עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by HaEsrimVeArba,

דרוש לי יעוץ מהיר. אני חייל.19 יש אוטו של הורים אני לא יודע עד כמה אני צריך GPS ואינטרנט כי אני משרת בתור טכנאי אבנט כחול. אני רואה שיש N95 ב 69 שקל לחודש + שקל20 לחבילה סלולארית. ו N73 כידוע לי עדין עולה 79 + 20 אז מה? לקנות N95? אני מאד מעוניין אבל מדאיג אותי הסוללה הקצרה. הבנתי ששיפרו אותה? האם ניתן לקנות סוללה יותר איכותית? למישהו יש המלצות אחרות לאורנג? בכל מקרה חשוב לי מקשים נוחים,נגן,מצלמה,מגניבות. נ.ב. יש לי אוזניות BT סטריאופוניות בבקשה ענו בדחיפות כי אני חייב לקנות נייד עוד היום מאחר ששלי נגנב. בתודה 24

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by player_1,

בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by Rapi,

CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by gogoman,

יש לחבר שלי את הפלאפון הנ"ל והוא מצלם עם המצלמה מלא כל תמונה על הרזולוציה הכי גבוהה והאיכות הכי טובה ביקשתי שיישלח לי תמונה בשביל לראות איך המצלמה שלו באמת, למרבה ההפתעה גיליתי שכל תמונה שוקלת משהו כמו 1 מגה איך זה הגיוני יש לי מצלמה 3.2 מגה פיקסל של אולימפוס שכל תמונה אצלה היא 2.5 מגה ופה יש 5 מגה פיקסל ותמונה היא בערך מגה. המצלמה של הN95 באמת איכותית ומשתווה למצלמה דיגיטלית או שזה סתם בשביל למשוך לקוחות??

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. Started by gal,

רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. אני מחפש נגן בסביבות 400-700 שקל אני משנה לי ממש על איכות המסך לאצמתכוון לראות בו סרטים יש כמה דגמים למשל ה G2 4G של iaudio או E100 של IEIVER או ה ZEN של Creative בגדול איזה חברה עדיפה Iriver iAudio/Cowonו Creative

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by idanpere1,

שלום אנשים... לפני שבועיים נדפק לי המוטורולה V6 [שכל כך כל כך אהבתי], לפני שבוע באתי לקחת אותו מהתיקון באורנג' ושם נאמר לי שהוא אינו בר תיקון כלל.... על כן יזמינו לי V6 חדש/מחודש... היום התקשרתי לברר מה קורה עם ההזמנה ואמרו לי שהם לא יודעים כלל אם אי פעם יהיה להם V6 זמין במלאי, יש להם מחסור והם לא משווקים אותו עוד... ככה שV6 חדש-לא יהיה לי כנראה... אז הפתרון שהוצע לי-לגשת לנקודת השירות של אורנג' ולקבל הצעה למכשיר חלופי/שדרוג... הV6 עלה לי 1800 שקל בערך [היה עליו 50% מתישהו] וזה היה לפני שנה וחודשיים בערך... עכשיו ראיתי במסגרת המחיר הזה את שני הפלאפונים בכותרת, נוקיה 6500s וסוני אריקסון W910i, שניהם עולים אותו דבר, ורציתי לדעת מה לדעתם עדיף, כי אלה האופציות שאני הולך לבקש.…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות די סטנדרטיות כמו שלו SONY וכו' וכעבור חצי שנה ויותר הם נדפקות לי שאני שומע רק באחת האוזניות עכשיו אני ידוע שמה שקורה זה במשך הזמן נימתך החוט מבפנים עד שנוצר ניתוק עכשיו כמה שאני מנסה לשמור עליהם כמו לא למתוח את החוטים כאלה כלום לא עוזר יש המלצה על חברה טובה שיש לה אוזניות עמידות אני ידודע אוזניות שבאוזניות לא כפתור זה לא שכיח כי הם יותר עמידות

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. פרטים בכותרת. שיהיה איכותי ויחסית זול. תודה

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  12. שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. היי, קניתי את ה iPod בסין ואין לו שום תמיכה בעברית. אני לא מעוניין להתקין קושחה חדשה או משהו כזה רק שאוכל לראות עברית, לדוגמא באתרים ישראליים כמו ynet. כרגע, במקום העברית מופיעים ריבועים. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. רציתי לקנות לאחרונה נגן טוב בססיבות 700 שקל עכשיו אחרי שראיתי את המחיר של הIPHONE החדש בא נגיד אני מוכן להוסיף כמה מאות בשבילו נראה שזה טוב מידי בשביל להיות מציאותי (בארץ בכל מקרה ) לגבי המחיר עכשיו לא יודע עד כמה זה רלוונטי כי כרגע מוכרים את הIPHON החדש 8 ג'יגה באיזה 2400 שקל שעולה (או עלה ) 400$ שזה משהו כמו 1350 שקל אז מה החדש יעלה משהו כמו 1800 שקל נכון ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by ran07,

אני יודע שיש את חיבור רדיו חיצוני כזה אבל זה סתם יקר ומרגיז

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. הדרישות: 4 ג'יגה לא פחות אפשרי קצת יותר,סוללה חזקה,יחסית קל,איכות שמע טובה,למוזיקה אין לי צורך בוידיאו או תמונות תודה מראש!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תקציב 300 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ROTEMan,

בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by Avivf88,

אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  22. ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי בעיה(הפתעה, הא?) בסלולרי שלי, Nokia 6070, ישנו צילצול mp3 בגודל של בערך 300Kb(צילצול שהורדתי מהאתר של סלקום, שיר של אורפנד לנד). ברשותי השיר Bittersweet Symphony של The Verve ואני רוצה להפוך את ההתחלה שלו לצילצול החדש שלי. חתכתי את השיר לקטע שאני רוצה(19 שניות) והקובץ הוא Mp3 ומשקלו כ276 ק"ב. לסלורי שלי, אין בלוטות'. לסלולרי שלי, אין כבל USB(עולה יותר מהמכשיר). אז הפעלתי את המוח היהודי שלי וחשבתי, איך אני יכול להעביר את הקטע למכשיר? לקחתי את המכשיר של אחותי(לה יש דור שלישי, עם כבל USB) והעברתי את הקובץ. עשיתי בדיקה, והקובץ מושמע כהלכה. שלחתי מן המכשיר שלה הודעת MMS המכילה את הקובץ למכשיר שלי אך... לא קיבלתי כלום... אפילו לא הודעה של שגיאה כלשהי... …

24. :'( למה ככה...?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. שלום, ברשותי נוקיה 6680, בזמן הקרוב אני הולך לקחת לעצמי את ה N82, ולמכור את המכשיר הישן. הייתי רוצה שכאשר אני המכור את המכשיר הישן לא ישארו שם שום קבצים ששיכים לי, את ערכות הנושא התמונות והמוזיקה שלי אני המחק ללא שום בעיה. רציתי רק לדעת האם אני לא שוכח משהו? למשל בזמנו עשיתי גיבוי של המכשיר לכרטיס זיכרון ואני לא רואה שום אופציה למחוק גיבוי זה. כמו כן הייתי רוצה לדעת האם מספריי הטלפון שלי נמצאים על כרטיס ה Sim או על זיכרון המכשיר ואם הם רק על הזיכרון של המכשיר איך אני מעביר אותם לsim ומוחק אותם מזיכרון המכשיר. *אני דיי בטוח שיש עוד דברים שאני שוכח למחוק או שיש דרך יותר פשוטה פשוט לאפס את כול המכשיר, איך אני עושה זאת? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים