עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RobiNooB,

קניתי את הנגן אתמול ....ואני חייב לציין : SOUND כזה לא שומעים כל יום !!! בא לי לבכות על כל אחד שאני רואה עם איזה נגן סיני או אחר שהוא לא IRIVER באיזה 150 ...200 שקל כולה להוסיף עוד כמה ג'וברות בשביל איכות מעולם אחר ! (הרי מכירו היום כ360 שקל במקום 700 שהיה לפני 3 חודשים אז....) בכל מקרה זהו טרד המלצה וטרד שאלות 1) מומלץ ביותר !! 2)על איזה EQULIZER אתם שומעים ? שמתי לב שכולם על הפנים חוץ מ USER EQ ...LIVE ...ו JAZZ ... 3)מזה בדיוק ה SRS הזה ...? זה השם החדש ל "3D היקפי" שלהם שתמיד היה בנגנים הקודמים ? כי הרי זה ממש לא נשמע היקפי ולא משפר כלום . 4) איזה דגם האוזניות שמגיעות עם הT10 בדיוק !?!? יש על זה המון ויכוחים ! חלק אומרים זה כן SENHEIZER ....חלק לא ..... (למ…

2. Started by דיוגנס,

היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by bm1125,

למישהו יש ניסיון ? איך הרמקול ? חזק ? איזה בעיות יש בו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by pringles,

שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  5. שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by papoose,

ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by haifaboy,

שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by ofirr,

מה הבדלים בין N95 לN95 8GB? יתרונות הN95 8GB: צבע שחור 8GB מובנה יתרונות הN95: מחיר זול יותר רמת קרינה נמוכה יותר. עוד?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם בירשותי מחשב כף יד מיו 168RS עם מערכת הפעלה WM 2003 חוקית עם עיברית EYRON חוקי איך אני יכול לשדרג אותו לWM 6.1 ? אם חייבים ליקנות ? תודה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. היי, התחלתי לפתח אפליקציה לאנדרואיד ואני מתלבט לגבי הDESIGN הנכון. אני רוצה שכל משתמש יכניס בהתחלה העדפות אישיות (לדוגמה סוג ספורט מועדף) ואז בכל כניסה יקבל מהשרת רק את המידע הרלוונטי אליו (לדוגמה כתבות רק בסוג הספורט המסוים). אני מתלבט לגבי איך לממש את זה: איפה לשמור את המידע של כל משתמש? איך אני דואג שכל הזמן יהיה לו את המידע העדכני כך שברגע שיכנס לאפליקציה כבר יהיו לו הנתונים והוא לא יצטרך לחכות לקבל אותם אונליין? ובכלל, אני חדש בפיתוח אפליקציות אז אם למישהו יש קישור גם להסברים איך ממש לממש את הקוד הזה אני אשמח. תודה!!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  11. שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. היי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי טובה והקלה ביותר להזמין את הנקסוס מהחנות של גוגל ובאיזה תוכנות להשתמש על מנת להסוות את עצמי. תודה!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.

14. חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  15. לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by edenzenati,

שלום אני מדבר הרבה בטלפון ואני רוצה לקנות אוזניית בלוטוס טובה מבקש המלצה על חברה ועל דגם טוב מה שהכי חשוב לי שישמעו אותי כמו שצריך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%98%d7%a1%d7%90%d7%a4-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a6%d7%95/

18. Started by realistic,

הי, אני שוקל לקנות מחשב חדש אבל השאלה היא האם לא שווה לחכות עוד איזה חודש שיצאו מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים והמחירים ירדו? גם סוף שנה עכשיו אז אולי גם בגלל זה ירדו המחירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by kadanie5,

תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  20. הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  21. בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה

22. האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  23. דגם הביניים החדש של חברת לנובו מסתפק במסך 720p ושבב Snapdragon 632 צנוע - אך מספק בתמורה חיי סוללה מרשימים ביותר לכתבה

24. הבדיקה בערוץ ה-YouTube המפורסם חושפת עיצוב חיצוני עם זוג נקודות כשל ברורות ובולטות עבור ספינת הדגל מבית גוגל - ומוסיף עוד דלק אל מדורת התלונות הבוערות שלו לכתבה

25. לחבר שלי יש mio 169, והוא מעוניין להתחבר לאינטרנט. http://www.mio-tech.com.au/products/gps/169/default.asp אני ממש לא מבין בתחום הזה לכן אני שואל אתכם. איך אני עושה את זה? האם צריך תוכנה מיוחדת להתקין? האם צריך להתחבר לאיזה ספק שירות כמו באינטרנט במחשב? וכמובן מי שיודע איך עושים את פעולת הקישור אודה לו מאוד אם יסביר לי.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.