גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
?מישהו מכיר מדריך טוב לגרסת אנדרואיד 9 .אני רוצה את זה בעיקר לאפליקציות שמקליטות שיחות
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת האם זה ככה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://blog.iphone-dev.org/ target release date for the unlock is New Years Eve 2008 רק קחו בחשבון שזה רק לגרסת מודם 2.11.07 שזה גרסה 2.1 ומטה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש נגן רציני להעביר איתו את הנסיעות (בסיס..) לכן יש לי כמה קריטריונים: 1.זמן סוללה גדול, ונפח דיסק גדול 2.מסך גדול 3.תמיכה בכתוביות (רצוי ללא "משחקים" והמרות למיניהם) TV OUT.4 5.ביצועים (סאונד, וידיאו) שמתי עין על הA2, הייתי רוצה לדעת אם יש עוד מתחרים?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי איפון אם הגירסה העדכנית של איטונס איך אפשר להפוך שיר לרינגטון כמו שהיה גיתן בגירסה הראשונה של איטונס מודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
צהריים טובים , אני מחפש דרך לשמור על הE65 שלי נקי ללא שריטות בכלל... יש איזה מגן מסיליקון או משהו כזה לסלולרי שהוא סליידר?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html סוף סוף.. אני עכשיו מוריד.. נקווה שזה לא יעשה בעיות.. מי שהתקין שידווח פה עם ההתקנה עברה לו חלקה..
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tegra-k1-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך אתר להורדת אייקונים בשביל התפריט הראשי של הפל' דגם: נוקיה 5610 מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-