גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה אנדרואיד 2.3 עם עברית מלאה ותמיכה בA2SD ועם SENSE UI תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ללא הפסקת השירות או העטה משמעותית אחרי מספר מסוים של זרימת נתונים אפשר גם דרך פלא-פון חכם שמוציא WIFI. למחשב עד 13.4 בגודל, ללא כונן אופטי ומהיר יחסית לשימושים. השימושים (ואני חושב שזה הפעם האחרונה שני כותב אותם באתר*): צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. לא אכפת עם איזה חברה עדיף שתיתן שירות קל לכאלה שלא מבינים במחשב (עם שביעות רצון הלקוחות גבוהה רק מהשירות לא מחפש שביעות רצון הלקוחות ממה שהוא אחר) ועדיף שתהייה להם תחנה מאוישת בת"א. *זה אחרי שכתבתי בפורום טאבלטים וכתבתי בפורום נייד…
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 3 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם הסמארטפון הזול ביותר מבית גוגל יכיל יותר זכרון דינאמי מאשר גרסאות היוקרה משנה שעברה? השיח סביב המכשיר המסקרן הופך למשמעותי במיוחד תודות לסרטון הדגמה בלתי רשמי טרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי אתמול את הנגן , חיברתי אותו למחשב , נכנסתי למדייה פלייר בחרתי מלא שירים ועשיתי העתק לנגן, כל השירים עברו, בדרקתי בנגן וגם המקום שלהם תפוס עכשיו בנגן אבל המבעיה היא שאני לא מוצא את השירים, איך עדיף להעביר שישירים, זה לא הראה לי את הנגן ככונן תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 התמקדתי בהתחלה על הקריאייטיב אבל אז ראיתי שיש ע…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג פרסמה תמונות של הדגם המתקפל המעודכן שיושק מחדש בחודש הבא - וברשת דאגו להבליט את השינויים הקטנים שבוצעו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מכשיר IPOD SHUFFLE שעבד נהדר, לאחרונה כאשר אני מחבר אותו למחשב באמצעות כבל ה USB אני מקבל את ההודעה שהמחשב של מזהה את רכיב ה USB שחובר ומנהל התקנים אני רואה תחת קטגוריית ה USB הודעה של UNKNOWEN DEVICE אני כבר אובד עצות ועל סף לזרוק את המכשיר אם הוא באמת פגום תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יצרנית האייפון מצטרפת אל טרנד שירותי המשחקים ברישום חודשי קבוע - ותנסה להפוך אותו ללהיט גם עבור עולם המובייל עם מחיר קורץ ומגוון כותרים בלעדיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. איך עושים את זה? ראיתי כמה תוכנות כן, אבל אני צריך כזאת שלא תפריד בין המספרים - הכוונה שיש לי כמה מספרים תחת אותו האיש. מה לעשות?? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428764.0 ראיתי את המדריך הזה, אבל האם הוא ייפצל לי את המספרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הדגמים החדשים מבית גוגל ממשיכים במסורת שיפורי יכולות הצילום - אך לא יציעו את אחד מהיתרונות הגדולים ביותר שקרצו לחובבי הצילום בשלושת הגלגולים הקודמים של המותג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Oppo מסרבת להירגע - ועם בדיקות ראשונות נראה כי דגם ה-Reno Ace שלה הוא האלוף החדש בתחום הטעינה המהירה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנגנב לי האיפון 4 החדש שלי אני מתלבט איך למלא את החלל הריק. ההתלבטות היא האם כדאי לרכוש סמסונג גלקסי אס 1 כסמרטפון זמני (יד שניה) שיאפשר לי גישה לאינטרנט, ג'יפיאס, פייסבוק, מיילים ומשחקים שיעבירו הרצאה משעממת, עד שיצא איפון 5, או רכוש איפון 4 נוסף (יד 2) או סמסונג גלקסי אס 2, כמתחרה ראוי לאיפון 4\5. הבעיה היא שהורגלתי לאייפון, לממשק הנוח שלו, לאפליקציות הנוחות והזמינות, לפשטות. אני לא מכיר כלום בעולם האנדרויד ולא יודע מה קיים בו ומה חסר. אשמח לשמוע את עצתכם
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-