גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אפליקציית ה-Showbox, שמהווה אלטרנטיבה ל-Popcorn Time להזרמת סרטים וסדרות, מתחילה להזרים גם מוזיקה ללא צורך בתשלום אם יש לכם היכרות קרובה עם האפליקציות של Popcorn Time ו-Kodi, יש סיכוי לא רע ששמעתם גם עלהמתחרה שלהם Showbox – שמספקת יכולת לא-ממש-חוקית להזרמת מגוון סרטים וסדרות עבור מכשירי אנדרואיד (ועבור מחשבים שמריצים את אמולטור ה-Bluestacks). כעת, היישום שיחד עם Popcorn Time מהווה כנראה את אחד מכאבי הראש הגדולים ביותר הוליווד, מחליט לפתוח חזית חמה נוספת – ומוסיף בגירסתו העדכנית גם אפשרות (בבטא) להזרמה ישירה של מוזיקה פופולרית, בדומה ל-Spotify ו-Google Music, אך גם כאן באופן "אפור" וללא צורך בתשלום. אפליקציית ה-Showbox (שלא נמצאת בחנות ה-Play Store כמו…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Synaptics מציגה פתרון אלגנטי חדש לטרנד המסכים המוארכים, ומבטיחה כי נראה יישום מסחרי ראשון שלו כבר בחודש הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
העברתי את כל ספריית המדיה שלי ממכשיר אנדרואיד ישן לזה. התמונות הסתדרו מצויין לפי תאריכים. הסרטונים לא (כולם מתוייגים 2015), השתמשתי בתוכנה שמשנה את התאריך (CREATED MODIFIED), העברתי למכשיר ולצערי זה עדיין מופיע כ 2015 (כלומר בראש הרשימה ולא לפי תאריכי הצילום המקוריים). מה לעשות? Galaxy Alpha 4.4
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כי המוכר בבאג אמר לי שלא, והוא צריך איזה1.2-1.4A בשביל להטען. מהמעט שאני יודע על USB, זה נשמע לי לא הגיוני בעליל. מצד שני, טאבלטים (לדוגמא) חורגים מהסטנדרט בלי להתבייש. המכשיר שלי זה iPod Classic. מטען קיר פשוט יספיק? ואם אני קונה iPod Touch?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפון , כרגע אני ברשת פלאפון וההורים שלי לא הולכים לעבור רשת רק בגלל שיהיה לי אייפון , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות שהמספר שלי של רשת פלאפון שיש לי כרגע יהיה באייפון ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-