עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מישהו מהעבודה רוצה לקנות אחד מהם, מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ממשלת סין עשויה לסייע באיחוד בין שתי מפתחות השבבים, אשר יעניק לנו מתחרה רצינית חדשה בעולם ארכיטקטורת ה-ARM לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/דיווחים-allwinner-ו-rockchip-בדרך-לאיחוד-ויצירת-מעצמת/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by omri_ro,

התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, עברתי להוט מובייל מפלאפון יחד עם 2 מכשירי סמסונג s6703 שרכשתי בזמנו מפלאפון. המכשירים נפתחו לסים פרי אצל פלאפון לפני המעבר. כרגע יש לי תקלה מוזרה ומעצבנת ביותר: כל שיחה שאני מוציא או מקבל למכשיר, הטלפון כבה ונדלק אחרי 4 דקות של שיחה בדיוק, ב- 2 המכשירים. למותר לציין שעם סים של חברות אחרות כגון אורנג' סלקום ופלאפון הכל עובד חלק וגם הסים של הוט מובייל עובד חלק במכשירים אחרים. בקיצור משהו מוזר לחלוטין ואני אובד עצות! אם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה אשמח אם ישתף! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת אם קיימת אפיקציה שמזהה מספר חסוי בשיחה נכנסת.

7. יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היצרנית הטאיוואנית חשפה את שעון ה-Zenwatch 2 שלה שיעלה לכם פחות ממחצית מהשעון של אפל, וגם מחשב דמוי כונן USB נאה בהתבסס על דור האטום החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מציגה-שעון-בזיל-הזול-וננו-מחשב-עדכ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Revolution3z,

יש ברשותי אייפון 5S ואני מריץ כרגע את הגרסה האחרונה של IOS8, מרוצה בסך הכל.. המכשיר עובד רגיל והכל טוב ויפה אני כעצמי אוהב כל הזמן שדרוגים ומן הסתם מעוניין לעדכן ל-IOS9 למרות היישור לימין, אך אשמח לדעת אם יש שינוי בביצועים ובסוללה (לטובה / לרעה) ממה שהבנתי מבעלי האייפון 5S לחלקם יש שיפור ולחלקם המכשיר הפך איטי יותר תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bati6,

שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן התקנתי את הIOS4 כשקניתי את האייפוד והיום רציתי לרדת לגירסא 3.1.3 עשיתי איפוס מלא כולל מחיקה של הכל ועכשיו כשאני מנסה להדליק את האייפוד הוא נתקע במסך הזה http://i36.tinypic.com/b3qs74.jpg אם אני לא יכול לסדר את הבעיה יש איזשהו מרכז תמיכה למוצרי אפל במרכז?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KFL,

היי חבר'ה טוב אז ככה יש כמה שאלות בנוגע לskype לפלאפון: 1. אם אני מדבר עם חבר שלי דרך הskype והוא לא מחובר לskype כמה זה בדיוק יעלה לי? יותר משיחה רגילה או פחות? 2. האם דרך הskype אפשר לשלוח הודעות טקסט בחינם? תודה רבה לכל העוזרים!!!!!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. תמונות וסרטון חדשים מציגים לנו את המראה הסופי והרשמי, לכאורה, של מכשיר הדגל המסקרן מהיצרנית הסינית אנחנו שומעים עליו כבר מעל לחצי שנה, אך בשבועות האחרונים נראה שכמות המידע הזמין צומחת במהירות, וההשקה המעשית קרובה יותר מאי פעם. אחרי כמה שמועותאודות המראה, המפרט והמחיר – אנחנו מקבלים עכשיו תמונות יח"צ רשמיות לכאורה של ה-Xiaomi Mi 5, והוא נראה לגמרי לא רע. אם לשפוט לפי התמונות, הסמארטפון המוביל החדש של שיאומי יהיה זמין בארבעה גוונים שונים לכל הפחות, כולל ורוד בהיר שמזכיר במידה את ה-Rose Gold של אפל שהחל את הטרנד הנשי הזה, אך בוהק אפילו יותר. בנוסף אליו ישנם השחור והלבן המוכרים, וגם את המוזהב שהופך לאט לאט לסטנדרט במכשירים מתכתיים או על אלמנטים מתכתיים – כשבמקרה הזה…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Aviko,

שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by אוריגמיש,

האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על ה PC (חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by alzi,

שלום חברים אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה שבה אפשר להאזין למכשירי mp3 ? ממש תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. חברת GPD מרוצה מאוד מההצלחה של נייד ה-Pocket הזערורי שלה - וגם מזו של אחיו הקטן אפילו יותר, Win לכתבה

21. Started by LoopXXX,

לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eran256,

איזה טלפון עדיף? או שבכלל יש המלצות לטלפונים אחרים ברשת סלקום, אבל לא סימסיאן חוץ מ6120 בעיקר למוזיקה, רצוי סוללה חזקה כמה שניתן וספיקר/רמקול חזק ואיכותי. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shlomishlomi,

אממ אז ככה אני יודע שהS4 עדיין לא יצא לשוק אבל יש לי מישהו שיכול להביא לי אותו מתילנאד כשהוא יצא המחיר שלו יהיה כנראה 2600~ הN4 אני יכול להביא השבוע ב 2000 שח גירסת 16 גיגה. שווה ההפרש של 600 שח? *מסך FHD פחות מעניין אותי *מצלמה נראה לי שאין הבדל מי יודע מה (תקנו אותי אם אני טועה) * כן 16 גיגה יספחק לא מעניין אותי כרטיס זיכרון * השאלה היא לגבי המעבד והזיכרון ראם. שמכשיר לא יהיה איטי אחרי שנה ! * עידכונים ישירים מגוגל מאוד קורץ לי יש הבדל ששווה 600 שח? או לקנות את הN4? תודה מראש.

• 75 תגובות
    • 13k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.