עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב, לחבר שלי יש מכשיר טלפון - HTC S630. הוא מעוניין להשתמש בו גם כמכשיר ניווט. -- האם זה אפשרי ? -- אם כן, יש למישהו המלצה בכל הקשור למקלט GPS ולתוכנת ניווט (למכשיר הנ"ל אין מסך מגע) ? מודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by roy26,

מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפון HTC SENSE WITH תודה רבה ישמח לעזרה פלוס התקנה גם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by LI,

שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by 64bit,

שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by tom892,

שלום לכולם! שני הנגנים הנ"ל בגרסת 8GB... חשובה לי אמינות, נוחות שימוש מבחינת חיבור למחשב, וסוללה חזקה (!). אני מתלבט בין שניהם. איזה מהם עדיף ומומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם ... (אגב , אם למישהו יש המלצה לנגן 8GB במחיר של עד 600 לכו על זה ) תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by elibadra,

שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  7. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להעביר שירים http://img174.imageshack.us/img174/9611/srerz3dm0.jpg חיפשתי בגוגל ומצאתי את זה http://www.ipodhacks.com/forums/showthread.php?t=1271 נראה לי שפה הפיתרון לבעיה אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות I was having the same problem. What happened, in my case, is ITunes 7 and XP and my ipod didn't play well together. Went looking for all sorts of help, no one had any, so I simply uninstalled itunes and downgraded back to itunes 6 and have had 0 problems. If you do this, google itunes 6, find a download site that is NOT apple. dl it. Uninstall your current itunes (that is IF you are using the new 7) completely. There is a folder for i…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה

9. Started by BigO,

שלום האם למישהו יש מושג האם ה-IPhone יצא גם בגירסת CDMA :s05: עודד

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. Started by bennash,

יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?

11. היי, התחלתי לפתח אפליקציה לאנדרואיד ואני מתלבט לגבי הDESIGN הנכון. אני רוצה שכל משתמש יכניס בהתחלה העדפות אישיות (לדוגמה סוג ספורט מועדף) ואז בכל כניסה יקבל מהשרת רק את המידע הרלוונטי אליו (לדוגמה כתבות רק בסוג הספורט המסוים). אני מתלבט לגבי איך לממש את זה: איפה לשמור את המידע של כל משתמש? איך אני דואג שכל הזמן יהיה לו את המידע העדכני כך שברגע שיכנס לאפליקציה כבר יהיו לו הנתונים והוא לא יצטרך לחכות לקבל אותם אונליין? ובכלל, אני חדש בפיתוח אפליקציות אז אם למישהו יש קישור גם להסברים איך ממש לממש את הקוד הזה אני אשמח. תודה!!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. לצרכי שימוש אישי + קו עבודה שיחזיק שנים בלי תקיעות אני מפילת פלאפונים כרונית - אז שלא יהיה שביר מדי אוהבת לצלם, אז שיהיה מספיק זיכרון שלא אצטרך כל הזמן להתעסק עם העברה למחשב לגבי מחיר - הבוס שלי יתחלק איתי במחיר חצי חצי (וגם זה מהחברה, אז יהיו החזרי מע"מ) - קיצר, אין הגבלה, אבל גם לא צריך להגזים... פשוט שיהיה משתלם. רוב תודות!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. בעיקר רציתי לגבות את הודעות ה-SMS (אנשי הקשר פחות חשובים) ורציתי לדעת האם יש תוכנה או משהו דומה שמאפשר לי לעשות דבר כזה. אני לא מדבר על השירות בתשלום שמציעות החברות הסלולריות

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. לאחר עדכון למערכת הפעלה העדכנית, המכשיר התחיל להתחמם ואף להציג לי הודעה "המכשיר מתחמם" לרוב בשימוש בWAZE ולפעמים בטעינה עצמה - הכפתור של הכיבוי רותח. האם זה סימן לא טוב שאומר שעדיף כמה שיותר מהר למכור אותו לשדרג למכשיר אחר?

15. אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה

16. האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה

17. השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה

18. Started by Tomerb1,

יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by free fraek,

באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:

20. Started by bennnn,

היי קראתי ביקורות טובות ורעות על המכשיר..... עולה 189 דולר בחנויות עולה 798 שח האם מומלץ?? או יש מכשיר אחר בטווח ה 200 דולר שאתם ממליצים עליו?אמרו שה איי גו תוכנה טובה יותר מהספיריט...אני לא ככ מבין בזה מה המכשיר הכי מדוייק ונוח בתקציב הנל בבקשה עזרה כי אני טס מחר בבוקר תודה@!!!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by Andrey22,

http://tech-center.biz/shop/product_info.php?cPath=109_112&products_id=886 שווה קנייה בתקציב הזה? כמה עולה כרטיס זכרון בנפח של 4\8\16 GB? יש לי העדפה לפלאש בגלל שאני גם מעדיף נגן שאפשר לרוץ איתו. האם אני יוכל לגלוש בו דרך האינרנט שיש לי בבית?,יש לי נתב.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by realistic,

הי, אני שוקל לקנות מחשב חדש אבל השאלה היא האם לא שווה לחכות עוד איזה חודש שיצאו מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים והמחירים ירדו? גם סוף שנה עכשיו אז אולי גם בגלל זה ירדו המחירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by iakovl,

אחרי הדלקה של הD2 שלי יצא לי הדבר הבא: כמו שאומרים... נדפקתי קשות לאור העובדה שקניתי אותו מבאג ב27/03/07 מבקש עזרה מכל בעלי D2 לבן 4G... מי שיכול לעזור לי שיפנה אלי בבקשה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.