גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-frogger-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94-google-now/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-xcover-3/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוא קורא את הכתוביות אבל מציג אותם מאוד מאוד קטן.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות את ה MIO P350 , האם משהוא מכיר , יכול להמליץ עליו ?, האם יש תקלות חוזרות ?, האם יש מכשיר במחיר הזה שנותן יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תעזרו לי לבחור נגן וידאו. ההתלבטות שלי היא: ipod touch 16/32 gb או archos 605wifi 30gb אשמח לדעת כמה דברים לגבי הארקוס: *האם יש בו עיברית גם אם קונים בארה"ב? *באיזה פורמטים תומך? תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
זהירות, פוסט ארוך. אני משתמש במכשירי שמיעה באופן קבוע עקב ליקוי שמיעה. יש בהם אופציה לשמוע באמצעות מנגנון הנקרא telecoil שבעצם יודע להמיר קרינה אלקטרומגנטית לשמע. מה שזה נותן לי זה שככה יש לי יכולת להשתמש במכשירים שמשמיעים אודיו (אוזניות וטלפונים נייחים ובמקרים מסויימים גם טלפונים סלולריים) ולשמוע רק אותם, ללא תלות ברעש שמגיע מהסביבה. זה מה שהייתי עושה בטלפון הסלולרי הישן שלי כל פעם שהייתי מקבל שיחה- מעביר את מכשיר השמיעה למצב telecoil ואז הייתי שומע רק את הטלפון, מה שהיה נותן לי את האפשרות להתרכז בנאמר ולהבין. אני לא יכול לדבר בטלפון במצב של שמיעה "רגילה" כיוון שכל רעש רקע הכי קטן מהסביבה מפריע לי להבין מה שמדברים אלי בטלפון הסלולרי. לענייננו, לפני שבוע שדרגתי את הטלפ…
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אם כן, מאיפה מורידים את העדכון? ועוד משהו, איך הוא מול הipod shuffle? ואיך האוזניות של הipod בהשוואה לאלו של הסאנסה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-I7 של IAUDIO לבין ה-SANSA CLIP של SANDISK הנגן יהיה מיועד בעיקר לספורט אבל לא רק הוא ישמש אותי בנסיעות וכדומה לא צריך וידאו ואת כל השטויות רק מוזיקה דבר נוסף הוא שבאתר החברה של סאנדיסק כתוב שהסנסה קליפ הוא עד 4 ג'יגה ואילו בארץ יש 8 ג'יגה מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת יש לי את המכשיר ואני לא מוצא בו את מנהל המשימות. הכווינו אותי כאן למקום מסוים, אבל זה לא היה מנהל המשימות, זה היה מקום שיש גם בגלאקסי, אבל בגאלאקסי אפשר לנקות זיכרון (Ram), יישומים פתוחים וכו...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שישנם אין ספור אשכולות בנושא.השוק מוצף במכשירים האלה.אבל רציתי את עצתכם בנוגע ל 2 מכשירים: הראשון של חברת סנדיסק שאני מאמין שרובכם מכירים בטח: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 השני הוא של חברה לא מוכרת MIZUHO JAPAN: http://www.getit.co.il/Group/37009/223#description אשמח לקבל את חוות דעת המומחים למנהם . כמו כן אם יש איזה מכשיר אחר בטווח מחירים זהה שהייתם ממליצים אקבל את עצתכם בחום. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי Nokia 5800 וגירסת מערכת הפעלה (סימביאן) היתה מיושנת 30.0.0.xxx ראיתי באתר של נוקיה שיש גירסה עדכנית יותר 51.0.006 . הורדתי את התוכנה Nokia Ovi Suite וניסיתי לעדכן דרכה... התוכנה הורידה את העידכון למחשב אבל במהלך ההתקנה זה רשם לי שכבל ה USB מנותק (הוא היה מחובר) הוצאתי אותו הכנסתי שוב, זה המשיך להתקין ואז שוב לא זיהה את הטלפון, ככה כמה פעמים, ואז ראיתי לוגו אחר של נוקיה אל המסך, התוכנה רשמה שההתקנה הצליחה וטלפון עושה ריסטרט. הוא נכבה לי, אבל לא נדלק. חיקיתי איזה 10 דקות... ניתקתי אותו מה USB, הוצאתי סוללה חיברתי חזרה, ניסיתי להדליק והוא פשוט לא נדלק... יש רטט כזה בהתחלה שהוא מנסה להידלק אבל לא נדלק. כשאני מחבר אותו ב USB ומנסה להדליק אז המחשב משמיע צליל של מכשי…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-