עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amitbl,

אז ככה, פעם ראשונה שאני הולך להתקל במחשב כף יד, ופעם ראשונה שאני נתקל במכשיר GPS אזרחי (בצבאי התעסקתי מלא). אפשר לומר שאני מוריד כאן שני ציפורים במכה אחת. מדובר, כאמור, על Mio P550L חדש. כמה שאלות: 1. האם הוא מגיע עם תוכנת ניווט מובנית? אם כן, איזו, ואילו מפות היא כוללת? 2. באילו תוכנות ניווט הוא תומך? איזו הכי מומלץ להתקין עליו מניסיונכם? 3. האם בכל תוכנה צריך לקנות את המפות לארצות הרלוונטיות? או שצריך פשוט לקנות את התוכנה, וכל המפות מתעדכנות לי כרצוני? 4. בתור מחשב כף יד האם הMio הספציפי הזה מתפקד היטב? מה חוות דעתכם עליו? 5. איזה דברים כבר אפשר לעשות עם מחשב כף יד, חוץ מלנווט, לגלוש באינטרנט בWiFi ולשחק סוליטייר?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by theking7,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי הרבה זמן פנוי בלילות שאני מעביר בצבא, וחשבתי מדוע לא אקנה לעצמי גם נגן DVD כמו שראיתי שלרבים אחרים יש. הסתובבתי קצת בחנויות, הסתכלתי באינטרנט, אך לא הגעתי להחלטה. ראשית אינני יודע אם אני יותר רוצה נגן DVD נייד (קורא דיסקים) או נגן מבוסס דיסק קשיח. אין לי כרגע תקציב, אבל מה שחשוב זה שהמסך לא יהיה קטן מידי. מצד אחד אני מאוד מתלהב מהARCHOS למיניהם.. ומצד שני גם הנגן של PIXXEL נראה נחמד. מישהו יכול לתת לי איזשהן המלצות? תודה! (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by deluxe,

אני מחפש נגן שמיועד בעיקר למוסיקה.... עם איכות סאונד מצוינת, תמיכה בפורמטים כמו FLAC, מערכת הפעלה בלי באגים שתומכת בעברית מלאה, מקום של 8 ג'יגה וחריץ הרחבה, סוללה טובה, הרבה אפשרויות של פלייליסט, השמעה אקראית וכדו'.., רדיו + הקלטה ממנו. תקציב: 500-600 ש"ח... מי שיש לו המלצה מאוד יעזור! תודה!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. Started by explize,

שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by barry,

היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by J S Bach,

שלום, לכל ה"אודיופילים" בינינו, אני שמח לבשר כי גם אל שוק הנגנים הניידים הגיע נגן HI-FI אמיתי, הTeclast T51. מצוייד בשני שבבי WM8740 של וולפסון [הפיקו של HeadAmp משתמש באותו הDAC], אחד לכל ערוץ - שמאלי וימני, ערכת שבבים של Rockchip דגם RK2806 כמו גם ליין-אוט המצוייד ב- TI Op Amp OPA2604 ומגבר אוזניות מקצועי של פיליפס דגם UDA1308. קרדיט לפורום הד-פיי: http://www.head-fi.org/forums/f15/yet-another-unbelievable-upcoming-dap-teclast-t51-447479/ פורום הכולל סיקור קטן: http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=14803 http://mp4nation.net/blog/2009/09/new-nationite-sflo-2-prototype-demo-dual-audio-chips-35-touch-screen-and-more/ ואתר מכירות: http://www.houseofdap.com…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by RonCohen,

יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by רונן,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  13. http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם כדאי לקנות Samsung Galaxy S ב 1200 שח באריזה . או לקנות Samsung Galaxy S משומש ב 1000 שח או לחכות שהמחירים ירדו עוד קצת . מה יותר כדאי כי אני לא מבין במחירים ואם אני אקנה משומש יהיה לי בעיות כמו במסך המגע בסוללה וככה . מה עדיף ? והאם כדאי לחכות עוד קצת כי ראיתי בפורום שאתם כותבים שמחיר של ה Samsung Galaxy S II צפוי לרדת עוד קצת שזה אומר שגם המחיר של ה ה Samsung Galaxy S צפוי לרדת עוד קצת ? והאם המחיר 1200 שח של Samsung Galaxy S טוב או שאפשר למצוא פחות מזה . והאם המשומש נמכר בסביבות ה 1000 שח או פחות ? תודה .

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!

16. Started by alex_188,

שלום, שוקל לרכוש את הטאבלט הזה של DELL DELL XPS 10 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 רציתי לשמוע חוות דעת על טאבלטים של דל, וגם אולי במקרה מישהו יודע אם יש חנות באזור המרכז שיש את הטאבלט הזה לתצוגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. ...אבל יותר טובה. אחותי רוצה להחליף את ה iPhone SE שלה במכשיר אנרואיד יש לה חנות וירטואלית והסטטיסטיקה שלה מראה שרוב הלקוחות שלה משתמשים במכשיר iPhone היא מעדיפה מכשיר אנדרואיד, אבל חשוב לה איכות התמונה ואיך הן ייראו ללקוחות שלה. לפני מה שמספרים לי השוואת מצלמות מסובכת אפילו יותר מהפרמטרים שמפרסמים (focal length וכו' למיטב זכרוני). באייפון SE, המצלמה האחורית היא 12 מגהפיקסל, f/2.2, 29mm, 1.22micro-meters, PDAF אז העדיפות הראשונה היא שמה שהיא תצלם ייראה כמה שיותר דומה למה שמישהו עם אייפון יראה כשהוא מצלם בעצמו. אני לא מבין בתחום, אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה יותר לא תזיק. אני יודע שבאנדרואיד אפשר תמיד …

18. חברת Mediatek מוסיפה עוד דגמים אל משפחת מוצרי ה-5G המודרנית שלה לכתבה

19. Started by The Dom,

חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yotam360,

שאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. פלאפון שלא יהיה גדול מאוד(להשוואה nexus 4 שלי נחשב גדול בטיפה) המחיר 1500 שקל +- אם חריגות למשהו מאוד טוב פלאפון לאמא שלי השימוש שלה אינטרנט לפעמים קצת אפליקציות שאפשר יהיה לקרוא בצורה טובה וגדולה ולא יהיה קטן,מצלמה טובה(8 מגה פיקסל זה טוב) ויהיה לו קצת זיכרון לשירים ושטויות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות PSP אבל יש לי כמה שאלות: מה ההבדל בין הגירסאות? שמעתי שיש מספר גרסאות.... מה עדיפה ולמה? כיצד בנוי הקלט של המכשיר.... האם אלו CD'S קטנים שאפשר לצרוב אותם במחשב ואחרכך להכניס אותם לPSP... או שזו טכנולוגיה אחרת.... באיזה גירסה אפשר להוריד משחקים (חינמיים, כמובן... ;D כמובן!), מהמחשב? שמעתי שהאופציה הזו לא ניתנת בכל גירסה! זה די דחוף... אני מתכוון לקנות בקרוב... אז תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. Started by oran55,

שלום כלום, יש לי 2 שאלות בנוגע להבאת פלאפון מחו"ל: 1. מה אני אצטרך לבדוק בפלאפון לפני שאביא אותו לארץ? הכוונה היא- האם כולם מתאימים לרשתות שיש כאן בארץ? 2. אם אני אביא מכשיר שהוא דור 3 או דור 3.5, יחייבו אותי בחבילת הגלישה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.