גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אנשי מבחן הביצועים הנפוץ למכשירי אנדרואיד מספקים לנו טבלה המאפשרת השוואה קלה בין שבבי העיבוד השונים הזמינים במכשירים חכמים כיום - בכדי שיהיה לכם קצת יותר נוח להתלבט ולהחליט במה לבחור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, הדרישות הן: -16 ג"ב -איכות סאונד מצויינת -זמן סוללה רציני -קנייה בארץ. כל השאר (וידאו, רמקולים, משחקים) לא חשוב. חשבתי על שתי אפשרויות: iAudio i7 16gb או iRiver e100 4gb עם כרטיס זיכרון 16gb (האם הוא תומך בו? אין לי בעיה להתקין rockbox אם יש צורך) מה דעתכם? תודה, עדי.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני משדרג את הסלולרי שלי ואין לי מוסג מה הולך בעולם המכשירים בימינו ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מכשיר שנמצא ברשת סלקום אין לי דרישות מיוחדות ואני מעדיף שיהיה מאוזן מבחינת האפשרויות במוזיקה,מצלמה וכו'. מההתנסות שלי עם מכשירי מסך מגע לא התלהבתי כ"כ, לדוד שלי יש מכשיר מסך מגע של סאמסונג, לא זוכר בדיוק את הדגם וממש לא אהבתי אותו, צריך ללחוץ חזק בשביל שיגיב ובקיצור לא אהבתי. התקציב הוא בסביבות 3000 - 3600. דפדפתי קצת באתר שלהם וראיתי את הN96 הזה http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/N96/Pages/default.aspx
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם bluetooth. רציתי לחבר את המחשב לסטראו דרך הbluetooth. רציתי לדעת א. יש כזה רכיב לקנייה או מוצר מוגמר? אם אין אז אולי יש אוזניות bluetooth שמתחבר למחשב בלי לחבר לשקע האוזניות? בקיצור למישהו יש רעיון איך אוכל לחבר את המחשב ךסטראו אלחוטי? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
יש לי יום שלם להעביר כאן ואין לי מה לעשות (השעה עכשיו שש בבוקר והטיסה שלי יוצאת מחר בשש בבוקר) מישהו מכיר חנויות כאן? בכל הקניונים הגדולים המחירים מערביים לחלוטין (לפעמים אפילו יותר כי הם יודעים שהקונים זה רק תיירים) אני מחפש מחשב נייד קטן (משהו בסגנון הeee של אסוס רק עם מסך גדול יותר)שישמש למיילים + גלישה ברשת + סרטים (רצוי יציאת טלויזיה למרות שלא מצאתי מחשב כזה קטן עם יציאה כזו) ופלאפון מעניין(iphone או משהו בסגנן) אם אפשר תציינו מחירים בארץ כדי שאני אוכל להשוות תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פוסטרים שנתלו במסגרת ההכנות האחרונות לכנס ה-MWC בברצלונה חושפות לנו את ה-Mate X המסתורי - שמתקפל באופן הפוך ל-Galaxy Fold של סמסונג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כשאני מדליק את האוזנייה המנורה הכחולה מהבהבת פעמיים כל שתי שניות, לפי המדריך האוזנייה כבר מזווגת והיא במצב standby אבל היא לא מופיעה ב"התקנים שלי", מצב bluetooth פועל בחיפוש האוזנייה לא נמצאת כשאני לוחץ על כיבוי הוא שואל אותי האם להוסיף את האוזנייה להתקנים שלי אני לוחץ על כן ומכניס קוד גישה ואז כתוב: חיבור bluetooth נכשל, בדוק הגדרות bluetooth בהתקן האחר: פונקציית bluetooth מופעלת ההתקן ניתן לגילוי בטווח הקליטה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ידוע שהמצלמה ממוקמת בגב המכשיר, ובכל זאת, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא תוכנת צד שלישי שמאפשרת שיחות וידאו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות in ear לנגן אמפי3 במחיר של עד 150 ש"ח. יש למישהו המלצה\ות כלשהם ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-