עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-xperia-z4-%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by shmulikgros,

חברים יקרים שלום,רציתי לדעת מהיכן אתם ממליצים לרכוש את ה-Xiaomi M1 . באתר הנ"ל: http://www.ownta.com/xiaomi-m1-miui-4.0-inch-touch-screen-phone-with-android-miui-dual-systems-and-8.0mp-camera.html הוא מוצע למכירה ב-400$ כולל משלוח לישראל כאשר באתרים השונים נטען כי הוא יעלה 300$. האם המכשיר הזה יתמוך ICS? כמו כן הייתי שמח לקבל מכם המלצות לגבי מכשירים בעלי מעבד דומה (כולל לינקים לאתרי רכישה) במחירים שפויים...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Yoni Portnoy,

היי לכולם! אני פונה להתייעצות לאחר שבשני הסמארטפונים האחרונים פשוט נפלתי, ואני מקווה למצוא מכשיר טוב שיתאים לצרכים שלי. דבר ראשון - התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח וגודל המסך הרצוי אמור להיות עד 5 אינץ'. מעבר לכך, השימושים שלי הם בעיקר שימושים "רגילים" - דוא"ל (של העבודה, מחובר דרך מיקרוסופט אקסצ'יינג'), וייז, פייסבוק, Runkeeper, PVSTAR, יוטיוב וכו'. מה שקורה הוא שלפעמים אני מפעיל מספר אפליקציות במקביל, ואז המכשיר הקיים שלי (סמסונג גלקסי S3 מיני) פשוט נתקע. כמובן שאשמח שהמכשיר החדש יהיה עם חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, לגבי העיצוב והעמידות אפשר להתפשר מבחינתי. המכשירים האחרונים שלי הם כאמור אותו גלקסי מיני, ולפני כן היה לי HTC Legend (פשוט מכשיר רע!). תודה לכל העוזרים י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MATANEL,

שלום. זה כבר כמה זמן שאני מחפש מכשיר ניווט אמין ומדוייק לכבישי הארץ. ביררתי על כמה דגמים, אבל בנוגע לכולם שמעתי ביקורות חלשות הן על איכות התוכנה, והן על טיבו של המכשיר. אשמח לשמוע המלצות מנומקות על מכשירי ניווט טובים.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by moshmushon,

היי. עברתי מגלקסי s3 ל-LG G2. הייתי ונשארתי באורנג'. אין מה לדבר - פאר יצירה של מכשיר. אבל.... פתאום יש בעיות קליטה. בעיקר במרכז תל אביב סביב הקריה. וגם ברכבת בדרך צפונה. במקומות בהם לגלאקסי לא הייתה בעיה. כשאני עושה בדיקות מסגנון nPerf במקביל לשניהם נראה שהציונים הרבה יותר טובים ל-lg. ועדיין - המון בעיות קליטה. קרה למישהו?

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by eitangold,

שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש נגן, והנגנים שיש ביניהם התלבטות הם: Sandisk clip 2GB Sandisk Sansa e250 2GB השימוש בנגן הוא מן הסתם שמיעת מוזיקה , אך גם חשוב שההקלטה תהיה ברמה טובה. התקציב הוא 300¤ +-. איזה מהמכשירים עדיף? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by Knopix,

מישהו מכיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by zohar517,

שבוע טוב חברה, לאחרונה התחלתי להתעסק בכל העניין הזה של פריצה של האייפון שלי. יש לי אייפון 4, מריץ גירסא 5.0.1. התעסקתי איתו די הרבה והוא משופצר עם כל מיני טוויקים ושטויות. הורדתי את התוסף של LockInfo מ- SinfulIphoneReop והכל עבד כרגיל. התעסקתי איתו עוד קצת והוספתי תוסף של שעון של HTC וגם זה עבד כרגיל. לאחר מכן ניסיתי להתקין תוסף נוסף שקשור בשעון של HTC ממקור אחר מבלי למחוק את התוסף שהתקנתי מלפני וזו כנראה הטעות שלי... עכשיו כשאני מנסה להתקין\להסיר\לשנות כל דבר בסידיה אני מקבל הודעת שגיאה וזה לא עובד. הודעת השגיאה: sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (100) הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה דרך iFile או iFunBox במחשב.. יש לי את שניהם ואני רק צריך לדעת איך פותרים את ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by assafidan26,

יש לי כמה שאני מתלבט עליהם אז פשוט תראו:ותגידו לי מה הכי שווה לקנות...!!! http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=itouch4gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4852&aff=Zap〈=HE http://www.1buy.co.il/pl_product~itouch8gb~3271~4856.htm http://reltronics.shopy.co.il/products/108512 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=245&ArticleID=845 http://exp.shopy.co.il/products/109948 http://exp.shopy.co.il/products/109698 זה כל מה שאני מתלבט תגידו לי מה הכי שווה ....1!!!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by אלכס@,

שלום חברים יש לי אייפון וחשבתי לקנות לאישתי טלפון טוב עם מסך טאץ איכותי בסביבות 2000שקל מה דעתכם על הירו?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אני מחפש חנות או עסק שמציע חריטת עברית על מקלדת של סלולארי באיזור צפון (זכרון יעקב - נהריה) האם קיימת חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי חברים, אשתי ואני החלטנו שנמאס לנו לשלם בסביבות 70 ש"ח כל אחד ורצינו לעבור לחברה שתתן לנו איכות ושירות + מחיר טוב. כיום אני באורנג' והיא בפלאפון. אין לנו תלונות מיוחדות מלבד המחיר היקר. חשבתי לעבור לגולן טלקום אבל מה שקרה לי איתם אתמול קצת מוציא את החשק. התקשרתי אליהם ואמרתי שאשתי ואני מעוניינים לעבור אליהם ואשמח לשמוע מה יש להם להציע. הבחורה שענתה לי אמרה משהו בסגנון שהיא לא יכולה לדבר עכשיו ויחזרו אלי. פעם ראשונה בחיים נתקלתי בשירות של חברה שאני אומר להם שאני רוצה להצטרף והם לא "קופצים" על זה ומנסים לסגור עסקה באותו הרגע. אז השארתי את מספר הטלפון ובקשתי שיחזרו בהקדם. בנוסף לכל זה הם לא חזרו אלי עד לרגע זה (עבר כבר יום שלם כמעט...) קצת מוציא את החשק ונראה לא כל כך רצי…

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. נדפק לי קצת המסך במכשיר כנראה ממכה כלשהי, עכשיו 90% שהבעיה היא במגעים בתוך המכשיר האם יש איזושהיא חברת שעובדת עם creative או משהו כזה שיכולה לתקן לי את המכשיר, עדיפות על אזור המרכז? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by dans41,

שלום יש לי 2 בעייות שאני חושב שניתן לסדר: 1) כשהייתי בגירסה 4.1 הייתי יכול לצאת מנגן הסרטים ולהשתמש בוא כנגן מוסיקה כלומר אני יכול להמשיך לעבוד רגיל במכשיר, עכשיו אני אם 5.1.1 ולא ניתן לעשות זאת. האם יש תוסף הסידיה שיכול לסדר את זה או תוכנה שיכולה להמיר לי את הסרטונים מ MP4 ל MP3 ? 2) איפה אני יכול להשיג dock אוניברסלי מקורי של אפל במחיר זול (יד שניה גם תופס) ועוד שאלה קטנה יש אולי דרך לשים קיצורים ב nofitication bar כמו לכבות ולהדליק את ה wifi או מד בהירות וכדומה ?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by toltal20,

היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היצרנית הסינית שמתחילה לצבור יותר ויותר כותרות בימים אלו עורכת מכירה מרשימה לסמארטפונים המוכרים ביותר שלה, ויש גם שעון חכם במחיר מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-טובה-להתחדש-המכשירים-של-oukitel-זמינ/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום צוהרים טובים ושיגמר כבר החום הנוראי הזה ! (שמעתי באייפון שזה אפשרי ) 1)אם יש כמה זה עולה ואיזה מכשיר צריך לקנות ? 2)אם אפשר לעלות סרטים מקלגסי 3 לטלוויזיה 3 ) אם כן זאת אומרת שקלגסי יכול לשמש סטרימר? 4)ואיזה פורמטים קלגסי תומך (mvk divx וכו')

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום רב, אני עובד בחברה גדולה באיזור הצפון. לפני כחצי שנה התקינו על הקיר, קרוב לתקרה מגבר של חברת "אורנג'- פרטנר" אשר מגביר את הקליטה בכל הקומה ושמשדר לאנטנה סלולרית שבסביבה. העובדים בתוך המשרד מתלוננים על כאבי ראש באופן יום יומי. חשוב לציין שלא ידענו מזה, אלא רק מפליטת פה של אחד העובדים הבכירים. איך מסלקים את המפגע? מצ"ב תמונה, אם מישהו יודע מה זה בדיוק מוזמן להגיב. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by -Tal-,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by Msys,

שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.