גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הפלאפון הישן התקלקל לי (6280,נשבר לו המסך . רוצים על התיקון "רק" 1250 שקל ), ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. אני ממש לא מתכנן להוציא יותר מ-40-50 שקל לחודש על המכשיר, ולכן מבקש את המלצותיכם. בנתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה 5800. מה אתם אומרים עליו?מהם החסרונות הבולטים שלו? עכשיו הדבר שהכי חשוב לי, זה התחברות לWIFI בצורה טובה ומהירה,גלישה נוחה ויעילה, והכי חשוב אפשרות לצפיה באתרים כמו יוטיוב במהירות ובאיכותיות. על איזה מכשיר תמליצו לי? כדאי לי לקחת לצרכים שלי את ה-5800? דרך אגב אני ברשת אורנג אם זה רלוונטי. תודה רבה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דגם ה-Realme 7i החל להימכר בחנויות בתור הקדמה אפשרית להשקות של מכשירי ה-Realme 7 וה-Realme 7 Pro - עם מסך בקצב רענון משופר וסוללה גדולה במחיר משתלם עבור כל הצרכנים שלא סומכים על שבביה של חברת Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את התוכנה אשר נמצאת ב appstore - מדובר בתוכנה של טלויזית almanar אישרתי לתוכנה הודעות push המכשיר היה באי שימוש של כמה דקות - ואז הופיעה הודעה (שלא הספקתי לצלם אותה) ונפתח דפדפן ה safari עם ההודעה שצירפתי האם עלי לבצע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
הצרכים שלי הם נטו מוזיקה... ושתהיה כמה שיותר איכותית. עכשיו שיהיה כמה שיותר קומפקטי (לדוגמא הנאנו), 16GB לפחות, שתהיה תמיכה לשירים בעברית.. לא חייב שמערכת הפעלה תהיה בעברית אני יכול לקנות אותה בבאג דיוטי פרי שזה יוצא 730 שקל בערך, השאלה האם זה שווה? יש נגנים יותר מומלצים במחיר הזה ? מהאינטרנט אני לא מעוניין לקנות, לא אוהב לקחת את הסיכון שבדבר. המלצות ?? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היינו משוכנעים שה-Mi 11 יקדים אותו ושהוא ינחת כאן יחד עם אחיו הרבים - אך הפעם היבואנית המקומית של Xiaomi מעדיפה ללכת על שיטה של הפרדה עם השקה של דגם ביניים ראשון משנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, ככותרת ,מצאתי באיביי מה מתאים למערכת קולנוע ביתית http://www.ebay.com/itm/121326312244 או 2 מיקרופונים http://www.ebay.com/itm/121325162872 או http://www.ebay.com/itm/191145618403 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל הופכת את בליטת מערך הצילום למאפיין המרכזי בעיצוב המכשירים החכמים שלה, ויוצאת לדרך חדשה עם שבב עיבוד פרי פיתוח עצמי שאינו זוכה לפירוט מספק על הפוטנציאל שבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN800-flv.html
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש סמארטפון שהסוללה תחזיק כמה שיותר (יומיים זה טוב, אם אפשר יותר מה טוב..) ושהדברים השונים יעבדו בלי באגים ותקלות. כל שאר הדברים (מצלמות וכדומה) לא כל כך חשובים לי. מה יעשה את העבודה? תקציב 600 עד 2000 בערך. אם אפשר במחיר זול אז למה לא. אם לא - אז איפשהו עד 2000, אם צריך קצת יותר אפשר גם. בזמנו היה לי LG G2 שעבד מעולה, אז אני מחפש משהו שיעבוד כמו שהוא עבד לי. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
אני חושב לקנות iRiver E30 8GB. חשובה לי מאוד איכות ההקלטה של המכשיר, שמעתי שהוא נגן טוב עם סוללה חזקה, אבל מה איכות ההקלטה שלו?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
להלן סדר האירועים: 1. המכשיר הפסיק להפעיל אפליקציות. 2. איפסתי להגדרות יצרן - לא עזר. 3. ביצעתי עדכון קושחה למכשיר - עזר, המכשיר עובד טוב מתמיד, אבל, הוא לא יודע לכתוב בעברית יותר(יש טקסטים בעברית ב-SMSים ובמידע שאני מסנכרן משרת הדואר, אבל לא ניתן לכתוב). אשמח לפתרון לנושא הזה מבלי לערב את החנות שלוקחת את המכשיר ליום שלם בלי לתת חלופי בשביל לפתור את הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
גרסה 4.2 של תקן הבלוטות\' הפופולרי מביא עימו מהירויות העברת מידע של עד פי 2.5 לעומת הגרסאות הקודמות, וגם שימוש חכם יותר בהתקנים חיצוניים וחיבורם אל רשת האינטרנט לכתבה: http://hwzone.co.il/bluetooth-4-2-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%91%d7%98%d7%97-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקרה שקרה אתמול... לפני שלושה ימים הצטרפתי למבצע של 2+ספק אינטרנט ב-40 ש"ח דרך רישום באתר של הוט-מובייל. ניידתי שני מספרים, אחד מ-012 והשני מסלקום. עדיין לא קיבלתי את הסימים של הוט בדואר, אבל אתמול לאחר שניסיתי לחזור לשיחה שלא נענתה הקליטה בקו של 012 הפסיקה... צ'וטטי עם הנציג של 012 והוא טען שהמנוי "נמשך" ע"י הוט ואין מה לעשות. התקשרתי מהקו השני להוט, לאחר כמה דקות של המתנה - לא הרבה, ענה לי נציג שירות. לטענתו זו "תקלת מערכת" והוא לא יודע מה לעשות, הוא הציע לי לנסוע עד חדרה או חיפה (מיוקנעם) למרכז שירות כדי לקבל סימים. הסברתי לו שאני לא מוכן לשלם על טעות שלהם והתחילה לעלות לי החלסטרא ביקשתי שיארגן שליחות - ללא גמישות. הם טועים - אתה משלם (דלק + זמן = כסף). …
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-one-m9-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a8%d7%aa%d7%99/
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-