עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by psybrain,

אני אישית נוטה ל HTC

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

3. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

הכותרת אומרת הכל אני מניח... תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  5. כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by leoleo,

האם למישהו יש cowon z2?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  8. האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה

9. Started by KoM,

הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by natan805,

שמעתי באוזניות האלה אצל חבר והאיכות חבל"ז האם יש במחיר עד 600 ש"ח משהו שמתקרב לפחות לאוזניות הנ"ל? לא משנה לי אוזניות כפתור וכל החרטות העיקר שיחזיק מעמד הרבה זמן .ושיהיה באיכות סאונד מדהימה קרוב ל E3CוShureו יש לי כרגע מכשיר iriver u10 ואני חושב שהאוזניות שקיבלתי הם mx400 .אני צריך אוזניות שיהיה שווא להשקיע עלהם.שההבדל יהיה ענק מה mx400 נ.ב, ראיתי למשל עוד אוזניות shure e2c} האם הוא מתקרב ל E3CוShure ללכת עליו או שיש אוזניות זולות יותר ואכותיות יותר? {האם בכלל יש ההבדל גדול בין כל האוזניות האלה E2CוShureו E3CוShureוE4CוShureו

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by jambo222,

חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח

14. שלום, אני בזמן האחרון מסתכל ומעוניין לקנות טלפון חדש אבל שמתי לב שהרבה מכשירים ניידים יש איכות צבע "נמוך" אם אני מסתכל על האייפון יש לו 16000000 צבעים. על הסמסוג החדש יש ו25600 צבעים . על HTC החדש יש 65000 צבעים . ועל xperia יש 65000 צבעים האם זה איכות נמוכה ? האם סרטים ותמונות רואים פחות יפה?, מה הבדל ? האם תוכלו לעזור לי מה הבדל והאם יש שינוי בעומק הצבע בין שאר המכשירים? תודה רבה זאב.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני חושב לקנות נגן mp3 נורמלי שיחליף את הג'נרי 512mb שיש לי כרגע. התקציב שלי הוא עד סביבות ה-450 ש"ח. אין לי דרישות גדולות לגבי הנפח, ראיתי שבסכום הזה אני יכול למצוא נגני פלאש של 2GB מה שבהחלט מספיק לי. אחרי שקראתי קצת דיונים קודמים בפורום, חשבתי על שניים אפשריים: E250 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 iRiver T60 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=591252 הדבר שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד (אני חושב גם לקנות אוזניות, אולי cx300 או AKG k24p, אם האוזניות של הנגן לא יהיו טובות). פיצ'רים כמו וידאו ותמונות הם בונוס אבל לא גורם משמעותי בשבילי. החסרון של ה E250 שהוא שקראתי שהמסך נשרט בקלות ומומלץ לקנות לו נרתיק, מה שמיקר אותו. השאלה שלי היא איזה מכשיר …

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by Gil80,

שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום אתמול קרוב משפחה שלי קנה את הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5369&perur=2&t=12&c=364 עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240] עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240 באופיס דיפו יש הרבה סוגים השאלה שלי זה אם אני יקנה יש סיכוי שזה יהרוס את הנגן ?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by iem,

אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  19. האם יתכן שחברת אפל יוצרת איטיות במכשירי אייפון קיימים לרגל השקתו של דור חדש? לכתבה

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם בירשותי מחשב כף יד מיו 168RS עם מערכת הפעלה WM 2003 חוקית עם עיברית EYRON חוקי איך אני יכול לשדרג אותו לWM 6.1 ? אם חייבים ליקנות ? תודה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by dima_ga,

שלום לכולם, מזה כמה זמן אני מחפש נגן אמפי 3 שהוא לא נגן מדבקה או זבל שיש לו גם רמקול קטן שיהיה אפשר לשמוע בלי אוזניות. חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי כלום חוץ מהאייפוד שהוא יקר מדי בשבילי. נפח הנגן צריך להיות בין 2-4 GB ומחיר עד 250 ש"ח. אודה לכולם על הצעות!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. השקת המכשיר המתקפל הבא מבית הענקית הקוריאנית מתקרבת וכעת יהיה קשה מאוד להכחיש זאת - עם הופעה באתר החברה ברומנית לכתבה

23. מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by FresH-MeaT,

טוב ככה ניראה הN96 http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/10/nokia_n96_rumor.html

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  25. SGS7 http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher/dp/B01BTZFPKO?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• 1 תגובה
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים