עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kdani,

כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by m1ke,

http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  5. נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה

8. Started by 7278608,

שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by jayz0r,

נראה לי תפסתי אותם באמצע עדכון כי הם לא מילאו את כל הפרטים עוד ;D 48 שקל לחודש...

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. http://www.gsmarena.com/exynos_8895_will_allegedly_reach_30ghz_and_improve_image_processing_speeds_by_70-news-20511.php Exynos 8895 chip 10 ננומטר 3.0 GHz עיבוד תמונה מהיר יותר עד 70% הציונים שקיבל המעבד - scored 2301 for single-core and 7019 for multi-core in Geekbench. יעבוד עד 5 watts שיצא ב- Samsung Galaxy S8

12. Started by Sleepy-T,

ערכתי את ההודעה. רציתי ללכת על פלאפון חדש עד שראיתי שיש בישראל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711528 תמיד קראתי, שאין בישראל, ושהכי טוב להשיג מחו"ל... אז ירדתי מהנושא... אז מה זה מה שיש בזאפ? האם זה אותו אחד כמו שנמכר בחו"ל?... תודה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  13. אהלן חברה, רציתי לדעת איזה נגן יותר טוב מבחינת איכות הסאונד creative zen vision:m 30gb או iaudio i7 4gb תודה לכל העוזרים

14. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. טאבלט איכותי מבית טוב או עוד סיני לאוסף? טאבלט ה-Mi Pad 2 בגירסת החלונות זמין לרכישה כעת עוד ועוד יצרניות מתחילות להתעניין בטאבלטים מבוססי חלונות, והמצטרפת הטרייה לעגלת הטרנד הזו היא שיאומי (Xiaomi), עם טאבלט ה-Mi Pad 2 המעניין שלה. גירסת החלונות 10 של הטאבלט התאחדה כעת עם גירסת האנדרואיד, והחלה להימכר במדינת המקור סין – וגם בחנויות הסיניות הבינלאומיות הבולטות. ה-Mi Pad 2 מציע מסך IPS בגודל 7.9 אינץ' וברזולוציה של 2,048×1,536 פיקסלים, שבב אינטל אטום x5-Z8500 מרובע ליבות מדור ה-Cherry Trail, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 64GB וגם סוללה בקיבולת 6,190mAh. ללא חיבור ייעודי למקלדת וללא כניסות USB או HDMI (פרט לכניסת Type C בודדת לטעינת הטאבלט ולחיבו…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה

17. Started by Toxin II,

אהלן, כבר זמן מה שאני שובר את הראש על העניין ולא מוצא פיתרון הולם. אני מחפש להזרים שירים ו\או כל סוג מדיה [כך לדוגמא אם אני מקשיב לGrooveshark] מהאייפון שלי למחשב. יש הרבה סוגי אפליקציות, אבל לא מצאתי אפילו אחת שמסוגלת לעשות את העבודה הנ"ל. האם מישהו מכיר\יודע? תודה לעוזרים! [ואני מדגיש, אני לא מחפש להזרים מהמחשב לאייפון, בשביל זה יש מליון אפליקציות. אני מחפש בדיוק בכיוון ההפוך. אני גם לא מחפש אפליקצית "שלט" או סימולציה של הדסקטופ, גם כאלה מותקנות לי בכמויות על המכשיר.]

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  18. קישור למכשיר: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20383 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. Started by omrij,

הטלפונים מתחילים לקבל מפרט יותר ויותר מרשים: מעבד HummingBird של סמסונג במהירות 1GHZ ומסך גדול ברזולוציה גבוהה מה שכן, הוא כבר די גדול... יש למה לחכות ב2010

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Zilberberg,

שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Ramos,

שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by amir85,

איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by CRT,

אלהן. יש אפשרות לשנות מטבע בGOOGLE PLAY? כרגע אני על NIS ומעוניין לעבור לUSD.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים