עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tomy669,

שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני מחבר את המכשיר שלי IRiver H10 דרך כבל USB למחשב ואני שומע את הרעש המוכר שהוא התחבר והמחשב זהה אותו, אך אני לא רואה אותו ככונן. איך אני נכנס לתוך ה- IRiver? צריך תוכנה? אפשר הסבר קצר בבקשה. תודה ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מפתחת הבקרים הטאיוואנית למוצרי אחסון Phison מתכוננת למתקפה גם על שוק זכרונות ה-UFS הזעירים, בתמיכת קוואלקום ו-Huawei לכתבה

4. Started by Yigalk,

היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חברת Energizer מציגה סמארטפון טרי שנושא את שמה, ועשוי להוות אופציה מעניינת לאלו שמעוניינים בזמני עבודה מירביים לכתבה

6. שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. האם אופנת המכשירים החכמים שמכוונים לחובבי משחקים עומדת לפרוץ אל המיינסטרים בסיוען של היצרניות הסיניות? לכתבה

8. שלום, רציתי להתיעץ לגבי תעריפים למול שימוש בגלישה סלולרית. לאחרונה רכשתי מכשיר סמרטפון באופן פרטי כאשר החבילה הנוכחית שלי היא 30 מגהבייט בעלות של 5 שקל חודשי. השימושים שלי באינטרנט הם לא מרובים (לא מולטימדיה, אלא יותר מיילים וכו', משתדל בעיקר לעבוד ב - WIFI) אולם אני כן הייתי רוצה להשתמש ב - WAZE כ - GPS לדוגמה. התקשרתי לנציגת השירות של החברה הסלולרית והיא נתנה לי את האפשרויות שדרוג הבאות: 100 מגה בייט ב - 29 שקל חודשי. 200 מגה בייט ב - 40 שקל חודשי. 5 ג'יגה בייט ב - 80 שקל חודשי. 20 ג'יגה בייט ב - 116 שקל חודשי. החשבון החודשי שלי עד כה עומד בממוצע על סביבות ה - 70 שקל לחודש. האם לנוכח השימושים שלי (WAZE ואי רצון מחריגה בטעות) יש פה חבילה שכדאית? להשאר עם …

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייח עם כרטיס WIFI דרך USB, בכל פעם שאני מחבר אליו את האייפון 4 שלי, הוא מפסיק לעבוד. אני צריך לנתק את האייפון, להוציא את הכרטיס ולהחזיר ואז חוזר האינטרנט... בדיוק כמו כאן: https://discussions.apple.com/thread/3818589?start=0&tstart=0 האם מישהו נתקל בזה פעם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tim_N,

אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. כבר שנתיים וחצי עם אותו טלפון שבקושי מתפקד כבר אני רוצה לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה, וכנראה שאני גם יוכל להביא אותו מארה"ב השאלה אם לחכות עוד כמה חודשים לדבר הבא שיצא , או שכבר לקנות עכשיו משהו ולסגור עיניין מה הייתם ממליצים?

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by StrikeEagle,

אמא שלי רוצה לקנות סמרטפון בלי הגבלת תקציב, היא רוצה את הטופ. חשוב שיהיה מצלמה איכותית, זמן סוללה ארוך, מהיר (שלא יהיה תקיעות), שהיא תוכל להשתמש בו כמודם. לא אייפון! חשבתי על HTC ONE או GALAXY S4 או HTC BUTTERFLY. תנו בראש - תודה מראש

• 37 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by רינת אהרוני,

היי מחפשת עט מגע דק שמתאים לLG G7

14. Started by orn22,

אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברים! בדיוק פרסמתי משחק חנות לחנות של גוגל בשם Attack Force - Modern Arcade Shooter! Attack Force - Google play זה בעצם משחק ארקייד שבו שולטים במטוס, מכונית משוריינת וספינת קרב ונלחמים בצבא האויב. הייחודיות במשחק זה שיש 3 מצבי לחימה באוויר יבשה ובים סרטון משחק שווה לנסות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כן, הרצתי חיפוש בפורום וראיתי כמה נושאים על הנושא. ורציתי להיות קצת יותר ספיציפי, אני מעוניין לקנות עכשיו נגן MP3 בנפח 8GB כפי שאתם רואים... עד לפני כמה חודשים היה לי הH320 וממש ממש הייתי מרוצה מהכל חוץ מהגודל והצורה שלו. אני מכיר הרבה אנשים עם אייפוד נאנו ויצא לי לשחק בו קצת ואהבתי אותו בעיקר בגלל המראה, הממשק והתמיכה המלאה בעברית. חבר שלי זרק לי את השם של הדגם הזה (Sandisc Sansa) כמתחרה פוטנציאלי לipod nano וסתם התחלתי לחפש מידע.. הבנתי שהוא בעיקרון עדיף על הIpod עכשיו יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. האם יש הבדל משמעותי ומורגש באיכות השמע בין שני המכשירים? ואני משתמש באוזניות ממש איכותיות אם זה משנה.. (Etymotic er6i) 2. ראיתי פה הרבה איזכורים ל…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ariebel,

שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.

20. Started by רוצה לקנות,

מישהו יודע אם קיימת תוכנה שבעזרתה הנגן יוכל לקרוא עברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה

22. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by meni12321,

טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by yuriel,

מישהוא יכול יכול בבקשה להציע לי מי מהם לבחור? מצד אחד DEFY עמיד מאוד והכול אבל הSGSA יותר זול והממשק יותר טוב ומערכת הפעלה מעודכנת ומישהוא יכל להסביר איך משדרגים Android לDEFY ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SilentD.M,

מחפש נגן mp3 עד 1200שח אפשר לחרוג לפה ולשם. חשובה לי איכות הסאונד אז אני מתלבט אם ללכת רק על נגן או נגן + אוזניות(In ear)? הנפח ממש לא משנה 1-2 ג'יגה היה מספיק. מה שכן שהיה קומפקטי , נוח לריצות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.