עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ac1240,

נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  3. Started by WarNet,

היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…

5. רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. Started by eedanga,

היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by hen1235,

אני מחפש נגן שישמש אותי בנסיעות הארוכות לבסיס. לכן אני צריך נגן עם סוללה שמסוגלת להחזיק משהו כמו 8 שעות של נגינה רצופה/צפייה בסרטים. חשוב שתהיה אפשרות לצפות בוידאו באיכות טובה. נפח גדול... בסביבות ה-20GB ויותר. עדיפות למכשיר לא גדול וכבד (כמובן שלא קטן מדי, כדי שיהיה נוח לצפות בסרטים), אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח מה שיש. אני אשמח גם להסבר על מהו ההבדל בין זיכרון מבוסס דיסק קשיח לבין זיכרון פנימי בנגן... את המכשיר אני מתכנן לקנות בחו"ל (ארה"ב), כרגע תמליצו לי על נגנים שבארץ עולים עד 1500 ש"ח עם הדרישות שציינתי.

8. Started by ww23,

שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by eshimshi,

רכשתי Asus A696 בארה"ב. באתר של ASUS יש עדכון קושחה בעברית. האם משהו ניסה את העידכון הזה? האם הוא מאפשר לכתוב בעברית בלי אחת מהתוכנות הישראליות (אירון וכדומה) :s05:

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by benor,

יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by b007,

האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  12. שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. הרשת ממשיכה לגעוש סביב ההשקה המתקרבת של מכשיר הדגל מבית OnePlus, עם אישור רשמי לכך שלא נזדקק לעמוד בתור בכדי לרכוש אותו ודיווחים אודות ארבעה דגמים שונים ומחיריהם עכשיו ניתן לטעון זאת באופן רשמי וחגיגי: ה-OnePlus 3מגיע ב-14 ביוני, בעוד קצת פחות משבועיים, והוא יעשה זאת עם לא פחות מארבעה דגמים שונים וללא שיטת ההזמנות השנואה של הדורות הקודמים, אם להאמין לשמועות העדכניות. 'רוצח מכשירי הדגל' החדש יחל להימכר באופן חופשי בשוק הסיני כבר ב-15 ביוני לכאורה, יום אחד בלבד לאחר שייחשף בתצוגת מציאות מדומה מיוחדת במינה – כאשר בחברה מתכננים להעמיד מעל מיליון מכשירים מוכנים להשקה זו, בתקווה לעמוד באופן מיטבי בביקוש הצפוי. זמינות מקוונת בשווקים אחרים עשויה להגיע מעט יותר מאוחר, כא…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה

16. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם ברכישת טלפון אלחוטי סקייפ משולב בזק (dect+voip). הדרישות מהטלפון: תמיכה בvoip + dect אלחוטי לא מחייב מחשב דולק לצורך עבודה מול סקייפ. יש לי ראוטר בבית ואני מעדיף משהו שלא מחייב מחשב דולק. כל פי'צר נוסף יתקבל בברכה. תקציב: 300-500 ש"ח. * אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by cateye,

היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה

20. הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה

21. Started by habarbash,

בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Shnig0,

שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by nisha,

שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים