עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום וברכה מבקש המלצה לטלפון לשימושים מינימאליים - ווצאפ מיילים גלישה בדפדפן וזהו חשוב מאוד שלא יהיה איטי אחרי תקופה.. לא מעניין אותי מצלמה כל כך.. חשוב שיהיה אנדרואיד נקי (לא גלקסי) הסתכלתי בינתיים על : Google Pixel 4 OnePlus 8 128GB 8GB RAM Xiaomi Mi Note 10 Pro 256GB 8GB RAM אבל הלכתי לאיבוד בדגמים אשמח להכוונה (כרגע עם שיומי נוט 4 ישן ואיטי..) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AngelofDeath,

היי, יש לי כרגע רום סטוק של סמסונג גרסה 4.1.2 ואני רוצה לעבור ל-CM. השאלה שלי היא האם קיימת גרסה יציבה של CM10.2 או CM11 ל-I9100T/I9100? לפי הרשימה הזאת: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= כל הגרסאות האחרונות הין ליליות, מה הסיכונים שיש בגרסאות האלה מול היציבות והרשמיות? ושמעתי שיש ל-CM תוכנה שמאפשרת להתקין את הרום שלהם אוטומטית, האם זה באמת פרקטי ועובד ללא בעיות? יש לי קרנל PhilZ-cwm6. זה חשוב, אני מאוד רוצה לעבור לרום אחר. הרום הנוכחי שלי אוהב לבזבז סוללה משום מה, והטעינה לוקחת הרבה זמן ביחס לרומים אחרים שהיו לי. תודה לכל מי שיעזור, שבת שלום!

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by kwawi,

אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by eliom,

שלום. יש לי אייפון עם גירסה 7.0.4 פרוץ. ושאני פותח את הספארי. הוא נפתח וישר נסגר. ויש לציין שעשיתי רסטור למכשיר. ולא עזר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה

8. Started by elibadra2,

שלום . נראה לי שנשרף לי ה nexus 4 . כשאני מנסה להטעין אותו נדלקת לי נורה אדומה למטה איפה שהטעינה והמכשיר לא נדלק. זה קרה כשניסיתי לטעון אותו ברכב. מה אומרת הנורה האדומה? האם המכשיר נשרף. ? תודה

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  9. Started by foxil,

שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hadarK,

שלום רב, אני מחפש תוכנת אוטומציה שתאפשר לי להשתמש בפעולות macro, קבצי bat וכדומה ע"י שימוש במכשיר אנדרואיד. אשמח לקבל כל פתרון אפילו חלקי. ואם אפשר אני אהיה שמח כפליים אם ישנה תוכנה שיכולה להיות באינטגרציה עם tasker.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Aron1212,

שלום אני לא מצליח לפתוח חשבון עם הכרטיס שלי איזה כרטיס אני צריח

12. אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by kinduv,

שלום, יש מצב שמישהו עשה עברית מלאה לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%a9-lg-%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94-g-flex-2-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by shai87,

אהלן, מחפש מכשיר אנדרואיד בתקציב נמוך אחרי שכבר חשבתי בעבר על הS2 והמחיר המוגזם שרק נוסק לו הוריד אותי מהעניין הזה. חשבתי ללכת על מכשיר עד 1400 שקלים חדשים, זאת אומרת מכשיר יחסית חדש או מכשיר דגל מהדור הקודם (S1). ראיתי את ה-ray של סוני והוא מצא חן בעיניי( ואפילו מאוד ), הגודל מסך שלו מצוין בשבילי. יש לו קרינה יחסית גבוה של 1.1, האם זה משהו שעליי לשים לב אליו אם אני מדבר לא הרבה דקות (עד 500 בחודש)? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-honor-6-plus-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by smack,

כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Bori4ka,

שלום חברים מה אתם אומרים כדאי יותר? אנ אישית דיי סגור על ה HD2 אני מפחד רק שלא יהיו אפליקציות ל וינדוס מובייל..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני עומד לרכוש את הנגן: אני רוצה סיקורים וביקורות עליו כדי לקבל תמונה יותר מלאה, גם מידע מכן מאוד יעזור. רציתי לדעת גם, מתי (אם בכלל), הכוונה לזמן הקרוב, תהיה ירידת מחיר לנגן, בערך 100-200 שקל אפילו יעזרו... אילו אוזניות באות איתו? האם הם טובות?? באיזה צבעים הוא בא?? מה האריזה שלו מכילה?? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by Jane Tabo,

שלום לכולם יש לי גלקסי s4, קניתי אותו בארץ איך שהוא יצא. לאחרונה הוא נהיה איטי והחלטתי לעדכן אותו. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הטלפון, אני מקבלת הודעה שאומרת "your device has been modified, software update are not available". המליצו לי לעשות factory reset, אבל אני עדיין מקבלת את ההודעה הזאת. ניסיתי לעדכן גם דרך המחשב בעזרת keys , וגם עם smart switch ועדיין לא מצליחה. בדקתי עם אפליקציה, המכשיר לא עבר root. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

היי איפה אני משיגה בארץ מקרופון ומתאם (ללא אוזניות) לסאמרטפון, ואם אין בארץ אז איזה מומלץ באיביי...תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Mesatla,

הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.