גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת מה דעתכם על סמסונג L760 (דור 3...)??? מה ההיתרונות ומה החיסרונות שלו? אשמח לתשובות רק מאנשים שמבינים... תודה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tegra-k1-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
- 2 followers
-
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום.כאשר אני מניח את המכשיר ללא כיסוי(יש לו מגן אחורי וציפוי שקוף)בכיס לפעמים מתחילה לפעול אפליקציה מסויימת -שכאילו נבחרה.אם המכשיר יהיה בנרתיק סגור האם הבעיה תפתר?האם מומלץ נרתיק אנכי? מבחינת נוחיות שימוש.אני לא מעוניין בנרתיק המחובר לחגורת המכנס אלא בנרתיק קל שיש בו גם הגנה למכשיר ולמסך בזמן נפילה וניתן להכניסו בקלות לכיס המכנס.תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות in ear לנגן אמפי3 במחיר של עד 150 ש"ח. יש למישהו המלצה\ות כלשהם ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלפון נייד חדש (הקודם שבק חיים ללא אפשרות תיקון, galaxy s8) תקציב: 1000-1500 ש"ח מעדיף לחסוך אני מחפש פלאפון סביר, סוללה טובה ומצלמה אחורית טובה יחסית. אין לי עדיפות להזמין מהארץ. אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: https://www.banggood.com/iw/Xiaomi-Redmi-K20-Pro-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1488748.html?gmcCountry=IL¤cy=ILS&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_union&utm_content=2zou&utm_campaign=ssc-il-all-0716&ad_id=367213444229&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpfuC1fGPtE5xhcXxs_mouoLF1xw7BmI72qSBzYuoBhDRqLu…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-