עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשיר החכם החדש השלישי של אסוס הוא מפלצת אמיתית אשר מטשטשת עוד יותר את הקו המבדיל בין טאבלטים לסמארטפונים ה-Zenfone 3 החדש השלישי שהציגה לנו אסוס מזכיר במידה רבה את דגמי ה-Fonepad הבלתי רגילים של החברה משנת 2013, הרבה יותר מכל דגמם אחר שמשתייך אלמשפחת ה-Zenfone – אחרי הכל, לא בכל יום אנו נתקלים בסמארטפון שהוא יותר טאבלט עם יכולת קישוריות סלולרית מובנית, בעל מסך של 6.8 אינץ' (!). המכשיר העצום כולל מפרט ביניים לא רע בכלל, עם מסך IPS בגודל 6.8 אינץ' כאמור, בעל רזולוציה של 1080p, כיסוי של כ-95 אחוזים ממכלול הצבעים של תקן ה-NTSC, כיסוי של 79 אחוזים משטח הפנים של הדגם וגם חיפוי Gorilla Glass 4 מעל, כאשר בנוסף לכל אלו נמצא גם מנוע עיבוד תמונה בשם Tru2Life+ שמתיימר לספ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Demagh,

האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sundark,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18934 מה דעתכם על המכשיר? האם האחריות טובה? האם מערכת ההפעלה תתעדכן בתדירות? והאם ניתן יהיה לשדרג לאנדרויד 6?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by mc_elad,

חשוב שהוא יהיה לפחות 10 אינץ' והיעוד שלו זה אינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים המטרה זה לא להוציא את כל ה1000 שח.. אם יש טאבלט מספיק טוב ב500 שח זה מעולה (כלומר כמה שיותר זול ועדיין עונה על הפרמטרים שמניתי למעלה)

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  6. שלום לכם, החלטתי לרכוש אייפוד טאץ' דור שני. אבא שלי נוסע הרבה לקנדה בשביל עסקים, ובגלל המחירים הנוחים יותר שם החלטתי לרכוש אותו שם. ההתלבטות שלי היא בין רכישה של המכשיר בחנות של APPLE במחיר של 259 דולר קנדי http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch לבין רכישה של המכשיר בענק הקמעונאות WALMART במחיר של 239 דולר קנדי http://www.walmart.ca/Canada-Electronic.jsp?selection=listingDetails&tabId=1&singledept=null〈=&assetId=34491&imageId=49082&suggestedItem=&priceType=1&page=null&departmentId=64&categoryId=866&tabId=1 מה ההבדל ביניהם? מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים, חן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה במדינתנו הצנועה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pooki_1,

שלום אני מנסה לנגן איזה קובץ MP3 באנדרואיד (שיהיה סתם ברקע של האפליקציה) הבעיה היא שאחרי 5 שניות הוא מפסיק (בדיוק באותו מקום) הקוד עצמו הוא נורא בסיסי private MediaPlayer mPlayer; protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.game_play); mPlayer = MediaPlayer.create(GamePlay.this, R.raw.intro1); mPlayer.start(); } אשמח לעזרה בתודה מראש :-)

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  9. הטאבלט בצבע לבן וראיתי אותו היום ורציתי לחפש עליו לדעת מה הולך בפנים כל מה שאני יודע זה שהוא זול לא מצאתי בחיפושים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490043.0 כיצד אפשר באנדרואיד/IOS4 לעבוד רק ב-2G בזמן שיחות ולעבור ל-3G אך ורק אם אין קליטה ב-2G (לא קורה) ואין WIFI במקרה שגולשים? רצוי מאוד משהו אוטומטי או בלחיצת אצבע אחת אם אפשר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  12. שלום עבור אנשים שמזמינים היום מהאתרים בחו"ל, טאבלט שחורג קצת מההגבלה של המכס שכיום היא 75$, למשל טאבלט ב-100$, האם הם כל המשלוחים האלה נתפסים? או הרוב? או מיעוט דווקא? וכמה צריכים לשלם אז? (נניח בין 100$ ל-גג 200$ עבור הטאבלט) תודה רבה card

• 78 תגובות
    • 32.4k צפיות
  13. שלום, נגנב לי הפלאפון לפני כחודש, ופניתי למשטרה, הם מצאו את הגנב והחזירו לי את הפלאפון, אך הוא נותר נעול, ללא כל יכולת להחזיר אותו ליוזר הקודם, (ניסיתי הרבה מדריכים באינטרנט וכלום לא עבד). היה אימות במשטרה עם הגנב במשטרה, והם לא הצליחו להוציא ממנו את הקוד בטענה שהוא שכח. (מעבר לזה שהגנב הזה קטין וכרגע אני לא יכול לתבוע אותו כי המשטרה עוד לא סיימו את ההליך שלהם) מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל אבל לא מצאתי שום יכולת לתקשר איתם. לדעתי זה רואה את הimei ומשווה ליוזר האחרון שהשתמש במכשיר. דווקא בערב שהייתי צריך תמיכה עם הCHROMECAST ממש עזרו לי מהר. אבל לANDROID זה כאילו שאין תמיכה... אשמח לעזרה כי כרגע אני אובד…

14. Started by פולי הקנטאור,

סבתי רוצה להחליף לטלפון חדש מהנקסוס 4 שיש לה כרגע והעדיפות מספר אחת היא שהמערכת תהיה כמה שיותר דומה למה שיש לה כרגע (כלומר אנדרואיד נקי ככל האפשר) ולאחר מכן דברים כמו סוללה וגודל (עדיף שיהיה דיי קטן כלומר לא מעל ל5.2 אינץ') ושהמחיר ישאר נמוך. הטלפונים שחשבתי עליהם הם- מוטו G5 או מוטו E4 או הנוקיה 5, הבעיה הגדולה היא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בארץ ובמשלוח מאמזון זה יוצא יקר למדי. תודה מראש על כל העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by roice,

אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  16. אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by טובה100,

שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. האם יש סיכוי להצילו? אם לא, אלו חלקים צריך להחליף ומהי העלות שלהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by עוד מישהו,

עלתה בראשי שאלה. למה אין פה אף אחד שמזכיר את HTC ? הרי יש להם הרבה מכשירים שכנראה הולכים להצליח, כמו HTC HERO ואני אישית חושב על ברצינות. מה דעתכם על החברה? ועל המוצרים שלהם?

19. אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. למי שאין כח לקרוא הכל שידלג את הסוגריים >>> (נפל לי הגלקס s3 לבריכה בהתחלה לצערי הדלקתי אותו,אחרי זה אמרו לי שלא טוב להדליק אז הפרדתי את הסוללה ושמתי את המכשיר באורז למשך יומיים. עד לפני כן מצב המכשיר החמיר ואפילו לא נדלק,לאחר יומיים בתוך אורז לשימחתי המכשיר נדלק ופעל כאילו לא קרה כלום,4 ימים המכשיר היה תקין ופתאום חטפתי אותה ובגדול,התצוגה נעלמה לגמרי והמכשיר עובד כרגיל ואז הבנתי את המלכודת. הלכתי לחברה ואמרו לי שמבחנתם אי אפשר לסדר כי יש בעית קורזיה רצינית והמסך נהרס,אז שלחתי לעוד מעבדה בעלות של 90 ש"ח חנות i labאם כל הביקורות הטובות עליהם באינטנרנט לא אהבתי את השירות שלהם וממש לא סמכתי עליהם וקיבלתי גם כן תשובה שלילית,אז שלחתי לעוד מעבדה והתנאתי שאני לא משלם כל…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  22. כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה

23. Started by Guarding angel,

נראה שיש עתיד לטאבלטים הסינים מפרט : במחיר מצחיק ביחס לחומרה שכזו. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110680062989#ht_1411wt_1139

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by (iriver H10),

אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mena,

הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.