עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי סמסונג ושיאומי מגיעה גם מוטורולה - הכירו את ה-Motorola One Zoom שינסה להביא צילום באיכות של מוצרי דגל לתגי מחיר עממיים לכתבה

2. Started by Gilo2005,

בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by THE FOX,

האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  8. אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  9. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Roni_H,

שלום , לא יודע אם זה המקום , אבל יש לי 6280 בן שנה ופתאם (לא בהדרגה) הסוללה שלו מתרוקנת לי אחרי 4 שעות ( לאחר הטענה מלאה). קניתי סוללה חדשה , קניתי מטען חדש , וזה לא עוזר.. אפשר לתקן את המכשיר במחיר משתלם? אפשר למכור אותו ? חבל לי עליו ... שילמתי בזמנו 1800 שקל ! תודה חברים !

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Domovoi,

מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

13. יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה

15. Started by d100,

האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ומחשב נייד. אני מתכוון מבחינת תוכנה. הכי חשוב שיהיה שם אינטרנט הכי נוח ומהיר שאני לא ארגיש שינוי ממחשב רגיל. האם יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by ComputerExpert,

אני רוצה לקנות MP3 חדש, ויש לי רק 150~200 שקל. אני כנראה הולך על זה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=676681 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693374 שהשני זה אותו נגן רק עם כפול זכרון. P: זה נחשב נגן טוב? ואם כן, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? אני מודע לזה שזאת חרא חברה, אבל האם הם באמת יכולים להתעסק עם MP ולהרוס אותו? או שזה בא חדש מהחברה? כי אני באמת לא רוצה לקנות MP ושהוא ידפק. ואני אפילו יותר אשמח אם מישהו שקנה כבר משם MP יוכל להגיד לי האם הכל בסדר. (:

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by bati6,

הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. שלום מחפש לקנות בתקציב נמוך ככל האפשר (עד 500 ש"ח זה סביר?) מכשיר טאבלט שכל ייעודו - סקירת תמונות ממצלמת goPro לה אין מסך. באופן ספציפי: 1. מסך טוב. 7" 2. יכולת להריץ וידיאו בפורמט MP4, גם וידיאו slowmotion בקצב 60-120fps. 3. יכולת לחבר את המצלמה ישירות ב-USB או בכבל HDMI ולקלוט אותה ככונן נייד. לחלופין (פחות טוב) יכולת קריאת כרטיס SD. יכולת לטפל בקבצים כמו במחשב (מחיקה, שינוי שם, עריכה). 4. חיבור WiFi וגלישה נוחה באינטרנט, להעלאת התמונות לאתר אחסון. 5. יכולת להריץ תוכנת עריכת תמונות כגון snapseed. אני לא צריך הרצת משחקים, תוכנות כבדות. אני כן אשמח ליכולת לקריאת ספרים, whatsapp, facebook, mail. GPS הוא לא בגדר חובה. הקאץ': צריך לקנות תוך שלושה שבועות (קניית Ainol בעייתית)…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by computers-man,

אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שאני אוכל לכתוב לה הודעה ומס', עם תאריך ושעה. שהיא תשלח את ההודעה בצורה רגילה, פשוט מתוזמנת. לסימביאן 9.1 אני רק זקוק לשם, אם זה לא FREEWARE אז כמובן לא כדאי לצרף לינק להורדה וכו'... תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

אני מחפש להתחדש במכשיר אנדרואיד עם תקציב של כ 2000-2200 ש"ח...יש מספר אופציות על הפרק Galaxy S2 Galaxy Nexus HTC One S עוד משהו ? יש עדיפות לאחד מהם ? מה מצב העדכונים של כל אחד ? (רשמי\לא רשמי) אשמח לשמוע הצעות\הערות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  25. הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.