עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DimaX,

היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Access Denied,

טעות מחקתי והעברתי..

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by LI,

שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by afikg,

לפתע פתאום החליט המכשיר SAMSUNG S6703 להציג את ההודעה לגבי כרטיס הזיכרון "אתחול אינו מזוהה, אתחול מחדש ימחק את הנתונים" האם יש אפשרות לגבות את המידע (תמונות, אנשי קשר וכו') לפני האתחול? אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע.. תודה ושבוע טוב, אפיק.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. שלום רב, לחבר שלי יש מכשיר טלפון - HTC S630. הוא מעוניין להשתמש בו גם כמכשיר ניווט. -- האם זה אפשרי ? -- אם כן, יש למישהו המלצה בכל הקשור למקלט GPS ולתוכנת ניווט (למכשיר הנ"ל אין מסך מגע) ? מודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by miaoo673,

היי, מאוד מציק לי השינוי בווליום בכל פעם שמתחלף שיר. יש איזשהי דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  8. אני רוצה היום או מחר לקנות פלאפון חדש ולהיפטר מה מוטורולה V980 הישן שלי... אני הולך לקנות פלאפון בסלקום ואין לי מושג מה הולך היום בשוק ומה כדאי בכלל... שמעתי שסוני אריקסון טובים.. אז ככה התקציב שלי הוא באזור ה 1000-1100 שקל באזור פלוס מינוס המטרות שלי מהפלאפון שיהיה בו הכל... משחקים - אם אפשרות הורדת משחקים נוספים לפי בחירתי - חשוב לי למה בעבודה אני משתעמם ברמותתתת מוזיקה - גם כן הורדה של מוזיקה לטעמי ושיהיה איכות טובה וידיאו - לא צריך להסביר יותר מזה מצלמה - שתהיה איכות טובה ושמעתי שיש כזה דבר שאני משלם 10 שקל ויכול לגלוש במסנג'ר ובאיסי לכל החודש בסכום של 10 שקל אם תוכנה זה נכון? מעוניין מאוד בזה מה יש עוד? קיצור פלאפון =P

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by tom892,

שלום לכולם! שני הנגנים הנ"ל בגרסת 8GB... חשובה לי אמינות, נוחות שימוש מבחינת חיבור למחשב, וסוללה חזקה (!). אני מתלבט בין שניהם. איזה מהם עדיף ומומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם ... (אגב , אם למישהו יש המלצה לנגן 8GB במחיר של עד 600 לכו על זה ) תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by Alex89,

אני צריך אתר להורדת אייקונים בשביל התפריט הראשי של הפל' דגם: נוקיה 5610 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by neogod,

הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  13. Started by The_Wolf,

אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. Started by CyberBot,

איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.

16. שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה

17. Started by silver,

קניתי את הנגן של microsoft zune חיברתי למחשב עם מערכת הפעלה vista heb המחשב מזהה חומרה חדשה אבל לא מצליח להתקין את התוכנה מהדיסק המצורף הורדתי דריוור מהאתר של מיקרוסופט וגם אתו לא הצליח להתקין את התוכנה יש לציין שבלי התוכנה אין גישה לנגן חיברתי את הנגן למחשב השני עם xp והותקן ללא בעיות

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by bykeking,

אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by avz,

היי קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by srulikg,

חבר המליץ לי על Pelecom. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by yarin153,

אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.