גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נגן מולטימדיה, ואני מתלבט בין הארוקס 605 לקווון איי3. לבעלי הארקוס, בדגש על אנשים שבאמת יש להם את הנגן, האם איכות הסאונד עד כדי כך ירודה ביחס לאיי3? האם עדכון הקושחה 1.2 שיפר במעט את האיכות? למי יש איכות וידאו טובה יותר? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בקיצור אני צריך לבחור בין הפלאפונים הנ"ל בחבילה סלולרית שהמשפחה מקבלת מאגד. מה שחשוב לי זה נוחות שימוש (בתור פלפון בסיסי) וגודל. אני משתמש סלולרי די פשוט... אם למישהו יש תובנות, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני עם הפון הנ"ל תקופה קצרה.. וניתקלתי בכמה בעיות שאת חלקם פתרתי לבד.. המכשיר היה נכבה ונדלק מעצמו כל כמה ד נפתר ע"י ריסט למערכת הבעי עכשיו שיש שורה במסך שלא עובדת. כלומר יש במקלדת 4 שורות סה"כ אז שניה מלטה לא מגיבה ואני לא יכול להישתמש בשום אות שקיימת שם. זה לא קורה רק בכתיבה גם כשאני פותח את הפון אז צריך להחליק למעלה או למטה אי אפשר לצד... מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות חיפוש שירים ב sansa e270 על פי איך שאני בניתי את התיקיות בכרטיס הזיכרון ולא רק על פי שם הלהקה, אלבום וכו'?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
על פניו נראה לי בדיוק מה שאני מחפש - סימביאני עם רדיו ונגן MP3 וגם תומך בכרטיס זיכרון של 2G - כול זה במחיר שפוי(בהנחה שאני גורם להם להוריד לי את החבילת גלישה), למישהו יש ניסיון עם המכשיר ?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! [glow=red,2,300][/glow] לפני כשבוע קניתי את sansa e250 המכשיר עצמו פשוט מדהים רק רציתי לדעת משהו אחד. כשאני מכניס שירים למכשיר בתיקיה בשם כשלהו (לדוגמא: shonot) במחשב מופיע לי התיקיה. כשאני מפעיל לאחר מכן את המכשיר ואני מגיע לאיזור המוזיקה לא ניתן לראות את התיקיה שייצרתי. מישהו יודע איך לגרום למכשיר להראות את התיקיה ולא לנגן לפי זמר / אלבום / סוג שיר וכו'...? בתודה מראש עדי.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE My Prague החדש עדיין מגיע אלינו מסין הרחוקה, אבל זה לא מונע ממנו להישמע כמו עסקה מעניינת מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-החדש-של-zte-מנסה-להתחזות-לאירו/
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה. רציתי ללכת על פלאפון חדש עד שראיתי שיש בישראל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711528 תמיד קראתי, שאין בישראל, ושהכי טוב להשיג מחו"ל... אז ירדתי מהנושא... אז מה זה מה שיש בזאפ? האם זה אותו אחד כמו שנמכר בחו"ל?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על חוסר תמיכה של מכשיר ה-samsunge galaxy ace plus באפליקציות הבאות: viber, waze ו-whatsapp ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מה עושים אנשים הנגן לא נדלק .. יש מסך לבן שאני מחבר אותו למחשב ..
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את ה COWON D2 ואני רוצה לשים סרט אבל הכתוביות שלו הם בקובץ נפרד ,אז איך אני גורם לגנן להפעיל את שניהם יחד? אני יכול בכלל??
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להשקיע 1500+ על שעון חכם ולכן אני מחפש שעון חכם סיני, חובה שיהיה מערכת אנדרואיד, תקציב כמה מאות שקלים, אין בעיה להזמין מאתר אמין מחו"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ישנה גירסת winndows 8 Pro שלפי מיטב הבנתי היא מערכת חלונות כמו במחשב שולחני או נייד שרצה על מכשירי טאבלט. כלומר, מערכת הפעלה שניתן להתקין בה תוכנות ולא רק אפליקציות מהחנות. שאלתי, קודם כל האם זה מדויק ? כמו כן, האם יש הבדל מהבחינה הזאת אם המכשיר הוא טאבלט שמריץ windows 8 pro כמו של asus או מכשיר surface של מיקרוסופט ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא ממש התרשמתם מה-Note 7? המתחרה של LG עבורו עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-