גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היורש של ה-Mi A1 הפופולרי כבר ניתן לזיהוי אי שם באופק - והוא עשוי להגיע לצד דגם נוסף וזול עוד יותר המיועד לאלו שרוצים חוויית אנדרואיד "טהורה" לכתבה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
- 2 followers
-
-
כמובן שעדיף כמה שיותר זול...
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אם יש לכם חבר שמטייל בהודו - זה הזמן לנצל את המצב. הזמנה מוקדמת דרך Amazon הודו: http://www.amazon.in/dp/B01DDP7UQ0 המחיר בהמרה גסה: 416 דולר - מדובר בגרסת ה-6 גיגה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם הוא יוצא באהר"ב אחרי חנוכה או לפני... ומתי תהיה תמיכה בעברית... מישהו יודע? מישהו יכול לשער את המחיר באהר"ב?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אנ יצריך מסגרת דיגיטלית שתיהיה בגודל של 7 אינץ במחיר של עד 500 שקל (עדיף פחות אבל שיהיה משהו איכותי לא סתאם זבל) ודבר שהייתי רוצה שיהיה בה זה מסך מגע אם אפשר תביאו לי המלצה למשוה אם מסך מגע וסבלי מסך מגע. אשמח ללשמוע תגובות והמלצות תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון בקנדה. רוצה את הפלאפון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה (אפשר לחרוג טיפה). מעדיף מסך מגע גדול ועם WIFI. אם שווה לחכות לפלאפונים חדשים תציינו בבקשה. תודה לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מכיר שיש חבילה באורנג' המאפשרת לרכוש נווט GPS ולהשתמש בו, השאלה שלי היא אם אני ארכוש נווט כזה מחוץ לאורנג' ואשתמש בו עם התוכנה של אורנג' זה יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אמא שלי משתמשת ברדיו ואנחנו פשוט לא מצליחים למצוא APK, הרום שלה הוא CM10.1 נקי, אם צריך להחליף רום אני אבצע זאת אבל מעדיף שלא. תודה. נ.ב זה גאלאקסי S2
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
באתר של K800I כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס M2 עד 1 ג'יגה בלבד. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10407&tid=14 באתרים שמוכרים כרטיסי זיכרון M2 בגודל 2 ג'יגה כתוב שהכרטיס מתאים ל -K800I. למי להאמין? יכול להיות שב- K800I אפשר להרחיב את הזיכרון עד ג'יגה אחד בלד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-