עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by שניצל,

אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון עם אותם פונקציות כמו הדיימונד טאצ' רק אם אפשר מסך גדול יותר ושהוא יגיב יותר מהר... ניתן לקנות באירופה או ארצות הברית... (חיבור מקלדת BT חובה)

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by Bar Sherer,

שלום לכולם אני לא מבין גדול בסמארטפונים וכשנכנסתי לפה ראיתי מלא דיונים עם מלא סוגים של פלאפונים ומלא חברות ומפרטים וזה כמו סינית. אני מעוניין לשדרג את הפלאפון כיום אני עם סמסונג גלאקסי 4S. אבל בתקופה האחרונה הפלאפון מתחמם מהר חיי סוללה קצרים מאוד גם לאחר שקניתי סוללה חדשה אינטרנט איטי בקושי מריץ אפליקציות בקיצור עבר זמנו. אני מעוניין בפלאפון לצרכים של מוזיקה משחקים סרטים וסדרות בצפיה ישירה כמו יס GO וכל מיני כאלה כדי להעביר נסיעות ברכבת. כמו כן חשוב שעם אני כבר קונה טלפון אז עם החמורה כמה שיותר מתקדמת וטובה שתחזיק כמה שנים אפשר להציע לי הכל חוץ מאייפונים למינהם לא סובל אותם מה שרץ על אנדרואיד בכיף כמובן עדיף שיהיה זול אבל כרגע המחיר זה הדבר הא…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by wooper,

קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה

7. Started by Muadib,

בת דודה שלי רוצה לקנות לעצמה צעצוע חדש. היא קונה את המכשיר בארה"ב וחשוב לה בעיקר שתהיה תצוגה גדולה, ברורה ונוחה לניווט. אני אשמח גם להצעות למכשיר עם נפח גדול יותר בלי עליה משמעותית במחיר. תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by H A Q,

אם למישהו יש נסיון עם המכשיר הניווט הזה שיתן חוות דעת בבקשה? ובכללי מה עם החברה עצמה Sansui האם היא אמינה,מסכי המגע שלה טובים,תוכנית הניווט אפשר לעדכון אותה? http://www.elkol.co.il/Index.asp?Ar...ryID=177&Page=1

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by (iriver H10),

לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  14. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c-huawei-%d7%a0%d7%9e%d7%90%d7%a1-%d7%9e-windows-phone/

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by gman27,

שלום רב אני מנסה לחבר את הגוגל כ שרת אצלי בHD2 כדי להעביר את הלוח השנה בהגדרות יש משהו שנקרא תחום ואין לי מושג מה לשים שם האם משהו הצליח ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by iib,

בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה

19. על פניו נראה לי בדיוק מה שאני מחפש - סימביאני עם רדיו ונגן MP3 וגם תומך בכרטיס זיכרון של 2G - כול זה במחיר שפוי(בהנחה שאני גורם להם להוריד לי את החבילת גלישה), למישהו יש ניסיון עם המכשיר ?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by hedva,

Olympus Digital Voice Recorder WS-321M. Olympus DS-2 Stereo Voice. זאת ביקורת מלפני 3 שנים. בארץ שניהם עולים כ 1000 ש"ח באתר של היבואן יש דגמים אחרים. השאלה היא האם יש בינהם הבדלים באכות ההקלטה?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. Started by AreaDooM,

האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. כותרת תודה מראש ^^^

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by kdani,

כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  25. יעניין את בעלי המכשיר. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404946,00.asp

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים