גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע מדוע בסטרימר שיאומי מי בוקס פרטי לא ניתן לקבל את היס פלוס לייב (ללא דיליי)? יש לי מנוי ליס פלוס והאפליקציה מותקנת אצלי אך להפתעתי גיליתי שבסטרימר פרטי לא ניתן לקבל את הלייב לכן הדיליי אצלי בשידורי כדורגל ארוך. הפיצ'ר קיים רק בסטרימרים ששייכים ליס. מישהו יודע מה ההבדל? תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי סטרימר מהדוד עלי עם הכי הרבה המלצות. הבעייה היא שהוא לא מגיע עם אנדרואיד טי וי אלא סתם אנדרואיד... וסלקום טי וי לא עובד. יש אפשרות להתקין אנדרואיד טי וי? אוהד
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
מכשיר ה-Superbook, שגייס סכום כולל של יותר מ-3 מיליון דולר כשהבטיח להפוך כל סמארטפון מבוסס אנדרואיד למחשב נייד שלם, יגיע באיחור של שלושה חודשים לכל הפחות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון עם 3GB של זכרון RAM בפחות מ-550 שקלים וסמארטפון מתכתי בפחות מ-700 שקלים. אלה הם ההצעות העדכניות של היצרנית הסינית Elephone, וקשה מאוד להתעלם מהן לכתבה: http://hwzone.co.il/סיבה-למסיבה-הסמארטפונים-של-elephone-זמינים-ב/
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=51&products_id=781 פשוט גועל נפש! 50 שקל !!!! ידע האלו גנבים!!
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, מכעיס אותי שחלק מרשימת השירים בנגן מופיע בגיבריש וחלק בעברית הפוכה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני עומד לסיים את ההתקשרות עם גולן -6gb ראתי מבצע ב- 019 http://www.kamaze.co.il/Deals/36136/Telzar-019/unlimited-36-months איך חבילת התקרות ב- 019 או להישאר בגולן תודה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT. איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? מי ניווט עם אחד מאלה בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי את הפרסום פה באתר האחד הבאנרים: http://www.cyberclean.co.il/shop.html האם סוף סוף נמצא הפתרון לניקוי המקלדת? למישהו יש ניסיון של ממש עם המוצר הזה? החשש שלי זה לקנות פלסטלינה ב-50 ש"ח ולגלות שהיא חד-פעמית במקרה הטוב... במחשבה שניה - מקסימום זרקתי 50 ש"ח - שווה לנסות.. במחשבה שלישית - אולי המחשבה השניה היא בדיוק התוכנית העיסקית שלהם? שונא לצאת פראייר של רמאים (לכאורה/בפוטנציה בלבד יש להדגיש)! אז... מישהו מכיר את המוצר?
-
- 144 תגובות
- 25.9k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. תהיתי מה בדיוק ההבדל בשימוש בטלפון דור 3 עם סים ישן לעומת סים "חכם" של דור 3. למרות שכתוב בפירוש על הפלאפון שאין להפעיל אותו עם סים שאינו סים "חכם" של דור 3 הוא פועל עם סים ישן ואפשר לבצע אותי שיחות והכל. אז מה בעצם ההבדל ? לא יהיה ניתן לעשות שיחות וידיו ושאר ירקות של דור 3 בלבד ?
-
- 12 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני נוסע בתחילת שבוע הבא לקנדה וארה"ב. האם למישהו יש המלצה על חברה שאפשר לקנות בה סים (הקנייה יכולה להיות בארץ/קנדה/אמריקה) ואפשר יהיה להשתמש בו לדיבור סמס וגלישה? השיחות וסמסים יהיו בעיקר למספרים בתוך קנדה וארה"ב, פחות מעניין אותי לישראל. הדבר הכי רלוונטי שמצאתי עד עכשיו זה prepaid ב-3$ ליום ב-t-mobile, אבל שמביאים אותו לקנדה אז יש עלויות roaming ואין גלישה. מצאתי חברה עם סים גלובלי (KeepGo) שמאפשרת את הכל גם בקנדה וגם בארה"ב אבל זה עולה בערך 10$ ליום וזה כבר די יקר.. יש למישהו עצה בנושא?
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 10k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, קניתי היום micro-sim של 012 מובייל וראיתי שרשום על העטיפה שלו 3.5G אז רציתי לשאול אם בשביל דור רביעי צריך לקנות סים מיוחד? *מכשיר- גלאקסי 4 דגם I-1915 הדגם שתומך בדור 4. תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-