עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ash Binary,

מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. המסך והטאצ' עובדים. צריך רק להחליף את הזכוכית.. מישהו מכיר מעבדה טובה בתל אביב שיכולה לעשות לי את זה ?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by Alexkmr,

רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום, בדירה שאני מתגורר בה אין קליטה סלולרית, כמעט בכלל. מעבר לזה שאני לא זמין לפעמים מטריד אותי עניין הקרינה שהטלפונים פולטים כאשר הם מנסים לשדר חזק יותר כאשר אין קליטה\ קליטה נמוכה מאוד. ראיתי שחברת פלאפון מציעה שירות של נתב סלולר לשיחות. מישהו התנסה עם המוצר? הוא עובד עם שאר הרשתות או רק ללקוחות פלאפון? לפי מה שהתמיכה שלהם אומרים הם לא מתחייבים על שאר הספקיות אלא רק על פלאפון. המחיר סביר, 464.40 ש''ח אשמח אם מישהו יוכל לשתף מהנסיון שלו בין אם זה הפתרון הזה או פתרון אחר שהוא מצא לבעיה. תודה

6. היצרנית היפנית מבקשת לצאת לדרך חדשה ומאשרת את השמועות על כך שסדרת מכשירי ה-X החדשה תהיה זו שתירש את מכשירי ה-Xperia Z האם זה היה צפוי, בעצם? גורם רשמי בסוני אישר כי סדרת מכשירי ה-Xperia Z של החברה מיצתה את עצמה ולא תזכה להמשכיות – בעוד שסדרת ה-Xperia X החדשה שחשפה החברה תתפוס את מקומה כסדרה המובילה והמפורסמת ביותר של החברה. כעת, נראה שאפשר להתחיל לתהות כיצד המהלך הזה מצביע על שינוי הגישה של סוני. האם המעבר לסדרה חדשה מרמז על השקה של מספר גדול יותר של סמארטפונים בעתיד הקרוב? אחרי הכל, סוני השיקה כעת שלושה סמארטפונים קומפקטיים ברמות מפרט שונות משמעותית, כולם תחת אותו שם סדרה, בעוד שסדרת ה-Xperia Z התמקדה בשוק הגבוה באופן כמעט בלעדי. להתראות Xperia…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by liram21,

שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by liordavid,

מישהו יכול לשפוך אור על הדגמי הפלאפון ? ראיתי מידע סותר בכמה אתרים שונים. מה הדגמים שיעבדו בכל התדרים בארץ ? האם יש שוני בחומרה ? EXYNOS/SNAPDRAGON האם יש חסימות אזוריות כמו שפורסם בזמנו (במכשירי סמסונג) ? אודה לקצת מידע

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by eyalb70,

היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?

13. סאני פרסמה בעמוד הפייסבוק שלה שמחר יוכלו בעלי הגלקסי 2 להגיע ולשדרג את מערכת ההפעלה שלהם לICS אצלם בפתח תקווה ובימים הקרובים דרך FOTA או KIES: http://www.facebook.com/SamsungMobile.IL לידיעתכם ועוד שאלה קטנה על הדרך: בפעם האחרונה שעדכנתי FOTA לא נמחק לי שום דבר מהמכשיר, אפשר להניח שגם הפעם לא ימחק נכון?

• 41 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. בהמשך לכתבה שקראנו כאן באתר - יבואני הסמארטפונים המקבילים בארץ תחת חקירה עכשיו סאני תובעת את כל רק מי שהיא רואה לנכון בגין הפצת תוכנה פיראטית (עברית צד ג' למכשירי סמסונג ורומים מקוסטמים עם עברית) - סאני תובעת חנויות סלולר על הפצת גרסאות אנדרואיד פיראטיות

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by X-It,

לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. נימאס לי כבר כל פעם זה קורה הוא חוזר לחיים אחרי אני יודע שעה +- התוכנה הזאתי כלכך גרוע שזה נורא ניתקעת בלי סוף כל אפשריות שלה דפוקות מיפה עד הודעה חדשה עד שהשקעתי ובנתי boombox לסאנסה E250 שלי הוא ניתקע

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  18. סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by SemteX,

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.

20. סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה

21. מסכי Infinity-V וסוללות בקיבולת נדיבה מאי פעם מצפים לנו במשפחת ה-Galaxy M לכתבה

22. האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/

23. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית החליטה ללכת בעקבותיה של שיאומי וליצור 'סמארטפון בוטיק' משלה לכתבה

24. Started by Judas Iscariot,

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.