עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. סמארטפון ה-Homtom HT17 Pro, עם 2GB של RAM ומערכת אנדרואיד מרשמלו, מוצע למכירה בעבור 70 דולר בלבד, רק למשך היומיים הקרובים לכתבה

3. שלום! כתבתי כבר בפורום אחר,אך הם לא ממש ידעו לענות לי על השאלות שלי לצערי. אז אני מפנה זאת אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי: אני מעוניין לקנות מכשיר הקלטה קטן שלא יראו אותו או שלא ישימו לב לנוכחותו. ראיתי עט הקלטה מעניין. השאלה שלי היא,איך אני יכול לדעת מה יותר טוב? ראיתי 2 סוגים שאחד מהם הוא 4G שכתוב שהוא עד 8 שעות הקלטה,ויש עוד אחד שהוא 2G ועד 130 הקלטה. זה נראה לי ממש אבסורד! שאלתי את ההוא עם ה-130 שעות והוא אומר לי שאצלו זה מקליט בWAVE שזה עוד יותר אבסורד.... זה ה-8G http://www.step-up.co.il/Product.asp...ff=Zap〈=HE וזה ה-2G http://www.electrosale.co.il/Product.asp?productid=237 מאחד הפורומים ענו לי שזה עניין של איכות.אוקי... וגם אם כן,אז איך ההוא מכניס 130 שעות ל2G? וא…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by רונן,

האם יש דרך להגביר קול שה- GPS עובד ב-LG הסאונד חלש יחסת

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  5. שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Pilp3l,

היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  8. הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Nurit Cohen,

יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by hal,

יש לי zvm 30gb creative האם כדאי לשדרג לcowon d2 או ל ipod classic מבחינת איכות סאונד וודיאו?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה

12. Started by KrustyTheKlown,

אני מחפש להתחדש במכשיר אנדרואיד עם תקציב של כ 2000-2200 ש"ח...יש מספר אופציות על הפרק Galaxy S2 Galaxy Nexus HTC One S עוד משהו ? יש עדיפות לאחד מהם ? מה מצב העדכונים של כל אחד ? (רשמי\לא רשמי) אשמח לשמוע הצעות\הערות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=289&bmenu=download&category=21 עדכון נעים ובטוח

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by Freeze,

היי, כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...! למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה... הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח. מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא... כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד ח…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by NDR,

אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. Started by overload,

ערב טוב. יש לי כמה שאלות על המכשיר הנחמד הזה, אולי מישהו יכל עזור. אני לא מוצא דרך לראות על המחשב את הקבצים שבמכשיר שהם לא קבצי אודיו (תמונות ווידאו), אני רוצה לראות מה יש על המכשיר ולמחוק דברים ממנו, איך אני עושה את זה. ניסיתי בWMP\WINAMP ואפילו Rhapsody\Sansa Media Converter - התוכנות שהגיעו עם המכשיר. ועוד שאלה, איך אני עושה שלשיר שאני מנגן במכשיר תוצמד תמונה של האלבום שלו (את התמונות כבר יש במחשב). תודה, ושבת שלום. היתה לי בעיה בXP, עכשיו הוא מזהה את הנגן ואפשר פשוט להיכנס לתיקיות. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. 1. האם נכון שלגירסת ה - 2GB אין רמקול מובנה והוא קיים רק מ - 4GB ומעלה ? הנגן נראה זהה , האם הסיבה היא חיסכון ? 2. בכל מליון ההמלצות והתגובות לנגן D2 (שמקבל אגב את ההמלצות הטובות ביותר מכל הנגנים הקיימים בצורה גורפת, עד כדי חשד...) אין (אבל ממש אין) התיחסות לרמקול המובנה. אני אישית לא פריק של מוסיקה בכלל ונגנים בפרט , אבל לכל המבינים , באמת אין סיטואציה שאתה משמיע אותו ברקע על רמקול ? כאשר האיכות לא כל כך חשובה , למשל בנהיגה (אסורות אוזניות כידוע !) או עיסוק אחר. נראה לי שזה feature חשוב ובעיקר פרקטי. למשל - כששניים מסתכלים בסרט ! ועוד מליון דוגמאות. ממש לא ברור מהמפרטים מה ביצועי המתחרים הקרובים (ה - creative ו ה - iriver) אם יש להם בכלל רמקול מובנה , מה ביצועיו , או אפש…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה

21. תנקס...

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Sma1,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן Mp3. כרגע אני נוטה לרכוש את ה- Sansa E280.חשובה לי מאוד איכות הסאונד, בעיקר מאחר ואני משתמש באוזניות איכותיות (shure E2c). רציתי לדעת האם הנגן הנ"ל יוכל לתת מענה ראוי בשימוש עם אוזניות אלו, ואם לא, אילו נגנים אחרים יתאימו (טווח מחירים ופיצ'רים דומים ל- Sansa.יש אפשרות לחריגה בתקציב). תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by ccc,

ויש לי כמה שאלות... שאלה רשאונה ודי מטומטמת, איך הוא לפי דעתכם ? קניתי ממישהו, יד שנייה, לדעתי ממש נחמד חוץ מהגודל הכל בסדר ! עלה לי 500 שקל. ועכשיו לשאלות החשובות 2. כשמשמיעים MP3 בווליום הכי גבוה יש איכות חרא כזאת ואי אפשר להקשיב, האם זה רק אצלי 3. אני מבין שזה פועל על סימביאן, איפה אני יכול למצוא אתר עם תוכנות נחמדות להורדה לפלאפון ? כמו MSN וכו' 4. עוד המלצוות לדברים נחמדים שאני לא יודע על הפלאפון הזה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.