גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
דברתי עם אורנג לגבי התוכנית שהם נתנו לי לגלאקסי 1\2: 250 דק 250 סמס 1 גיגה גלישה 168 שח כולל מעמ. ואז יש החזרת הטבת מכשיר שב 18 חודשים ראשונים יורדים לי 35 שקל ואז 18 חודשים ראשונים אני משלמת 133 ושאר החודשים 168. שאלתי אותם אם אני קונה את המכשיר בחנות פרטית הם אמרו שלא תהיה לי הטבת החזר כספי מכשיר ואז אם אקנה נניח את גלאקסי 2 אני אשלם להם כל חודש 198 ל 250 דק 250 סמס 1 גיגה גלישה. לא שווה לקנות את המכשיר דרך אורנג וזהו כי אז יש לי החזר הטבה?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
Nokia 6288 או Sony Ericsson 610 ואני מדבר על איכות סאונד דרך אוזניות לא רק רמקול כי אני צריך שהפלפון ישמש גם כMP3\4 ולמי מהם יש סוללה חזקה יותר שמחזיקה יותר זמן אבל יותר חשוב הסאונד D: אז תודה לעוזרים! נ.ב הפעם יש כותרת נורמלית וקודם לא היתי על המחשב לא היה זמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכירו את דקות התנועה ונקודות הלב - הנתונים החדשים שיוכלו לסייע לכם להיות בריאים ובטוחים יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
סוף סוף החליטה סאן דיסק לשחרר עידכון קושחה לנגניה, העדכון מאפשר תמיכה מלאה בכמה שפות חדשות ובין היתר בעברית. (עברית מלאה, מימין לשמאל, עברית גם בשמות השירים וגם בתפריטים) כרגע העדכון רק לסדרת הנגנים E200 ו- C200. חוץ מהעברית המלאה, לאחר התקנת העדכון תזכו גם בין ביתר באנימצית כיבוי חדשה ומדליקה, והדלקת הנגן תהיה מהירה יותר. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 לפני ההתקנה יש לחבר את הנגן למחשב ולהעביר למצב MSC
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום וברכה מבקש המלצה לטלפון לשימושים מינימאליים - ווצאפ מיילים גלישה בדפדפן וזהו חשוב מאוד שלא יהיה איטי אחרי תקופה.. לא מעניין אותי מצלמה כל כך.. חשוב שיהיה אנדרואיד נקי (לא גלקסי) הסתכלתי בינתיים על : Google Pixel 4 OnePlus 8 128GB 8GB RAM Xiaomi Mi Note 10 Pro 256GB 8GB RAM אבל הלכתי לאיבוד בדגמים אשמח להכוונה (כרגע עם שיומי נוט 4 ישן ואיטי..) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע רום סטוק של סמסונג גרסה 4.1.2 ואני רוצה לעבור ל-CM. השאלה שלי היא האם קיימת גרסה יציבה של CM10.2 או CM11 ל-I9100T/I9100? לפי הרשימה הזאת: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= כל הגרסאות האחרונות הין ליליות, מה הסיכונים שיש בגרסאות האלה מול היציבות והרשמיות? ושמעתי שיש ל-CM תוכנה שמאפשרת להתקין את הרום שלהם אוטומטית, האם זה באמת פרקטי ועובד ללא בעיות? יש לי קרנל PhilZ-cwm6. זה חשוב, אני מאוד רוצה לעבור לרום אחר. הרום הנוכחי שלי אוהב לבזבז סוללה משום מה, והטעינה לוקחת הרבה זמן ביחס לרומים אחרים שהיו לי. תודה לכל מי שיעזור, שבת שלום!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן,בזמן האחרון חסכתי קצת והגעתי לסכום של 3200 שקל בחודש וחצי... אני בן 16 ואני מתחיל להתענייין באייפון החדש (3G) בעיקרון ממה שקראתי בכתבה הקודמת הוא פלאפון גרוע ולפי מה שנאמר הוא לא שווה ת'כסף עכשיו,בעיקרון אני לא אחד שכל היום חופר על הטלפון,אני מצלם אולי פה ושם...המון המון אבל המון עם הנגן של הפלאפון,יש'לי N73 וכל היום הוא מחובר אצלי לאוזניות שירים סירטונים והכל אינטרנט יהיה חשוב לי כי בשלי אין WI-FI וחוצמזה אני לא כ"כ משתמש בכל האפליקציות של הפלא חשוב לי שהוא יראה טוב,ואייפון ממש נראה מצויין,הוא מגניב עם מסך מגע והכל,אבל זה שווה ת'כסף? האם הייתם ממליצים לקנות אותו,או שהייתם יכולים להמליץ על פלאפון מסוגנן כמו אייפון ובעל תכונות טובות יותר באותו הסכום?? תודה לכ…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפון עם גירסה 7.0.4 פרוץ. ושאני פותח את הספארי. הוא נפתח וישר נסגר. ויש לציין שעשיתי רסטור למכשיר. ולא עזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . נראה לי שנשרף לי ה nexus 4 . כשאני מנסה להטעין אותו נדלקת לי נורה אדומה למטה איפה שהטעינה והמכשיר לא נדלק. זה קרה כשניסיתי לטעון אותו ברכב. מה אומרת הנורה האדומה? האם המכשיר נשרף. ? תודה
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנת אוטומציה שתאפשר לי להשתמש בפעולות macro, קבצי bat וכדומה ע"י שימוש במכשיר אנדרואיד. אשמח לקבל כל פתרון אפילו חלקי. ואם אפשר אני אהיה שמח כפליים אם ישנה תוכנה שיכולה להיות באינטגרציה עם tasker.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לפתוח חשבון עם הכרטיס שלי איזה כרטיס אני צריח
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-