גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מכשיר טלפון של לנובו מסוג P780 ואני מרד מרוצה ממנו אך יש לי בעיה רצינית לגבי קבלת הודעות לדוגמא מוואטסאפ , וויבר או סקייפ. הודעות רגילות (דרך רשת הסלולר) אני מקבל ללא בעיה. וגם הודעות מהאי-מייל אני מקבל במיידי. הגרסה שיש לי על המכשיר הינה גרסה שהמוכר עיצב ולכן היא לא מקורית. מותמן במכשיר כמה וכמה תוכנות לשמירת סוללה, ביטלתי אותן (Dissable). Version: 4.4.2 baseband version: P780.V101, 3.12.2014 build number: VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780 אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני לא יודע אם יש אפשרות להשיג את מערכת ההפעלה המקורית שלונובו משחררים עם המכשיר וגם אני לא יודע איך להתקין אותו (אני חדש לגמרה באנדרואיד) אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם יש עידכון קושחה לשפה העברית שיקרא את האותיות מימין לשמאל ולא ההפך כפי שהוא עושה כרגע?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
כל 5 דקות הפלאפון שלי מצלצל בגלל איזה שטות בפוקר, יש דרך להפסיק את זה בלי להסיר את התוכנה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בוקר טוב, רציתי לקבל המלצה לסמארטפון עד 1500 ש"ח . *חשוב שהיה עם אנדרואיד,אם אפשר אז שהסוללה תהיה חזקה כלומר המכשיר יחזיק הרבה זמן. מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות שעולות לי לראש.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז, מכיוון שהאייריבר h40 שלי הוא גם שמן יתר על המידה וגם הסוללה שלו מתחילה לגסוס (אגב מישהו יודע על אתרים שבהם מראים איך אפשר להחליף אותה?) אני חושב לשדרג את עצמי בנגן. בעקרון הייתי קונה את האייפוד 120 ג'יגה אבל שמעתי שהוא תומך בממש מעט פורמטים ואי אפשר להשתמש בו בתור הארדיסק נייד ובכלל שיש לו כל'מני הגבלות מטופשות. הדרישות שלי זה מינימום 32 ג'יגה (עם מקום לחריץ הרחבה) כשרצוי יותר. לא איכפת לי להזמין מחול כל עוד יש אתר שישלח לי את זה לארץ. חשבתי לקנות את הקריאטיב zen x-fi. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? ואיך הוא? התקציב שלי אגב הוא בסביבות ה-1500 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום , היום התחדשתי בfuze 8 gb! בכל מקרה התפריט מופיע בעברית , אבל המכשיר מציג את שמות השירים והאמנים בג'יבריש. אשמח להמלצה לגירסא לעידכון עיברית , שמאוד מאוד חשוב שלא יעשה בעיות למכשיר (זכור לי פשוט מקרה מעצבן , מהסאנסה e260 שהייתי צריך להחליף את כל המכשיר בגלל עידכון דרך האתר של סאנדיסק) אם מישהו כבר הוריד עידכון שרץ לו על המכשיר כבר הרבה זמן ולא עושה בעיות אני אשמח לקישור (או שישלח לי את זה באימייל או משהו) תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם בנוסף לכל החומרה המתקדמת שבפנים, הסמארטפון החדש של OnePlus יציע גם גוף מתכת יוקרתי? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oneplus-2-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%95%d7%a3-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%aa-%d7%9e%d7%9c%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, מאוד מציק לי השינוי בווליום בכל פעם שמתחלף שיר. יש איזשהי דרך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בגדול חשבנו על ה6120c שיש לי ואני ממש מרוצה ממנו, אבל קצת מציקה לה בעיית ההתחממות (כי אנחנו מדברים המון למדי). דרישות מהפלאפון: * איכות שמע טובה * אמין * שיהיה אפשר להרחיב את הזכרון * היא מעדיפה נוקיה * שיראה יחסית מכובד (היא הולכת להיות עו"ד עוד רגע) התקציב שלנו הוא מקסימום 1000 ש"ח, בין אם זה בקניה בחנות או ברשת, אין לנו הדעפה מיוחדת אם כי נזדקק לסים חדש שזה איזה 100 ש"ח וממה שראיתי יוצא כבר פחות כאב ראש לקנות ברשת (אורנג') עם הבדל של 50-100 ש"ח וזה נחמד שזה חוזר קצת בשיחות.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-