גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות מחשב חדש אבל השאלה היא האם לא שווה לחכות עוד איזה חודש שיצאו מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים והמחירים ירדו? גם סוף שנה עכשיו אז אולי גם בגלל זה ירדו המחירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%98%d7%a1%d7%90%d7%a4-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a6%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני מעלה לפניכם את הצרכים שלי ואת האפשרויות שאני חושב לקנות, ואשמח לקבל את עזרכתם בתחום. הצרכים שלי מהמכשיר שאני רוצה לקנות הם: -שמיעת מוזיקה באיכות ללא פשרות. -ראיית פרקים של סדרות (איש משפחה וכו') ואפשרות לראיית כתוביות בעברית. -ראיית וידאו של הופעות של להקות. (אני לא חושב שאני באמת אראה סרטים על המכשיר) -ממשק נוח וקל להעברת שירים/וידאו. -מכשיר שיכול להכנס לכיס. אלו הדברים שעולים לי עכשיו בראש שאני רוצה מהנגן שלי. אני מתלבט בין המכשירים האלו: 1. Creative Zen Vision M 30GB 1200 ש"ח 2.iAudio/Cowon iAudio A2 30G 1700 ש"ח 3. Archos 404 30GB 1550 ש"ח 4.Creative Zen Vision 30GB 1300 ש"ח (מה ההבדל בינו לבין Creative Zen Vision M 30GB ?) אז הנה כל ההתלבטויות שלי, אשמח לקבלת עז…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז, מכיוון שהאייריבר h40 שלי הוא גם שמן יתר על המידה וגם הסוללה שלו מתחילה לגסוס (אגב מישהו יודע על אתרים שבהם מראים איך אפשר להחליף אותה?) אני חושב לשדרג את עצמי בנגן. בעקרון הייתי קונה את האייפוד 120 ג'יגה אבל שמעתי שהוא תומך בממש מעט פורמטים ואי אפשר להשתמש בו בתור הארדיסק נייד ובכלל שיש לו כל'מני הגבלות מטופשות. הדרישות שלי זה מינימום 32 ג'יגה (עם מקום לחריץ הרחבה) כשרצוי יותר. לא איכפת לי להזמין מחול כל עוד יש אתר שישלח לי את זה לארץ. חשבתי לקנות את הקריאטיב zen x-fi. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? ואיך הוא? התקציב שלי אגב הוא בסביבות ה-1500 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צהריים טובים , אני מחפש דרך לשמור על הE65 שלי נקי ללא שריטות בכלל... יש איזה מגן מסיליקון או משהו כזה לסלולרי שהוא סליידר?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מדבר הרבה בטלפון ואני רוצה לקנות אוזניית בלוטוס טובה מבקש המלצה על חברה ועל דגם טוב מה שהכי חשוב לי שישמעו אותי כמו שצריך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
יש לי נוקיה 5800 שרכשתי מאורנג',הבנתי שיש לו יכולות gps אני אשמח לקבל הסבר עם איזו תוכנה הכי טוב לעבוד איך מתקינים וכו' כי אני די חדש בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לפתע פתאום החליט המכשיר SAMSUNG S6703 להציג את ההודעה לגבי כרטיס הזיכרון "אתחול אינו מזוהה, אתחול מחדש ימחק את הנתונים" האם יש אפשרות לגבות את המידע (תמונות, אנשי קשר וכו') לפני האתחול? אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע.. תודה ושבוע טוב, אפיק.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בעבר הגישה שלי הייתה לקנות את המדבקה הכי זולה שאפשר למצוא באיביי. בעקבות נסיון עם מדבקות "פושטיות" שהורסות את חווית השימוש החלטתי לבדוק האם שווה להשקיע במדבקה ואם כן מה לבחור? לפי מה שהבנתי יש שני מאפיינים שמשפיעים על "חווית השימוש": שקיפות - נתקלתי במדבקות עכורות חלקית שממש הרסו את הצבעים מהמסך מגע - מדבקות שגורמות לאצבע להידבק ולא להחליק על המסך כמו שצריך השאלה היא מיהם היצרנים ששווה לבדוק ומה היתרונות של כל אחד מהם? לדוגמא, יש את חברת Zagg שהמדבקות שלהם ממש יקרות אבל קראתי עליהם הרבה ביקורות לא טובות על כך שהמדבקה פוגמת במגע. האם ישנם יצרנים נוספים שהמדבקות שלהם איכותיות / ראויות לשימוש?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
http://tech-center.biz/shop/product_info.php?cPath=109_112&products_id=886 שווה קנייה בתקציב הזה? כמה עולה כרטיס זכרון בנפח של 4\8\16 GB? יש לי העדפה לפלאש בגלל שאני גם מעדיף נגן שאפשר לרוץ איתו. האם אני יוכל לגלוש בו דרך האינרנט שיש לי בבית?,יש לי נתב.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה בIRIVER H10 עשיתי לו פירמוט וכעט קבצי המערכת חסרים אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד . (חשוב לציין האייריבר מגרסא אירופאית.) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מכשיר טלפון של לנובו מסוג P780 ואני מרד מרוצה ממנו אך יש לי בעיה רצינית לגבי קבלת הודעות לדוגמא מוואטסאפ , וויבר או סקייפ. הודעות רגילות (דרך רשת הסלולר) אני מקבל ללא בעיה. וגם הודעות מהאי-מייל אני מקבל במיידי. הגרסה שיש לי על המכשיר הינה גרסה שהמוכר עיצב ולכן היא לא מקורית. מותמן במכשיר כמה וכמה תוכנות לשמירת סוללה, ביטלתי אותן (Dissable). Version: 4.4.2 baseband version: P780.V101, 3.12.2014 build number: VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780 אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני לא יודע אם יש אפשרות להשיג את מערכת ההפעלה המקורית שלונובו משחררים עם המכשיר וגם אני לא יודע איך להתקין אותו (אני חדש לגמרה באנדרואיד) אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש מושג האם ה-IPhone יצא גם בגירסת CDMA :s05: עודד
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-