עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by benor,

יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by b007,

האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by tfo,

טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. היי אנשים בוקר טוב לכם! חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש. ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות? הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905 מה אתם אומרים? תודה (:

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by yaloner,

אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  8. ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  9. היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  10. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

12. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

13. Started by Galit17,

חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by ConRoe X Fire,

יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?

15. טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/

16. Started by hen1235,

אני מחפש נגן שישמש אותי בנסיעות הארוכות לבסיס. לכן אני צריך נגן עם סוללה שמסוגלת להחזיק משהו כמו 8 שעות של נגינה רצופה/צפייה בסרטים. חשוב שתהיה אפשרות לצפות בוידאו באיכות טובה. נפח גדול... בסביבות ה-20GB ויותר. עדיפות למכשיר לא גדול וכבד (כמובן שלא קטן מדי, כדי שיהיה נוח לצפות בסרטים), אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח מה שיש. אני אשמח גם להסבר על מהו ההבדל בין זיכרון מבוסס דיסק קשיח לבין זיכרון פנימי בנגן... את המכשיר אני מתכנן לקנות בחו"ל (ארה"ב), כרגע תמליצו לי על נגנים שבארץ עולים עד 1500 ש"ח עם הדרישות שציינתי.

17. Started by Wideblade,

היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  18. שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  19. הרשת ממשיכה לגעוש סביב ההשקה המתקרבת של מכשיר הדגל מבית OnePlus, עם אישור רשמי לכך שלא נזדקק לעמוד בתור בכדי לרכוש אותו ודיווחים אודות ארבעה דגמים שונים ומחיריהם עכשיו ניתן לטעון זאת באופן רשמי וחגיגי: ה-OnePlus 3מגיע ב-14 ביוני, בעוד קצת פחות משבועיים, והוא יעשה זאת עם לא פחות מארבעה דגמים שונים וללא שיטת ההזמנות השנואה של הדורות הקודמים, אם להאמין לשמועות העדכניות. 'רוצח מכשירי הדגל' החדש יחל להימכר באופן חופשי בשוק הסיני כבר ב-15 ביוני לכאורה, יום אחד בלבד לאחר שייחשף בתצוגת מציאות מדומה מיוחדת במינה – כאשר בחברה מתכננים להעמיד מעל מיליון מכשירים מוכנים להשקה זו, בתקווה לעמוד באופן מיטבי בביקוש הצפוי. זמינות מקוונת בשווקים אחרים עשויה להגיע מעט יותר מאוחר, כא…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by 1qaz2wsx,

אני רוצה לקנות בקרוב CREATIVE ZVM 30GB שמעתי שהפסיקו לייצר אותו-זה נכון? ואם כן, עדיין יש חנויות שמוכרות אותו? הוא נמכר ב-1000 ש"ח בכמה חנויות מישהו מכיר את החנות הזו http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=651 ויודע אם היא אמינה ואפשר לסמוך עליהם? כי אני גר בב"ש וצריך חנות אמינה למשלוח...

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by cold fire,

לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by aviseror,

טוב אז ככה אני חייב נגן !!!! יש לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואני פשוט חייב נגן איזה הייתים מציעים לי לקנות מבחינת איכות וחוזק המוזיקה . משחקים וכו חשוב מאוד שהנגן יהיה אם סוללה נטענת ( טרוץ לאבא למה זה יקר חח , כי זה חוסך הרבה סוללות .. ) אהה והכי חשוב שיהיה לו אוזניות איכותיות שלא יפלו לי באמצע ריצה .. כי כשאני רץ אם האוזניות של הסוני אריקסון שלי k800 הם נופלות לי כל הזמן מהאוזן כי צד אחד כבד יותר מהשני בגלל המיקרופון ו עוד שאלה האם כדי לקנות נגן ? כי יש לי כבר נגן בתוך ה k800 אבל האוזניות ...... אהה וחשוב מאוד אני גר באזור הקריות ואין אפשרות לקנות מהאינטרנט אז אל תביאו לי נגן שנמצארק בתל אביב Meizu M6 4GB מה אתם אומרים על הנגן הזה ? http://www.bug.co.il/prodt…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  23. יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by tood24,

כותרת

דיונים חדשים בפורומים