גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
יש לי נוט 3 ככל הנראה מאלו שעברו צריבה בארץ וכעת גוגל לא מעדכנת יותר ולכן אני תקוע עם 4.2.2. האם יש איזה רום מומלץ? אני לא משתמש כבד מידי אלא בסיסי בלבד(שיחות,ואטסאפ, SMS, אינטרנט וכמה אפליקציות ישראליות). חשוב לי שיהיה רום שתהיה בו תמיכה מלאה בעברית. מה אתם ממליצים? המכשיר עבר רוט כ"סטוק". תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Samsung Galaxy Tab 10.1 האם לדעתכם זה טאבלט האנדרואיד המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב אז ההורים שלי טסים לארה"ב עוד שבוע וחצי בערך אז אני רוצה לקנות משם נגן איכותי למוזיקה וגם קצת סרטים לא יזיק. חשבתי על הנגן הזה[Cowon D2.] http://www.cowonglobal.com/product/product_D2_feature.php רציתי לשמוע קצת את דעתכם עליו, על היתרונות שלו, חסרונות , המחיר שלו בארה"ב לעומת המחיר בישראל, איך הוא בהשוואה ל IPOD, האם מוכרים בארץ חלקים נלווים שלו? כמו כיסויים, זכרונות וכו.. ואיפה אפשר לקנות את זה. עוד שאלה חשובה זה אם אני קונה מארה"ב והוא יתקלקל לי או משהו פה, אז יחליפו לי אותו גם פה? כלומר יש עליו אחריות בינלאומית? וגם איפה בדיוק אפשר לקנות אותו שם? (בדיוטי פרי שם או באיזו חנות יעודית.. ) מודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נגיד עד 300 שקל..אבל שתיהיה שווה את המחיר...אני ישמח אם יהיה פחות..... ועוד שאלה....האם אפשר להישתמש עם שניי פלאפונים באוזנייה לא במקביל כמובן! תודה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אםשר להשתמש בפונקציות האלו בישראל? בכל מקום שניסיתי הוא לא נתן לי לעבור את שלב ההרשמה בלי להכניס כתובת, ואין אפשרות לשנות לישראל... מה אני מפספס? (על SGS2) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להקליט שיחות עם מספר תוכנות כולן נותנות את הקול של הצד השני ולא הצד שלי למה זה קורה אנדרואיד LG בעבר לא היו בעיות רק השבוע התחיל
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להשקיע 1500+ על שעון חכם ולכן אני מחפש שעון חכם סיני, חובה שיהיה מערכת אנדרואיד, תקציב כמה מאות שקלים, אין בעיה להזמין מאתר אמין מחו"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן IAUDIO D2 4GB, אני מעוניין לעדכן את הנגן, אמרו לי שיש לו עדכון שתומך בעברית. נכנסתי לאתר של IAUDIO ולא הבנתי בידיוק איך מעדכנים את הנגן , הורדתי את הקובץ אבל בתוך הקובץ (winrar) יש כמה קבצים ואמורים להפוך את הקבצים לקובץ אחד, לא הסתדרתי עם העניין הזה ולא הבנתי איך עושים את כ"כ לפי ההסבר שלהם. זאתי פעם ראשונה שאני מעדכן אותו, אני אשמח לקבל עזרה בעניין, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-