גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לא מעוניין באייפון עקב המגבלות השונות של itunes ושאר החרא של apple. חשוב שניתן יהיה לגלוש בצורה נוחה באינטרנט (כולל משלוח מיילים, כתיבה בפורומים וכד'). שניתן להשתמש ב-skype להוצאת וקבלת שיחות ב-wifi. GPS אני מניח שיש בכל המכשירים היום. אשמח להמלצות לדגמים שונים במחירים שונים וציון עיקר ההבדלים בינהם.
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את הגלקסי 3 אז אני די חדש עם האנדרויד. רציתי לשאול איך מבטלים את הפרסומות שאני מקבל מכל מיני אפליקציות שיש לי בהאתראות שלי, זה מאוד מעצבן כי זה עושה צליל של הודעה. אני מבין שאפלקציות חינמיות מראות פרסומות בזמן השימוש בהם ואין לי בעיה עם זה. אבל זה ממש מעצבן ומפריעה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מדובר שם בדגם N7105, זה הלינק למוצר: http://www.electronics-discount-shop.com/91-samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-marble-white.html 1.אני מבין שהדגם הזה הוא גם תומך ברשתות דור 3 וגם בדור 4, ולכן הוא אמור גם לעבוד בארץ. 2. מבחינת ציוד משלים (כיסויים בטריה, מדבקות וכו'), האם יש הבדל בינו לבין הN7100, או שכל דבר שמתאים לזה יתאים גם לזה. 3. האם יש עוד הבדל שפספסתי? (אין רדיו, אבל לא נורא) 4. האם אני אוכל לשים עליו תפריטים וזיהוי כתב יד בעברית? (בעברית זה נראה יותר טוב) 5. האם החנות היא אמינה? מישהו קנה בה פעם? 6. לגבי המשלוח, הם שולחים לישראל עם Merseyside Transporters, חיפוש בגוגל לא העלה דבר, מה זה המשלוח הזה? האם זה המשלוח הפשוט שלא תמיד בודקים במכס או שזה מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הטלפון הסלולארי הישן שלי Nokia 6233 שבק חיים (שלחתי לתיקון ואמרו לי שהוא טוטאל-לוס). אני מעוניין בטלפון סלולארי חדש דור 3.5 לגלישה מהירה באינטרנט שיש לו את המאפיינים הבאים: * מסך גדול ורחב (רצוי 3 אינץ') עם רזולוציה גבוהה לסרטוני וידאו וגלישה נוחה באינטרנט. * נגן MP3/MP4 טוב עם תמיכה בקבצים עם שמות בעברית ורמקולים איכותיים ומאוד חזקים. * מצלמה סטילס/וידאו איכותית עם פלאש שאפשר לצלם בה תמונות באיכות של מצלמת כיס טובה. * דפדפן אינטרנט אמיתי לגלישה נוחה באינטרנט (כמו מהבית) שמאפשר גישה גם לYouTube, גם לאתרי חדשות, אתרים של בנקים, פורומים, ושיהיה אפשר גם לשחק בו במשחקי רשת כמו איקרים. * אפשרות להתקין על המכשיר תוכנות של צד שלישי כמו סקייפ ופרינג. * תמיכה בכרטיס הרחבה mi…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/hp_now_selling_the_unlocked_palm_pre_2_for_450_us_dollars-news-2083.php נראה מכשיר חמוד מאד. נחכה לביקורת מקיפה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים להתחדש בגאדג'טים מהמזרח הרחוק? היום זה אחד מהימים הכי נכונים לעשות זאת, ואנחנו כאן בכדי לסייע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שאלת הדיוט שאף פעם לא נייד קו בין חברות: רשמתי את אבא שלי באתר של גולן עם המספר שלו הקיים כרגע באורנג'. אני מבין שגולן יבצעו את ניוד המספר וברגע שיקבל מהם את הסים החדש עם המספר הישן החשבון בגולן יתחיל להיות פעיל. האם הקו באורנג' נסגר באופן אוטומטי בעת הניוד או שיש צורך ליצור איתם קשר ולסגור אצלם את החשבון? תודה
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זאת הבחירה האחרונה שנשארה לי במסגרת תקציב נורמלי איך הם? מבחינת מצלמה, מסך, סוללה וכו'....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קודם כל מחובתי לציין שאני בפרוש בעל עניין פה. לעניינו - הוצאנו עכשיו משחק חדש לאנדרויד, משהו פשוט וקליל כדי להעביר את הזמן. המשחק הוא חינמי ויש מודעות (אולי בהמשך תצא גרסה במחיר סמלי ללא מודעות). אני אשמח לקבל פה תגובות והצעות, ובעיקר לספוג פה ביקורת במקום במרקט איפה שזה ירחיק לקוחות חדשים וכמובן שאני עוד יותר אשמח לקבל 5 כוכבים והערות טובות במרקט! מי שמעוניין לנסות יש את האתר שלנו כאן: http://redheadgaming.blogspot.com/p/horror-run.html יש לינק מסודר למרקט באתר. תודה! * אם זה לא תקין 'לפרסם' פה את עצמי אני כמובן אוריד את זה, אבל למיטב הבנתי אין בעיה כל עוד מובן מאליו שזו מעין פרסומת...
-
- 55 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הFiio q1 (שרשמית לא תומך בOTG אבל ניתן לסידור עם אפליקציה) ורציתי לדעת אם הנקסוס חמש יתמוך בחיבור OTG או לא ואם לא אז מה צריך כדי לגרום לו לתמוך בכך?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
4,090 ש"ח בלבד מזכיר לי כשיצא האייפון 5 הם תימחרו אותו ב 6000 ש"ח...הזויים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[move]מקורות:[/move] http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=779489 http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/11/136&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en http://www.onechargerforall.eu/en/
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קומפקטי שלא אצטרך לתקוע במחשב/קיר כדי לקבל כמה שעות של ניגון, אלא שיעבוד על סוללה רגילה, שיהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה וזהו בערך... בדקתי כבר והG3 לא מיובא ע"י היבואן, וה"מחליף" שלו הוא עוד MP3 עם סוללת ליטיום מעצבנת..תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פטנטים נוספים של חברת הענק מציגים רעיונות מעניינים שיוכלו להופיע במכשירים אמיתיים בקרוב מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-