עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום קניתי נגן MP4 של חברת BROSS JAPAN והתפריט בעברית עכשיו יש בפנים קובץ של וידאו שמקבלים עם הנגן זה טריילר לסרט טומב ריידר עכשיו הקובץ הוא AVI כשאני מנסה להוסיף קובץ AVI לנגן הוא מעביר אותו אבל שאני בא לצפות בו בנגן הוא רשום לי שגיאה לא תומך בפורמט עכשיו בתוך הדיסק של הדרייבר יש תוכנה שדוחסת את הקובץ אבל משום מה זה ההתקנה והתפרטי של התוכנה בסינית! מי שמבין בנגן הזה שיגיב אני מבואס!

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. Started by haifaboy,

שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by Jenia24,

מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה

6. דגם הדגל העסקי של סמסונג עשוי להגיע בעוד פחות מחודשיים עם זוג גדלים שונים, מצלמת בעלת מפתח צמצם חדשני בשלוש דרגות - וללא חריץ הרחבה ל-microSD בגרסה הבסיסית לכתבה

7. היורש של ה-Mi A1 הפופולרי כבר ניתן לזיהוי אי שם באופק - והוא עשוי להגיע לצד דגם נוסף וזול עוד יותר המיועד לאלו שרוצים חוויית אנדרואיד "טהורה" לכתבה

8. Started by John Nash,

הי. אני מנסה להתקין שניי תוכנות שהורדתי מאיזה אתר ל נוקיה N 85 . תוכנה אחת למשיבון פנימי . ואחת לסינון שיחות כי אין את הסינון שיחות שאני רוצא בנוקיה . הבעיה בתוכנות האלה שצריך ליצור תעודת החתמה. יש מדריך באתר שהורדתי תתוכנות אבל כנראה שהוא לא טוב. יש פה אולי מישהו שיש לו תתוכנות האלה כבר עם תעודת החתמה. זאת אומרת שאני יכול להוריד ולהתקין בלי להסתבך עם זה. אני ישמח מאוד . כי אני בהתחיבות על הטלפון וחבל לי לשדרג. ואני צריך תתוכנות האלה. בעבודה שאני נמצא כרגע. תודה מראש.

9. Started by roy26,

מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפון HTC SENSE WITH תודה רבה ישמח לעזרה פלוס התקנה גם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  10. הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by LI,

שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by Access Denied,

טעות מחקתי והעברתי..

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.

16. Started by yarin153,

אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by Andrey22,

http://tech-center.biz/shop/product_info.php?cPath=109_112&products_id=886 שווה קנייה בתקציב הזה? כמה עולה כרטיס זכרון בנפח של 4\8\16 GB? יש לי העדפה לפלאש בגלל שאני גם מעדיף נגן שאפשר לרוץ איתו. האם אני יוכל לגלוש בו דרך האינרנט שיש לי בבית?,יש לי נתב.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by sbwolf,

אני מחליף את הנוקיה הישן שלי בחינם דרך חברה ולכן רצוי שהמחיר לא יעלה על 2500 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד נוחות השימוש, עמידות,מצלמה איכותית עם פלאש ואם אפשר אז גם שיחות וידאו. N95 יקר מדיי ואני לא אוהב נפתחים כמו צדפה. אודה לכם מאוד על תשובותיכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by iakovl,

אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  22. היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by zam,

היי הרבה כתבות טובות והמלצות אין. מחפש טלפון בתקציב של עד 1200 ש"ח כנראה בכרטיס אשראי. לא מפריע לי שיהיה סיני. אשמח אם תהיה בו אפשרות לאיחסון חיצוני. שיאפשר הפעלה של משחקים (לא משהו רציני) רצוי עמיד לנפילות ומים (בסיסי כזה, לא טנק) כרגע אני חושב על סמסונג S5 (אמנם הוא ב- 300 ש"ח מעל התקציב אבל זה מה שאני מכיר) קיצר טלפון ב- 1200 ש"ח תודה מראש למי שיכול להמליץ ולעזור.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by SwiftCat,

מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה באיזור ירושלים?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  25. Started by Adi Bernstein,

מה דעתכם על כל המכשיר הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.