גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוקה לנגן PMP כשהתפקיד המרכזי שלו יהיה הצגת סרטים, קרי מסך איכותי, נפח איחסון גדול ככל האפשר ולא פחות מ 4 אינץ מסך ומעלה. כרגע עולה לי בראש ה COWON A2 וה ARCHOS AV500/605 - יש עוד נגנים בטווח הזה? אני לא מוגבלת לקנייה מהארץ, אז גם נגנים שלא משווקים בארץ יכולים להיכנס להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עד היום היה לי Creative Muvo Sport C100 והחבר האהבל שלי רוקן עליו בקבוק ספריי צבע ועכשיו אי אפשר לראות כלום גם אחרי טרמפנטין בכל מקרה הוא היה ממש מעולה ולא אכפת לי לקנות עוד אחד כזה, בכיף. השאלה היא אם אפשר לקנות משהו באותו מחיר שהוא קצת יותר מתקדם ועם אותן פונקציות בסיסיות כי אני בן אדם שאוהב להתחדש. בכל מקרה זה הדברים החשובים: -נגן FLASH בלבד, כל המטרה של הנגן הזה זה ספורט, וואחד ספורט, נונ סטופ, ולא סתם ריצה, הרבה יותר מזה, בוא נגיד שהכוחות G שיפעלו עליו יהיו עצומים, המובו ספורט עשה זאת בהצלחה. עכשיו לפי הגיון נגן HDD יהרס מהתזוזות הקבועות האלה, אולי זה רק מיתוס, מישהו יכול לשפוך אור בעניין? -מגיע עם רצועת זרוע\קיימת רצועת זרוע לקנייה -לא חייב אוזניות - לא …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון אנדרואיד זול וסביר לאישה מבוגרת. היא משתמשת בו פחות או יותר לשיחות, ווטסאפ ואולי טיפה מצלמת (איכות מצלמה לא מאוד משנה לה) כרגע יש לה סמארטפון ישן, היא מצליחה סה״כ להסתדר איתו, אבל כבר הגיע זמנו. היא צריכה רק מכשיר שיהיה יציב, אמין וזריז כמה שאפשר לצפות ממכשיר זול. מחפש את ההשקעה הכי מינימלית בשביל שיהיה לה מכשיר סביר לצרכים שלה. אשמח לשמוע את דעתכם אילו מכשירים מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היום הוכרז על Gorilla Glass SR+ זכוכית החדשה מספקת "התנגדות נגד שריטות " 25% השתקפות פחותה יותר Gorilla Glass SR + הוא הזכוכית החדשה השנייה של קורנינג ב- 2016, לאחר זכוכית גורילה 5 , http://www.phonearena.com/news/Corning-Gorilla-Glass-SR-is-a-tough-scratch-resistant-material-for-smartwatches-and-wearables_id84718 http://www.cnet.com/news/corning-wants-to-put-its-gorilla-glass-on-your-next-smartwatch/ שימו לב למידע הזה ,שלפי דעתי הכי חשוב According to Corning’s figures, the all new Gorilla Glass SR+ is much more scratch-resistant than GG4 or GG5. In fact, it’s almost as scratch-resistant as sapphire itself.…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-pixi-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נראה לי תפסתי אותם באמצע עדכון כי הם לא מילאו את כל הפרטים עוד ;D 48 שקל לחודש...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי את הארקוס AV500 100GB שמתוכם 50GB שירים (7000 במספר) עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את הארקוס הוא מעדכן את כל הרשימה הסיפור הזה לוקח איזה 4 דקות והרבה פעמים שאני מפעיל אותו אני משאיר אותו בצד עד שהוא יסיים ואז אני שוכח לגעת בו לכמה דקות והוא נכבה לבד ואז צריך לחזור על כל הסיפור שוב... קיצר רציתי לדעת אם זה ככה לכולם או שיש איזה דרך לשנות את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-