עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה

2. מכשיר הביניים היוקרתי של Huawei מגיע ליבשת השכנה, ואנחנו תוהים מתי נראה אותו קופץ לביקור גם בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-honor-7-מגיע-לאירופה-במחיר-השקה-מפ/

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  3. הנציגה הרשמית של היצרנית הסינית מנחיתה את מוצר הדגל מסוף השנה שעברה בשוק המקומי - במקביל להכרזה על גרסת ה-5G שלו בתערוכת MWC 2019 לכתבה

4. המכשיר הבא של המותג הפיני שחוזר לחיינו יהיה ספינת דגל אמיתית לכתבה

5. היצרנית הסינית הכריזה על דגם חדש נוסף, שיהיה אחד מהראשונים בשוק שיכלול את שבב ה-Helio P20 החדשני לכתבה

6. היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה

7. ה-Mi 5 החדש עושה שימוש בשבב ה-Snapdragon 820 המוביל בשילוב עם מסך FullHD צנוע יחסית, ומתיימר לספק תוצאות מבחנים שישאירו אבק אפילו לדגמים הטריים של סמסונג ו-LG אנחנו כבר יודעים שסמארטפון הדגל החדש מבית שיאומי(Xiaomi) מיועד לעלות הרבה פחות מהמתחרים החדשים והישירים שלו שעליהן הכריזו LG וסמסונג בתערוכת MWC 2016, תוך שהוא מבטיח לספק איכות בנייה, ליטוש וגם חומרה שאינם נופלים ברמתם מאלו של השחקניות הבינלאומיות הוותיקות. בכדי להוכיח במידה מסויימת חלק מההצהרות האלו, במעמד ההשקה הכריזו ביצרנית הסינית שה-Mi 5 החדש (בגירסת ה-Pro) משיג תוצאה של 142,000 נקודות במבחן הביצועים הפופולרי Antutu 6 – ובכך עוקף למעשה בכ-10,000 נקודות את התוצאות אליהן מגיעים ה-G5 ו-Galaxy S7 בגירסאות…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  8. דגם ה-Nokia 8.2 5G מיועד להפוך לרשמי בעוד מספר שבועות - אך יאלץ להמתין מספר חודשים עד לבכורה הקולנועית שנועדה לדחוף אותו לתודעה לכתבה

9. היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  10. זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה

11. Started by B.M.W,

אני מחפש לקנות סמארטפון זול, כרגע לפי מה שראיתי ה galaxy mini הוא הטוב ביותר מבין האופציות שקימות בתקציב שלי. אני מתכוון בעיקר לגלישה בדפדפן ושימוש בwhatsapp, לכן אני לא הולך על משהו קצת יותר יקר כמו ה gio או ה ace שנראים לי קצת יותר טובים אבל הם חריגה די משמעותית מהתקציב. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אין לי חבילת גלישה, הסיבה שאני קונה פלאפון דרך חנות ולא דרך החברה היא בגלל שאני לא רוצה להתחייב לחבילה יקרה מכיוון שכרגע אני משלם מעט מאוד בחודש, העניין הוא שאני בכל מקרה אצתרך חבילת גלישה בשביל הwhatsapp והדפדפן(בעיקר פייסבוק, בלי יוטיוב ודברים כאלה), האם אני אצתרך חבילת גלישה רצינית בשביל להשתמש בזה? הבנתי שהwhatsapp כל הזמן מחובר, האם הוא צורך חבילת גלישה רצינית? 2. האם אנ…

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by mc_elad,

חשוב לי סוללה חזקה יחסית ומשחקים,מוסיקה,גלישה באינטרנט.. חשבתי על ה מיני גלאקסי..מה דעתכם?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by eliom,

מה עדיף לקנות אייפון או גלקסי שהם יותר יקרים.או סמארטפון של לנובו ואלפון שהם יותר זולים משמעותית. ומה ההבדל בינהם למה הם יותר זולים תודה.

14. בלאקברי, החברה שעל חשבונה קם שוק הסמארטפונים, משיקה את הפספורט ורושמת 200 אלף הזמנות מוקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by doker,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש עד 1400 ש"ח יש אופציה לקנות פלאפון מהונקקונג,חשבתי ששם המחירים יהיו זולים יותר השאלה שלי היא איזה דגם לא מצאתי אתר עם המחירים שם והדגמים חשבתי על הM9 ששם הוא בסביבות 1300 ש"ח מישהו להביע דעה על הפלאפון הזה או על פלאפונים אחרים שאני יכול לקנות תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הסמארטפון החדש מתת המותג של ZTE מתיימר לספק מאפיינים ויכולות שקשה למצוא בשוק הביניים כרגע לכתבה

17. Started by erezShiran,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם. מחליף לחברתי את הטלפון, lg g2 ומחפש משהו עד כ 2000 שח. חשוב שתהיה תוכנה "אפוייה", מצלמה טובה וסוללה טובה.*עריכה* פחות חשוב אבל גם אשמח לרמקול טוב. כנראה אקנה באילת... תודה רבה על עזרתכם

18. שלום לחברי הפורום אבא שלי כרגע משתמש בgalaxy mini, ובתור בן אדם שגובהו שני מטר אתם יכולים להבין למה זה בעייתי. ולכן אשמח לקבל את עצתכם לסמארטפון עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה כמובן במידה והדרישות לא בקנה אחד עם הטלפונים הקיימים. דרישות: לפחות 5 אינץ' (לG2 שלי יש 5.2, וזה סבבה לו), GPS, קליטת WIFI, אנדרואיד, וזהו בעצם. שימושים עיקריים כרגע זה רק אינטרנט ואסאמאסים, במידה ויהיה טלפון נורמלי אז אולי גם וויז וכדומה. לא שימוש כבד בכלל. אין לי בעיה עם מכשירים סיניים (ובמחיר הזה עם הדרישות זה כנראה הדבר היחיד שאפשרי) ואין לי בעיה להזמין מחו''ל ולחכות. זמן זה לא פקטור, אבל רק אם יש הפרש משמעותי בין לקנות מהארץ לבין חו''ל. תודה על העזרה.

19. מה הסמארטפון הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה? צריך לתמוך בתדרים של גולן טלקום. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

הדגם המוזל החדש מבית Meizu מכיל שבב בעל זהות מפתיעה שפועם בתוכו - Exynos 7872 חסכוני מבית סמסונג, עם שש ליבות עיבוד לכתבה

22. היצרנית הטאיוואנית השיקה דגם ביניים חדש ומעניין, שמרגיש כאילו היה משתלב יופי בשוק הצפוף - לפני שנה לכתבה

23. Started by Stingray,

אהלן חברים. מסקרן אותי לדעת כמה מכם משתמשים הסלולארי כקונסולה לכל דבר , נניח ע" כרומקאסט ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.

25. Started by Myrath,

היי, מחפש מכשיר סלולרי זול לאמא שלי. דרישות: 1. אנדרואיד... 2. ידידותי למשתמש 3. עמיד וחזק ביחס למחיר 4. כמובן תכונות בסיסיות שיש בכל אנדרואיד - יוטיוב, וכו' - שייפעלו בצורה סבירה. 5. מסך בגודל סטנדרטי עדיף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.