גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
דגמי ביניים מעודכנים במחירים מעניינים מאת סמסונג נוחתים בישראל - ומצטרפים אל ה-Galaxy Note 10 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בגלקסי 4 איך מעבירים תמונה מה gmail לגלריה ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שמיועד בעיקר למוסיקה.... עם איכות סאונד מצוינת, תמיכה בפורמטים כמו FLAC, מערכת הפעלה בלי באגים שתומכת בעברית מלאה, מקום של 8 ג'יגה וחריץ הרחבה, סוללה טובה, הרבה אפשרויות של פלייליסט, השמעה אקראית וכדו'.., רדיו + הקלטה ממנו. תקציב: 500-600 ש"ח... מי שיש לו המלצה מאוד יעזור! תודה!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הגדרתי את האייפון שלי שיתמוך בסנכרון יומן מג'ימיל עכשיו אני בסלקום, משתמש באייפון הראשון (EDGE) אני כיביתי בצורה יזומה את ה EDGE במכשיר, כי לא רציתי להשתמש באינטרנט הסלולארי והיקר אבל כנראה שה PUSH בכל זאת התחבר לאינטרנט וזה פתאום סימן לי שאני הורדתי כבר איזה 15 מגה! עכשיו עד כמה שאני זוכר, האינטרנט ב EDGE הוא מאד מאד יקר מה אפשר לעשות? כעיקרון יש לי USIM, ומבחינת סלקום יש לי טלפון דור שלישי שאני משלם על חבילת 100מגה, אבל זה לא מכסה את הגלישת EDGE שעשיתי או שכן? אשמח להבהרות והארות בנושא
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם הבשורה הגדולה ביותר של מכשירי ה-Pixel 2 היא בעצם קריאת תיגר על המתחרות בשוק האנדרואיד, אשר תכריח אותן לשפר את עדכוני האבטחה ועדכוני התוכנה שלהן? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
- 2 followers
-
-
מכשירי הדגל החדשים של היצרנית הסינית הגדולה מביאים איתם חומרה מרשימה, אך נאלצים להתמודד גם עם אתגרים בלתי צפויים בשל החרם האמריקאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן Mp3 איכותי, איכות סאונד טובה, והעיקר שיהיה פרקטי ולא שביר - שיחזיק מעמד. הווידיאו לא חשוב בכלל, וגם גודל המסך לא עקרוני יותר מידי. הנגן צריך להיות מינימום 5gb ולא משנה אם הארד דיסק או פלאש (העיקר שיהיה יציב, גם הארד יכול להיות יציב), עוד דבר חשוב, שיהיה ניתן לבנות playlists בתוך הנגן. המחיר אולי טיפה יאכזב, אבל בערך 600-800 שקל. הזמנה רק בארץ, ואפ אפשר אז חנויות בקריות. נגן טוב שחשבתי עליו זה Rio Carbon 6GB הבעיה היא שאני חושב ש Rio פשטה רגל (וחבל מאד כי היא חברה מעולה עם איכות סאונד נדירה), אם אתם מכירים עוד נגנים דומים לו או אחרים שטובים כמוהו או יותר, שימו קישור בבקשה. תודה רבה. עוד משהו, אל תתחילו להגיד Sansa כי אין לי כח לשמוע עליו יותר, אני …
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-lumia/
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-