עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by aviisr,

אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by י.מ.,

מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT. איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? מי ניווט עם אחד מאלה בארץ או בחו"ל? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. ראיתי את הפרסום פה באתר האחד הבאנרים: http://www.cyberclean.co.il/shop.html האם סוף סוף נמצא הפתרון לניקוי המקלדת? למישהו יש ניסיון של ממש עם המוצר הזה? החשש שלי זה לקנות פלסטלינה ב-50 ש"ח ולגלות שהיא חד-פעמית במקרה הטוב... במחשבה שניה - מקסימום זרקתי 50 ש"ח - שווה לנסות.. במחשבה שלישית - אולי המחשבה השניה היא בדיוק התוכנית העיסקית שלהם? שונא לצאת פראייר של רמאים (לכאורה/בפוטנציה בלבד יש להדגיש)! אז... מישהו מכיר את המוצר?

• 144 תגובות
    • 25.3k צפיות
  5. http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. תהיתי מה בדיוק ההבדל בשימוש בטלפון דור 3 עם סים ישן לעומת סים "חכם" של דור 3. למרות שכתוב בפירוש על הפלאפון שאין להפעיל אותו עם סים שאינו סים "חכם" של דור 3 הוא פועל עם סים ישן ואפשר לבצע אותי שיחות והכל. אז מה בעצם ההבדל ? לא יהיה ניתן לעשות שיחות וידיו ושאר ירקות של דור 3 בלבד ?

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  7. אני נוסע בתחילת שבוע הבא לקנדה וארה"ב. האם למישהו יש המלצה על חברה שאפשר לקנות בה סים (הקנייה יכולה להיות בארץ/קנדה/אמריקה) ואפשר יהיה להשתמש בו לדיבור סמס וגלישה? השיחות וסמסים יהיו בעיקר למספרים בתוך קנדה וארה"ב, פחות מעניין אותי לישראל. הדבר הכי רלוונטי שמצאתי עד עכשיו זה prepaid ב-3$ ליום ב-t-mobile, אבל שמביאים אותו לקנדה אז יש עלויות roaming ואין גלישה. מצאתי חברה עם סים גלובלי (KeepGo) שמאפשרת את הכל גם בקנדה וגם בארה"ב אבל זה עולה בערך 10$ ליום וזה כבר די יקר.. יש למישהו עצה בנושא?

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  8. השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by שניצל,

שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by pifke,

שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות
  11. Started by Belgia,

האם יש איזושהי חברת סלולרית שהיא לא אורנג', סלקום או פלאפון שתומכת בסים כפול ? עדיפות לחברה שבה יש מסלול זול לאלו שמדברים מעט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Eran Halevi,

האם במכשיר גוגל פיקסל 3a יש מקום לבין כפול?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by LennonRulz,

שלום לכולם, קניתי היום micro-sim של 012 מובייל וראיתי שרשום על העטיפה שלו 3.5G אז רציתי לשאול אם בשביל דור רביעי צריך לקנות סים מיוחד? *מכשיר- גלאקסי 4 דגם I-1915 הדגם שתומך בדור 4. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  15. שלום לכולם, אחי שגר בלאס וגס קנה טלפון חדש ושלח לי את הטלפון הקודם שלו. אשמח לקבל מדריך כיצד אני משחרר את הסים לפרי. בתודה מראש אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  16. משתמש כרגע בסים רמי לוי לנט סטיק ב-70 ש"ח לחודש. גולן מציעים סים הכולל גלישה ב-10 ש"ח לחודש. משהו ניסה להכניס סים של גולן לנטסטיק?? תודה, ניצן.

• 11 תגובות
    • 11k צפיות
  17. Started by moshe_5,

יש לי שאלה אני לא כל כך מבין בזה וזה די דחוףף... אני מנוי ברשת סלקום ואבא שלי הולך לשדרג את הפלאפון שלו (נוקיה ישן) לאייפון 4 עם תוכנית של דקות ואסמסים (בלי אינטרנט). עכשיו הוא לא ממש צריך את האייפון 4 והוא מעדיף לתת לי אותו רק שאני מחוייב כבר על תוכנית וגם לא סיימתי את שילום התשלום על הפלאפון (סוני ארקיסון W705). עכשיו הרעיון שלי הוא כזה: הבנתי שבאייפון 4 זה מיקרו סים ולא סים רגיל אז חשבתי להחליף את הסים שלי למיקרו סים וברגע שאבא שלי מקבל את האייפון להחליף איתו מכשירים וגם סים הכוונה שהסים שלי (אחרי שאני יחליף למיקרו סים) יהיה באייפון והסים שלו יהיה בסוני אריקסון שלי וככה שנינו נסתדר עם הפלאפונים וגם נשאר עם אותם מספרים.. השאלה זה איפה אני יכול לשנות את הסים שלי למיקרו ס…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ngc224,

היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. מוטורולה תעניק לכם זוג יחידות של המכשיר החכם המתקפל שלה אם תסכימו לרכוש אחד - ואילו בצפון אמריקה ניתן להשיג כעת את ה-Pixel 4 במחיר התחלתי של 450 דולר בלבד לכתבה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. שמרתי את האתר בסינון מחירים וחברות לסמארטפונים וזה לא שמר תשלחו לי קישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  23. קצת אחרי שהושקו רשמית, ה-Le Pro 3 וה-Le S3 זמינים לרכישה באמאזון האמריקאית בעלות תחרותית במיוחד, גם עבור הצרכנים הישראלים לכתבה

24. שלום, יש לי שני מכשירים 1)K800I - רשת אורנג 2)nokia 6210 navigator - רשת פלאפון כל אנשי הקשר נמצאים ב K800i ואני רוצה להעביר אותם לנוקיה נסיתי דרך ה BT אבל הוא מוכן רק שם אחד כל פעם. נייסיתי דרך התוכנה של סוני לשמור את אנשים הקשר אבל לא מצאתי אפשרות לשמור אותם בקובץ אוניברסלי. חשבתי על להעביר את הסים עם השמות ל NOKIA אבל הוא sim locked אני די מיואש, זה מעל 120 אנשים קשר אין לי כוח\ חשק להעביר אחד אחד תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Shadow64,

חבר שלי קנה לי בהודו את ה BH-800 של NOKIA, אבל איבד את המדריך. (כנראה יותר מדי ...) מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המדריך? או לחילופין איך אני מסנכרן את האוזניה מול הטלפון (6280)? הטלפון רואה את האוזניה, אבל כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש קוד הפעלה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.