גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות SHE2610 של PHLIPS, עכשיו איך אני יודע אם אני צריך להשאיר אותם במקסימום ווליום לכמה שעות ? פשוט הבנתי שיש הרבה אוזניות שצריך לעשות להם את ואז האיכות משתפרת..
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתמול הייתי בחברת hotmobile (עברתי מחברת מפלאפון להוט מוביל ) החלטתי ללכת על איפון שזה יוצא 3500 שקל וזה לא 4s בקיצור הם אמרו שזה עולה יקר בגלל שזה תוצרת אוקראינה ומה שמוכרים בחניות זה תצורת סין מישהו יודע אם יש באמת הבדל באיכות ? ועוד משהו איך אני מעביר את המספרים מטלפון שהיה לי לאיפון לא היה לא סמרטפון לפני זה ? (וכל המספרים נמחקו ניראה לי שיהיה לי גיבוי פלאפון אבל אני לא משש זוכר מתי עשיתי גיבוי ) ?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוקה לנגן PMP כשהתפקיד המרכזי שלו יהיה הצגת סרטים, קרי מסך איכותי, נפח איחסון גדול ככל האפשר ולא פחות מ 4 אינץ מסך ומעלה. כרגע עולה לי בראש ה COWON A2 וה ARCHOS AV500/605 - יש עוד נגנים בטווח הזה? אני לא מוגבלת לקנייה מהארץ, אז גם נגנים שלא משווקים בארץ יכולים להיכנס להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה. רציתי ללכת על פלאפון חדש עד שראיתי שיש בישראל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711528 תמיד קראתי, שאין בישראל, ושהכי טוב להשיג מחו"ל... אז ירדתי מהנושא... אז מה זה מה שיש בזאפ? האם זה אותו אחד כמו שנמכר בחו"ל?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עשיתי טעות והורדתי את העדכון, אבל אני לא מעוניין להתקין אותו (אנדרואיד 9). אבל עכשיו הוא מקפיץ לי תזכורת כל 24 שעות להתקין. איך אני יכול להפסיק את התזכורת הזאת, בלי לפרוץ את המכשיר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
פרטים כאן - קישור (אני רק לקוח כמוכם, הזמנתי אחד וצריך שעוד אנשים יזמינו כדי שהעסקה תכנס לתוקף)
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן IAUDIO D2 4GB, אני מעוניין לעדכן את הנגן, אמרו לי שיש לו עדכון שתומך בעברית. נכנסתי לאתר של IAUDIO ולא הבנתי בידיוק איך מעדכנים את הנגן , הורדתי את הקובץ אבל בתוך הקובץ (winrar) יש כמה קבצים ואמורים להפוך את הקבצים לקובץ אחד, לא הסתדרתי עם העניין הזה ולא הבנתי איך עושים את כ"כ לפי ההסבר שלהם. זאתי פעם ראשונה שאני מעדכן אותו, אני אשמח לקבל עזרה בעניין, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
קישור למכשיר: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20383 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-