עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/

3. יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by SoapSeller,

המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  7. השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שאלה בכותרת יש לי את המכשיר ואני לא מוצא בו את מנהל המשימות. הכווינו אותי כאן למקום מסוים, אבל זה לא היה מנהל המשימות, זה היה מקום שיש גם בגלאקסי, אבל בגאלאקסי אפשר לנקות זיכרון (Ram), יישומים פתוחים וכו...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני יודע שישנם אין ספור אשכולות בנושא.השוק מוצף במכשירים האלה.אבל רציתי את עצתכם בנוגע ל 2 מכשירים: הראשון של חברת סנדיסק שאני מאמין שרובכם מכירים בטח: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 השני הוא של חברה לא מוכרת MIZUHO JAPAN: http://www.getit.co.il/Group/37009/223#description אשמח לקבל את חוות דעת המומחים למנהם . כמו כן אם יש איזה מכשיר אחר בטווח מחירים זהה שהייתם ממליצים אקבל את עצתכם בחום. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ngc224,

היי, יש לי Nokia 5800 וגירסת מערכת הפעלה (סימביאן) היתה מיושנת 30.0.0.xxx ראיתי באתר של נוקיה שיש גירסה עדכנית יותר 51.0.006 . הורדתי את התוכנה Nokia Ovi Suite וניסיתי לעדכן דרכה... התוכנה הורידה את העידכון למחשב אבל במהלך ההתקנה זה רשם לי שכבל ה USB מנותק (הוא היה מחובר) הוצאתי אותו הכנסתי שוב, זה המשיך להתקין ואז שוב לא זיהה את הטלפון, ככה כמה פעמים, ואז ראיתי לוגו אחר של נוקיה אל המסך, התוכנה רשמה שההתקנה הצליחה וטלפון עושה ריסטרט. הוא נכבה לי, אבל לא נדלק. חיקיתי איזה 10 דקות... ניתקתי אותו מה USB, הוצאתי סוללה חיברתי חזרה, ניסיתי להדליק והוא פשוט לא נדלק... יש רטט כזה בהתחלה שהוא מנסה להידלק אבל לא נדלק. כשאני מחבר אותו ב USB ומנסה להדליק אז המחשב משמיע צליל של מכשי…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by singera,

האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  13. Started by House M.D.,

היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

15. Started by another1,

אם יש לכם טלפון חכם, סביר שהוא מכיל גם מקלט רדיו FM מובנה - אך מסתבר כי במרבית המקרים הוא מושבת במכוון על ידי היצרניות לכתבה

16. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by Netanel16,

שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by jungle-man,

מי יודע איך ניתן לפי מספר סריאלי של נוקיה 6120C לזהות מתי יצרו אותו? או בכלל בכל דרך שהיא.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by geigera,

שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …

21. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה

23. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ben N,

חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי. הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש... אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש? תודה!

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by בלה בל,

הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.