גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אשתי ואני החלטנו שנמאס לנו לשלם בסביבות 70 ש"ח כל אחד ורצינו לעבור לחברה שתתן לנו איכות ושירות + מחיר טוב. כיום אני באורנג' והיא בפלאפון. אין לנו תלונות מיוחדות מלבד המחיר היקר. חשבתי לעבור לגולן טלקום אבל מה שקרה לי איתם אתמול קצת מוציא את החשק. התקשרתי אליהם ואמרתי שאשתי ואני מעוניינים לעבור אליהם ואשמח לשמוע מה יש להם להציע. הבחורה שענתה לי אמרה משהו בסגנון שהיא לא יכולה לדבר עכשיו ויחזרו אלי. פעם ראשונה בחיים נתקלתי בשירות של חברה שאני אומר להם שאני רוצה להצטרף והם לא "קופצים" על זה ומנסים לסגור עסקה באותו הרגע. אז השארתי את מספר הטלפון ובקשתי שיחזרו בהקדם. בנוסף לכל זה הם לא חזרו אלי עד לרגע זה (עבר כבר יום שלם כמעט...) קצת מוציא את החשק ונראה לא כל כך רצי…
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעייות שאני חושב שניתן לסדר: 1) כשהייתי בגירסה 4.1 הייתי יכול לצאת מנגן הסרטים ולהשתמש בוא כנגן מוסיקה כלומר אני יכול להמשיך לעבוד רגיל במכשיר, עכשיו אני אם 5.1.1 ולא ניתן לעשות זאת. האם יש תוסף הסידיה שיכול לסדר את זה או תוכנה שיכולה להמיר לי את הסרטונים מ MP4 ל MP3 ? 2) איפה אני יכול להשיג dock אוניברסלי מקורי של אפל במחיר זול (יד שניה גם תופס) ועוד שאלה קטנה יש אולי דרך לשים קיצורים ב nofitication bar כמו לכבות ולהדליק את ה wifi או מד בהירות וכדומה ?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמתחילה לצבור יותר ויותר כותרות בימים אלו עורכת מכירה מרשימה לסמארטפונים המוכרים ביותר שלה, ויש גם שעון חכם במחיר מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-טובה-להתחדש-המכשירים-של-oukitel-זמינ/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום צוהרים טובים ושיגמר כבר החום הנוראי הזה ! (שמעתי באייפון שזה אפשרי ) 1)אם יש כמה זה עולה ואיזה מכשיר צריך לקנות ? 2)אם אפשר לעלות סרטים מקלגסי 3 לטלוויזיה 3 ) אם כן זאת אומרת שקלגסי יכול לשמש סטרימר? 4)ואיזה פורמטים קלגסי תומך (mvk divx וכו')
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד בחברה גדולה באיזור הצפון. לפני כחצי שנה התקינו על הקיר, קרוב לתקרה מגבר של חברת "אורנג'- פרטנר" אשר מגביר את הקליטה בכל הקומה ושמשדר לאנטנה סלולרית שבסביבה. העובדים בתוך המשרד מתלוננים על כאבי ראש באופן יום יומי. חשוב לציין שלא ידענו מזה, אלא רק מפליטת פה של אחד העובדים הבכירים. איך מסלקים את המפגע? מצ"ב תמונה, אם מישהו יודע מה זה בדיוק מוזמן להגיב. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל יעודי לשידור סרטים בטלוויזיה. אך אני מצליח להכניס לIPOD סרטים ברזולוציה של 400X680 ולכן שידור בטלוויזיה 32 אינץ' מאוד מאוד לא איכותי. האם ניתן להכניס לIPOD CLASIC סרטים ברזולוציה גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
האם כדאי להתחיל לקחת את החברות הסיניות הצעירות האלו ברצינות? לפי נתונים עדכניים, לנובו ושיאומי נדחקו החוצה מהחמישייה המובילה על ידי שמות מפתיעים לצד דיווחים כספיים של כל היצרניות המובילות בשוק עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 שהגיע לסיומו לפני בסוף החודש שעבר, אנחנו מקבלים בימים אלו גם סטטיסטיקות שונות שנוגעות לעולם הטכנולוגיה ועולם החומרה, משלל חברות אשר עוסקות באנליזה וחקר השוק. דיווח אחד כזה שמכה גלים ברשת כעת מגיע מחברת IDC – וטוען כי שיאומי ולנובו הודחו שתיהן מרשימת חמשת יצרניות הסמארטפונים הגדולות ביותר בעולם ברבעון הראשון של השנה הנוכחית, על ידי שתי יצרניות סיניות אלמוניות הרבה יותר: Oppo ו-Vivo. שתי השחקניות הללו חוו צמיחה אדירה של יותר מ-100 אחוזים…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הכוונה לא לסוללה חיצונית, אלא לסוללה פנימית מורחבת (ופאנל אחורי חליפי מתאים, כמובן) או לכיסוי המתלבש על הUSB וכולל סוללה נוספת. בינתיים נתקלתי בסוללות מורחבות בודדות, וכולן יוצרות "מדרגה" בגב המכשיר שאני מאוד רוצה להמנע ממנה, ואילו כיסויים שכאלה לא מצאתי כלל לS1... מישהו מכיר חלופות?
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האחיין שלי נמצא עכשיו באירופה והוא רוצה, כמובן, להתקין פוקימון גו. יש לו SIM של ספק אירופאי, מספר טלפון אירופאי, כתובת IP אירופאית, יש לו בחשבון gift card מחנות play אירופאית, אבל גוגל מתעקשים לשלוח אותו לחנות הישראלית! חיפשתי ומצאתי הסבר איך להחליף חנות, אבל צריך בשביל זה כרטיס אשראי עם כתובת במדינה אחרת. לילדים בני 13 אין בד"כ כרטיסי אשראי... מכירים אולי פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולריים אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.com אני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה) המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם אני יראה הבדל בפלאפון לעומת DVD? אם לא אז איך אפשר להעביר אותם לפורמט שיתפוס פחות מקום?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-