גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי מכשיר N97 שהיה בעברית עד אתמול.... עדכנתי גירסא דרך התוכנה של נוקיה במחשב ועכשיו אין לי עברית במקלדת..... (ולא בתפריטים) אני יכול לראות עברית אבל לא לכתוב (דבר שמקשהעלי בשימוש - כתיבת SMS חיפוש ועוד....) בחנות פרטית הציעו לי מחיר שלא משתלם לי... השאלה איך אני יכול להוסיף עברית למקלדת (יש לי את התווים בעברית-רק את הכתיבה בעברית)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל? הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנגן Sandisk Sansa Fuze. כעת העברתי אליו מספר שירים בעברית (כלומר, תג ה ID3 שלהם הינו בעברית). הנגן קורא את הגופן העברי, אך המילים רשומות הפוך. האם ישנו פתרון לכך? קניתי את הנגן תחת ההנחה שלא אצטרך להתחיל להמיר את התגים בעברית ל"היבריש". קצת מבאס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הביאו לי את המכשיר מארצות הברית עכשיו בגלישה לאתרים ישראלים כל העברית היא בג'בריש איך מתקינים פונטים בעברית למכשיר \ לווינדוס CE . ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי עשיתי כמה חיפושים בגוגל, והדברים העדכנים ביותר היו ההודעה של idigital על עברית בחינם (חוץ מלדגמים החדשים) מלפני שנתיים, וכתבות על ההודעה הזאת ב-ynet ודומיו... עוד מידע מייאש שמצאתי היה הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348243.0 שמסביר שהמצב תקוע, יש לציין שהתאריך של הת'ראד הוא מאמצע-סוף יולי 2008.. יש התפתחויות חדשות? אולי דברים לא רשמיים? אם זה עוזר אז הדגם הספציפי של הClassic שיש לי הוא ה-80GB הרבה תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, חשבתי להזמין את המוצר מ-Ebay. האם צפויות בעיות בתמיכה בעברית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, האם עדכון ה-firmware של ה-Sansa Clip מאפשר לראות את התפריטים בעברית או את שמות השירים (או גם וגם) ? תודה
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היום בבוקר ראיתי בתוכנה Sansa updater שיש עידכון firmware חדש לסאנסה e260 שלי (גרסת 1.02.15), התקנתי,ולהפתעתי גיליתי שסאן דיסק הוסיפו תמיכה בפונטים עבריים! אז כרגע זה טיפה צולע ועברית עוד הפוכה ולא מלאה,אבל זה כבר משו,ועם תוכנות מתאימות לדעתי אפשר לסדר את זה. הנה דוגמא של העברית כרגע (שימו לב שהעברית הפוכה,היה צריך להיות כתוב "מופע הארנבות של ד"ר קספר"
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי עכשיו את האפליקציה Tapatalk ונתקלתי בבעיה עם העברית: אי אפשר לערוך את הטקסט, משום שהסמן תמיד מופיע בצד שמאל. כלומר, לא משנה איפה הוא באמת נמצא, זה הוא תמיד נראה בצד שמאל, כך שאפשר לערוך רק ע"י מחיקה של כל הטקסט האם גם לכם יש את הבעיה הזו? יש פיתרון? תודה מראש לעונים!
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טאבלט מבוסס אנדרואיד שעליו מותקנת אפליקציית google maps. אני רואה את שמות הרחובות והאתרים בעברית בעזרת אפליקציה זו. לעומת זאת, יש לי גלקסי סמסנוג מיני s4 (אנדרואיד)ועליו גם מותקנת אפליקציית google maps. אבל במקרה זה, שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. ניסיתי לשנות בסמרטפון את ה input language לעברית, אבל עדיין שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. למישהו יש רעיון איך לגרום לכך ששמות הרחובות בסמארטפון באפליקצייה זו יהיו בעברית ? בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. כשאני באקליפס ועורך את האפליקציה עם האמולטור, אני רואה ג'יבריש במקום עברית. כשאני מפעיל את האימולטור לראות האפליקציה אני רואה עברית, אבל בעריכה- לא. איך אני מסדר את זה שאראה עברית גם בעריכה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הגלקסי אס 2 עם הרום המקרוי של אורנג 4.1.2 () הייתי משדרג לCM 10.1 אבל אין אחד יציב כרגע - קיצר אני לא מעוניין בלהחליף רום. התפריטים שלי באנגלית וככה אני רוצה שהם ישארו הבעיה היא שאנשי הקשר שלי בעברית, ואין אפשרות לגלול בצד את האותיות בעברית והחייגן גם רק באנגלית. יש דרך לגרום להם להציג בעברית מבלי לשנות את כל התפריטים לעברית? אני דווקא מחבב את האפליקציה של סמסונג לאנשי קשר ולא כלכך בא לי להתקין את ה-exdailer או משהו דומה כי אין בו את כל ההגדרות כמו הפניית שיחות, והוא מקפיץ כל כמה זמן שצריך לשלם..
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
tom.zickel.org/openhebrew אחלה דבר! עובד מצוין ואפילו המתכנת עונה מהר מאוד לכל שאלה ולכל בעיה אני חושב שצריך להפוך את האשכול הזה לדביק כי הרבה אנשים מחפשים דבר כזה ולא יודעים שזה קיים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד עיברית לסמארטפון עם אנדרואיד 2.3 ומעלה לטלפון שאינו תומך בעיברית (לפחות מבחינת ההגדרות שרשומות) ? ברמה של אפשרות קריאה וכתיבה של SMS , קריאת מיילים וכדומה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-