עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  2. אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים! בדיוק פרסמתי משחק חנות לחנות של גוגל בשם Attack Force - Modern Arcade Shooter! Attack Force - Google play זה בעצם משחק ארקייד שבו שולטים במטוס, מכונית משוריינת וספינת קרב ונלחמים בצבא האויב. הייחודיות במשחק זה שיש 3 מצבי לחימה באוויר יבשה ובים סרטון משחק שווה לנסות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כן, הרצתי חיפוש בפורום וראיתי כמה נושאים על הנושא. ורציתי להיות קצת יותר ספיציפי, אני מעוניין לקנות עכשיו נגן MP3 בנפח 8GB כפי שאתם רואים... עד לפני כמה חודשים היה לי הH320 וממש ממש הייתי מרוצה מהכל חוץ מהגודל והצורה שלו. אני מכיר הרבה אנשים עם אייפוד נאנו ויצא לי לשחק בו קצת ואהבתי אותו בעיקר בגלל המראה, הממשק והתמיכה המלאה בעברית. חבר שלי זרק לי את השם של הדגם הזה (Sandisc Sansa) כמתחרה פוטנציאלי לipod nano וסתם התחלתי לחפש מידע.. הבנתי שהוא בעיקרון עדיף על הIpod עכשיו יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. האם יש הבדל משמעותי ומורגש באיכות השמע בין שני המכשירים? ואני משתמש באוזניות ממש איכותיות אם זה משנה.. (Etymotic er6i) 2. ראיתי פה הרבה איזכורים ל…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ariebel,

שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.

7. Started by רוצה לקנות,

מישהו יודע אם קיימת תוכנה שבעזרתה הנגן יוכל לקרוא עברית? תודה

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  8. ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה

9. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by meni12321,

טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by yuriel,

מישהוא יכול יכול בבקשה להציע לי מי מהם לבחור? מצד אחד DEFY עמיד מאוד והכול אבל הSGSA יותר זול והממשק יותר טוב ומערכת הפעלה מעודכנת ומישהוא יכל להסביר איך משדרגים Android לDEFY ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by SilentD.M,

מחפש נגן mp3 עד 1200שח אפשר לחרוג לפה ולשם. חשובה לי איכות הסאונד אז אני מתלבט אם ללכת רק על נגן או נגן + אוזניות(In ear)? הנפח ממש לא משנה 1-2 ג'יגה היה מספיק. מה שכן שהיה קומפקטי , נוח לריצות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  13. דגם ביניים מחוזק חדש נוסף של היצרנית כולל שבב עיבוד טרי תומך 5G וטעינה מהירה במיוחד עבור הסוללה שבפנים, אך גם מסך ומערך צילום מרשימים פחות מאלו שבגרסה אשר נחתה כבר בארץ תחת אותו שם - כך שנותר רק לתהות האם ומתי נראה שילוב של כל המאפיינים הטובים ביותר בתוך מוצר משתלם אחדלכתבה

14. Started by TaMiRn2,

מישהו שמע פעם על Nokia Medallion ואם כן אז אולי אתם יכולים להגיד לי מתי זה מגיע לארץ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yoavbd123,

אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by dorlt,

אני אני עובד בעוד כמה ימים לסלקום ויש להם מבצע עכשיו. אני מתלבט בין שלושה מכשירים E65 6120C 6500(לא סליידר) אני תלמיד תיכון (זאתמרת בן 16) ואני מחפש פלאפון עם מצלמה ורזולוציית מסך טובה וכמה שיותר אפשרויות מכוסות וMP3 איזה מהם כדאי לי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mamo Rambo,

מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  19. Started by מסבחה,

מוסר מינידיסק ישן של סוני, דגם MZ-R37. כולל אוזניות+שלט, ללא חיבור לחשמל (אבד). פעם אחרונה שבדקתי (לפני כמה שנים) היה במצב תקין. יש גם מלא קלטות משומשות וחדשות (אפשר לקחת רק את הקלטות אם רוצים). אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה! תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ilanb0,

מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by crow3d,

יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…

22. יש לי 636N חדש ולא ברורות לי הפעולות הבאות: 1) כיצד עושים UNINSTALL לתוכנות ב-SD 2) האם בסוף יש שאריות לאחר הורדת תוכנה? 3) כיצד יוצרים קיצור דרך לתוכנה חשובה לי ומורידים קיצורים של מיקרוסופט ממסך ראשי? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. היי חבר'ה, החלטתי לקנות לאבי לכבוד היום הולדת מכשיר GPS, מכל מה שבדקתי ה-MIO החדשים עם התוכנות המחורבנות שלהם אני ממש לא אגע, למכשירי FUJICOM אני לא אתקרב בגלל היבואן והשירות הגרוע, אבל דווקא מכשירי QUE באים עם שנתיים אחריות של ח.י., שזה ממש מתאים לי. הגודל האופטימלי ל-GPS לדעתי הוא 4.3", מתחת לזה זה קטן מידי, מעל זה זה גדול מידי, וגם ככה יהיה דבוק על השמשה בנוסף גם Valentine 1. בכל מקרה, ישנם כמה דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם, והכי חשוב מה עדיף מביניהם: NQ431 GPS4300 NQ430 NQ450 אלה עם התוספת דיבורית BT אין בהם פלוס מבחינתי, מכיוון שיש לי באוטו כבר דיבורית BT. מבחינת תקציב - 1000 ש"ח. תודה מראש.

24. בחודשים האחרונים אני מקבל מדי פעם הודעת טקסט ריקה ממספר חסוי. סהכ קיבלתי עד עכשיו 5 הודעות כאלה בערך. אני לא יודע אם זה בעיה בטלפון (SGS2), בעיה ברשת סלולר, מישהו ששולח לי את זה או משהו אחר.. מישהו אולי יודע מה זה או נתקל במשהו דומה אי פעם ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by KF,

רכשתי אתמול שתי מכשירי LG G2 D802.. בזמן שאני מחבר את האוזניות אז לא תמיד הן "מזוהות" ע"י המכשיר.. ועד שהן כבר פועלות אז מספיק שאני שם את המכשיר בכיס ואז הן מפסיקות לעבוד.. כלומר אין שמע. מספיקה תזוזה קטנה של החיבור בפלאפון ואז האוזניות יפסיקו להוציא צליל.. האוזניות תקינות לחלוטין,מה גם שניסיתי עוד כמה אוזניות.. וב-2 המכשירים הבעיה זהה ! מה לעזאזל קורה כאן ? גירסה 4.4.2

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.