עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%91%d7%93-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by RonCohen,

אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. היצרנית הסינית Elephone מכינה, לכאורה, סמארטפון מבוסס שבב של קוואלקום בעלות חסרת תקדים של כ-300 ש\"ח בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-snapdragon-%d7%91-80-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  5. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. ביצרנית הקוריאנית שלחו הזמנות מעודכנות אשר מאשרות שמכשיר הדגל החדש ייחשף כבר ב-21 בפברואר, בדיוק כמו ספינות הדגל של המתחרה המרכזית סמסונג רק לאחרונה הצלחנו להירגע מכל המוצרים והמידע שהורעפו עלינו במסגרת תערוכת CES בתחילת חודש ינואר, והנה נראה שכבר צריך להתכונן לאירוע הבינלאומי הגדול הבא – תערוכת MWC 2016 בברצלונה, שתיפתח בקול תרועה רמה עם ההשקות הרשמיות של ה-Galaxy S7, וה-G5 של LG. ב-LG שלחו הזמנות מעודכנות (מבוססות GIF ומוזרות משהו) לאירוע החגיגי שהם יערכו ב-21 בפברואר, בסמוך ליריית הפתיחה של התערוכה בברצלונה, ולא השאירו מקום לספקות – זה יהיה המעמד בו ייחשף סמארטפון ה-LG G5. GIF GIF מעבר לכך שמפלס ההתרגשות שלנו עולה בשל העובדה שנותרו …

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. מספר חסר תקדים של מתעניינים ביצעו רישום בתקווה לקבל הזדמנות לרכוש את הסמארטפון המוביל של היצרנית העולה לפני כל השאר סמארטפון ה-Mi 5 החדש מבית שיאומי הוא ללא ספק אחד מהמסקרנים והתחרותיים ביותר בעולם כולו, ונראה שגם בשוק הסיני הביתי של החברה מבינים זאת היטב – עם כ-16.8 מיליון צרכנים שבחרו להירשם בצורה מקוונת בתקווה לקבל הזדמנות לרכוש אותו במכירת הבזק (Flash Sale) הראשונה והבלעדית לתושבי המדינה, אשר באופן די טבעי נסגרה בתוך דקות ספורות עם גמר המלאי הקיים. הרשמות חינמיות ברשת כמובן לא מעידות באופן ישיר על המכירות הצפויות, אך המספר המאסיבי של המתעניינים במקרה הזה בכל זאת אומר משהו על הפוטנציאל הגדול שיש למוצר – גם אם רק מחצית מאותם צרכנים מתעניינים תרכוש את ה-Mi 5, ה…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. ...אבל יותר טובה. אחותי רוצה להחליף את ה iPhone SE שלה במכשיר אנרואיד יש לה חנות וירטואלית והסטטיסטיקה שלה מראה שרוב הלקוחות שלה משתמשים במכשיר iPhone היא מעדיפה מכשיר אנדרואיד, אבל חשוב לה איכות התמונה ואיך הן ייראו ללקוחות שלה. לפני מה שמספרים לי השוואת מצלמות מסובכת אפילו יותר מהפרמטרים שמפרסמים (focal length וכו' למיטב זכרוני). באייפון SE, המצלמה האחורית היא 12 מגהפיקסל, f/2.2, 29mm, 1.22micro-meters, PDAF אז העדיפות הראשונה היא שמה שהיא תצלם ייראה כמה שיותר דומה למה שמישהו עם אייפון יראה כשהוא מצלם בעצמו. אני לא מבין בתחום, אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה יותר לא תזיק. אני יודע שבאנדרואיד אפשר תמיד …

10. אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by guycnaan,

אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by mikko,

אני לא יודע אם זה משש קשור לפה אם לא תעבירו אוקי קניתי את המחשבון הזה ,אני לומד אלקטרוניקה מישהו יכול לתת לי הסברים על התכונות החשבות בו גראפים וכ'ו כמו איך אני מסרטט בו גל סינוס למשל אני יודע עכשיו רק איך לחשב מספרים קומפלקסים אם אפשר לצרף מדריכים למי שיש תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  14. עכשיו כשיצאה לו עיברית רצינית סופסוף, הוא הפך למועמד רציני לקניה. אבל לפני יש לי כמה שאלות: 1) יש אפשרות לראות קבצים לפי סידור התקיות במכשיר עצמו (כמו בנגנים הישנים של אייריבר) או שרק לפי טאגים כמו באייפודים? 2) יש מערכת דרוג? אם כן, יש תמיכה בפלייליסט חכמות (שלמשל אני יכול להכין רשימה שתשמיעה רק את השירים שמדורגים מארבעה כוכבים ומעלה)? 3) הוא מגיע עם מטען או שהוא נטען רק מהיואסבי? תודה=]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by yuraxp,

אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by שועל האש,

קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. האם מישהו יודע אם התוכנה הנ"ל עובדת על הPDA הזה: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/FA979AA%2523ABA? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by Nikiller,

היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Pc1ko,

מי מהבנגנים הבאים הכי טוב? הקריטריונים היחידים הם: סאונד ופרקטיות (כמה שיותר לא שביר) המחיר שלהם נע סביב 550-700, אם מישהו מוצא משהו זול במיוחד שילח לי לינק בבקשה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by Spring,

החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Netanel o_0,

כמה עולים מגנים לSANSA E250? (הכוונה הקשיחים האלה שיגנו על המסך ועל המכשיר במקרה של נפילה וכד'. איפה משיגים?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by כנרת,

אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. אני מדבר על חריץ הרחבה, האם ניתן להכניס כרטיס 4GB ? או שהנגן מוגבל עד 2GB ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.