גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4. השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי שהאייפון 4 שלי החליט שלא בא לו להטען יותר, אני חייב מכשיר אחר. חשבתי לערוק לכיוון האנדרואיד. עלו לי בראש שלושה כיוונים מעניינים. Samsung galaxy nexus - המסך המעולה והעובדה שהוא מקבל עדכונים נקיים ובאופן שוטף ישירות מגוגל. החיסרון היחיד שלו הוא אי אפשרות הרחבת הזיכרון. Samsung galaxy s II - דומה מאוד במפרט ל GN ובעל אפשרות הרחבה. (וכמובן קהילת המפתחים הענפה) Samsung note.- המסך המסך המסך. קראתי את ההודעה הזו, שדי סגרה אותי על ה S2. למעשה פתחתי את הפוסט רק כי לא הייתה התיחסות ל Note. *אני מעוניין במכשירים חדשים בלבד. ** התקציב יכול להמתח בעוד 500 שקל.
-
- 57 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אז יצא לי לקבל מבצע על 5 פאלפונים באותו מחיר ודיי זול.. השאלה מי מבניהם הכי מומלץ? הדברים שחשובים לי שיהיה אמיד לנפילות (לא חייב אבל עדיף), שיהיה אפשרות להעביר למחשב ומהמחשב, אפשרות הרחבת זיכרון וסאונד טוב לשירים... לבחירתי יש samsung r510 samsung r500 motorola z6 motorola k1 lg 8600 תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקחת בלי להוסיף שום כסף מכשירים מרשת אורנג' ואני לא יכול להחליט בנוגע למכשירים. נוקיה N73(שמעתי שיש לו גרסא חדשה עם הרבה פחות תקיעות וריסטים) נוקיה E65(שהוא על אותו העיקרון עם תוכנת סימביה שבכלל אין לו תקיעות לפי מס' חברים שיש להם אותו וקנו אותו אך אין בו שום חידוש חוץ משהוא דק לעומת ה6280 שלי והאם הוא עד כדי כך דק??) בעיקרון אני נוטה למכשירי נוקיה אך הסימביה די קוטלת אותם עם ההסתנכרנות לעברית עם תקיעות וכו' האם שווה לקחת את הE65 או את הN73 שאני די מתבאס על הגודל שלו אך יש מצלמה איכותית והכול... תגובות/רעיונות/חסרונות והצעות נוספות.. אני מקבל את המכשיר מחר אז כמה שיותר תגובות בבקשה אנשים.תודה למגיבים.
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לרכוש מכשיר שמיועד למוזיקה ממשק קל שיהיה אמין וכמה שפחות תקלות ובאגים אין תקציב מוגדר כי אני רוצה לראות מה האופציות קודם כל אודה לכם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא סחבים, אני מעוניין לשדרג את מכשיר הסלולר שלי ברשותי למשהו חדשני יותר. לצערי, יש לי את המכשיר הנוכחי, Nokia 6070, כחצי שנה לערך, ולכן אינני זכאי למבצע המהמם של סלקום(הרשת שבה אני נמצא) בו אני זכאי לשדרג לכל מכשיר דור 3, בעלות של 20 ש"ח לחודש בלבד(על האינטרנט הסלולארי יעני). מה כן, ברשת דינמיקה (משווק מורשה של סלקום) הציעו לי את אותו מבצע, עם הגבלה על מספר המכשירים ביניהם אני יכול לבחור... אינני מצליח לעשות את הבחירה לצערי המכשירים הם: Motorola K3 Nokia E65 Sony Ericsson K610i LG KU 580(לא מוצא אתר "רשמי", כנראה שהוא Discontinued, מה שמעלה אצלי את החשד שהוא לא משהו) אני פשוט לא מצליח להחלטי ביניהם.. המוטורולה נראה חמוד, אבל האתר די זוועתי ולא כ"כ אפש…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
(התקציב כולל את כל התוספות, אוזניות, מטען וכו') אגב - אמנם חיפושי העלה כמה תוצאות טובות, אך החלטתי בכל זאת לשאול באופן פרטני בעצמי כדי להיות בטוח. הקריטריונים לפי סדר חשיבותם: 1. זמן בטריה גדול! 2. איכות קול טובה כמובן, עדיף בווליום גבוה. 3. אין צורך בוידיאו! מסך גדול יבוא בטוב. תפריט נוח (וכמובן תיקיות זה חובה!), אפשרות לפלייליסט תבוא בטוב גם כן. 4. אחריות טובה ואמינה לזמן ארוך. 5. אמין, ועדיף גם לא רגיש לזעזועים. אני לא נוטה להפיל אותם אבל ליתר ביטחון, כמו כן אולי ארוץ איתו (סיכוי קטן). 6. תמיכה בעברית אם קיימת בכלל... 7. הדברים הרגילים - קטן, לא כבד. עדיף שתהיה אפשרות לטעון משקע רגיל. נוח לתפעול. נפח - עדיף מעל 6. המכשירים ביניהם אני מתלבט: Sansa E280/260 http://www2.z…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשובה לי העמידות לטווח ארוך, מצלמה טובה, ושמע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טאבלט, והגעתי למסקנה שהוא יהיה אחד מהשלושה שבכותרת אני נוטה ללכת לכיוון ה LG, בגלל שהוא קיבל ביקורות טובות וגם המחיר המשתלם (1200 באילת). אני יודע שהנקסוס 10 והאייפד הם יותר טובים, אבל הפער במחיר הוא כמעט 1000 שקל לגרסת ה 32GB (אלא אם אני מצליח לארגן שמישהו יביא לי את הנקסוס 10 מחו"ל). הדבר היחיד שמדאיג אותי ב LG זה הגודל שלו. האם 8.3 זו גודל מספיק לטאבלט? המסך לא ירגיש לי קטן מדי? בנוסף אני יודע שהעדכוני גרסה של אנדרואיד מגיעים מעט באיחור למכשירים שהם לא נקסוס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות): ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M) 83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G 125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס) עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות . לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון? אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי . תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כיום iphone 4 שהיה מצויין במשך 3 שנים עד שיצאה הגרסה החדשה של ios פה נגמר הסיפור עם האייפון 4 ורציתי לקנות פלאפון חדש! ממה שראיתי באינטרנט מאוד ממליצים על הLG G2 וטוענים שהוא עדיף על s3 חשוב לי לדעת שזה נכון וחשוב לציין שא י לא מבין באנדרואיד ומאוד הסתדרתי עם IOS הוא פשוט וידידותי אבל ההפרש בין האייפון 5s לשאר המכשירים הוא 1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מתלבט בין קניית אייפוד וידאו של 80\30 ג'יגה בייט הגירסה הכי חדשה -- לבין קניית MP4 +עם אפשרות לראיית סרטים. *התקציב שלי הוא 1900 ש"ח. אנא עזרו לי לבחור, ואם אפשר אנא הביאו לינקים שאני אראה על מה מדובר. **תודה לכל המנסים לעזור לי, אלא שיעזרו לי ולכל הפורום המדהים הזה שעזר לי רבות!. ***תודה*** Raistelyn.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי כיום טאבלט ולאחר מספר שבועות של בדיקה החלטתי לקנות את האייפד. כרגע אני מתלבט בין האייר לאייר 2 בעיקר בשל הפחתת ההשתקפות של המסך. כל שאר הדברים זניחים בעיניי. כמובן שהפער בין המכשירים הוא 100 דולר כך שמדובר בסכום משמעותי. אגב השימוש הולך להיות בייתי ופחות בחוץ. קראתי שיש מסכי מט שעושים את העבודה, האם כך? אשמח לעצתכם.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אני עובד בעוד כמה ימים לסלקום ויש להם מבצע עכשיו. אני מתלבט בין שלושה מכשירים E65 6120C 6500(לא סליידר) אני תלמיד תיכון (זאתמרת בן 16) ואני מחפש פלאפון עם מצלמה ורזולוציית מסך טובה וכמה שיותר אפשרויות מכוסות וMP3 איזה מהם כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני מתלבט בין שני דגמי הנוקיה חשוב לי מאוד הסנכרון מול הOUTLOOK והיומן פגישות ושניהם עונים לי על הדרישות מה עדיף
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Asus Google Nexus 7 2012 Asus MeMO PAD HD 7 16GB ME173X המחיר והמפרט של שניהם דומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-