עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. היצרנית הסינית Elephone מכינה, לכאורה, סמארטפון מבוסס שבב של קוואלקום בעלות חסרת תקדים של כ-300 ש\"ח בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-snapdragon-%d7%91-80-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by Spring,

החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Nikiller,

היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by yigael_o,

היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום לכולם. ההורים שלי טסים לניו יורק שבוע הבא לשלושה שבועות ורציתי להתייעץ ולקבל המלצות בנוגע ל-מה כדאי לקנות, מאיפה כדאי לקנות וכדומה. הם יתארחו אצל חברים ככה שאין בעיה להזמין פריטים באינטרנט ולשלוח לחברים. בגדול אני מעוניין לרכוש גאדג'טים/רכיבי חומרה למינהם. החנות המקוונת היחידה שאני מכיר היא Newegg.com. האם יש לכם עוד המלצות לחנויות מקוונות או חנויות בניו יורק שמומלץ לקנות מהן ? חשבתי על רכישה של מספר פריטים. 1. אוזניות+מיקרופון eDimensional AudioFX Pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826504004 השימושים יהיו בעיקר גיימינג, מוזיקה, שיחות VoIP וכו'... 2. חשבתי על רכישה של כרטיס מסך HD4870 מ Newegg שעולה 300$ אבל ממה שהבנתי מדובר במחיר לפני מיסים כ…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  8. אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  9. אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by shlomishlomi,

ממ הנגן שלי החליט למות פתאום (IPOD NANO) וכרגע אני בחיפוש אחר נגן חדש.. ממ אני מחפש נגן שאיכות השמע בו תיהיה כמה שיותר גבוהה (לא התלהבתי כל כך מהNANO) לגבי קיבולת אני מחפש מינימום 4 ג'יגה כל דבר מעבר לזה בשבילי זה בונוס אבל שלא יבוא על חשבון איכות.. חשוב לי שהממשק שלו יהיה ידידותי ושלא אסתבך בו משהו בסגנון ה IPOD .. ממ זהו מחכה להמלצות תודה :]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by The Dom,

אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by dad11223,

מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by haime23,

אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by yuraxp,

אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  16. זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by חן מ,

שלום אני מתלבט אם לקנות את המכשיר הזה...מה מיוחד בו?יש לו 8 ג'יגה זיכרון?איך המסך מגע שלו? איך המשחקים שלו?מה הקטע עם החיישני תנועה? מה עוד יש בו מיוחד ששווה להשקיע בו?זה כמו אייפון בתכלס? המסך מגע שלו מגיב לאט כזה או מהר? וזה מסוג הפלאפונים שיהיה לי נמאס ממנו מהר או שאני ארצה כל הזמן להשתמש בו? תודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%91%d7%93-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לפתוח אתה k jam לאורנג וסלקוםמישהו יודע איך ניתן לעשות אתזה זה כמו פון רגיל יש לו IM ועם כן יש למישהו שם של תוכנה לתת לי או לינק

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. מכשירי הדגל החדשים של היצרנית הסינית הגדולה מביאים איתם חומרה מרשימה, אך נאלצים להתמודד גם עם אתגרים בלתי צפויים בשל החרם האמריקאי לכתבה

21. ביצרנית הקוריאנית שלחו הזמנות מעודכנות אשר מאשרות שמכשיר הדגל החדש ייחשף כבר ב-21 בפברואר, בדיוק כמו ספינות הדגל של המתחרה המרכזית סמסונג רק לאחרונה הצלחנו להירגע מכל המוצרים והמידע שהורעפו עלינו במסגרת תערוכת CES בתחילת חודש ינואר, והנה נראה שכבר צריך להתכונן לאירוע הבינלאומי הגדול הבא – תערוכת MWC 2016 בברצלונה, שתיפתח בקול תרועה רמה עם ההשקות הרשמיות של ה-Galaxy S7, וה-G5 של LG. ב-LG שלחו הזמנות מעודכנות (מבוססות GIF ומוזרות משהו) לאירוע החגיגי שהם יערכו ב-21 בפברואר, בסמוך ליריית הפתיחה של התערוכה בברצלונה, ולא השאירו מקום לספקות – זה יהיה המעמד בו ייחשף סמארטפון ה-LG G5. GIF GIF מעבר לכך שמפלס ההתרגשות שלנו עולה בשל העובדה שנותרו …

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  22. פרטים נוספים אודות דגמי ה-Meizu 15 המסקרנים של היצרנית הסינית השואפת לשדרג מעמדה בשוק העמוס דולפים לכתבה

23. Started by matanper,

שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש. השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני. הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by finish,

אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.