גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
http://blog.iphone-dev.org/ target release date for the unlock is New Years Eve 2008 רק קחו בחשבון שזה רק לגרסת מודם 2.11.07 שזה גרסה 2.1 ומטה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות חמורות במכשיר - * קונקטור ה-USB לא עובד * המסך התחיל להתקלקל, והאזור העליון שלו חשוך מדי האם יש טעם לתקן, או שעדיף לקנות חדש? אם כן כדאי, כמה לתקן, והאם תוכלו להמליץ על מעבדה באזור ת"א?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
באתר של K800I כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס M2 עד 1 ג'יגה בלבד. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10407&tid=14 באתרים שמוכרים כרטיסי זיכרון M2 בגודל 2 ג'יגה כתוב שהכרטיס מתאים ל -K800I. למי להאמין? יכול להיות שב- K800I אפשר להרחיב את הזיכרון עד ג'יגה אחד בלד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לקנת טלפון חדש מבוסס אנדרויד, לאחר שבדקתי את האופציות בארה"ב וגיליתי שמרבית הטלפונים לא יתאימו לארץ, החלטתי שסבי יירכוש את הטלפון בברלין. ישנו טלפון אחד שמוצא חן בעיניי samsung galaxy s, המחיר שלו בברלין לאחר החזר tax free הוא 1962 ש"ח, אשמח להמלצות על טלפונים נוספים וחוות דעת על הטלפון הנ"ל בנוגע לאיכות הצילום בhd ולכמות המשחקים הראויים שניתן למצוא לאנדרויד.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לפלפון. אני יכול לקבל כמעט כל פלפון מהקטלוג של סלקום (כל חברה) למעט היקרים באמת כמו ה N95 ומקביליו. היה לי בעבר N73 שנגנב לי והוא היה די נחמד , היום אני מסתובב עם NOKIA 6300 , שהוא דק וחמוד. רציתי להזמין את ה 6500 הסליידר הדק אבל בסלקום הבנתי שיש להם את הדגם המעפאן שהוא לא סליידר וללא מצלמה לשיחות וידאו כך שאני לא רואה הרבה הבדל בינו למה שיש לי היום. אודה להמלצתכם על פלפון נחמד, אל אף שכל הפלפונים שהיו לי בעבר היו NOKIA שאני חושב שהממשק שלהם הכי נוח (למרות שלא התנסתי באחרים)
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
דגמי הביניים הסולידיים של סמסונג ומוצר הדגל מבית HTC הופכים לזמינים בשוק המקומי. רוצים לנסות ולנחש את המחירים? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם bluetooth. רציתי לחבר את המחשב לסטראו דרך הbluetooth. רציתי לדעת א. יש כזה רכיב לקנייה או מוצר מוגמר? אם אין אז אולי יש אוזניות bluetooth שמתחבר למחשב בלי לחבר לשקע האוזניות? בקיצור למישהו יש רעיון איך אוכל לחבר את המחשב ךסטראו אלחוטי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lumia-1330-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר. מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח. חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי? אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו? ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות.. עזרתכם בבקשה, תו…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, התחלתי לפתח אפליקציה לאנדרואיד ואני מתלבט לגבי הDESIGN הנכון. אני רוצה שכל משתמש יכניס בהתחלה העדפות אישיות (לדוגמה סוג ספורט מועדף) ואז בכל כניסה יקבל מהשרת רק את המידע הרלוונטי אליו (לדוגמה כתבות רק בסוג הספורט המסוים). אני מתלבט לגבי איך לממש את זה: איפה לשמור את המידע של כל משתמש? איך אני דואג שכל הזמן יהיה לו את המידע העדכני כך שברגע שיכנס לאפליקציה כבר יהיו לו הנתונים והוא לא יצטרך לחכות לקבל אותם אונליין? ובכלל, אני חדש בפיתוח אפליקציות אז אם למישהו יש קישור גם להסברים איך ממש לממש את הקוד הזה אני אשמח. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
קניתי את הנגן אתמול ....ואני חייב לציין : SOUND כזה לא שומעים כל יום !!! בא לי לבכות על כל אחד שאני רואה עם איזה נגן סיני או אחר שהוא לא IRIVER באיזה 150 ...200 שקל כולה להוסיף עוד כמה ג'וברות בשביל איכות מעולם אחר ! (הרי מכירו היום כ360 שקל במקום 700 שהיה לפני 3 חודשים אז....) בכל מקרה זהו טרד המלצה וטרד שאלות 1) מומלץ ביותר !! 2)על איזה EQULIZER אתם שומעים ? שמתי לב שכולם על הפנים חוץ מ USER EQ ...LIVE ...ו JAZZ ... 3)מזה בדיוק ה SRS הזה ...? זה השם החדש ל "3D היקפי" שלהם שתמיד היה בנגנים הקודמים ? כי הרי זה ממש לא נשמע היקפי ולא משפר כלום . 4) איזה דגם האוזניות שמגיעות עם הT10 בדיוק !?!? יש על זה המון ויכוחים ! חלק אומרים זה כן SENHEIZER ....חלק לא ..... (למ…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לאחר עדכון למערכת הפעלה העדכנית, המכשיר התחיל להתחמם ואף להציג לי הודעה "המכשיר מתחמם" לרוב בשימוש בWAZE ולפעמים בטעינה עצמה - הכפתור של הכיבוי רותח. האם זה סימן לא טוב שאומר שעדיף כמה שיותר מהר למכור אותו לשדרג למכשיר אחר?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-