עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לחבר שלי MIO חדש שהוא קנה במתנה לאבא שלו, הבעיה שכשהוא מכניס אותו לרכב יש שמש חזקה ולא רואים כ"כ. מישהו יודע אם יש פתרון אלגנטי לזה ע"H מדבקות או משהו אחר שייתן ראיה טובה למכשיר גם ביום שמשי?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by edeNF,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  3. Started by lmlm,

Nokia N81 הוא כנראה הממשיך של N91 . יוכרז ב29 באוגוסט עם עוד פלאפונים בלונדון לעוד תמונות: http://justamp.blogspot.com/2007/08/tons-of-live-pics-of-nokia-n81.html

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by Dean7,

שלום לכולם אני כבר עם סלולרי ישן כבר כמה שנים והחלטתי לקנות חדש אני רוצה ממנו הרבה תכונות: GPS- כן + הסבר איך בכלל מתקינים את זה WIFI- כן מוזיקה- שהנגן יהיה טוב מאוד, איכותי עם הרבה מקום איחסון מסך טאץ'- כן בלותות- אפשרי, לא חשוב לי כל כך מצלמה- באיכות טובה רדיו- כן תודה רבה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  6. שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  7. בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה

8. Started by assaf181,

שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by udibarzi,

שלום, אני אהיה בהונג קונג בעוד חודש ושוקל לקנות שם פלאפון, יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לדעת אם המכשיר ייתמך ברשת שיש בארץ, מה צריך לבדוק, כרגע אני באורנג'. (ממה שהבנתי עד עכשיו אני רק צריך לבדוק שהתדר הוא אחד מהבאים- 2100, 1800,900) 2. מה עוד אני לבדוק לפני הקנייה. 3. קיבלתי המלצה לקנות אחד מהבאים: nexus-s lg-star - עדיין לא הושק milestone2 אני אשמח לקבל כל טיפים שיש ובפרט אם מישהו מכיר חנות מומלצת בהונג קונג. תודה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. מה ההבדל בין שני הדגמים??

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by deluxe,

אני מחפש נגן שמיועד בעיקר למוסיקה.... עם איכות סאונד מצוינת, תמיכה בפורמטים כמו FLAC, מערכת הפעלה בלי באגים שתומכת בעברית מלאה, מקום של 8 ג'יגה וחריץ הרחבה, סוללה טובה, הרבה אפשרויות של פלייליסט, השמעה אקראית וכדו'.., רדיו + הקלטה ממנו. תקציב: 500-600 ש"ח... מי שיש לו המלצה מאוד יעזור! תודה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by bm1125,

למישהו יש ניסיון ? איך הרמקול ? חזק ? איזה בעיות יש בו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  14. מכשיר ה-Nubia Red Magic 3 מבטיח ביצועים גדולים ומסך OLED מתקדם - במחיר מעניין בהחלט לכתבה

15. Started by ToMeRv32,

היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  16. קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  18. שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by aviadfa,

שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by iurkin,

שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  21. לחבר שלי יש mio 169, והוא מעוניין להתחבר לאינטרנט. http://www.mio-tech.com.au/products/gps/169/default.asp אני ממש לא מבין בתחום הזה לכן אני שואל אתכם. איך אני עושה את זה? האם צריך תוכנה מיוחדת להתקין? האם צריך להתחבר לאיזה ספק שירות כמו באינטרנט במחשב? וכמובן מי שיודע איך עושים את פעולת הקישור אודה לו מאוד אם יסביר לי.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  22. כמובן שעדיף כמה שיותר זול...

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by arkadur,

אני מחפש נגן רציני להעביר איתו את הנסיעות (בסיס..) לכן יש לי כמה קריטריונים: 1.זמן סוללה גדול, ונפח דיסק גדול 2.מסך גדול 3.תמיכה בכתוביות (רצוי ללא "משחקים" והמרות למיניהם) TV OUT.4 5.ביצועים (סאונד, וידיאו) שמתי עין על הA2, הייתי רוצה לדעת אם יש עוד מתחרים?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  25. יש לי יום שלם להעביר כאן ואין לי מה לעשות (השעה עכשיו שש בבוקר והטיסה שלי יוצאת מחר בשש בבוקר) מישהו מכיר חנויות כאן? בכל הקניונים הגדולים המחירים מערביים לחלוטין (לפעמים אפילו יותר כי הם יודעים שהקונים זה רק תיירים) אני מחפש מחשב נייד קטן (משהו בסגנון הeee של אסוס רק עם מסך גדול יותר)שישמש למיילים + גלישה ברשת + סרטים (רצוי יציאת טלויזיה למרות שלא מצאתי מחשב כזה קטן עם יציאה כזו) ופלאפון מעניין(iphone או משהו בסגנן) אם אפשר תציינו מחירים בארץ כדי שאני אוכל להשוות תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים