גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין 2 המכשרים. הבדלים א. האריה יותר קטן, ואני אוהב מכשירים קטנים ובגלל זה כל החדשים סטייל SGS נפסלים על הגודל, הדזייר גדול ב1.5 ס"מ ולא יודע כמה עקרוני ב. הדזייר יותר חדש, מעבד, זכרון וכו', עד כמה זה באמת עקרוני? אני לא מתכוון לראות סרטי HD בפלאפון או להריץ דברים מוזרים, לשימוש סטנדרטי האם גם האריה יספיק? ג. עדכונים וקהילה, הדזייר עבר עליה בצורה יותר פפולארית ומסודרת ד. פלאש במצלמה ה. $$$$- אני לא במצב של כסף פנוי, והאריה זול בכ30% (מביאים לי מחו"ל), מצד אחר אני אגרד עוד 150$ במקום להתחרט על זה בהמשך אה וגם ו. רזולוציה וגודל מסך, מצד אחד פה זה 3.7 עם רזולוציה יותר גדולה, ומצד שני גם 3.2 יספיק לי ונראה לי שהרזולוציה הזאת יכולה להספיק (או שלא?), במיוחד שאני חובב מכשיר…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים כמו שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שלושת המכשירים Iphone 4 או galaxy S או HTC DESIRE אני לוקח אותם דרך תוכנית חבילה ברשת סלולרית (סלקום) ומן הסתם יעברו פריצה תוך יום יומיים כדי שאפשר יהיה להשתמש בהם נורמאלי אני כל הזמן קורא פה בפורום יתרונות וחסרונות של כל מכשיר ומכשיר ועדיין לא יודע מה הוא הכדאיי מביניהם.. אני מבין שה IPHONE הוא המכשיר הכי "טוב" אבל יש לו חסימות משונות שמעצבנות אי יכולת להעביר קבצים בבלוט'וס ובכלל להשתמש בו (חשוב) אי יכולת להעביר שירים בלי תוכנה ITUNS עניין של שדרוגי תוכנה.. שכאמור הנטיה של APPLE כי לא לתת עדכונים יותר מדי לכל מכשיר כמו שעכשיו 2G לא שווה כלום.. יש לו מערכת ישנה מאוד שאי אפשר יותר לשדרג.. ובכלל מערכות של APPLE אני לא ממש אוהב …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות סמארטפון במחיר בין 1500-2000 ש"ח קראתי כמה ביקורות ברשת. על LG 3 קראתי שהמסך שלו זולל את הסוללה על galaxy 5 קראתי שהוא לא מחדש הרבה והעיצוב שלו פשוט אני מחפש סמארטפון מהיר חזק בעל מצלמה טובה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם היה לסוני מובייל חנות בשקם אלקטריק בקניון איילון, נסגר.. אני צריך את הפלאפון דחוף! הכי נח בסלקום אבל אני יודע שהם מעמיסים על המכשיר כל מיני שטויות שלהם.. מעדיף לקנות אותו נקי. זה משנה איפה אני קונה מבחינת אחריות של סלדון וכאלה? איפה אפשר לקנות בפתח תקווה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מין HTPC לחדר שלי הכיוון שחשבתי זה לקנות את זה http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-bluetooth-eu-plug-234465?utm_source=dx&utm_medium=homeleft4&utm_campaign=sku234465 השימושים זה אינטרנט וסרטים זה יתאים? כדאי לשדרג אותו לUBUNTU?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון, והדרישות שלי ספציפיות יחסית. ד"א אני ברשת סלקום. אינטרנט: אני לא מומחה רשתות דגול, אז האם אפשרי להתחבר לאינטרנט מכל מקום ללא ראוטר וללא חוזה מסוים עם חברת הסלולר (כלומר ללא 3g)? רמת חשיבות המצלמה: 3.5/10. מולטי טאץ' שרץ חלק ואיכותי (לא laggy). מהירות / נוחות הדפדפן: 7/10. שפה: קצת מורכב. השפה המורכבת בטלפון עצמו לא חשוב כלל אם תהיה עברית או אנגלית (תפריט או menu). ב SMSים-רמת חשיבות כתיבה בעברית בSMSים: 5/10, כלומר די חשוב בטלפון אך לא גורם מכריע. באינטרנט: תמיכה בקריאת עברית, לדוגמה ב walla או בפורום: 10/10, חשוב לי מאוד שלא יהיו ריבועים או משהו. קריאת SMSים בעברית: 8/10. הקלדה בעברית באינטרנט: 7/10. כל מה שקשור בשפה אני די בטוח שניתן לתקן …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון. עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת: האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו? כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני. עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ? יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר? ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים. יש באפשרותי לקבל כל מכשיר מהקטלוג מכשירים של אורנג' (נוקיה וסוני אריקסון) למעט מכשירי כף יד כאשר לצערי גם ה N95 נכלל בקטגוריה זו. אן לי שמץ של מושג בפלאפונים ולכן אשמח לקבל ייעוץ. הדרישות שלי מהמכשיר מסתכמות בזמן סוללה טוב, אפשרות לניגון קבצי MP3 גם כנגן וגם כצילצול ואפשרות הרחבה של זיכרון המכשיר בעזרת כרטיס פלאש. מה הייתם בוחרים מפה לפי ההגדרות הללו: http://www.orange.co.il/catalog/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני חברות garmin / que. היה לי GPS של mio עם התוכנה של mio וממש לא הייתי מרוצה. לכן הפעם אעבור ל IGO. מסך לפחות 5". Garmin Nuvi 1410 http://www.garminway.com/product.aspx?p_id=8015 QUE NQ505 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= אשמח לכל מידע...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין לקנות לאמא שלי טאבלט ליומולדת 62. השימושים שלה בעיקר: אינטרנט, יוטיוב, סקייפ, צפייה בתמונות וסרטונים וקצת משחקים (ברמה של קנדי קראש, לא יותר) אני מתלבט בין 2 טאבלטים: אחד מבוסס אנדרואיד: http://www.pandawill.com/icoo-d10gt-tablet-pc-rk3188-quad-core-101-inch-android-42-hd-ips-screen-16gb-silver-p91796.html השני מבוסס וינדוס 8.1: http://www.pandawill.com/voyo-a1-tablet-pc-windows-81-intel-z3740d-101-ips-screen-2gb-32gb-blue-p91873.html היתרון באנדרואיד: קליל יותר, יש לו הרבה יותר אפליקציות, פחות חשוף לוירוסים ואיטיות אחרי זמן שימוש מסוים. היתרון בוינדוס 8.1: הוא מציג בדיוק את השולחן עבודה כמו שהיא רגילה אליו מהמחשב, כולל דפדפן כרום עם סרגל מו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט. הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים? ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 דגמים שעולים אותו דבר (1000-1050): כולם בחנויות בארץ: Samaung S4 mini Soni Xperia E5 OnePlus x 16gb הפרמטרים החשובים לי: 1. שכל הפונקציות הבסיסיות יפעלו היטב - GPS, WI-FI, שהביצועים יהיו מהירים ולא ייתקע. 2. לא גדול וכבד מדיי - לכן אני פוסל את כל ה5.5 אינץ'. משקל מקסימלי 140 גרם וקצת. 3. מצלמה טובה על פניו נראה לי שSAMSUNG S4 MINI יכול להתאים אבל השאלה אם כדאי לקנות טלפון שיצא ב-2013 אפילו אם אני קונה חדש, הרכיבים כבר בני כמה שנים, לא?ראיתי את הטלפון הזה בEBAY ב440 שקל - כמה זה יכול לעלות עם מכס? אני מניח שהבעיה העיקרית היא שאין אחריות במקרה כזה ( בארץ יש אחריות שנה)?תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים מתלבט בין 3 מכשירים ואני באמת מתקשה להגיע להחלטה huawei honor 7x huawei honor 9 xiaomi mi6 הם סביב אותו סדר גודל של מחיר ואני לא מצליח להגיע להחלטה איזה אחד עדיף על השני .. ברור לי שהhonor9 טוב יותר מ7x אבל האם ההבדל שווה את המחיר? האם יש לכם רעיונות אחרים? או עזרה בהכרעה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-