גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את המכשיר, ומסיבה כלשהי אני לא מצליח למצוא בו את העברית... התקנתי לפני כמה חודשים מקלדת בעברית וזה לא מפריע לי, אבל המקלדת המובנת נראת לי ממש נוחה אז עכשו בא לי עברית הבעיה שגם בהגדרות מערכת אין לי עברית, וגם לא בהגדרות מקלדת... אבל ש את כל מגוון השפות המזרח אירופאיות... יש למישהו רעיון איך להחזיר את העברית? המכשיר לא פרוץ (ולא מתכוון לפרוץ), וללא שיוך לחברה כלשהי (גרסה אירופאית נקייה) תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי סקירה קצרה על שני הטלפונים החדשים מבית סמסונג : הגלקסי S8 והגלקסי S8+ , מקווה שיעזור למי שמתעניין לרכוש אחד מהשניים או סתם סקרן תהנו!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
חולמים על השילוב האולטימטיבי בין מצלמה לסמארטפון אשר יהיה קומפקטי מספיק בכדי לשאת בכיס? ל-Kodak (כן, כן) ולאסוס יש הצעות מעניינות עבורכם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
The price for the 30GB model - the only one so far on the cards - is $249.99. That's exactly the same price as Apple's 30GB iPod. The device will hit the streets on November 14 in the US. http://www.jakeludington.com/zune/20061001_zune_and_ipod_photo_comparison.html
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני משתמש היום ב N95 ו ב OUTLOOK 2010 . המיילים מגיעים לטלפון מחשבון GMAIL דרך IMAP4 את אנשי הקשר, יומן פתקים וכו' אני מסנכרן בעזרת תכנת PC SUITE . אני שוקל לשדרג ל GALAXY S3 , מה שאומר שאני צריך לסנכרן מול GMAIL אבל לא הצלחתי למצוא תכנה חינמית טובה שתבצע את הסינכרון . גם קראתי שהחל מסוף ינואר 2013, google כבר לא תומכים ב Calendar sync שהיה עושה את העבודה לפחות בקטע של היומן . אשמח לדעת איך אתם עושים את הסינכרון ? תודה , יניב
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לעבור להוט מובייל בעקבות החצי שנה ב-49 שקל. היום קיבלתי את הסים, התחלתי בתהליך האקטיבציה באתר ולהפתעתי הופיע מספר ששונה מהמספר שלי אותו רציתי לנייד. שלחתי להם פנייה דרך האתר, השאלה כמה מהר הם חוזרים ללקוח כי אני רוצה לבצע את הניוד מקסימום עד ה-24 בכדי לא להיכנס לחודש חדש בגולן טלקום.
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למכשיר שיחובר ברכב ויסתובב איתי בחוץ,ייתן מענה בכל תחום הGPSי,רצוי אינטרנט אלחוטי וBT,אמין ואיכותי וכמובן תמורה מעולה למחיר. שמתי עין על הP560 שלעומת הP360 יש לו BT וWIFI. לעומת זאת יש את המכשיר של ASUS שמשום מה לא "קורץ" לי לעומת הMIO. האם למישהו יש נסיון עם שניהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אם הייתי קונה סמארטפון מחר (מעדיף להמנע מאייפון עם כל השטויות שלו), הייתי קונה את ה-SGS, הקטע הוא שיש אותו פה למישהו והוא אומר שדור חדש של סמארטפונים נמצא ממש מעבר לפינה. בקיצור, התכונות החשובות לי ביותר הן סוללה חזקה (שונא לטעון את הטלפון כל יום), Android בגרסה כמה שיותר חזקה, רמקול חזק למוזיקה, וכמובן מחיר הגיוני. אני מדבר פה על מחיר מחנות (שגם עליה אני אצטרך המלצה), מכיוון שמאורנג' זה יקר, וגם כמובן אני צריך טלפון שיקבל את הסים הנוכחי שלי, בשביל לא להחליף מספר. אשמח להרחבה בנושאים שרשמתי למעלה, ותודה מראש
-
- 190 תגובות
- 32.7k צפיות
-
-
here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בינואר רכשתי 2 יחידות של איינול פייר. באחת מהיחידות מסך המגע הפסיק להגיב (קיבלתי אותו עם גירסת 20121211tm) קראתי בכל מיני מקומות על firmware שאמור לתקן - http://www.slatedroid.com/topic/40033-solved-touch-screen-failures/ אבל זה לא עזר לי. ניסיתי גם כל מיני firmwares ישנים ולא עזר. למישהו זה קרה? מישהו הצליח להתגבר? האם ניתן לתקן בארץ? אשמח לעצות תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-