עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by h_yoav,

אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by ORLY9992,

כל הנושא הזה לא ברור לי בכלל. איך עושים זאת ? אני יודעת רק שאני צריכה כבל מיני usb שאותו צריך לחבר מהמחשב לסמארטפון . כרגע אני עם האייפון s4 שישן כבר ואני מתכוונת לקנות סמארטפון חדש. לכן אני שואלת וחשוב לי לדעת בנושא של שירים עדיף מכשיר אנדרואיד לקנות ולא אייפון ? כי אני רואה שבכל הנוגע לתחום הזה הרוב מעדיפים אנדרואיד ולא אייפון , לא ?? עם האייפון שיש לי אני יודעת שיש את תוכנת Ituns אבל זה לא ידוע לי ממש איך משתמשים בה להורדת גם רינגטונים וגם ובעיקר שירים רגילים מלאים של mp3 כי לא הכל חינמי והרוב בתשלום להוריד משם. באנדרואיד גם צריך תוכנות להורדת שירים וגם שם זה כזה עניין להוריד ולא פשוט ומעצבן כי הרוב בתשלום כמו באייפון?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. פשוט השיאומי שהביאו לי עושה מלא אתחולים... אמרו שיביאו סטינס בוקס אבל אני תוהה לעצמי אם יש קופסת אנדרואיד טובה מומלצת עדיף לא שיאומי...

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  6. האם רק אני חווה את התופעה? או שגם אתם שמתם לב (אלה ששידרגו, כמובן) לכך? גירסה 2.53 היתה אמורה לפתור את העניין, אך עושה רושם שהמכשיר נוטה לבלוס מהר יותר את הסוללה עם הקושחות הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  7. ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  8. Started by id3232,

שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by Cyanide,

בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה

12. תנקס...

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, הלכתי היום לחנות של פלאפון בגני התערוכה במטרה לשדרג ל-E71. אני צריך מקלדת מלאה ולכן לא חשבתי על אף מכשיר אחר. מה שכן, אחרי שביקרתי בדוכן של palm פתאום הגעתי למסקנה שאני לא כל כך סגור אם אני רוצה את ה-E71 או את ה-Treo. יצאתי משם בלי מכשיר חדש (כי לא הצלחתי להחליט) אבל עם נטייה לכיוון הפאלם. הבעיה היא שאני חושד שהמקור ליתרון הפתאומי שהפאלם קיבל אצלי הוא איש המכירות המצוין של פאלם לעומת אשת המכירות הקצת פוסטמה של נוקיה שלא עשתה הרבה יותר מפשוט להקריא את מה שכתוב לה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  14. שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by Jeka90,

כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה

17. Started by ccc,

ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by shay1098,

מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1833416 עמוד הפרוייקט: http://www.kickstarter.com/projects/iphoneairguitar/air-guitar-move-for-iphone?ref=video

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

בכול מקום ניסיתי לברר,אבל משהו לא מסתדר לי,מדוע אני לא מצליח להוריד משחקים לפיליפס 530 שלי האם בכלל הוא תומך במשחקים?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by srulzucker,

שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by shaypoi1,

שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by marlboro,

מדבקות בכל מני צבעים, השאלה היא איך לקנות את זה ??? http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=A01&category=&no=809&bmenu=C&category=4

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. התגלגל ליידי MIO 558. אין לי מושג מה לעשות איתו >: מכירה לא באה בחשבון.. מה אפשר להתקין עליו? על אילו תוכנות אתם ממליצים? כיוון של רעיון של שימוש בו? תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  25. היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים