עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Judas Iscariot,

מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by cold fire,

לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  6. טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא: http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830 למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה? למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט? יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.

8. האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by naamani3,

שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by B.D.B,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255603,00.html

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  11. אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  12. קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה

14. ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by gil_k,

--- אפשר למחוק---

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by iurkin,

שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  17. התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף. מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא ה…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by fkvatr,

אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by ofirr,

מה הבדלים בין N95 לN95 8GB? יתרונות הN95 8GB: צבע שחור 8GB מובנה יתרונות הN95: מחיר זול יותר רמת קרינה נמוכה יותר. עוד?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by shark1011,

האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  21. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם בירשותי מחשב כף יד מיו 168RS עם מערכת הפעלה WM 2003 חוקית עם עיברית EYRON חוקי איך אני יכול לשדרג אותו לWM 6.1 ? אם חייבים ליקנות ? תודה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. ^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה

25. Started by proja44,

הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.