-teams-with-devicefidelity-for-contactless-payments-via-micr/
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון? נאמר לי שזה הפלאפון הכי טוב ברשת פלאפון - זה נכון? אבל אין בלוטות להעברה, והמצלמה היא רק 1.3 נתונים מקובלים לדעכם? יש חוויות שימוש למישהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ה-Oppo A93 נחת רק לאחרונה בשוק הישראלי בתור גשושית ראשונה עבור היצרנית הסינית הצומחת - ועכשיו יש לו כבר יורש ישיר בדמות ה-A94לכתבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לקוח של גולן טלקום ואני מעוניין לרכוש מכשיר ישן ופשוט בעת שהייתי בחו"ל. כשהייתי בחנות המוכר אמר לי שלא ניתן להשתמש במכשירים ישנים מסויימים בגלל שהתדרים של גולן טלקום לא תואמים או משהו בסגנון. מנגד, בחנויות אחרות אמרו לי שלא צריכה להיות בעיה. האם אתם מכירים על בעיה כזאת בגולן? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מתלבט בין הטלפונים האלו: Nexus 4 Moto G LTE LG G2 mini Galaxy S3 המחירים שלהם די דומים (בסביבות ~1000-1200 ש"ח). יש למישהו המלצות, אולי אפילו דגם אחר בטווח מחירים הזה?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-