עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ag80,

ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?

2. שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by cool_g,

מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by bla7,

מתי הוא אמור להגיע לארץ? לאורנג'?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by eladbu,

היום לראשונה הגיעו אלינו לחברה N71 של נוקיה ברשת פלאפון הבנתי שאילו 100 הטלפונים הראשונים שחולקו האמת התמיכה עדיין לא יודעים להגדיר דבר וחצי דבר בטלפון אבל זה כנראה עניין של זמן

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

האם יש דפדפן חלופי?...מיני אופרה...או פיירפוקס?.. ועוד משהו... זה הגיוני שלוקח לי איזה 10 דקות להתחבר ללוין של GPS...זה נראה לי מלא זמן... אולי צריך איזה שינוי בהגדרות??..

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by yaron_26,

מישהו יודע איך אני מכניס סימניות לזיכרון הטלפון או כרטיס הזיכרון ...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by KFL,

המכשיר עם 8 מגה פיקסל, מסך OLED, סליידר דו כיווני, מסך 2.6". מישהו יודע מתי יוצא הn86?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by smulikon,

1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  13. הנוקיה החדש לסדרת ה-N הושק, אחרי שהסתבבו סביבו הרבה שמועות. הפרט שלו כולל GPS מובנה (ולא A-GPS שעובד דרך הרשת הסוללרית) מצלמה 5 מגה פיקסל! עם עדשה של Carl Zeiss. תקשורת דרך Wi-Fi, Bluetooth, USB2 ואינפרה אדום. הוא מתחבר לרשת HSPDA כלומר דור 3.5 מסך של 2.6 אינץ ברזולוציה של 320*240 ו16 מיליון צבעים ואולי הכי חשוב כניסה נורמלית לאוזניות המחיר די גבוה, 550 יורו והוא יהיה זמין ברבעון הראשון של 2007. תמונות נוספות http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4328_Nokia_N95-HSDPA_WiFi_5MP_Camer.php

• 80 תגובות
    • 9.1k צפיות
  14. Started by KFL,

מישהו יודע מתי יצא כבר הn97 כבר שנה מדברים עליו והוא עדין לא יצא. מתי הוא אמור לצאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gbox,

החלו לרוץ שמועות אודות מכשיר חדש בסידרת ה-N של נוקיה. על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! כמו כן 20 גיגה של זיכרון פנימי וחריץ הרחברה תהנו! חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim

17. איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

הדגם הסלולרי הטיפש המחודש של HMD Global מקבל גירסת דור שלישי שהופכת אותו למעט יותר רלוונטי בעולם המודרני לכתבה

19. אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה

20. טאבלט ה-N1 החדש של הנוקיה ו-Foxconn, שמזכיר בצורה מחשידה את האייפד מיני של אפל, מסמן את תחילת הדרך בשביל הנוקיה החדשה לאחר שמיקרוסופט נגסה חלק משמעותי ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://www.nokialand.co.il/2011/04/blog-post.html

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1746373 מה דעתכם על המהלך?

• 33 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. Started by יוסי 7071,

קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?

24. מעוניינים בדגם ה-Nokia 6 העדכני ביותר של היצרנית המתקאמבקת? עכשיו יש לכם הזדמנות נוחה יותר להשיג אותו לכתבה

25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802431,00.html

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים