עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כרום בתנופה, אנדרואיד N עם יותר פירוט מבעבר, מחשבים לבישים בגישה מתקדמת ועוד עדכונים מתוך כנס המפתחים הגדול של גוגל כנס ה-Google I/O לשנת 2016 ננעל לפני זמן קצר, ואנחנו כאן בכדי לעשות לכם סדר קל ונוח מבין הררי המידע וההכרזות המעניינות שסיפקה לנו חברת הענק במסגרתו. אז ללא הקדמות מיותרות נוספות – בואו נתחיל עם העיקר. אנדרואיד גירסה N נמצאת מעבר לפינה מערכת ההפעלה הניידת של גוגל השתלטה לחלוטין על שוק הסמארטפונים, אבל נראה שבחברה ממש לא מתכננים לנוח ולהירגע ומוסיפים לעבוד בזריזות על גירסה עדכנית נוספת עם עוד ועוד שיפורים מובטחים לחוויית השימוש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2016-%D7%9B%D7%9C-%D7%94…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ofer1992,

שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by arkadi_s,

לפני זמן מה פתחתי פה נושא לגבי קניית טאבלט , התלבטתי בין אייפאד 3 , הגלאקסי טאב 2 של סמסונג וAsus Transformer בסוף החלטתי ללכת על האסוס , מי שלא מכיר את הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=15831 כיוון שמבחינת המחיר והחומרה הוא התעלה לגבי 2 האחרים... מה שעדיין מעלה בי שאלות עם כל השיחרורים לאחרונה , הבנתי של שאסוס השיקה/הולכת להשיק כמה טאבלטים חדשים בקרוב , גם מיקרוסופט עם הטאבלט סורפייס החדש שלה הנקסוס פחות רלוונטי בשבילי כי אני מחפש מסך בסביבות ה10 אינצ' .. ההתלבטות היא האם רכישת האסוס זה לא להשאר קצת מאחורה? זה לא יחשב כטאבלט חלש כבר , אולי לחכות קצת? למרות עד שהטאבלטים החדשים יגיעו לארץ והיו במחירים סבירים זה שנים.... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DXter,

אהלן היה לי דיון דומה פה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותו אז אני פותח חדש. מצאתי שהמכשיר נמכר באתר http://www.expansys-usa.com/htc-one-x+android-smartphone-unlocked-237901/ יש לי חבר בארצות הברית שמגיע לארץ ויוכל להביא לי אותו. אני רק לא הצלחתי להבין מהtechnical details למטה על איזה גרסה מדובר (בינלאומית או צפון אמריקה). המכשיר שהם מוכרים באתר יעבוד בארץ? (רק לדוגמא: ראיתי שם HSPA/WCDMA ואני יודע שCDMA זה משהו שלא עובד בארץ

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. כמה יעלה לי אייפון בחו"ל בלי פריצה ובלי התחייביות או שטויות כאלא... (נגיד שאני אעשה הכל בבית...) בלי אזרחות אמריקאית.. אבל אם צריך אני יכול שאמריקאי יקנה את זה... (כל עוד זה בלי התחייבות או החזרים או משהו...) ואיך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LI,

שלום לכולם, אני מבקשת המלצה ל-mp3, מוזיקה בלבד. התקציב הוא בסביבות 500-600 ש"ח. הדבר החשוב ביותר- תמיכה מלאה בעברית. נפח של 4g, אבל אם לא ניתן להשיג, בטווח המחירים שלי, נגן איכותי שעומד בדרישות המפורטות אז אני מעדיפה להתפשר בנפח. הנגן הוא בשביל אימא שלי (למרות שאני מתכוונת לקנות גם לעצמי אחד), כך שחשוב שהממשק לא יהיה מסובך. היא תשמע בו גם פודקאסטים, אז אם יש צורך בתמיכה בפורמט מיוחד בשביל זה זו תהיה תוספת נחמדה (אבל לא הכרחית). איכות סאונד טובה, לא כמו בנגני מדבקה. הבנתי שבנגנים עם סוללה נטענת אחרי שנה-שנתיים צריך להחליף סוללה (וזה יקר), אז אני מעדיפה נגן עם סוללות (אלא אם יש לכם טיעונים נגד). השימושים יהיו בעיקר בזמן הליכות בחוץ וסתם בבית. חשוב לציין שאין לי אופציה לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי, אני מנסה לקנות כמה טאבלטים, שניים עבור המעבדה בה אני עובד, ואחד לסבא הראשון אמור להיות לפיתוח באנדרואיד ולשימוש בדמואים. ככה שחשוב שיהיה עם גרסת אנדרואיד יחסית חדשה, לא צריך להיות גדול מדי (סביבות 8'') ועם מסך ורמקולים טובים. עד עכשיו היינו משתמשים בנקסוסים, אבל אני בטוח שכבר יש אופציות טובות יותר כיום. השני נועד לניסויים עם קשישים כך שיתאים גם לדרישות של סבא. צריך להיות עם מסך גדול (10'') אבל קל מאד ודק, וכמו כן עם תצוגה ורמקולים טובים. הוא לא צריך להיות הכי מהיר וחזק בעולם, וצריך לתת בלאנס טוב של מחיר וביצועים. אני יודע שזה ממש מקשה, אבל לצערי אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה להתפרע עם מכשירי דגל cutting edge, אבל זקוק למכשי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Evyatar,

שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני מחפש נגן (4GB לפחות אבל מאד רצוי 8GB ) ואוזניות בתקציב של 500 ש"ח חשבתי על M6 + AKG 412... מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by חן מ,

אחרי שקניתי.מה אני מקבל בקופסא?אייפוד וכבל למחשב? כמה סרטים אפשר להכניס על 8 ג'יגה? מה עושים בשבילך שאני אוכל לקבל את המשחק מאפל?יש איזה אתר שצריך להירשם בו? האייפוד טאץ מוגדר כמחשב כף יד?או כנגן מולטימדיה? כמה סרטים אפשר לראות בנסיעה ארוכה? אם אני קונה בצרפת את המכשיר הוא יגיע באנגלית או בצרפתית?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by davidt99,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא, תפנו אותי למקום הנכון. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון וחיפשתי המלצות באינטרנט, הדף הראשון שעלה בגוגל היה הכתבה הזו: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-fault-is-caused-by-sandisk-memory-cards-50010684/ מסתבר שיש כרטיסים של SanDisk שנהרסים אחרי כמה חודשים (ועל הדרך הורסים גם את הסוללה). SandDisk טוענים שהם סידרו את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש דרך לדעת אם הכרטיס שאני קונה הוא תקין?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה

16. Started by Alonleibo,

מישהוא יכול להסביר לי מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אני מדבר על פיזית מכירה בחנויות, או במסלולים של אורנג'/פלאפון/סלקום) והאם שווה להמתין עד אז ולא ללכת עכשיו על ה-S הרגיל. (שוב, כן, תמיד אפשר להמתין לנצח, בלה בלה בלה... מדובר לפי הבנתי על חודש או פחות....)

• 420 תגובות
    • 55.3k צפיות
  17. בKSP נגמר השחור

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. גרסת ה-5G של מכשיר הדגל מבית סמסונג תגיע כבר בתחילת החודש הבא - רק בארץ המקור שלו לכתבה

19. בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by yanivsk,

שלום רב חברה לאחרונה הזמנתי את הN97 (הוא עוד לא הגיעה ) עכשיו שמעתי וראיתי באיזה סירטון בYU שבגירסת קושחה הבאה הייה ניווט קינטי כמו IPHONE ככה שאתה מתחיל לגעת ואז זה ממשיך לזוז כמו באנרציה קינטית (אני מקווה שלא חפרתי פו יותר מידיי :-X ) בקיצור מישהוא יודעה אם יש את זה כבר?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  21. מחיר הוא לא פקטור הסלולרי צריך להיות כמה שיותר all-rounder חייב להיות מהארץ. מה הכי טוב שיש?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. מקור: http://www.gsm-israel.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-xperia-duo-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%9F ובאנגלית: מקור: http://www.phonearena.com/news/New-photo-of-the-Sony-Ericsson-Xperia-duo-emerges_id19699

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by yotam360,

מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by Mesatla,

התחיל לשעמם לי בזמן ריצה אז אני הבאתי את הנגן שלי ובזמן הריצה האוזניות תמיד יוצאות לי מהאוזניים והחוט מסתבך לי לפעמים... רציתי לדעת אם קיים דבר כזה אוזניות לריצה ואם אפשר לרכוש אותן

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שלום רב. סופית הCREATIVE ZEN MICRO שלי שבק חיים לאחר שירות מסור ונפלא מצידו... כרגע אני מחפש את היורש.הנק' מוצא שלי להשוואה היא הזן מיקרו. כמה דגשים לחיפוש - הנגן יהיה מיועד לשימוש יומיומי וספורטיבי שכולל ריצה\אופניים\חדר כושר וכדו',לכן אעדיף להתמקד בפלאש,וגם שיהיה ניתן לשאת אותו בקלות בצורת שרוך או איזה נרתיק לגוף. משהו קליל יחסית,לא זעיר,אבל לא עבה\מגושם\כבד. כרטיס הרחבה יהיה אופצייה מעולה. רצוי רדיו. איכות סאונד טובה ונקייה,אני לא אודיופיל.אני משתמש באוזניות JBL 220. לגבי MP4,אני לא צופה שימוש בכך בעתיד אבל אם זה חלק מהנגן ושומר על קומפקטיות יחסית ועל מחיר סביר אז אין לי בעיה עם כך. אני לא יודע כ"כ מה עדיף מבחינת ממשק כפתורים,אני הסתדרתי מצויין עם הזן מיקרו,אם זה יהיה …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.