עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by KoM,

סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by NIVs,

ראיתי באתרים שאנשים קנו סוללה חדשה יותר גדולה וחיברו אותה למכשיר ה X5 שלהם. (הX5 הסוללה שלו מתחילה ממש להיחלש אחרי 5 וחצי חודשים) יש למישהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה במדריך קצר ומדויוק? תודה לעוזרים. ניב

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  4. שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by Spider76,

שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-lumia/

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by bbking,

שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. Started by ohad5g,

היי שלום לכולם ! יש לי כמה דברים שאני לא מבין 1) מה זה wi-fi direct 2) איך שהבנתי המערכת הזאת פתוחה אז יש יותר סיכוי לקבל וירוסים מאשר באייפון א) איך אפשר להימנע מי זה ? ג) האם יש תוכנה הגנה ? ד) מה הדרך הכי בטוחה לעביר קבצים (שירים סרטים וכו')? ה) איך אפשר לדעת שנדבקים בוירוס ו)האם יש קבצי רוגלות כמו במחשב ? 3) האם אפשר להוסיף מקום וכמה זה עולה ? תודה לכל מי שיענה ויעזור לי אני משש חדש בזה , סליחה על הבורות רק לא מיזמן קניתי סמרטפון . ערב טוב לכולם נ.ב יש לי גלקסי 3

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-zenfone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by KF,

אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  12. מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by achiya1,

שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Stingray,

היי יכול להזמין מחול בזול, אבל קצת דחוף לי. יש מקום בארץ שמוכר במחיר שפוי? זה סהכ כבל בלי מטען והמחירים הם 30-50 שח!!! הזוי [emoji37]

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by jambo222,

חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח

17. טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  18. מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  19. היצרנית הסינית חושפת זוג סמארטפונים חדשים: מכשיר ה-N3 מגיע עם מצלמת 16 מגה-פיקסל מסתובבת ומכשיר ה-R5 מציע מעבד 64 ביט ועובי בלתי אפשרי כמעט של 4.85 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-oppo-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a2%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa/

20. לא גיליתי איך עושים את זה באיטיונס. וגם אם זה אפשרי בכלל אז זה הולך להיות מסובך. האם יש תוכנה אחרת שאפשר להעלות איתה תמונות לעטיפות של שירים\דיסקים בשביל האיפוד נאנו דור 3? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by ofirr,

מה הבדלים בין N95 לN95 8GB? יתרונות הN95 8GB: צבע שחור 8GB מובנה יתרונות הN95: מחיר זול יותר רמת קרינה נמוכה יותר. עוד?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  22. מכשיר ה-Nubia Red Magic 3 מבטיח ביצועים גדולים ומסך OLED מתקדם - במחיר מעניין בהחלט לכתבה

23. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.

24. שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by s_b54,

האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון האחרון לנגן ה mp4 מדגם hd400 של mpio אני אשמח מאוד יש לי בעיה עם המכשיר שהוא נתקע והתומך של המכשיר אמר שצריך לעדכן את התוכנה אני אודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים