גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
[move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חייב נגן !!!! יש לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואני פשוט חייב נגן איזה הייתים מציעים לי לקנות מבחינת איכות וחוזק המוזיקה . משחקים וכו חשוב מאוד שהנגן יהיה אם סוללה נטענת ( טרוץ לאבא למה זה יקר חח , כי זה חוסך הרבה סוללות .. ) אהה והכי חשוב שיהיה לו אוזניות איכותיות שלא יפלו לי באמצע ריצה .. כי כשאני רץ אם האוזניות של הסוני אריקסון שלי k800 הם נופלות לי כל הזמן מהאוזן כי צד אחד כבד יותר מהשני בגלל המיקרופון ו עוד שאלה האם כדי לקנות נגן ? כי יש לי כבר נגן בתוך ה k800 אבל האוזניות ...... אהה וחשוב מאוד אני גר באזור הקריות ואין אפשרות לקנות מהאינטרנט אז אל תביאו לי נגן שנמצארק בתל אביב Meizu M6 4GB מה אתם אומרים על הנגן הזה ? http://www.bug.co.il/prodt…
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עכשיו, לקראת הגעת האייפון לישראל רואים המון פיתוחים מקומיים, בעברית למכשיר. למה בעצם בכל התקופה שסימביאן עוד שלטה ביד רמה בשוק לא הייתה כזאת כמות של פיתוחים ותמיכה מקומית למערכת ? ובאופן כללי, גם בעולם רואים הרבה יותר אפליקציות לאייפון מאשר לסימביאן. הרי ידוע שאפל מעבירה את המפתחים גיהנום עד שתוכנות מאושרות להפצה בחנות שלה, אז למה כולם נוהרים אליה? כל כך פשוט לפתח לאייפון? או לחילופין מסובך לפתח לסימביאן? המכשירים מבוססי סימביאן חלשים יותר ? אני בכלליות לא ממש מתלהב מהאייפון ויש לי טלפון סימביאני, אבל כל התוכנות שיוצאות לאייפון גורמות לי להרהר למה בעצם אין דברים דומים במערכות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2-4 GB איכותי עם מסך יחסית בסדר לא קטן...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
סרטון של מודל תלת מימד מפורט עשוי להוות את ההצצה הראשונה שלנו למכשיר המוביל הבא מבית סמסונג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94-galaxy-note-5/
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הפלאפון הנדון כאן הוא מירס I830.... אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא בו את השעון מעורר... כול שנייה זה משגע אותי ואסור לי לכבות ת'טלפון..... מישהו יכול לעזור לי? (ד"א לא מצאתי את זה בהגדרות)
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שמועה חדשה, מגובה ברישומי פטנט רלוונטיים, מצהירה כי דגם ה-Nokia 10 יוכל להוות את מהפכת הצילום הנייד הראשונה של החברה בגלגול החדש שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
המסך נדפק...? למי ששם לב המסך בהיר מאוד, הצבע נמרח ולפעמים הוא מהבהב. הבעיה נפוצה בנגן הזה? יש לציין שהוא עדיין מנגן ואני יכול להשתמש בו אבל המסך נראה זוועה. לא הפלתי אותו ולא כלום, הוא שכב על השולחן ואז זה פתאום הופיע. האחריות הסתיימה, יש מה לעשות? קצת מאוכזב.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הרשת ממשיכה לגעוש סביב ההשקה המתקרבת של מכשיר הדגל מבית OnePlus, עם אישור רשמי לכך שלא נזדקק לעמוד בתור בכדי לרכוש אותו ודיווחים אודות ארבעה דגמים שונים ומחיריהם עכשיו ניתן לטעון זאת באופן רשמי וחגיגי: ה-OnePlus 3מגיע ב-14 ביוני, בעוד קצת פחות משבועיים, והוא יעשה זאת עם לא פחות מארבעה דגמים שונים וללא שיטת ההזמנות השנואה של הדורות הקודמים, אם להאמין לשמועות העדכניות. 'רוצח מכשירי הדגל' החדש יחל להימכר באופן חופשי בשוק הסיני כבר ב-15 ביוני לכאורה, יום אחד בלבד לאחר שייחשף בתצוגת מציאות מדומה מיוחדת במינה – כאשר בחברה מתכננים להעמיד מעל מיליון מכשירים מוכנים להשקה זו, בתקווה לעמוד באופן מיטבי בביקוש הצפוי. זמינות מקוונת בשווקים אחרים עשויה להגיע מעט יותר מאוחר, כא…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז אני צריך המלצות חיוביות\שליליות לגבי הפלא' הזה.. **חשוב לי מוזיקה וסוללה עמידה... בבקשה תגיבו..
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב אנדרואיד לטלווזיה. מה חשוב לי: שהוא יתמוך בסטרימינג של סרטים מהמחשב ב1080P בWIFI (הראוטר נמצא כ10 מטר מהטלוויזיה), שאני אוכל לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני ולנגן ממנו תוכן (סרטים במגוון פורמטים ומוסיקה). שאני אוכל לחבר אליו שלט/עכבר/מקלדת. שיריץ אפליקציות ומשחקים שתהיה אפשרות לעדכון גירסא כשהצורך הזה יצוץ ושלא יהיה יקר עדיף לא יותר מ400 שקל כולל שלט "עכבר אוויר" ומפצל USB אם צריך (מקסימום 500 שקל). כרגע אני מתלבט אם להזמין את הMK802III כי שמעתי שהיו בעיות עם ה-WIFI ובעיות של התחממות עם הדגמים הראשונים ואני לא מצליח להבין אם הדגם אמין או לא. שמעתי גם על הminiX neo x5 שנראה מבטיח הוא אומנם קצת יותר יקר אבל יש בו יותר חיבורי USB וזה מבטל את הצורך לקנות מ…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לכולם. חברה שלי רוצה להחליף את המכשיר שלה, שהפך לאיטי ובאגי לדבריה ( Meizu m2 note בן כשנתיים וחצי). אני אנסה לעשות לו איפוס לראות אם זה עוזר אך בלי קשר, אנחנו מסתכלים על מכשיר חדש. היא משתמשת מאוד לייט, רוב השימושים שלה הם גלישה באינטרנט, פייסבוק, צפייה בסרטונים ביוטוב, שמיעת מוזיקה, מעט צילום, ולחפור לי בווטסאפ בגלל השימוש הבסיסי שלה היא מעדיפה לא לקנות טלפון יקר במיוחד, ולכן חשבנו שתקציב של כ800 שקלים נוכל לקנות לה מכשיר שבכל זאת ירגיש כמו שדרוג לעומת המכשיר שלה. התקציב הוא יחסית גמיש, אפשר לחרוג קצת מעליו אם יש הצדקה, או לא לנצל את כולו. הבנתי שהטלפון המומלץ בסכום זה הוא ה redmi note 4 כר…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מחפש קורא ספרים עם מאפיינים הבאים: * יכולת לקרוא פורמט PDF, ובפרט אפשרות להגדיל את הגופן. * שמעתי לא מעט על מסכים שבירים ממש של חברות מסויימות. האם זה נכון? אם כן, נא לדלג על הדגמים האלה. זהו, בעצם..
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-