עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רשת באג החלה להציע למכירה את צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית השאפתנית כפי שהיה די צפוי כבר מהרגע הראשון שבו הם נחשפו – המכשירים החכמים החדשים של חברת Meizu מגיעים אל ארץ הקודש כעת, במועד סמוך למדי להשקה בשוק הסיני הביתי ואל רשת חנויות 'Bug' תחילה, בתקווה שנראה תחרות מצד חנויות נוספות בהקדם. הדגם הראשון והמעניין ביותר שכבר זמין לרכישה הוא ה-m3 Note, שמהווה יורש ל-m2 Note המשתלם עד מאוד (שממשיך להימכר בארץ במחירים אשר מתחילים ב-760 ש"ח) ומתחרה לדגמי ה-Redmi Note 3 של שיאומי – עם מעטפת מבוססת אלומיניום מסדרה 6000, מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית 1080p, שבב Helio P10 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB, מצלמת 13 מגה פיקסל, סו…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by motogt,

האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  4. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413531 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410708

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. אפשר עזרה בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by roee43,

יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. Started by David34,

יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by omersh83,

ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Armageddon26,

אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. אם אני קונה סלולרי בחנות פרטית לא דרך סלקום אז אני אוכל להשתמש בו בסלקום או שרק אם כתוב "פתוח לסלקום" או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??

12. יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה

13. שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  15. איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

שם הנגן: sandsik express הוא מראה רק את הlogo של סאנדיסק ושוב מתכבה מה יכולה להיות הבעיה?

17. אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  18. Started by ronaldo-9,

שלום לכל המבינים למניהם! יש לי מוטורולה V3X ורציתי לדעת האם יש מתאם בין חיבור האוזניות של המכשיר לחיבור של אוזניה רגילה. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  20. Started by KoM,

http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה

22. Started by J0n1,

אני מחבר תאייפון למחשב ופתאום הוא דופק לי קטע כזה - אם sync apps מסומן בV ואני בא לסנכרן תמכשיר הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. אם אני מנסה לבטל תV הוא שואל אותי עדיין אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את כל התוכנות. מה עושים? אני רוצה מוסיקה על האייפון :-\

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  23. אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by elibadra,

שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים