גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הנגן הזה ? האיכות והגודל מושלמים בשבילי הכי מפריע לי, מה אם אני רוצה להחליף ממטאל עצבני לראפ ? אין מסך... מה עושים ? ואם אני רוצה לדפדף 20 שירים אחורה ? להתחיל ללחוץ שעה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470119,00.html
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
רק קניתי וזה שאל אותי על חיפוש עדכונים וכדי לבצע זאת צריך לעשות פרופיל חדש עכשיו כשאני עושה תפרופיל הוא שואל סוג התחברות אז יש CS ויש PS מה לבחור ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים..
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש בקרוב נגן MP3/PMP אשר יאחסון כמות גדולה של שירים. אני יודע שנושא שכזה אמור להשתייך לפורום גאדג'טים, אולם כאן מדובר על השוואת איכות השמע באותם מכשירים. על כן, אשמח לדירוג הנגנים הבאים עפ"י איכות השמע (מהטוב ביותר לפחות טוב): Cowon iAudio A3 Archos 605 Apple iPod Touch Apple iPod Classic Creative Zen Vision:M Cowon iAudio D2 תודה מראש ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/yahoo_launching_an_android_phone_in_japan-news-3024.php
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני חושב על להחליף את המכשיר שלי. הבקשות שלי הן : - אנדרואיד - מצלמה סבירה - אינטרנט - מוזיקה - יש לי בעיה עם כל המכשירים החדשים שיש להם מסכי ענק... המקסימום שלי הוא באזור ה- 4.3in (כמו ה- S2) התקציב הוא עד 500$ (למרות שלא סגור על זה) מביאים לי מארה"ב. חשבתי על : galaxy s2 - שאני חושב לרדת ממנו כי הוא ישן והוא לא מקבל אפילו ICS htc one s / one v אשמח לשמוע על המכשירים הללו \ אחרים שעונים לדרישות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רק מאלה ואם אפשר גם להגיד למה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש להתחדש במכשיר אנדרואיד עם תקציב של כ 2000-2200 ש"ח...יש מספר אופציות על הפרק Galaxy S2 Galaxy Nexus HTC One S עוד משהו ? יש עדיפות לאחד מהם ? מה מצב העדכונים של כל אחד ? (רשמי\לא רשמי) אשמח לשמוע הצעות\הערות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לקנות מכשיר מאתר מסויים ששולח רק באמצעות חברות שילוח כגון DHL . אם אשלח ישירות משם לארץ, אז 100 אחוז זה יעצר במכס. על מנת להימנע, יש לי אפשרות לשלוח את החבילה לאר"הב ניו- יורק ומשם חבר יביא את זה לארץ יחד עימו. השאלה האם אצטרך לשלם מס מסויים שם בארה"ב או שלא? אשמח לדעת ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי סמסונג גלאקסי S I9000 הראשון. המכשיר נקנה מסלקום ואני כל חודש בחודשו משלם להם. רציתי לדעת במידה ואני ניגש אליהם למרכז שירות, הם יכולים לעדכן לי את גירסאת האנדרואיד לחדשה ביותר? אני יודע שבאורנג' כן עושים זאת. ובחינם.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היום נדפק לי המסך של האייפון + הרמקול שלו(EAR SPEAKER) . ממה שהבנתי אני צריך החלפה של כל היחידה ה"עליונה" כולה שכוללת את: שכבת "מסך המגע" את המסך עצמו + כל הרכיבים שיש על שכבת המסך מגע שהם הסנסורים, מסך הבית , והרמקול (שנדפק). ממה שראיתי במספר חנויות בחיפוש מהיר בגוגל, המחירים פשוט מטורפים. האם יהיה לי הכי זול להזמין מפה את היחידה כולה מורכבת עם כל החלקים ב150 ש"ח ? http://www.ebay.com/itm/White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Full-Assembly-Replacement-iphone-3G-/220848260908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95072c תודה ^^
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם יש דרך להגביר קול שה- GPS עובד ב-LG הסאונד חלש יחסת
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צריך המלצה על מקום טוב ואמין עם חלקים מקוריים לתיקון אייפד 2 בתל אביב תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ההפסקה של מפתחת השבבים הטאיוואנית מהשוק הגבוה עשויה להיות קצרה מהמתוכנן - כשהחזרה תהיה שאפתנית במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי iAudio D2 למישהו יש המלצה למגן למסך? ועוד שאלה בקשר לכך, מאחר שזה מסך מגע המגן יולבש על המסך רק כאשר הוא לא בשימוש או שזה אפשרי לעבוד אתו ביחד עם הנגן?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-