גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לאיזה מספר בדיוק אני אמור להתקשר מהמכשיר שלי כדי לבטל את התא הקולי (הודעות קוליות) של אורנג'? תודה
-
- 1 תגובה
- 23.9k צפיות
-
-
קניתי בDMO נגן MP3 ג'נרי, כשאני מכניס אותו למחשב הוא מראה לי אותו כ-UNKNOWN DEVICE. במחשב של החנות הוא מגלה אותו כמו שצריך. יש איזושהם דרייבירים כלליים לדברים הללו שאני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח. דרישות: 1. זמן המתנה גדול ככל האפשר. 2. לא דור 3. 3. מסך לא צבעוני. 4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה. 5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית. 6. ספיקר מובנה. 7. תמיכה בSMS. 8. רצוי שיהיה לו bluetooth. 9. שיהיה אמין. 10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח. 11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור. המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth. כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם, יש לי שני מכשירי סנסה אחד m240 והשני m250. יש לציין שעברו כבר כמה חודשים מאז ששיניתי את רשימת ההשמעה בהם, ומאז החומרה היחידה שנוספה למחשב שלי הינה מצלמת רשת של מייקרוסופט. אתמול כשניסיתי לחבר את המכשירים ראיתי שהמחשב לא פותח עבורם כונן, כלומר המחשב מזהה שהתווספה חומרה חדשה הוא גם כותב איזו סנסה זאת, אבל כונן לא נפתח, אחרי הרבה ניסונות אלטרנטיביים לפתרון העברתי את המכשיר למצב MSC מה שפתר את הבעיה, אבל נאלצתי לפרמט את המכשיר מכיון שכשחיברתי אותו המצב הזה לא ראיתי בכלל איזה שירים יש עליו. בינתיים נראה עובד בסדר. עד עכשיו המכשירים התחברו ב MTP האם יכול להיות שהתקנת מצלמת הרשת דפקה לי את הדרייבר של MTP ? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות. זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות? חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו. כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת. מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, א…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא מצליח להבין משהו בקשר למכשיר. התקשרתי היום ל-APPLE בארה"ב ואמרו לי שאופציית ה-GPS באייפוד וכן באייפון היא דרך WIFI בלבד. אני מניח שזה אומר שאם אין אינטרנט אז אין Google maps ואז אין גם GPS. נכון? אם כן - אז מה זו האנטנה הזו שאפשר לחבר בתחתית האייפון וכתוב עליה GPS? זו לא אנטנת GPS רגילה? אי אפשר לחברה גם לאייפוד? בקיצור- לIPOD TOUCH יש או אין GPS? אפשר או אי אפשר להתקין תוכנת ניווט? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ARCHOS 5 ל ITUNES? אני פשוט לא מסתדר עם WMP ולא מצליח להבין איך משתמשים בו (לעצור סינכרון, בחירת שירים ספציפיים, מחיקה של קבצים וכו').
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
כנראה בחודש הקרוב אני יקבל nokia 5800 ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות. זה ממש דחוף (בבקשה תעזרו לי): 1. הוא פלאפון טוב? 2. הרמקולים שלו יותר חזקים מנוקיה n73 me? 3. מישהו התנסה בו?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה. אני לא ממש מכיר פלאפונים מהמידע הדל שיש לי: בNOKIA - N97 בSE - C905 כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'. אשמח לדעת לגבי כל החברות
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא צריך וידאו או רדיו במקרה ואין העיקר סאונד ונפח.{עדיף שיהיה קטן אבל זה העיקר}
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך ניתן לראות קליפ במכשיר אחרי שהורד מYOUTUBE. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.., אני חדש כאן.. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה, וידאו ותמונות.. עכשיו ראיתי שני דברים בבאג שדי מצאו חן בעיני.. 1. Ipod Touch 8GB הדור השני 2. מבוסס זיכרון פנימי iAudio/Cowon O2 16GB עכשיו שניהם עולים 1,199 ¤. - המחיר שאותו אני מוכן להוציא.., לא אגורה יותר. עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב ומה יותר איכותי או נוח לשימוש, אני לא מדבר על יופי!!.. בעיקרון בשניהם מסך מגע, באייפוד הזיכרון יותר נמוך ומסך יותר קטן.., אבל יש בו אינטרנט ומשחקים (-שאני לא יודע מה האיכות שלהם ועד כמה הם יהיו בשימוש). בקיצור על מה אתם ממליצים מבין השתיים, או שאם אתם מכירים משהו יותר טוב באותה סביבת מחירים גם עם מסך מגע. אז על מה אתם ממליצים, מה אתם הייתם קונים?.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אני מעונין בנגן בשביל לראות סרטים עם תרגום מוזיקה פחות חשוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישו יודע האם אפשר לשנות את הרזולוציה כשאני מצלם? ואם כן, איך אפשר?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמעתי שבמכשירים האלו יש בעיה בלהריץ סרט או סרטון (רואים גרוע ובקושי זז והקול לא טוב) זה נכון? או שהוציאו כבר איזה תוכנה או דרייבר שמשפר או מתקן?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי תפריטים שבאים עם הערכת נושא שהורדתי, אין לי שמץ איך איך אני מתקין את זה בפלאפון. הודה מאד אם יעזרו לי בזה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי דיבורית משולבת FM TRANSMITTER ככה שאת המוזיקה אני כן שומע מהרמקולים ברכב, ואפילו את הצלצול כאשר מתקשרים אליי אבל את השיחה עצמה, כשאני עובר לספיקר, אני לא שומע דרך הרמקולים. ועל האריזה כתוב שזה כן צריך להיות ככה ואין סיבה שלא אם את המוזיקה אני כן שומע. דגם הדיבורית: http://www.4save.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=95
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-