גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x2x3br_preview-cowon-a3-par-generationmp3_tech מי שלא יודע אז הנה קצת פרטים על A3 A3 Specs: * Video: AVI(DivX, XviD), ASF, WMV, MPG, DAT, MKV, MP4, OGM, VOB (without Transcoding) * Audio: MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, AC3 * High Quality TV Out : COMPONENT, S-VIDEO, COMPOSITE * Display: 4 inch WVGA(800X480) 16M Color TFT LCD * High Processing Performance up to 1280X720 HD Video * MPEG4 Recording from TV, VCR or Camcorder * Voice recording and MP3 Recording from Line-in Audio * Image Format : JPEG, GIF, BMP, PNG * MS Office and PDF(transcording needed) and Text * USB 2.0 High-Speed Host * 30GB/40GB/60GB of HDD Stora…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש טלפון כמה שיותר אמין (שיוכל להחזיק לפחות 3 שנים בלי קלקולים) הביצועים ממש לא קריטים- הוא יחליף NEXUS 5X, וכל טלפון עם ביצועים כאלה או יותר זה מספיק טוב. מחיר בין 750 ל1500, כשעדיף יותר לכוון הנמוך. גודל מסך : בין 5 ל5.7 . אני מעדיף לא מחברה סינית (מכל מיני סיבות, לא בגלל החשש מאמינות) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין נוקיה (5, 6.1 או 3.1) לסמסונג (S7 או A7), אבל אשמח להצעות עדיפות עם יש. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ברשותי איפון 4 איך אני ממיר שירים לרינגטונים בצורה פשוטה ולא מסובכת כמו באפלקציות IRINGTONE MAKER אלא באפלקציה שברגע שאני ממיר את השיר לרינגטון הוא נכנס אוטומטית לספרית הציצולים מחכה לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים לקנות נגן?! מתלבטים בין ipod touch לX-FI או כל נגן אחר?! עצה שלי שכחו הכול וחקו לחודש הבא , שני נגנים חדשים הולכים להיכנס ולהרעיד את השוק כל כך חזק שAPLLE יעשו במכנסיים וCREATIVE יצטרכו ללבוש חיתולים אני מציג בזאת , את שני הנגנים שועים רעש (רעש איכותי כמובן ) עוד לפניי שיצאו! S9 של COWON O2 של COWON עוד תמונות , וכל הפרטים באתר הרישמי http://www.cowonglobal.com ונגן חדש שגם הולך לשבור כמה חלומות iRiver Spinn קישור לצפיית הנגן בפעולה ביוטיוב גם אם לא התרשמתם ואתם עדיין ממהרים לקנות , חדשו לחודש הבא כי גם המכירים של הנגנים הישנים הולכים לצנוח
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Redmi 9T Pro, אשר ידוע גם בשם Redmi K20 Pro ומציע יחס עלות תועלת נדיר - בדרכו לשווקים האירופאים וכנראה שגם לישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית לא מסוגלת להמתין לאירוע ה-Galaxy Unpacked הרשמי שקבעה לשעות הערב היום - ומעלה לאוויר סרטון מעניין עבור המכשיר הגמיש החדש שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! הפלאפון הישן התקלקל לי (6280,נשבר לו המסך . רוצים על התיקון "רק" 1250 שקל ), ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. אני ממש לא מתכנן להוציא יותר מ-40-50 שקל לחודש על המכשיר, ולכן מבקש את המלצותיכם. בנתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה 5800. מה אתם אומרים עליו?מהם החסרונות הבולטים שלו? עכשיו הדבר שהכי חשוב לי, זה התחברות לWIFI בצורה טובה ומהירה,גלישה נוחה ויעילה, והכי חשוב אפשרות לצפיה באתרים כמו יוטיוב במהירות ובאיכותיות. על איזה מכשיר תמליצו לי? כדאי לי לקחת לצרכים שלי את ה-5800? דרך אגב אני ברשת אורנג אם זה רלוונטי. תודה רבה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי, מתלבט בעיקר בין creative zen vision M ipod video zune על מה ללכת? אגב.. אני נוטה לקריאטיב
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
דגם ה-Realme 7i החל להימכר בחנויות בתור הקדמה אפשרית להשקות של מכשירי ה-Realme 7 וה-Realme 7 Pro - עם מסך בקצב רענון משופר וסוללה גדולה במחיר משתלם עבור כל הצרכנים שלא סומכים על שבביה של חברת Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את התוכנה אשר נמצאת ב appstore - מדובר בתוכנה של טלויזית almanar אישרתי לתוכנה הודעות push המכשיר היה באי שימוש של כמה דקות - ואז הופיעה הודעה (שלא הספקתי לצלם אותה) ונפתח דפדפן ה safari עם ההודעה שצירפתי האם עלי לבצע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
הצרכים שלי הם נטו מוזיקה... ושתהיה כמה שיותר איכותית. עכשיו שיהיה כמה שיותר קומפקטי (לדוגמא הנאנו), 16GB לפחות, שתהיה תמיכה לשירים בעברית.. לא חייב שמערכת הפעלה תהיה בעברית אני יכול לקנות אותה בבאג דיוטי פרי שזה יוצא 730 שקל בערך, השאלה האם זה שווה? יש נגנים יותר מומלצים במחיר הזה ? מהאינטרנט אני לא מעוניין לקנות, לא אוהב לקחת את הסיכון שבדבר. המלצות ?? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היינו משוכנעים שה-Mi 11 יקדים אותו ושהוא ינחת כאן יחד עם אחיו הרבים - אך הפעם היבואנית המקומית של Xiaomi מעדיפה ללכת על שיטה של הפרדה עם השקה של דגם ביניים ראשון משנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, ככותרת ,מצאתי באיביי מה מתאים למערכת קולנוע ביתית http://www.ebay.com/itm/121326312244 או 2 מיקרופונים http://www.ebay.com/itm/121325162872 או http://www.ebay.com/itm/191145618403 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל הופכת את בליטת מערך הצילום למאפיין המרכזי בעיצוב המכשירים החכמים שלה, ויוצאת לדרך חדשה עם שבב עיבוד פרי פיתוח עצמי שאינו זוכה לפירוט מספק על הפוטנציאל שבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
- 1 follower
-