גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מדליף סיני נודע מצהיר כי הגירסה של מכשיר הדגל שתבוסס על שבביה של קוואלקום תהיה עוצמתית באופן בלתי מבוטל מהגירסה אשר תבוסס על שבבי ה-Exynos של סמסונג עצמה אנחנו יודעים לומר בוודאות כמעט מוחלטת שה-Galaxy S7יעשה קאמבק לתמיכה בכרטיסי microSD להרחבת נפח האחסון, להגנה בפני מים – וגם לשימוש בשבבים של קוואלקום ובשבבי Exynos עצמיים של סמסונג, כפי שהיה ב-Galaxy S5 וב-Galaxy S4 בעבר. אז איזו גירסה תהיה הטובה ביותר עבור הצרכנים? אם ביצועים מירביים הם מה שמעניין אתכם – כנראה שה-Snapdragon 820 הוא הכתובת עבורכם. דיווח חדש של חשבון הדלפות מוכר במערכת ה-Weibo טוען כי גירסת ה-Galaxy S7 המבוססת על שבביה של קוואלקום מצליחה להשיג תוצאות טובות בכ-20 אחוזים מאלו של הגירסה המבוס…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לא גיליתי איך עושים את זה באיטיונס. וגם אם זה אפשרי בכלל אז זה הולך להיות מסובך. האם יש תוכנה אחרת שאפשר להעלות איתה תמונות לעטיפות של שירים\דיסקים בשביל האיפוד נאנו דור 3? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Nokia N81 הוא כנראה הממשיך של N91 . יוכרז ב29 באוגוסט עם עוד פלאפונים בלונדון לעוד תמונות: http://justamp.blogspot.com/2007/08/tons-of-live-pics-of-nokia-n81.html
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שיראה לי את שמות השירים בעברים שיהיה קטן וקל ושיהיה אפשר לרוץ איתו - איזה רצועב או משהו זמן סוללה ארוך 1-2 ג'יגה וחשוב מאוד שיהיה בו רדיו איכותי
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה של שעון מעורר (חינמי) שאני יכול להגדיר לו שעה ובאיזה ימים להעיר אותי. שיהיה יותר מאפשרות אחת לתזכורת. ושתהיה אופציה ל"נודניק" (שאחרי כמה דקות זה מצלצל שוב),ואם יש אפשרות לכוון גם כול כמה דקות שזה יצפצף- מה טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם אני קונה סלולרי בחנות פרטית לא דרך סלקום אז אני אוכל להשתמש בו בסלקום או שרק אם כתוב "פתוח לסלקום" או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה בנגן... הבעיה היא שכאשר אני מדליק את הנגן הוא מחליט אם בא לו להידלק או לא..זאת אומרת.. כאשר מדליקים את אותו אז הוא עושה refresh database אז לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה ולא קורה כלום..לא משנה כמה זמן נחכה... אז אני צריך לעשות לו איפוס.. (להחזיק את הכפתור כיבוי/הדלקה במשל 15 שניות ואז הוא נכבה..) עכשיו הקטע המוזר הוא שיש סוללה כמעט מלאה וזה לא קורה תמיד.. ניסיתי לשנות את ה-USB Mode ולא עזר.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אחרי שהמיו מת ... מחפש מחשב כף יד עם GPS שיתמוך בהרבה דברים כמו BT' WI FI, נגן ועוד חשוב שיהיה אמין מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה מגן מסך כדאי לקנות והיכן יש את החנות הכי זולה - אם יש משהו בחיפה ויכולים להתקין במקום - עדיף.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-