עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תמונות וסרטון חדשים מציגים לנו את המראה הסופי והרשמי, לכאורה, של מכשיר הדגל המסקרן מהיצרנית הסינית אנחנו שומעים עליו כבר מעל לחצי שנה, אך בשבועות האחרונים נראה שכמות המידע הזמין צומחת במהירות, וההשקה המעשית קרובה יותר מאי פעם. אחרי כמה שמועותאודות המראה, המפרט והמחיר – אנחנו מקבלים עכשיו תמונות יח"צ רשמיות לכאורה של ה-Xiaomi Mi 5, והוא נראה לגמרי לא רע. אם לשפוט לפי התמונות, הסמארטפון המוביל החדש של שיאומי יהיה זמין בארבעה גוונים שונים לכל הפחות, כולל ורוד בהיר שמזכיר במידה את ה-Rose Gold של אפל שהחל את הטרנד הנשי הזה, אך בוהק אפילו יותר. בנוסף אליו ישנם השחור והלבן המוכרים, וגם את המוזהב שהופך לאט לאט לסטנדרט במכשירים מתכתיים או על אלמנטים מתכתיים – כשבמקרה הזה…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Aviko,

שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by אוריגמיש,

האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על ה PC (חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alzi,

שלום חברים אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה שבה אפשר להאזין למכשירי mp3 ? ממש תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. חברת GPD מרוצה מאוד מההצלחה של נייד ה-Pocket הזערורי שלה - וגם מזו של אחיו הקטן אפילו יותר, Win לכתבה

8. Started by LoopXXX,

לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eran256,

איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shlomishlomi,

אממ אז ככה אני יודע שהS4 עדיין לא יצא לשוק אבל יש לי מישהו שיכול להביא לי אותו מתילנאד כשהוא יצא המחיר שלו יהיה כנראה 2600~ הN4 אני יכול להביא השבוע ב 2000 שח גירסת 16 גיגה. שווה ההפרש של 600 שח? *מסך FHD פחות מעניין אותי *מצלמה נראה לי שאין הבדל מי יודע מה (תקנו אותי אם אני טועה) * כן 16 גיגה יספחק לא מעניין אותי כרטיס זיכרון * השאלה היא לגבי המעבד והזיכרון ראם. שמכשיר לא יהיה איטי אחרי שנה ! * עידכונים ישירים מגוגל מאוד קורץ לי יש הבדל ששווה 600 שח? או לקנות את הN4? תודה מראש.

• 75 תגובות
    • 12.9k צפיות
  13. Started by N0mad,

וגם אינסטגרם, למרות שאני מבסוט באופן חסר תקדים מהפלאפון, אני לא ממש זקוק לכל האפליקציות הללו. אז למי שחיכה בסבלנות, הנה ההמתנה שלכם הסתיימה. כמה מילים למי שברשותו נוקיה לומיה 920: קרה לכם שהפלאפון נתקע אחרי הטענה ארוכה?, והיה צריך ריסט בכדי להפעיל אותו, יש פיתרון. לפני כחודש צרבתי מחדש על הפלאפון גירסה קושחה חדשה(שאמורה כבר להופיע כעידכון לפלאפון), והענין נפתר לתמיד, כל מי שלא קיבל הודעה על העידכון בפלאפון(יוצא בזמנים שונים בכל מדינה ומדינה) ורוצה לצרוב לעצמו כבר עכשיו לפלאפון, שיגיד, אשלח לו מדריך. מלבד השיפור ביציבות, יש שיפור גם בחלקות של המערכת(שכבר לפני כן הייתה הכי מהירה וחלקה בשוק.) הם גם שיפרו את האיכות מצלמה, שגם לפני זה הייתה הטובה ביותר בשוק, עכשיו היא לא …

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by zaphod,

אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  15. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_26.html

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  16. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. שני משחקי ה-Battle Royale הגדולים ביותר בשוק ממשיכים במירוץ אחר כתר הפופולריות המקוונת לכתבה

18. Started by shaibend,

שלום לכולם, אחותי קנתה אייפוד טאצ חדש לא מזמן וכדי להתקין עברית היא פרצה אותו או משהן כזה. אחרי התקנת העברית תוכנת ה- אייטיונס המליצה לעדכן גרסת קושחה ואחותי אישרה. מאז ה איי פוד כבר לא עובד ??? בהדלקה מופיע מסך שחור עם כותרת ILIBERTY+ ושורות פקודה בסגנון DOS שרצות על המסך... אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה שיעזור

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. Started by Adi Bernstein,

שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??

22. אני לקוח בהוט מובייל עם 100GB גלישה, שמתי לב לאחרונה - כשאני מנסה לראות סרטון 1080p60 כשאני על סלולר LTE, הוא לא מצליח להריץ ומוריד מיד ל480p. אם אני חוזר ל1080 מצליח להריץ כל פעם איזה 3 שניות ואז נתקע ל10. לא זז כשאני מחבר את הטלפון לוויפי בבית הסרטון רץ בלי בעיה. הקטע, שלפי Speed Test הטלפון שלי מהיר יותר מפי 2 מהוויפי בבית. בטלפון אני מקבל מהירות הורדה 80, ובוויפי 40, ומהירות העלאה גם גבוהה פי 10 בטלפון. אז איך יכול להיות שהוא לא מצליח להריץ יוטיוב? ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהוט מגבילים בכוונה את יוטיוב ספציפית. מישהו יודע אם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מקור: http://www.tgspot.co.il/microsd-card-with-integrated-nfc/ באנגלית: מקור: http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/ באותו נושא: מקור: http://www.engadget.com/2010/02/18/visa-teams-with-devicefidelity-for-contactless-payments-via-micr/

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by iib,

יש למישהו נסיון? נאמר לי שזה הפלאפון הכי טוב ברשת פלאפון - זה נכון? אבל אין בלוטות להעברה, והמצלמה היא רק 1.3 נתונים מקובלים לדעכם? יש חוויות שימוש למישהו? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.