גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי גלקסי S3 I9300. עשיתי לו רוט אך לא הצלחתי להכנס למוד super user. ביישום superSU אני מקבל הודעה Installation failed. ברום הוא המקורי שהגיע עם המכשיר (מכשיר של פלאפון) אודה לסיוע יצחק א.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבב הדגל החדש מבית MediaTek נראה לא רע בכלל ב-Vivo X90 Pro - אך לא מצליח למצוא את ההובלה על פני המתחרה הפופולרי יותר מבית קוואלקום כמעט באף בחינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 344 צפיות
- 1 follower
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD.. יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס? במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי. תודה
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ראיתי את הכתבה הבאה של וואלה שם רשום את המחיר המגוחך שבכותרת: http://tech.walla.co.il/item/2800534 עולות השאלות: 1.WTF IS CHINABUY?!?!? D מישהו קנה מהם משהו? 2.מה הסבירות שהמוצר מזוייף או מקולקל? (בכל זאת עלי אקספרס והסינים אוהבים לפנק).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום. היום קיבלתי גלקסי 3 חדש, ועדיין הסים של גולן לא הגיע בדואר, האם אפשר בנתיים להשתמש במכשיר? להורדת אפלקציות וכו'? (חיבור באינטרנט WIFI ) כשאני פותח את המכשיר , הוא מבקש ממני איזה מספר , נראה לי מספר PIN. מה אני יכול לעשות בנדון עד שיגיע הסים בדואר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נוקיה לוקחת אותנו צעד נוסף קדימה אל העתיד עם מכשיר הדגל שלה NOKIA N8 אומנם התכונות דומות משו לSATIO או לPIXON12 אך נוקיה מבטיחה לנו מכשיר שעולה על שניהם,כול זאת ועוד בכתבה הבאה : http://www.gadgety.co.il/11759/%D7%94%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%96-nokia-n8-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E/ http://www.phonearena.com/htmls/First-samples-from-Nokia-N8s-12MP-shooter-article-a_11042.html תודה לגאדג'טי.
-
- 48 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מיקרוספט לא מצליחים עם ווינדוס פון (נתח שוק 3%,ויש הרבה פחות אפליקציות בהשוואה לאנדרואיד.)
-
- 28 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי, במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD. העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר. כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..! איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD... יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר.... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נגן בעל נפח של כ-30GB לפחות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, לכן אני רוצה נגן עם יציאת מוזיקה מאוד איכותית. חשבתי לקנות את ה-Microsoft Zune כי אמרו לי שהוא מאוד איכותי ומחו"ל יכולתי להשיג אותו במאוד זול. בנוסף אמרו לי גם שהCreativ Vision מאוד טוב. מה אתם ממליצים? ללכת על אחד מהם או ללכת על משהו אחר? {העיניין של הכסף הוא פחות קריטי}. תודה מראש על העזרה, שניר.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו... הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה. הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון. מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה שמועות לגבי כל מיני דגמים שונים חדשים של HTC , החלטתי לפתוח נושא אחד ולרכז פה את כולם 1. HTC VISION - מצלמה 8 מ"פ ,מעבד דו-ליבתי בתדר 800mhz ,מסך 4.3" ,ואנדרויד 3.0 Gingerbread . למעשה ,זהו המכשיר הראשון הצפוי להגיע עם אנדרויד 3. 2. HTC Olympian / HTC Scorpion - מעבד 1.5Ghz Qualcomm QSD8672 בטכנולוגיית 45nm, אנדרויד 2.2 , מסך WSXGA (1440 x 900) מצלמת 12 מ"פ . צפוי לתמוך ב1080p פלייבק (מן הסתם, עם מעבד שכזה..) *יש גם שמועות שזהו למעשה נטבוק . 3. HTC HD3 - רובכם כבר כנראה שמעו עליו , הדבר הזה יכיל בתוכו מעבד 1.5GHZ , גיגה אחד של RAM , מסך 4.5 אינצ’ AMOLED 1280×800 , מצלמת 8 מ"פ תומך צילום באיכות HD , ווינדוס מובייל 7 , סוללה 1800mah המכשיר צפוי להגיע בא…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות חברי פורום גאדג'טים. לצערי הרב, הIriver H10 הנאמן שלי החליט להפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולכן לקחתיהו לPDA Store על מנת לבדוק מה הבעיה ולתקנו. היום הם דיברו איתי ומסתבר שהHard Disk דפוק ושאני אאלץ לשלם כ500 שקלים על תיקונו. עכשיו שאלתי היא - האם יש נגנים דומים לH10/בדיוק הH10 עצמו שיעלו בערך באותו מחיר? נראה לי מוגזם לשלם 500 שקלים על תיקון, זה ממש מחיר של mp3 חדש =/ הנה מה שאני "צריך" מהנגן החדש שלי: א. איכות קול טובה, לא אכפת לי מהאוזניות שמגיעות עם הנגן כי לי יש Sennheiser PX 100 אז מצידי שיבוא עם אוזניות שבהן יש ילדים סינים קטנים שצורחים את מה שאני אמור לשמוע. ב. ממשק נוח ואינטואטיבי - כמו בiriver H10 ג. תמיכה גם בניווט תחת תגי ID3 וגם בניווט Browser - כמו…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בלאק פריידיי כבר כאן: אמאזון גרמניה מציעה את השעונים Pebble ו-Pebble Steel במחירי מבצע מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שעונים-חכמים-של-חברת-pebble-במחירים-מדליקים/
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אנשים, תגידו איך אני מעלים את הפס כותרת הזה מהאפליקציה? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20835066.png תודה, שחר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם סמארטפון ה-Redmi 3 הנהדר של היצרנית הסינית זוכה לגירסת Pro משלו, עם יותר זכרון RAM וגם תוספת של סורק טביעות אצבע לפני כחודשיים השיקה שיאומי (Xiaomi) עוד מכשיר בעל יחס עלות-תועלת חסרת תקדים, וגם מחיר קורץ במיוחד –ה-Redmi 3. גם היום קשה מאוד למצוא (או אפילו לדמיין) סמארטפון אטרקטיבי יותר במחיר של 200 דולר או פחות, אך למרות זאת ביצרנית הסינית לא ממתינים למתחרים ומשיקים כבר עכשיו את גירסת ה-Pro המשופרת עבורו – אשר מעניקה שני שדרוגים מהותיים ללא תוספת למחיר. ה-Redmi 3 Pro החדש מציע את אותה מעטפת מתכתית של ה-Redmi 3 הסטנדרטי, יחד עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות מבית קוואלקום, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד אוטומטי מבוס…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות? גירסה 2.3.7 או אם יש אפליקציה קטנה שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי sansa e270 6 gb שקניתי לפני שנה וחצי. האחריות פגה וצצה תקלה במגעים בשקע האוזניות ( שומעים רק באוזניה אחת). לאחר ששלחתי למעבדת sandisk , הם טוענים שאין אפשרות לתקן ומציעים נגן חדש בעל הארכיטקטורה החדשה ( v2- אותו נגן רק המעיים שונות) ב150 שח בלבד. שווה לקפוץ על המציאה? בהתחשב שחדש עולה 600 שקל...או להתעקש שינסו לתקן ( כמו שאמרתי, כולה בעיית מגעים פשוטה, התיקון לא אמור לעלות יותר מ 50 שח)? תודה ליועצים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-