עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bennnn,

היי קראתי ביקורות טובות ורעות על המכשיר..... עולה 189 דולר בחנויות עולה 798 שח האם מומלץ?? או יש מכשיר אחר בטווח ה 200 דולר שאתם ממליצים עליו?אמרו שה איי גו תוכנה טובה יותר מהספיריט...אני לא ככ מבין בזה מה המכשיר הכי מדוייק ונוח בתקציב הנל בבקשה עזרה כי אני טס מחר בבוקר תודה@!!!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by רק מרק,

אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by ww23,

שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by eshimshi,

רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. דגם ה-Latitude 9510 החדש יהיה זמין בתצורה קלאסית או בתצורת 360 מעלות היברידית לבחירתכם - ויש גם מודם 5G מובנה שניתן להוסיף לכתבה

10. Started by tood24,

כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים

11. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  12. Started by WarNet,

היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by itzikg83,

שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…

14. יש מישהו שמשתמש בו?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by daniel0089,

שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה בנגן... הבעיה היא שכאשר אני מדליק את הנגן הוא מחליט אם בא לו להידלק או לא..זאת אומרת.. כאשר מדליקים את אותו אז הוא עושה refresh database אז לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה ולא קורה כלום..לא משנה כמה זמן נחכה... אז אני צריך לעשות לו איפוס.. (להחזיק את הכפתור כיבוי/הדלקה במשל 15 שניות ואז הוא נכבה..) עכשיו הקטע המוזר הוא שיש סוללה כמעט מלאה וזה לא קורה תמיד.. ניסיתי לשנות את ה-USB Mode ולא עזר.. אשמח לעזרה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by manticore,

יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  17. http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by yuvalm2,

אבקש המלצה למכשיר GPS ייעודי לרכב. האם ניתן בד"כ לשדרג תוכנות ולהתקין תוכנות חדשות בקלות על המכשירים האלה? אילו תוכנות נחשבות למוצלחות?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by Jeka90,

באתר של K800I כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס M2 עד 1 ג'יגה בלבד. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10407&tid=14 באתרים שמוכרים כרטיסי זיכרון M2 בגודל 2 ג'יגה כתוב שהכרטיס מתאים ל -K800I. למי להאמין? יכול להיות שב- K800I אפשר להרחיב את הזיכרון עד ג'יגה אחד בלד? תודה.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by lior69961,

:bash: הpartition של הנגן נמחק בטעות (סיפור עצוב וסוחט דמעות.....) עכשיו המחשב לא מזהה את נIRIVER בתור נגן אלא בתור התקן USB ולא ניתן להעתיק אליו קבצים.... האם יש למישהו מושג איך מטפלים בתקלה כזו או למי צריך לפנות ... הוא נקנה דרך EBAY אז אני לא בטוח אם אוכל לקבל שירות אצל היבואן .... תודה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  22. Started by amblin1,

זקוק לעזרה רכשתי חוסם ניידים פופולארי ב DX אך לצערי הנ"ל לא עושה את העבודה רציתי לדעת אם יש המלצה למשהו זול שעובד למשל האם זה מתאים? http://www.focalprice.com/MX194S/Mobile_Phone_Signal_Shield_Blocker_Jammer_Black.html

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  23. היצרנית הסינית הצומחת מכינה צמד מכשירי דגל מסקרנים שיבוססו על השבבים המתקדמים מבית סמסוג ו-Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מייזו-מכינה-סמארטפונים/

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  24. היןם בשעה 8 עד 9 בערב היה כנס המוזיקה של אפל בו אפל שיחררה את iTunes 9, iPhone OS 3.1.1, איפוד נאנו עם מצלמה, איפוד קלאסיק 160GB, iPod Touch חדשים עם דגם 64GB וחומרה משודרגת כמו לאיפון 3GS. כל המוצרים החדשים זמינים החל מהיום. עריכה: וואוו הGenius Mixes פשוט גאוני!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  25. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים