עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Rockstatement10,

זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  2. Started by nargsi,

אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.

3. כרגע הדרך היחידה שראיתי זה לעשות גיבוי ואז זה יותר קובץ יעודי של נוקיה. האם יש דרך לשמור את ההודעות בפורמט קריא?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Joli,

לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  5. שלום , אני לקראת נסיעה לחו"ל ואני רוצה לקנות סלולר חדש- אני מנצל את ההזדמנות להשתדרג לקראת הנסיעה שהיא לתקופה לא מוגבלת היות שאבי גר שם כך שאני צריך כמובן שיתאים בתדרים לחו"ל (במקרה שלי קנדה ) אני מאוד מתלבט האם לקנות בארץ או לקנות בחו"ל התקציב הוא 400$ (דולר אמריקאי)או 1600ש"ח בן המכשירים ששמתי עליהם עין הם : 1 )http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2106&idPhone1=2685 2)http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2496&idPhone1=2688 2.1) לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2253&idPhone1=2496 3)HTC Touch Pro2http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php במידה ואני יכולים להמליץ על מכשיר חדש מולטימדיה - הנוכ…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by huber,

הי חברים. גיליתי שניתן לרכוש לאייפון X ביטוח לשנתיים שנקרא AppleCare+. הביטוח מכסה גם דברים כגון שבירת מסך (עד פעמיים ובהשתתפות עצמית של 29$). מה דעתכם? שווה את ההשקעה? https://www.apple.com/support/products/iphone.html

7. Started by hichcock,

כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה

9. שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by HaVoC_850,

שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by גיקוב,

שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by integral,

מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  13. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  14. היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by jetman,

מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, יש לי i9100 בן שנתיים וחצי. הסוללה משתגעת ולא מחזיקה. ניסיתי כמה סוללות מקוריות וזה כנראה לא הבעיה. מתחמם מאוד באיזור המצלמה (זה כנראה נורמלי לדגם) אבל מתרוקן תוך שעות בודדות. כולל לעיתים אתחולים לא מוזמנים. כרגע ב-CM-10.2 אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות של CM, עד לפני שבועיים הייתי עם 10.1 stable. בכל אופן רעיונות יתקבלו בברכה, נא להסתכל בתמונה לפני שמגיבים. הרעיון להחליף סוללה (שוב) בביצוע. סוללה צריכה להגיע בקרוב אבל היות ויש לי 4 סוללות למכשיר כולל שתיים שלא עבדו הרבה הסיכוי שזאת הסוללה נמוך מאוד.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  17. ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  18. היי לכולם. חברה שלי רוצה להחליף את המכשיר שלה, שהפך לאיטי ובאגי לדבריה ( Meizu m2 note בן כשנתיים וחצי). אני אנסה לעשות לו איפוס לראות אם זה עוזר אך בלי קשר, אנחנו מסתכלים על מכשיר חדש. היא משתמשת מאוד לייט, רוב השימושים שלה הם גלישה באינטרנט, פייסבוק, צפייה בסרטונים ביוטוב, שמיעת מוזיקה, מעט צילום, ולחפור לי בווטסאפ בגלל השימוש הבסיסי שלה היא מעדיפה לא לקנות טלפון יקר במיוחד, ולכן חשבנו שתקציב של כ800 שקלים נוכל לקנות לה מכשיר שבכל זאת ירגיש כמו שדרוג לעומת המכשיר שלה. התקציב הוא יחסית גמיש, אפשר לחרוג קצת מעליו אם יש הצדקה, או לא לנצל את כולו. הבנתי שהטלפון המומלץ בסכום זה הוא ה redmi note 4 כר…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  19. השאלה בכותרת ואני מתכוון שהוא יהבהב כל כמה שנית או לפי לחיצה על מקש כל שהוא אני מקווה שזה הפורום המתאים! תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  22. דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  23. Started by bay,

עד אכשיו היו לי כמה סטים של אוזניות ביניהן CX300II וSOUNDMAGIC PL-21 אתמול ניסיתי את הVIVANCO AIRCOUSTIC STYLEBUDS שנמכרות ברחבי הרשת ב100 ש"ח והן פשוט מעולות לדעתי הרבה יותר טובות מהCX300II שהורגלתי אליהן. וברצוני לקנות אותן אך אני פוחד שהן נשמעו לי כ"כ טוב מכיוון שאני פשוט לא רגיל לסאונד שלהן ואז אני יתרגל ויתאכזב. מישהו מכיר אותן? איך הן לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by SilentD.M,

המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים