גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דגם ה-Mate X המשוכלל הופך רשמי בשוק הסיני, עם מפרט ומחיר סופיים ורשמיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
מרגע הרכישה כמה חודשים אני יכול לממש את הניתוק זיקה לפי החוק? זאת אומרת, אני מבין שאני לא יכול לבוא 3 שנים לאחר הרכישה, ולדרוש החזרים. אז חייב להיות משהו שמגביל את זה. לא הצלחתי למצוא כלום. עזרה? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צמד הדגמים החדשים של סמסונג ממשפחת ה-Galaxy A מהווים שידרוג משמעותי ומבורך לעומת כל אלו שקדמו להם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפטנט החדש של חברת הענק מספק לנו רמז אודות ההתפתחות האפשרית הבאה של טכנולוגיית המסכים הגמישים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד מכשירי הפרימיום-ביניים של סמסונג זוכים לביקורות מחמיאות וגם מגיעים לשוק הישראלי, אך עם תגי מחיר מאסיביים עוד כשפגשנו אותם לראשונה, לפני כחודשיים, היו ברור שצמד מכשירי ה-Galaxy A7 וה-Galaxy A5 לשנת 2016 יהיו יקרים מאוד, על אף היותם טכנית מכשירים לשוק הביניים. ביקורות ראשונות שלהם מצהירות כי מדובר בשניים מהסמארטפונים היותר טובים שסמסונג יצרה עד היום, אך במקביל השקה רשמית שלהם בארץ מגלה רמות מחיר אסטרונומיות יחסית, אשר גורמת לנו לתהות למי בדיוק הם מיועדים. באתר gsmarena פירסמו ביקורות רשמיות ל-Galaxy A7 ול-Galaxy A5 החדשים, ובהן שבחים רבים על איכות בנייה וגימור ברמה של מכשירי פרימיום אמיתיים, מסכי Super AMOLED איכותיים עם כיול ראוי ותצוגה טובה גם תחת אור …
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הגרסאות האירופאיות של ה-CC9 Pro כבר כאן עם כל הרעש והצלצולים - אך גם עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שקיבלנו בהשקה הסינית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
מעונין לעדכן את הנקסוס 5 שלי למרשמלו 7.1 אנני מכיר את כל הנושא אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות נכון וטוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע האם זה חוקי בארץ? מאיפה ניתן לקנות את זה? אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לכאן, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים לנושא.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה יש? אני לא צריך משהו מסובך. ואני מניח שיש צורך במתאם בין החיבור המוזר של NOKIA 6131 ל חיבור אוזניות סטנטרטי? איפה אפשר לרכוש את זה בזול? א ושהמשדר יתחבר למצת של הרכב בתודה מראש, אנוכי
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות משדר FM לרכב, אני יודע שזה לא הפתרון האידיאלי אבל אין לי דרך אחרת לנגן MP3. האם יש לכם המלצות, או על מה אני בכלל צריך להסתכל כשאני קונה? יש הבדל באיכויות של חברות/דגמים? אם למישהו יש נסיון ורוצה לספר חוות דעת גם מוזמן. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה קטנה שאני מתאר לעצמי מה תהיה התשובה עליה אך בכל זאת אשאל. אני קניתי משדר FM ברכב,זה באמת גרוע כמו שנוכחתי לדעת? אני לא הצלחתי לשמוע ולו לרגע אחד מוזיקה נקייה דרך המשדר הזה.. האם זה הדין של המכשירים האלה? או שפשוט נפלתי על מכשיר גרוע? אודה לעזרתכם..
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי אז הגעתי לזה http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5613 שזה נראה מדהים ועם כרטיס זיכרון זה יפתור לי את כל בעיות סרבול של דיסקים באוטו עכשיו ככה כמה שאלות שיש לי ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי מה עדיף לקחת את זה או לקנות מערכת חדשה לאוטו עם חיבור usb שתהיה יותר יקרה? אם כן יש המלצות? האם למישהו יש נסיון עם משדרי fm או עם המכשיר הזה ספציפית? האם שומעים בהם טוב? האם החברה הזו אמינה? יש בעיות מסויימות שצריך לדעת עליהם? איך הולך השידור לרדיו שברכב? ואשמח לשמוע כל מידע שיש לכם על המכשיר הזה תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, "ביקורת" זה קצת מוגזם בשביל ההודעה הזו, אבל זה התאור הכי קרוב.... דודים שלי חזרו מטיול בסין והביאו לי משדר FM לרכב. במכשיר יש כניסה למצת, חיבור לUSB, SD ופלאג 3.5 מ"מ לכבל של אוזניות. המכשיר עלה שקלים בודדים בלבד, והוא כל כך "סיני" שאפילו שם חברה לא ממש איתרתי על האריזה. הפלאסטיק נראה ומרגיש זול (דאא), יש בו איזה 200 ערוצי שידור בקפיצות של 0.1 (לא זוכר באיזה יחידות... זה הרצים שלמים בתדר FM או מגה הרצים?), אפשרות להשתמש במכשיר עצמו כנגן MP3 במידה ומחברים לו USB\SD, שלט שעדין לא ממש הבנתי מה עושים איתו, תצוגת LCD של שתי שורות, ויש ציר בין הפלאג למצת ושאר הגוף. כפי שניתן להבין- מכשיר חרטא לאללה שעולה פחות מהחשמל שאני מבזבז לכתוב את הפוסט הזה. עממה, עובד! איכות שידור תל…
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר דרך לשדר את מסך המחשב שנמצא בחדר לטלוויזיה בסלון נתקלתי במספר פתרונות. ההגיוני שבהם היה משדר hdmi שאמור לשכפל את מסך המחשב לטלוויזיה. מצאתי אחד שעולה 200 שח http://www.usbid.co.il/product5936.aspx ואחד שעולה 2700 http://www.no-risk.co.il/mobile/product.asp?Pid=F7D4515&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=19 יש עוד מלא אופציות ב ebay... מישהו יכול להמליץ? לעשות סדר? אני עובד עם win7. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שלא נחלה הרבה הצלחה בתחום הטאבלטים, משיקה HP שלל מכשירים חדשים המריצים אנדרואיד וחלונות, מבינהם שניים בגדלים של 8\" ו-12\" המגיעים עם סטיילוס מיוחד במינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%94%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%93-hp-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני לא יודע מה איתם קיימים פשטו רגל לא פשטו
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
את המכשיר קניתי בhandtec אז אין חשד לזיופים אם יש כאלה בכלל . בכול מקרה לפי הנתונים של GSMARENA למכשיר שלי יש 400MB של נפח איחסון פנימי ו512MB של RAM. כאשר אני נכנס להגדרות של האפליקציה במכשיר אכן יש לי 400MB נפח איחסון פנימי, אפילו מעט יותר, לעומת זאת בסקאלת הram יש לי בערך 300 חלק בשימוש וחלק לא. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-