גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, כפי שוודאי רובכם יודעים, iGo היא תוכנת הניווט למיטב ידיעתי המובילה בישראל, כאשר אין לה ממש מתחרות רציניות בארץ בתחום השימוש שלה (קיים שירות הניווט של הסלולרים, אך לא מדובר באותו אופי של מערכת) חוץ מכמה בודדות מזעריות. אי שם בשנת 2006, חברת NavNGo (היצרנית) הוציאה את תוכנת iGo 2006, עם מפות של ישראל. לכל רוכשי התוכנה - שאגב עולה קצת מעל 1,000 ש"ח - הובטח עדכון תוכנה בחינם, ועדכון מפות ראשון חינם. עד אמצע שנת 2007 לא היה שום עדכון מפות, כאשר navngo האשימו את קבלן המשנה שלהם - חברת "מפה". באמצע שנת 2007, סוף סוף יצא העדכון המיוחל. יחד איתו (פחות או יותר), יצאה גם גירסה חדשה של התוכנה, iGo 2006 Plus שמה. אנשים שידרגו את התוכנה בחינם בהתאם להבטחה של navngo, ואת המ…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. הטלפונים שיוחברו אליה הם : נוקיה 6230 הישן יחסית W660 ועוד טלפון (אולי 6070 או משהו בסגנון) אני צריך אוזניה די פשוטה למען האמת. אין שום דרישה מיוחדת מלבד אמינות,ונוחות שימוש (באופן יחסי כמובן) וכמובן שישמעו בה כמו שצריך (ההורים שלי לא בני 20 כבר). מניסיון לא משהו עם אוזניה קודמת,כשפתחתי את הטלפון עד שהשיחה היתה "עוברת" לאוזניה היה לוקח חצי חודש וזה היה גרוע,אני מקווה שלא כך המצב בכל האוזניות. כמובן שאם יש משהו בפחות מהמחיר אין צורך להשתמש במלוא המחיר אלא אם כן זה ממש שווה את זה. כמו כן,אשמח לפירוט חוץ משם הדגם שתתנו לי -אני לא מבין בזה ולכן אשמח להחכים
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
רק קניתי וזה שאל אותי על חיפוש עדכונים וכדי לבצע זאת צריך לעשות פרופיל חדש עכשיו כשאני עושה תפרופיל הוא שואל סוג התחברות אז יש CS ויש PS מה לבחור ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות נגן מסויים טיש כל כך הרבה. לא משנה לי אם זה יהיה אייפוד, אייריבר, אפל או כל דבר דומה לזה. מספיק לי שתהיה לי איכות סאונד טובה, נגן חזק שלא נשבר אחרי 2 נפילות ונפח של 3 GB לפחות. אין צורך בנגן שמציג וידאו כי אני רק שומע מוזיקה. התקציב הוא 400-500 ש''ח. מה אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד, שישלח למישהו בחו"ל (עוד אין לי את הכתובת שלו, אם אני לא טועה ארה"ב). מי יכול להמליץ לי על אתר זול ואמין ממנו אני יכול להזמין (פאיפל)?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש בסלקום את המכשיר המדובר (V3i) ורציתי לקנות אותו, ולפרוץ אותו כדי שיעבוד עם כרטיס SIM של Orange. אפשרי ? הורדתי כמה תוכנות שטוענות שהם יכולות לעשות את זה זה אבל אין לי מכשיר שאני יכול לנסות עליו ולא בא לי לקנות סתם וגלות שאי אפשר לפרוץ. יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיגנון של MID ... קטן בעיקר... חייב שיהיה WI-FI חייב BT עם אפשרות למקלדת אלחוטית... חייב מקלדת חייב OFFICE בסיסי... רצוי שיהיה חיבור למסך חיצוני לא משנה מע' הפעלה... תקציב 400$ חשבתי אולי על הN810 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אהלן! החיבור של הפלא' שלי (K610i) משגע אותי (ווליום נורא חלש, לפעמים שומעים רק באוזניה אחת, החיבור מתנתק... וכו'). ע"כ אני חושב שאני צריך נגן. יש לי אפשרות להשיג זון יד שניה, אבל אחד שאני יודע ובטוח ב100% שלא נעשה בו שימוש מעולם (הכוונה היא שהמוכר,קרוב משפחה שלי, פתח אותו רק בגלל שביקשתי ממנו לראות מה בקופסא ;D) הוא אמר לי שאני אבדוק כמה עולה ZUNE יד שניה, וראיתי שזה סביבות 700 ביד 2, אני מאמין שהוא יסכים למכור לי גם ב600. האם כדאי? אני אדם שלפעמים נופלים לו חפצים, האם ההרדיסק עלול לשבוק חיים מנפילה כזאת? ובכלל, האם הוא נוח לפעילות ספורטיבית ולא רק לשמיעה במנוחה? והאם הסוללה שלו מחזיקה מספיק שעות? אני יכול, מצד שני, לקנות נגן כלשהו בתוספת כרטיס זיכרון של 8GB באות…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי זה 1100 ש"ח חנות www.Eline.co.il או כל חנות פרטית בחדרה אני צריך רמקול ומצלמה טובים ושהסוללה תספיק לפחות ליום יומיים אני צריך תמכשיר וכבל USB ולפחות זכרון 1G עד 1100 מה אתם אומרים לגבי Sony Ericsson K550i ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-1840.php לדעתי פלאפון טוב מאוד D: תודה D:
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הנגן הזה ? האיכות והגודל מושלמים בשבילי הכי מפריע לי, מה אם אני רוצה להחליף ממטאל עצבני לראפ ? אין מסך... מה עושים ? ואם אני רוצה לדפדף 20 שירים אחורה ? להתחיל ללחוץ שעה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470119,00.html
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מקרופון אלחוטי (לא למרחק גדול) שיהיה איכותי וכמה שיותר קטן תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם התעניינתי לאחרונה במכשיר ניווט GPS. גיליתי שMIO דגם C310 למשל מגיע עם תוכנת IGO לישראל וניתן להכניס אליו מפות לאירופה וארה"ב. מה עם אוסטרליה/ ניוזילנד דרום אמריקה ושאר העולם???? יש איזשהו מכשיר שניתן לרכוש עבורו מפות לכל העולם? אני צריך GPS נפרד לאירופה וGPS נפרד לאוסטרליה? מה זה? האם בשביל מכשיר לכל העולם אני צריך לרכוש PPC ולא GPS? ועל איזה מכשירים אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפי האתר של iriver יש תמיכה בflac אבל אני לא יודע אם זה יקלוט אלבום בflac + cue ויחלק את קובץ האלבום לטראקים. לגבי i7 גם כתוב שיש תמיכה אבל אין לי מושג לגבי CUE אז האם ידוע לכם שתמיכה בflac כוללת "פיצול" האלבום לפרקים בהתאם לCUE (אני לא רוצה שהקבצים יקראו כפרק אחד באורך של אלבום) ובבקשה אשמח לדעת איזה נגן יש איכות מוסיקה יותר טובה כאן הדגש העיקרי וכמה זמן הסוללה של E100? כי כתוב באתר של i7 שהסוללה מחזיקה 60 שעות (!) וגם זה עניין חשוב יחסית אם יש נגן אחר שעדיף תציינו בבקשה תודה לכל מי שעונה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב כף יד MIO 169 והוא סונכרן עם המחשב הביתי שעבד על XP המחשב התקלקל וכרגע יש לי רק את ההרד דיסק שעובד בלי תקלות אני מעוניין להעתיק את כל המידע למחשב אבל לא מוצא את הספריה ואו את הקבצים המחשב החדש עובד עם ויסטה איפה אלי לחפש את הקבצים?והאם ניתן לסנכרן את כל המידע? תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי MIO 550 ,המכשיר תומך בבלוטוס + WIFI. אני רוצה לדבר בו בעזרת SKYPE או תוכנה אחרת. הבעיה היא שמתי שאני מתחיל להתקין המחשב אומר שהוא לא מזהה את התוכנה. מה לעשות ? האים יש תוכנה דומה לסקייפ שיותר ידידותית להתקנה ? תדה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי נגן דיוידי נייד LG DP271B, אך כאשר אני מכניס בתוכו דיסק בעל יותר מ SESSION אחד, הוא קורא רק את הראשון. האם יש מה לעשות בנידון? זה נגן איכותי..לא דרק ב 500 שח.. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-