גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הנגן הזה ? האיכות והגודל מושלמים בשבילי הכי מפריע לי, מה אם אני רוצה להחליף ממטאל עצבני לראפ ? אין מסך... מה עושים ? ואם אני רוצה לדפדף 20 שירים אחורה ? להתחיל ללחוץ שעה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470119,00.html
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אז הגיע הזמן להתחדש בסלולרי חדש , כרגע עומד על הפרק ה S21 או הפלוס 9 - שנייהם טובים והמחיר בערך אותו המחיר . אשמח לשמוע ממי שיש או את זה או את זה לגבי מה החוויות שימוש וכו . תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הוא קורא את הכתוביות אבל מציג אותם מאוד מאוד קטן.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי את הe71, פלאפון עם נתונים מדהימים ללא באגים. מהר מאוד הרגשתי אי נוחות נוכח גודל המכשיר ותשומת הלב הרבה שהוא מושך בשל הרוחב שלו, והתחלתי לחשוב על החלפת המכשיר. נכנסתי למספר אתרים אם כי לא מצאתי מכשיר באיכותו באותו טווח מחירים, ואף ישנם מכשירים נחותים ממנו אשר הם יותר יקרים כדוגמה sony erricson w995, אשר חשבתי שיכול להיות תחליף ראוי. יש לציין כי אני לא בנאדם שנוהג להחליף מכשירים כל יומיים (עד לפני חודשיים היה לי nokia 6230I בערך שלוש שנים אך הרגשתי שהגיע הזמן לשדרוג), לכן אם מישהו מכיר מכשירים איכותיים באותו טווח מחיר אני אשמח לקבל הצעות. חשבתי אולי על אייפון סיני אבל אני לא ידוע עד כמה הם אמינים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. האם נכון שלגירסת ה - 2GB אין רמקול מובנה והוא קיים רק מ - 4GB ומעלה ? הנגן נראה זהה , האם הסיבה היא חיסכון ? 2. בכל מליון ההמלצות והתגובות לנגן D2 (שמקבל אגב את ההמלצות הטובות ביותר מכל הנגנים הקיימים בצורה גורפת, עד כדי חשד...) אין (אבל ממש אין) התיחסות לרמקול המובנה. אני אישית לא פריק של מוסיקה בכלל ונגנים בפרט , אבל לכל המבינים , באמת אין סיטואציה שאתה משמיע אותו ברקע על רמקול ? כאשר האיכות לא כל כך חשובה , למשל בנהיגה (אסורות אוזניות כידוע !) או עיסוק אחר. נראה לי שזה feature חשוב ובעיקר פרקטי. למשל - כששניים מסתכלים בסרט ! ועוד מליון דוגמאות. ממש לא ברור מהמפרטים מה ביצועי המתחרים הקרובים (ה - creative ו ה - iriver) אם יש להם בכלל רמקול מובנה , מה ביצועיו , או אפש…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל Nokia 9 היה אחד המבטיחים ביותר אך מסתמן כמאכזב מכולם - ולצד בעיות מערך המצלמות המיוחד גם סורק טביעות האצבע שלו הופך כעת למושא לעג לכתבה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-