עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by מגדל,

במחירים זולים תודה...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by שניצל,

שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.

3. עדכון: אמינותה של התמונה מתוך תוכנת ה-CPU-Z אשר חושפת את פרטי הפאבלט מוטלת בספק גדול, אך השמועות ממשיכות לזרום אלינו כך או כך – הפעם מאתר הולנדי אשר מאשר לכאורה את מרבית הפרטים ששמענו עד כה אודות המכשיר (מצלמה ושבב כמו ב-Galaxy S7, מסך 5.8 אינץ' בגירסה קמורה ובגירסה "שטוחה" וגם 6GB של זכרון RAM), לצד דיווח על כך שהסוללה הפעם תציע קיבולת מרשימה בהחלט של כ-4,000mAh. ראוי להתייחס גם למידע הזה בספקנות, אך במידה והוא מדוייק – ה-Note 6 עשוי להפוך לסמארטפון בעל חיי הסוללה הטובים ביותר של סמסונג מאז ומעולם, או לכל הפחות כזה שיהיה שווה ביכולותיו בתחום ל-Galaxy S6 Active הנהדר שמעולם לא יצא מגבולות ארה"ב. הכתבה המקורית: האתגר הגדול הבא של סמסונג יהיה ליצור פאבלט אש…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  4. מישהו ברשת הצליח למצוא לעצמו את המכשיר החדש של הענקית הקוריאנית לפני שהוא נחשף, וגם תיעד אותו ואת מערכת האנדרואיד מרשמלו העדכנית שלו האם יש עוד פרטים אודות צמד ה-Galaxy S7 שאנחנו לא יודעים? בהתבסס על כמות ההדלפות והדיווחים האינסופית במרשתת, התחושה הכללית שלנו היא שלא. אחרי שקיבלנו אישור למפרט הטכני וגם אימות לדיווחים על תגי המחיר המיועדים של ה-S7 וה-S7 Edge – מגיע סרטון של משתמש YouTube בשם Lordy Sarita martinez (יתכן שמדובר בהעלאה מחדש של סרטון שהופץ מוקדם מהמיועד בערוץ אחר), ובו תיעוד מתוך תערוכת MWC 2016 בברצלונה של דגם ה-Galaxy S7 Edge, סופי, אמיתי ופועל. הסרטון בספרדית ועל כן לא ממש עוזר לנו לקבל פרטי מידע חדשים (דוברי הספרדית מוזמנים לתרגם ולשתף את כו…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. הדגמים החדשים של סמסונג אמורים להפתיע בביצועים ובנפח הזכרון - אך במקביל צפויים לשמור על יכולות טעינה בינוניות ומתונות בלבד לכתבה

6. היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by desheh,

אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Balaganim,

אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  10. אהלן, היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית. הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר. אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד. לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו. אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם. התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אין להם בבאג (נראה לי שהפסיקו גם להביא את הדגם הזה). מישהו יודע איפוא אני יכול להשיג? תודה

12. Started by Ash Binary,

מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by AmitDanan,

כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  14. המסך והטאצ' עובדים. צריך רק להחליף את הזכוכית.. מישהו מכיר מעבדה טובה בתל אביב שיכולה לעשות לי את זה ?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום, בדירה שאני מתגורר בה אין קליטה סלולרית, כמעט בכלל. מעבר לזה שאני לא זמין לפעמים מטריד אותי עניין הקרינה שהטלפונים פולטים כאשר הם מנסים לשדר חזק יותר כאשר אין קליטה\ קליטה נמוכה מאוד. ראיתי שחברת פלאפון מציעה שירות של נתב סלולר לשיחות. מישהו התנסה עם המוצר? הוא עובד עם שאר הרשתות או רק ללקוחות פלאפון? לפי מה שהתמיכה שלהם אומרים הם לא מתחייבים על שאר הספקיות אלא רק על פלאפון. המחיר סביר, 464.40 ש''ח אשמח אם מישהו יוכל לשתף מהנסיון שלו בין אם זה הפתרון הזה או פתרון אחר שהוא מצא לבעיה. תודה

17. היצרנית היפנית מבקשת לצאת לדרך חדשה ומאשרת את השמועות על כך שסדרת מכשירי ה-X החדשה תהיה זו שתירש את מכשירי ה-Xperia Z האם זה היה צפוי, בעצם? גורם רשמי בסוני אישר כי סדרת מכשירי ה-Xperia Z של החברה מיצתה את עצמה ולא תזכה להמשכיות – בעוד שסדרת ה-Xperia X החדשה שחשפה החברה תתפוס את מקומה כסדרה המובילה והמפורסמת ביותר של החברה. כעת, נראה שאפשר להתחיל לתהות כיצד המהלך הזה מצביע על שינוי הגישה של סוני. האם המעבר לסדרה חדשה מרמז על השקה של מספר גדול יותר של סמארטפונים בעתיד הקרוב? אחרי הכל, סוני השיקה כעת שלושה סמארטפונים קומפקטיים ברמות מפרט שונות משמעותית, כולם תחת אותו שם סדרה, בעוד שסדרת ה-Xperia Z התמקדה בשוק הגבוה באופן כמעט בלעדי. להתראות Xperia…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by liordavid,

מישהו יכול לשפוך אור על הדגמי הפלאפון ? ראיתי מידע סותר בכמה אתרים שונים. מה הדגמים שיעבדו בכל התדרים בארץ ? האם יש שוני בחומרה ? EXYNOS/SNAPDRAGON האם יש חסימות אזוריות כמו שפורסם בזמנו (במכשירי סמסונג) ? אודה לקצת מידע

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by eyalb70,

היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, הסוני-אריקסון שלי התקלקל ולכן השאלתי באופן זמני מכשיר סאמסונג מדגם sgh-z240 ברשת אורנג'. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו לדיבורית שמותקנת אצלי ברכב. הדיבורית היא של חברת blutalk, קבועה ברכב, ועובדת מצויין עם מכשירים אחרים. הסלולארי מזהה את הדיבורית ומתחבר אליה אבל כשמוציאים או מקבלים שיחה השמע לא עובר לדיבורית ולא מושמע במכשיר עצמו. כשאני נכנס לתפריט ובוחר "העבר שמע לטלפון" אני שומע את השיחה במכשיר וכשאני בוחר להעביר את השמע חזרה לדיבורית - אין כלום. האם משהו נתקל בתופעה כזאת? מה אפשר לעשות?

24. סאני פרסמה בעמוד הפייסבוק שלה שמחר יוכלו בעלי הגלקסי 2 להגיע ולשדרג את מערכת ההפעלה שלהם לICS אצלם בפתח תקווה ובימים הקרובים דרך FOTA או KIES: http://www.facebook.com/SamsungMobile.IL לידיעתכם ועוד שאלה קטנה על הדרך: בפעם האחרונה שעדכנתי FOTA לא נמחק לי שום דבר מהמכשיר, אפשר להניח שגם הפעם לא ימחק נכון?

• 41 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.