גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הטלפון של אמא מתחיל לעשות סימנים של מוות, היא צריכה אחד חדש. הבעיה שהיא לא מתה על סמארטפונים ולא מתלהבת יותר מידי ממסכי מגע - באופן כללי היא אוהבת מכשירי צדפה. מצד שני, היום כמעט ואי אפשר להשיג כאלה וגם אלה שיש עולה הרבה מאוד יחסית. הפתרון הוא סמארטפון בסיסי, רצוי לא יותר מ1300-1500 שקל, אבל הכי חשוב - שיהיה לה נוח. חשבתי על אחד מהסוני היותר מודרניים, או אולי דיפיי+. המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דרישות: עברית, מצלמה טובה, רמקול חזק ככל האפשר. אני לא יודע אם יש מדד לזה, אבל מכשיר שפחות נוטה להתחמם בשיחה ממושכת עדיף. במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד ל-1300.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט במדעי המחשב ,ברשותי Nokia פשוט במחיר של 200 ש"ח. ללא מצלמה ורק בשביל שיחות יוצאות ונכנסות. טוב ניגש לדוגרי: אני מתלבט אם לקנות סמארטפון או אייפון או להישאר עם הטלפון שלי כיום שלא עושה לי בעיות. בתור סטודנט ובתור אחד שהמכשיר הכי מתקדם שלו היה LG KU990 שהלך קפוט לאחר מספר נפילות. הייתי רוצה לדעת כמה שימושי הסמארטפון עבורכם ומדוע קניתם אותו ולא נשארתם עם המכשיר הטוב והישן. אני מנסה להבין במה יעזור לי להוציא 2000+ על טלפון ולא על נייד. האפשרות הכי טובה שעבורה אני מוכן לקנות סמארטפון זה כדי לתכנת עבור הIOS או אנדרואיד. כמה שזה ישמע ;D שמרני ,אני אוהב מכשירים פשוטים שפשוט עושים את העבודה. אין לי פחד להתעסק עם מערכות הפעלה ואני גם אוהב את זה אבל רואה את זה כדבר מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האח הבלתי רשמי של המכשיר המוקשח מבית לנד רובר מגיע עם מד טווח לייזר, מצלמת אינפרא-אדום ועוד הפתעות לאנשי מקצוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, הלך לי מכשיר הנוקיה הישן והטוב לעולמו. אחרי שישבתי עליו שבעה (7 שניות), ובעצת החברים ("תתקדם כבר למאה ה 21") החלטתי להשתדרג לסמארטפון. עם זאת, ישנה בעיה - אני קמצן. החלטתי להקציב 1000 שקלים חדשים למטרה זו. אני הולך להשתמש בטלפון בעיקר למטרות דיבור וסמס, אבל מדי פעם גם GPS,מצלמה, מעט גלישה ומשחקים "לייט" (כגון 'אנגרי ברדס'). כמו כן, סוללה שתספיק לזמן רב (התרגלתי להטעין את הנוקיה שלי פעם בשבועיים) מצאתי שני טלפונים בתקציב הנ"ל: Samsung galaxy S3 mini LG Optimus L7-II P714 על איזה מהם אתם ממליצים? אם יש עוד אופציות - אשמח לשמוע. תודה.
-
- 46 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה! ראיתי שהמחירים באילת זולים והבנתי שזה אולי החודש האחרון ללא מע״מ באילת אז הזדמנות טובה לרכוש משם בעיקרון מה הסמארטפון המומלץ ביותר? התקציב לא ממש מוגבל.. גם גלאקסי 4 אם הוא שווה את המחיר (2,902₪ באילת) בסה״כ חשוב לי סמארטפון שיישאר לאורך זמן -חשוב לי מאוד מסך גדול,חד ואיכותי עם צבעים חיים ויפים -מצלמה איכותית (מאוד) -משחקים שרצים חלק ולא מקרטעים -לפחות 16GB לאחסון ו.. שלא יהיה אייפון - אחרי 4 שנים שהתחילו באייפון 3 אני תכף מקיא את המכשיר הזה, פשוט נמאס. עד עכשיו הייתי סגור על הגלאקסי, אולי תצליחו לשנות לי את החשיבה וגם לחסוך לי כסף על הדרך תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לאחר שקניית הטלפון שתכננתי נדחתה ביותר מחצי שנה עקב אילוצים שונים אני די עומד בפני קניית הטלפון. בזמנו חשבתי על ה-E72 של Nokia ולמרות שכנראה שהוא עדיין יספק אותי יצא לי ל"שחק" קצת עם iPhone ומכשירי Android וכנראה שאני מעוניין ללכת בכיוון של מכשיר Android. עשיתי קצת מחקר אבל אני ממש לא בקיא בתחום הטלפונים הניידים והייתי מעדיף לקבל המלצה ממוקדת יותר למסארטפון מאשר סתם לזרוק כמעט באופן אקראי שמות של דגמים שבהם נתקלתי ונראו לי מעניינים מבלי שיש לי איזו סיבה מהותית למה דווקא הם ולא אחרים. דרישות: 1. גודל: לא ממש קריטי עבורי אם יהיה קצת יותר גדול או פחות גדול. מסך 3.7 אינץ' נראה לי בהחלט מספק. 2. מסך: מניסיון וקריאה ברחבי הרשת והפורום פה, הבנתי שמסך מגע קפסיטיבי …
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כבר לפני שנה+ ראיתי ידיעות על חומרים נגד מים שאפשר לצפות איתם טלפונים, והיו כמובן דיבורים על מכשירים שיכללו את הציפוי הזה. במשך הזמן אפילו ראיתי כמה כאלה - בעיקר של סוני (-אריקסון ז"ל) אני חושב. היום, מה קיים? אני רוצה לשדרג את הטלפון שלי, אבל אחת מהדרישות שאני חייב בשביל להצדיק שדרוג כזה, היא שהטלפון יהיה עמיד למים. מה בכלל האופציות שלי נכון להיום? (ולעתיד הקרוב) תודה נ.ב. זה מתאים לפה ולא ל"התייעצות לפני קניה" כי אני לא מדבר על ההתייעצות האישית שלי, יש לי עוד דרישות כמובן אבל כרגע הן לא רלוונטיות.. אני קודם כל רוצה להבין איזה מכשירים בכלל מציעים את הפי'צר הזה כיום, ועל איזה מכשירים כבר יש שמועות שצריכים לצאת בקרוב וגם יכילו את הפיצ'ר הזה.
-
- 34 תגובות
- 9.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון חדש בתקציב של כ 1500ש"ח,כרגע יש לי Motorola atrix 2 והוא מרגיש לי נורא איטי. גם כשקניתי אותו הוא לא היה הכי מהיר אחרי שהורדתי לו אפליקציות. אבל מאז ועד היום(כשנה וחצי מאז הרכישה) התווספו עוד אפליקציות כמו תכני חדשות פייסבוק תוכנות מסרים וכו'... ועכשיו הוא בקושי זז. החלטתי שאני רוצה לשדרג והדרישות/האדפות שלי הן כאלה: 1-איכות שמיעה בשיחה טובה 2-עדיפות קלה לאנדרואיד 3-מצלמה באיכות סבירה (יחסית לטלפונים אחרים) 4-מחיר 1500 +-10% 5-גודל מסך של 4.5-5.2" לא אכפת לי מעוצמת הרמקול כי אני לא שומע מוזיקה בטלפון, אבל כמו שציינתי בסעיף 1 מאוד חשובה לי איכות השמיעה בזמן השיחה. אפשר למצוא חיה כזאת במחיר כזה? או שהגזמתי עם הדרישות למחיר?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון לאדם מבוגר. השימוש היחידי הוא הוצאת שיחות וwaze. יש מכשיר שיעשה עבודה סבירה במחיר הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cnet.com/news/get-a-microsoft-lumia-640-smartphone-for-26-99/ http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_640_lte-7055.php http://www.bestbuy.com/site/cricket-wireless-microsoft-lumia-640-4g-lte-with-8gb-memory-prepaid-cell-phone-cyan/5341200.p?id=bb5341200&skuId=5341200&ref=212&loc=1&ksid=34f4addf-a810-4fdf-a74e-522bb6106560&ksprof_id=10&ksaffcode=pg129268&ksdevice=c
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כל יום אנחנו נתקלים בסמארטפונים העשויים מהחומרים הטובים ביותר שניתן להשיג בשוק, אך מכשיר ה-Coolpad X7 עושה זאת ועוד בתג מחיר מפתה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%91/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מהדגמים המשתלמים ביותר של היצרנית הסינית מאז ומעולם זמין כעת באמאזון במחיר מעולה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-