עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by edeNF,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by shark1011,

האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  5. Started by משה 54,

שלום.כאשר אני מניח את המכשיר ללא כיסוי(יש לו מגן אחורי וציפוי שקוף)בכיס לפעמים מתחילה לפעול אפליקציה מסויימת -שכאילו נבחרה.אם המכשיר יהיה בנרתיק סגור האם הבעיה תפתר?האם מומלץ נרתיק אנכי? מבחינת נוחיות שימוש.אני לא מעוניין בנרתיק המחובר לחגורת המכנס אלא בנרתיק קל שיש בו גם הגנה למכשיר ולמסך בזמן נפילה וניתן להכניסו בקלות לכיס המכנס.תודה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. טוב אז יצא לי לחקור באינטרנט מידע לגבי אופן טכנולוגית ה GPS הסלולרי,ומצאתי את הלינק הבא: http://www.n2yo.com/?s=34661|32384|32260|28129|27704|27663|26690|24320|23833|23027|22657|20830 למישהו יש מושג אם אנטנת הלויין שמובנת במכשירים כיום בעצם משתמשים בלווינים שנמצאים באתר הזה? למחשבי כף יד יש את אותם לווינים לשימוש ניווט? יש באתר מיקומים חיים של כל מיני סוגי לווינים מעל כדור הארץ, וזה גרם לי קצת לחשוב, ואם למישהו יש מידע מעניין.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by smood,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה נגן MP4 פשוט, בעיקר לריצות. רצוי שיהיה בו רדיו וזמן סוללה ארוך ככל האפשר. נכון, הסכום נמוך ואין יותר מדי הבדלים בין הדגמים, אבל אשמח אם תזרקו מילה על דגם מומלץ בטווח הנ"ל. (עדיף משהו שהתנסתם בו) תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by The Dom,

אני באורנג' חבילה עסקית עם כול המשפחה שלי וברשותי טלפון מסוג SAMSUNG 855. קניתי את המכשיר דרך אורנג'. המכשיר עובד כמה שבועות נורמאלי לגמרי וביום אחד הוא פשוט מפסיק לעבוד וכותב על המסך "אין שרות"- ניסיתי לשחק עם התדרים והרשתות ובפעמים הראשונות זה הצליח... אחרי 3 פעמים בערך זה הפסיק לעבוד ורק פעם ב יש לי שרות בפלאפון. ניסיתי להחליף כרטיס סים וזה לא עזר ניסיתי להחליף מכשיר (אותו סוג) וזה גם כן לא עזר. אני לא רוצה בנתיים להחליף מכשיר (עד שייצא הN95). מה לעזאזל מפריע לטלפון לקבל קליטה? (אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מהבעייה הזו בפלאפון שלו)

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. ^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  10. אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  12. רוצה לדעת חוות דעת על הנגן אני צריך לקנות מתאים חבר נתן לי אותו כי נדפק לו החיבור ויש לו איפוד טאץ'

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה

14. Started by The Dom,

ידיד מאמריקה הביא את הZUNE שלו. קודם כול ממבט ראשון על מכשיר - הוא יפה ואפילו יותר מהאייפוד. מסך 3 אינץ' ( ) כפתורי שליטה (אין גלגלת) כפתור חזרה וכפתור של PLAY. אין מה להשוות המכשיר יפה יותר מכל מכשיר בשוק לטעמי. המכשיר לא נשרט בקלות ונראה עמיד. כשמפעילים את הZUNE מופיעה הרשימה ההתחלתית של MUSIC VIDOES וכו' אפשר למיין את האומנים לפי איך שרוצים (במחשב) אבל הWMP מזהה כבר את האומנים והכול לפי מאגר הנתונים שיש לו. ז"א אם הורדת מאלבום אוסף שיר אחד- הWMP יזהה וישים בZUNE תמונה של האלבום. הצלחתי לסחוט בדיוק את הזמן שמוצג באתר של זיון(14 שעות) אפשר להעביר סרטים והכול בין מכשיר אחד לשני (WI-FI)אבל כמובן אחרי 3 ימים זה נעלם. איכות שמע: ניסיתי להשוות בין הZUNE לבין הIAUDIO…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by gil_k,

--- אפשר למחוק---

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by cold fire,

לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by papoose,

ומישהו יודע באיזה איכות השיחות ווידאו מהמכשיר הזה? (כמה תמונות לשניה, כמה מגה פיקסל/רזולוציה?)

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by oren12,

אני צריך לבחור פלאפון מכל רשימת הפלאפונים שיש לסלקום.. מהו הפלאפון הכי טוב שיענה על הדרישות שלי: * מוסיקה באיכות טובה וחזקה! * איכות מצלמה טובה ליום וללילה (עם פלאש) * תמיכה במשחקים ומולטימדיה (ערכות נושא) * ואורך חיים של סוללה לאורך זמן מקווה שיש משהו כזה.. תודה ;] כרגע יש לי E1000 ואני לא מת עליו משהו

20. Started by omersh83,

ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by kof23,

שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  23. משהו טוב ויציב שיעשה ת'עבודה , לא מכיר את העולם הזה של הנגנים

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  24. היי עד עכשיו השתמשתי בMOTOROLA C650 שהוא אגב פלאפון מאסיבי וחזק שלא משנה מה עבר עליו (מכות,נפילות מגבהים,טביעה של שעתיים במכונת שטיפת כלים בבסיס בבזמן תורנות,תחת של אישה ששוקלת נראה לי 180ק"ג!) עדיין יוצא חי ובגדול עכשיו אני מחפש להשתדרג קצת במכשיר סללוארי יד 2 ואני לא מוצא ת'עצמי. הוצע לי: MOTOROLA E1000 עם מטען,כרטיס זיכרון וכבל USB http://www.mobile-review.com/review/motorola-e1000-en.shtml NOKIA 3220 http://www.mobile-review.com/review/nokia-3220-en.shtml NOKIA 3120 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-3120.htm MOTOROLA V191 http://www.mobile-review.com/phonemodels/motorola/motorola-v191-en.shtml

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.