גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי מהעבודה את ה-E51. האם יש אפשרות להתקין עליו את המסנג'ר, סקייפ או GTALK? מדובר בהתקנה חינמית ולא כמו שאורנג' מבקשים 12 שקל לחודש עבור מסנג'ר. לא משנה לי אם מדובר בגרסה מקורית של התוכנה או תוכנה צד ג' שמקשרת לרשת של המסנג'ר. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח. רצוי ממשק נוח עם עיצוב גראפי עשיר, ועם אפשרות לסדר את השירים תחת להקות/אלבומים/סידור-עצמאי. עדיפות לסוללה נטענת, שמסוגלת לפעול במשך מספר שעות (לפחות 15) ללא טעינה. כמובן שדרושה איכות סאונד טובה, ואם אפשר אז גם אוזניות סבירות מצורפות לנגן (אבל זו רק אופציה). אין כל צורך בתמיכה בוידאו (מכל סוג שהוא). רצויה תמיכה בעברית, אך זו רק אופציונלית.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עדכנתי את ה PLUS 2 שלי לגרסאת שלוש. נדמה כי הוא לא מסונכרן בכלל עם ה H10 שלי; Tools->Portable Device אפור. בשונה מגרסא 2, אני לא מוצא איפה אני יכול לשלוט בשירים שבתוך הנגן? כלומר למחוק אותם וכו'. רק שירים מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר: - איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ? - איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ? - כמה זמן סוללה יש לו ? - מה החסרונות שלו ? - עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ? - איך האיכות של המצלמה שלו ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי את הנוקיה 6230I וסלקום מאפשרת לי לשדרג בחינם לאחד מכמה טלפונים שהם הציעו לי. אני מעוניינת רק בנוקיה. אז הנה כמה אפשרויות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים (במיוחד אנשים שיש להם את המכשירים ומכירים אותם טוב) הסלולרי שאני הכי רוצה הוא הנוקיה 6500 CLASSIC ההצעות הנוספות הן: נוקיה 5610 נוקיה E71 נוקיה N95 (רק אם אני מדברת מעל 400 ש"ח זה שווה... מה שאני לא, ככה שאותו אני לא לוקחת) נוקיה 6500 סליידר תודה לעוזרים! מורן
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כף יד מסוג ASUS . הכתב בתוכנת ההפעלה "חלונות" בעברית ובאנגלית מופיע הפוך - כתב מראה. אשמח לקבלת עזרה. תודה בנצי
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בעקבןת המאמר : http://hwzone.co.il/articles/myvu/ מאוד סקרן אותי לדעת אם ניתן לחבר את זה למחשב.... יכול להיות מעניין לשחק ב Starcraft 2 בזמן שאני שוכב במיטה... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
-
יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-