עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Revolution3z,

יש ברשותי אייפון 5S ואני מריץ כרגע את הגרסה האחרונה של IOS8, מרוצה בסך הכל.. המכשיר עובד רגיל והכל טוב ויפה אני כעצמי אוהב כל הזמן שדרוגים ומן הסתם מעוניין לעדכן ל-IOS9 למרות היישור לימין, אך אשמח לדעת אם יש שינוי בביצועים ובסוללה (לטובה / לרעה) ממה שהבנתי מבעלי האייפון 5S לחלקם יש שיפור ולחלקם המכשיר הפך איטי יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Avi952,

שלום אתמול גרסת האנדרואיד שלי התעדכנה ל-4.3 אמנם שמעתי על בעיות בגרסה, הייתי רוצה לבדוק האם הן נכונות וגם אני מרגיש לעתים לאגים כמו כן פורסם לשאר הגרסאות של ה-Galaxy S3 האנדרואיד KitKat הייתי רוצה לדעת אם יש רום עבור המכשיר בעברית ואשמח לשמוע חוות דעת עליו אני גם לא כל כך מתמצא בהתקנת גרסה (עד עכשיו ביצעתי את זה בעדכונים של סמסונג) אז הייתי רוצה איזה קישור למדריך פרטי מערכת: גרסת פס בסיס - I9300JKUGNB2 מס' גרסת build - JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום חברים, באייפון 4 שקניתי בפלאפון ועברתי לאורנג' יש כרגע גרסה 4.2.1 8c148 ישנה גרסה 4.3 ואורנג מבלבלים תשכל שצריך לאשפז את המכשיר יומיים במעבדת שירות כדי לעשות שדרוג גרסה!!!נראה לי מגוכך האם יש אפשרות לשדרג דרך האיי טונס?? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by falken,

אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by duk4u,

ברשותי גלקסי 3 מודל - I747UCDMG2 של חברת - at&t שקיבלתי מחבר שגר בארה"ב, גרסת האנדרואיד היא 4.1.2 ואני מנסה לעדכן את הגרסה ואני לא מצליח. השאלה שלי האם יש דרך לעדכן גרסה שלא דרך at&t למשל דרך גוגל ?. ואם כן האם תוכלו להפנות אותי למדריך כיצד לעדכן בדרך אחרת. אשמך לתגובות...

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by 7278608,

שלום אני רוצה לעדכן לגרסה האחרונה של המכשיר וגם להיות root אבל יותר חשוב לי כרגע זה לעדכן. * ללכת לבצע את זה אצל סלקום זאת לא אפשרות בשבילי. וגם דרך KIES לא אפשרי המכשיר שלי הוא 2.6.35.7-IT9100TJIKJ1 תודה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה עדכנתי גרסה למכשיר ועקב כך יש האטה בביצועיו הייתי רוצה רום בעברית והוראות התקנה (אני לא מתמצא בהתקנת רומים) פרטי המכשיר מס' דגם (לא הצלחתי לצלם אותו): JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by oz25,

האם קיים פה בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון עם שדרוג גרסאות אנדרואיד במכשירים שאפשר לסמוך עליו? אני מעוניין לשדרג את הגרסה של המכשיר שלי שכרגע עומדת על גרסה 2.3.6 והבנתי מאורנג' ששדרוג עולה 150 ש"ח(WTF?) אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by asaf556,

שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by ophir555,

קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by mamanamit,

אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. שלום לכולם, אני שמחה להודיע שהעדכון לאפליקציה Greet & Send זמין עכשיו באפסטור, העדכון כולל: - (עדכון חשוב) תמיכה בניהול קבוצה, מהיום ניתן להגדיר ולשמור מראש רשימות תפוצה (קבוצות) עבור הודעות עתידיות. - (הטבה למשתמשים) אנחנו מאפשרים ליהנות לזמן מוגבל מאפשרות שליחת הודעות ללא הגבלה. - תמיכה ב IOS 8. - ביצוע התאמות ל iPhone 6 ו- iPhone 6 פלוס. - תיקוני –Bug. סוף שבוע נעים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. דגם הדגל המרוענן של היצרנית הסינית המצליחה ישא תג מחיר מומלץ זול משמעותית לעומת קודמו - כזה שישאיר לכם כסף בכדי לשקול רכישה גם של הטאבלט החדש פרי תוצרת החברהלכתבה

19. Started by i.k,

אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש

20. Started by {RED},

שלום לכולם קניתי לאחרונה מכשירGPS של אסוס ויש לי כמה שאלות. בגדול, המכשיר טוב וקל ושימוש, אך יש כמה רחובות/מתחמים שלא מעודכנים בתוכנה. אני לא בטוחה אבל כנראה שתכנת הניווט שלנו היא IGO6 (בדקתי ב"אודות" של התכנה, ורשום ASUS GO NAVIGATION SOFTWARE 200). איך ניתן לוודא באיזה גרסה מדובר, ואיך ניתן לעדכן את רשימת הרחובות/אזורים? למישהו יש ניסיון עם המכשיר/יודע איך הוא לעומת אחרים? תודה!

21. Started by LORIANTA,

סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  22. Started by eviatar28,

יש ברשותי מכשיר xiaomi mi4 שהוזמן מחול והגיע בשפה אחרת וחבר סידר לי לעברית, עכשיו יש בעיה בפלאפון שלפעמים פתאום הוא מחייג לבד לאנשים אז הלכתי למרכז העדכונים וראיתי שיש עדכון, אם אני אעדכן משם אני מפחד שהמכשיר יחליף שפה שוב.... מה אפשר לעשות עם זה והאם עוד מישהו נתקע עם תקלה כזאת? עריכה: שמישהו יעביר את זה לתמיכה טכנית!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Wunderbar,

היי חברים, ברשותי Galaxy S3 (gt-i9300) שרץ על Jelly Bean 4.1.2. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה בתקווה שהוא יפעל טוב יותר, מכיוון שכרגע הוא די זוחל. ראיתי שיש סוגים שונים של מערכות הפעלה cyanogenmod, ה-touchwiz של סמסונג, מערכת האנדרואיד הרשמית ועוד. לאיזו מערכת הפעלה מומלץ לשדרג את הטלפון הזה בשביל הביצועים הטובים ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Asher82,

היי, איך מעדכנים מפות במכשיר? קניתי אותו לפני כשנה וחצי ומאז זרם הרבה אספלט בכבישי ארצנו... תודה.

• 4 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.