עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gadykay,

אני חושב על לקנות נגן שגם מריץ טוב סרטים ולפי הבנתי הA3 מוביל בתחום. רוצה חוות דעת ממבינים ומבעלי הנגן. תודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by bluemail,

מתי ההשקה שלו ?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  3. הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה

4. ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה

6. חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה

7. Started by Access Denied,

יש לי ZVM חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלביזיה לראות סרטים.. משהו יודע אם צריך את הכבל היעודי של קרייאטיב או שגם הכבל הזה של אפל יעבוד? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=543CBB31&nplm=M9765G%2FB ועוד משהו.. יש אפשרות להקרין סרטים מנגן כזה על מסך מחשב? (ללא צורך במחשב.. ליציאת VGA או DVI) תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית לשליחת הודעות טקסט SMS מPC המחובר בכבל לסלולארי שלי, אני רוצה לשלוח SMS במחיר שאני מקבל בשליחה מהמכשיר ולא במחיר שהחברות נותנות בשליחה מאתר מסויים. אני רוצה לשלוח הודעות בעיקר בעברית ולקבוצות בתפוצה רחבה. על התוכנה להיות פשוטה ואם היא יודעת לעבוד עם בלוטות' מה טוב, אבל לא חובה. מלבד זאת, המכשיר בו אשתמש יהיה כנראה sony ericsson k610i אבל אולי תהיה אופציה לנוקיה פשוט. תודה,

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

12. אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. המפרט הטכני של הגירסה הקשוחה והקשיחה למוצר הדגל של סמסונג נחשף, אך האם גם הפעם הוא יהיה בלעדי למפעילה האמריקאית AT&T ובלתי ניתן להשגה בשום דרך אחרת? אחד המכשירים היחידים שהיה מרשים יותר מה-Galaxy S6 במהלך השנה שעברה היה האח הלא-ממש-תאום שלו,Galaxy S6 Active, שהציע מפרט טכני זהה בתוספת חיי סוללה כמעט חסרי תקדים תודות לסוללה בקיבולת גדולה משמעותית של 3,500mAh, וכמובן גם מיגון משמעותי עוד יותר מפני פגעי העולם החיצון עם עמידה בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי הבינלאומי. כעת, נראה שסמסונג מכינה אח דומה מאוד עבור ה-Galaxy S7 החדש – שיכונה, באופן לא מפתיע, Galaxy S7 Active. גם דגם ה-Active החדש צפוי להציע מפרט חומרתי זהה לגמרי לזה של הדגם המקורי (מסך QHD בגודל 5.1 אינץ', ש…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים

16. Started by Freeze,

היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  17. כפתור בית פיזי א-לה סמסונג, חיבור USB Type C ושבב Snapdragon 820: זהו המפרט העדכני אותו מנבאים ברשת עבור ה-Mi 5 של היצרנית הסינית. ויש גם תמונות Huawei עקפה אותה וגם לנובו מעניקה לה קרב לא פשוט, אך שיאומי (Xiaomi) הסינית הצעירה ממשיכה להתקדם, להשתדרג ולקבע את מעמדה כיצרנית שראויה להתייחסות וגם להערכה. המכשיר הבא שאמור לשמור את שמה בכותרות הוא ה-Mi 5 לכאורה, אשר יגיע להחליף את ה-Mi 4 אחרי הפסקה ארוכה למדי וששמועות שונות ומשונות עליו מסתובבות ברשת כבר המון זמן. עכשיו יש לנו מספר דיווחים מרוכזים חדשים אודותיו, אולי לקראת השקה אפשרית במהלך חודש ינואר הקרוב. לפי כל הפרטים העדכניים, ה-Mi 5 עתיד להיות מכשיר מתקדם מאוד שיזכיר במידה מתחרה סיני עתידי אחר ששמו על…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by julbo,

אז כמו שציינתי בכותרת הפלא פון לא מזהה את הרצועות בנגן מדיה אבל הוא כן מזהה אותם בגלריה. אצל אח שלי יש תיקיה נוספת שאין לי שלשם הוא מכניס את הרצועות ולא עושה לו בעיות. מה לעשות ?? לפתוח תיקיה נוספת? לשחזר הגדרות יצרן? אני לא טוב בדברים האלה הפלאפון הקודם שלי היה nokia 3010

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. אני והצוות שלי מפתחים אפליקציה לאנדראויד בפרויקט גמר במדעי המחשב. ויש לנו שאלה בסיסית ודיי חשובה: תאור מקוצר של האפליקציה שלנו: האפליקציה שלנו היא אפליקציה למציאת חניה, יש לה צורך גם בבסיס נתונים שישמור נתונים קבועים כגון: שם מתשמש, סיסמא אימייל ועוד נתונים של האפליקציה. ובנוסף היא צריכה שרת שישמור ברגע נתון באופן זמני קורדינטות GPS של מקומות החניה שמשתמשי האפליקציה פינו ושאר המשתמשים יעודכנו בזמן אמת על כך ותופיע להם נקודה על המפה שבאפליקציה בהתאם לקורדינטות הללו, לאחר מספר דקות הנקודות על המפה לא יופיעו יותר לכל המשתמשים ע"י כך שהן ימחקו מהשרת. השרת גם צריך לנהל צ'אט בין המשתמשים בזמן אמת. אין לנו ידע מספיק בכל הקשור לשרתים ואינטגרציה עם צד הלקוח, לכן אנו צריכים לדעת כמ…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. אז גם לי יש מה להגיד לגבי סערת מדיניות הפרטיות של וואטסאפ. אם מעניין אתכם להקשיב למה אני חושב שתגובת הציבור מוגזמת, אתם מוזמנים לצפות...

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. Started by finish,

אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  22. מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  23. כשההפרש עומד על 10 דולר... הראשון עם ה-BT, הוא SIRF4, 500MHZ ורזולוציית 480*272 http://cgi.ebay.com/5-GPS-4GB-3D-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/270615393203?pt=GPS_Devices&hash=item3f01ef33b3 והשני הוא SIRF 5, 600MHZ ורזולוציית 840*480 HD http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280542080964 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by 2Fluffy4U,

לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים