גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג לא מציע הרבה שינויים לעומת קודמו - אך עם שבב עוצמתי הרבה יותר ולכאורה גם יעיל יותר ותמיכה בטעינת סוללה מהירה יותר, יתכן שזה מתכון מספק לסיפור הצלחה חדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המותג הצעיר והפעלתני מתקרב במהירות אל עוד השקה רשמית - עם מפרט ביניים מבטיח שישולב עם Dimensity 1200 וגם עם Snapdragon 870 במקביללכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן פגשנו בעיקר מכשירי ביניים מפוהקים עם תמחורים גבוהים מדי, האם סוף כל סוף יש סיבה מוצדקת להתעניינות בינלאומית במכשיר מבית המותג המפורסם שבבעלות לנובו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משפחת הגיימינג של במובייל מתרחבת עם גרסה שעושה שימוש בשבב הכי עוצמתי של חברת Mediatek - שניתן יהיה להשיג גם כאן בארץ, בגרסה מוגבלת בהשראת באטמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי S3 I9300. עשיתי לו רוט אך לא הצלחתי להכנס למוד super user. ביישום superSU אני מקבל הודעה Installation failed. ברום הוא המקורי שהגיע עם המכשיר (מכשיר של פלאפון) אודה לסיוע יצחק א.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבב הדגל החדש מבית MediaTek נראה לא רע בכלל ב-Vivo X90 Pro - אך לא מצליח למצוא את ההובלה על פני המתחרה הפופולרי יותר מבית קוואלקום כמעט באף בחינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD.. יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס? במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי. תודה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
החברה שהתחילה כמסגרת תמונות דיגיטלית הפכה למעצמה של ארגון ביתי. הדגם החדש שנחשף בלאס וגאס מציע לא רק עיצוב מלוטש יותר, אלא בינה מלאכותית שקוראת את הפתקים מהגן וממציאה מתכונים לפי מה שנשאר במקררלכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ראיתי את הכתבה הבאה של וואלה שם רשום את המחיר המגוחך שבכותרת: http://tech.walla.co.il/item/2800534 עולות השאלות: 1.WTF IS CHINABUY?!?!? D מישהו קנה מהם משהו? 2.מה הסבירות שהמוצר מזוייף או מקולקל? (בכל זאת עלי אקספרס והסינים אוהבים לפנק).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמעת MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כ…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום. היום קיבלתי גלקסי 3 חדש, ועדיין הסים של גולן לא הגיע בדואר, האם אפשר בנתיים להשתמש במכשיר? להורדת אפלקציות וכו'? (חיבור באינטרנט WIFI ) כשאני פותח את המכשיר , הוא מבקש ממני איזה מספר , נראה לי מספר PIN. מה אני יכול לעשות בנדון עד שיגיע הסים בדואר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו כשיש יבואן רישמי בישראל, ניתן לארגן קבוצת רכישה, אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר משתמשים. כל מי שמעוניין יכול להיכנס לקבוצה בפייסבוק ולהצטרף אלינו http://www.facebook.com/groups/227498374012782/
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נוקיה לוקחת אותנו צעד נוסף קדימה אל העתיד עם מכשיר הדגל שלה NOKIA N8 אומנם התכונות דומות משו לSATIO או לPIXON12 אך נוקיה מבטיחה לנו מכשיר שעולה על שניהם,כול זאת ועוד בכתבה הבאה : http://www.gadgety.co.il/11759/%D7%94%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%96-nokia-n8-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E/ http://www.phonearena.com/htmls/First-samples-from-Nokia-N8s-12MP-shooter-article-a_11042.html תודה לגאדג'טי.
-
- 48 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מיקרוספט לא מצליחים עם ווינדוס פון (נתח שוק 3%,ויש הרבה פחות אפליקציות בהשוואה לאנדרואיד.)
-
- 28 תגובות
- 9.8k צפיות
-