גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי איפון אם הגירסה העדכנית של איטונס איך אפשר להפוך שיר לרינגטון כמו שהיה גיתן בגירסה הראשונה של איטונס מודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ידוע שהמצלמה ממוקמת בגב המכשיר, ובכל זאת, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא תוכנת צד שלישי שמאפשרת שיחות וידאו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצה לפלפון. אני יכול לקבל כמעט כל פלפון מהקטלוג של סלקום (כל חברה) למעט היקרים באמת כמו ה N95 ומקביליו. היה לי בעבר N73 שנגנב לי והוא היה די נחמד , היום אני מסתובב עם NOKIA 6300 , שהוא דק וחמוד. רציתי להזמין את ה 6500 הסליידר הדק אבל בסלקום הבנתי שיש להם את הדגם המעפאן שהוא לא סליידר וללא מצלמה לשיחות וידאו כך שאני לא רואה הרבה הבדל בינו למה שיש לי היום. אודה להמלצתכם על פלפון נחמד, אל אף שכל הפלפונים שהיו לי בעבר היו NOKIA שאני חושב שהממשק שלהם הכי נוח (למרות שלא התנסתי באחרים)
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות נגן mp3 נורמלי שיחליף את הג'נרי 512mb שיש לי כרגע. התקציב שלי הוא עד סביבות ה-450 ש"ח. אין לי דרישות גדולות לגבי הנפח, ראיתי שבסכום הזה אני יכול למצוא נגני פלאש של 2GB מה שבהחלט מספיק לי. אחרי שקראתי קצת דיונים קודמים בפורום, חשבתי על שניים אפשריים: E250 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 iRiver T60 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=591252 הדבר שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד (אני חושב גם לקנות אוזניות, אולי cx300 או AKG k24p, אם האוזניות של הנגן לא יהיו טובות). פיצ'רים כמו וידאו ותמונות הם בונוס אבל לא גורם משמעותי בשבילי. החסרון של ה E250 שהוא שקראתי שהמסך נשרט בקלות ומומלץ לקנות לו נרתיק, מה שמיקר אותו. השאלה שלי היא איזה מכשיר …
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9-%d7%9c%d7%90-%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון, ההתלבטות שלי היא בין HTC Sensation לבין Galaxy S2 אם יש משהו אחר במסגרת התקציב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-