גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
הי, לא מזמן התחלתי את השירות הצבאי שלי והולכות להיות לי נסיעות של לפחות שעה כל יום לכל כיוון, לכן אני מחפש Mp3/Mp4 שישרת אותי טוב במהלך הנסיעות האלה. בעיקרון התקציב לא כל כך משנה כל עוד המכשיר יתאים לי. אני לא חושב שאני אצטרך הרבה מקום איכסון, אוסף המוזיקה שלי לא גדול במיוחד, אבל אולי אני אצטרך מקום בשביל קצת סרטים או סדרות (כמה שוקלת סדרה ממוצעת בפורמט של נגנים כאלה?). עוד משהו שיכול להיות די נחמד ולפעמים אפילו חשוב לי זה גלישה באינטרנט באמצעות Wifi, ורדיו יהיה ממש נחמד. בעיקרון חשבתי על ה- Ipod Touch אבל החיסרון העיקרי שלו הוא שאין בו רדיו,אבל זה לא מאוד קריטי. (אולי יש אפשרות להוסיף לו רדיו איכשהו?) מקווה שהייתי ברור מספיק (אני חצי ישן פה) ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
דגם ה-W2018 האיזוטרי של חברת הענק מושק רשמית, ומפתיע עם מצלמה בעלת צערך אופטי מסקרן מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
גוגל מפיצה תמונות דוגמה רשמיות שמתיימרות להמחיש את יכולות הצילום במכשירי ה-Pixel וה-Pixel XL החדשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מבין מגוון המכשירים הרחב שיש באורנג' אני צריך לבחור מכשיר אחד ולהנות מ50% הנחה, עכשיו אני ממש מעוניין להתקדם למכשיר מסך מגע חדש, השאלה שלי אם ממה שמוצע באורנג' יש משהו שממש שווה ללכת עליו (אני אישית חשבתי על הN97). או שלחילופין להביא מכשיר זול יותר (או לא להביא בכלל) ולחכות שיגיעו לארץ דגמים חדשים (שזה אומר או לקנות מחנות פרטית או מאורנג' רק שאז לא תהיה לי הנחה). בעיקרון מה שאני מחפש במכשיר, שתהיה לו מצלמה טובה, נגן מוזיקה איכותי (כמובן לא ברמה של נגני על או משהו כזה...), מסך מגע זה כמובן יתרון, WIFI, וכמובן כל האפשרויות גלישה/מייל דרך הטלפון ודברים כאלה. ובעיקרון אין לי בעיה להשקיע 2.5K (שזה פחות או יותר המחיר של רוב המכשירים המתקדמים). מחכה לתשובות שלכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מחול. אמ..יש בבאג אבל המחיר מוגזם לדעתי! 35~ ליחידה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר של SANDISK הורידו את העדכון תמיכה בעברית בטענה שהוא אינו יציב... האם ניתן להשיג את העדכון במקום חלופי?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצות לנגן מפי 3 בתקציב הנ"ל בשביל לעשות ספורט וסתם שימוש יומיומי לפחות 1gb זיכרון ואיכות שמיעה טובה + (כמובן בהתאם לתקציב) תודה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ובכן, ה Cowon C2 שלי חטף מכה והחליט להתפגר, אין לי עליו אחריות ואני בספק אם שווה לשלם על התיקון (אמרו שיכול להגיע ל-300 ש"ח) במקום לקנות אחד חדש. האם יש נגן בשוק שמגיע גם לאיכויות הסאונד של הנגן הנ"ל, גם לזמן הסוללה שלו, גם לפשטות וגם למחיר? או שאולי כדאי לי לקנות C2 חדש וזהו? או אולי ללכת בכיוון של ה D20 הטרי שיצא לשוק, אם יגיע לארץ? חוות דעתכם תתקבל בברכות!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הדגם הראשון של היצרנית הענקית עם מודם 5G מובנה בתוכו עשוי להופיע בתוך סמארטפונים ממשיים רק בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי עוד מעט אני קונה את האייפוד טאצ' ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: -הבנתי שהוא כולל Wi-Fi, האם אני אוכל לגלוש באנטרנט מכל מקום? לדוגמא בדרך לאילת, או סתם בבית? -אם אני ארצה לראות באייפוד סרט, ויהיה לו תרגום מובנה, אני אוכל לראות את הכתוביות בבירור? -הבנתי שבשביל לחבר אותו למחשב דרושה כניסת USB 2.0, הלוח אם שלי עתיק ואין בו כניסה כזו, האם יש איזשהי דרך לחבר אותו למחשב? אם עדיין יש איזשהם פרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תרגישו חופשי לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קטנים לMP3, שעובדים על 4 בטריות AAA, או חיבור כבל USB למחשב. אני רוצה לחבר את הרמקולים לקיר דרך מטען USB של אייפד. הבעייה שכתוב על הרמקולים 6V, 350mA ועל המטען USB כתוב 5V ,150-2000ma. האם המטען יכול לשרוף את הרמקולים, או שזה בסדר, כי זה דרך כבל USB?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
יש לי את המכשיר הזה MP3\MP4 של SILVER LINE SERIES 402 וניסיתי להפעיל עליו סרטים וראיתי שרק קבצי AMV עובדים עליו. חיפשתי על הקופסא של ה MP4 ולא רשום באיזה פורמט של סרטים הוא תומך (רק של השירים רשום) איך אני יכול לדעת באיזה פורמטים ה MP4 שלי תומך? ניסיתי אפילו קבצי MP4 ואיכשהו ה MP4 לא הצליח לקרוא את זה,הייתי בטוח שהוא יקרא את זה כי זה MP4. יכול להיות ש MP4 תומך רק בקבצי AMV? ???
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טיזרים ושלטי חוצות מאשרים לנו כי המכשיר המתקפל הייחודי של חברת הענק אכן יוצג במלואו באירוע ה-Unpacked המתקרב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
- 2 followers
-
-
למרות הכחשות מצד בכירי החברה בנוגע להדלפות קודמות, תיעוד חדש של הסמארטפון המוביל מציע לנו עיצוב ומראה שמרגישים מוכרים מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-