גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מישהו כבר ניסה את הגירסא החדשה 4.1 של אנדרואיד? רשמים? אני בתהליכי הורדה, אם מישהו התנסה, תעדכנו האם שווה או לא.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
משהו טוב ויציב שיעשה ת'עבודה , לא מכיר את העולם הזה של הנגנים
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 2 followers
-
-
תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים ראשונים אודות דגם ה-CC9 Pro מצהירים על שימוש בשבב גיימינג עדכני של קוואלקום ובחיישן הצילום המתקדם ביותר שיש לסמסונג להציע לעולם המובייל - בתוספת למצלמה שמספקת תקריב אופטי של פי 5 וסוללה מפתיעה לטובה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
- 2 followers
-
-
היי יכול להזמין מחול בזול, אבל קצת דחוף לי. יש מקום בארץ שמוכר במחיר שפוי? זה סהכ כבל בלי מטען והמחירים הם 30-50 שח!!! הזוי [emoji37]
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/huawei-honor-6-plus-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מצאתי פה משהו אני לא יודע אם זה טוב אבל.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2646 או http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5511 אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו... תודה..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים למניהם! יש לי מוטורולה V3X ורציתי לדעת האם יש מתאם בין חיבור האוזניות של המכשיר לחיבור של אוזניה רגילה. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אם כן, מה צריך להוריד? עוד שאלה אחת - יש סרטון ביוטיוב /שאני ממש רוצה להעביר לN95 שלי- עכשיו אני יודע פחות או יותר איך לשמור את הסרטון על המחשב - אבל אין לי מושג איך להמיר אותו כך שהוא יעבוד בפלאפון.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמו זה למשל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=462201 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573966 אני אסביר: אני רציתי את המייזו אבל אני נוסע לחופשה לשבועיים ובעיר שלי אין... אז זה יהיה נגן טוב? וצריך תשובה די מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמובן שעדיף כמה שיותר זול...
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבנתי שהטכנולוגיה DECT מאוד מתקדמת, קראתי קצת באתרי החדשות. וראיתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו, שיהיה אפשר להשתמש בסקייפ דרך ה-DECT. אשמח למידע אודות המתאם, איזה חברות מוכרות, עלויות, יעילות, המלצות, איך בכלל זה עובד ומדברים מהסקייפ בחינם? ראיתי שיש חברה ישראלית שהמציעה את המתאם הנ"ל, עקיפון (Akiphone) מישהו השתמש במתאם? עובד? תקין? ממליץ? קראתי קצת בתגובות הגולשים שמי שיש לו ראוטר שמפיץ אינטרנט WIFI בבית, ה-DECT עושה לו רעשים ובעיות, יש ביסוס לדברים? ובכלל למי שיש DECT בבית, אתם ממליצים על Siemens AS280? איך המכשיר? שווה את הכסף? או שעדיף לקנות מכשיר דרך Ebay עם שלוחות והכל? ואם מישהו קנה משם אשמח ללינק למוכר עם מוצרים איכותיים. תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-