עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הפרוייקט הבא של לנובו יהיה להפוך את המכשיר הפופולרי ביותר במותג ה-Moto ליוקרתי יותר, מבלי לפגוע במה שהופך אותו למיוחד לכתבה

2. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by ConRoe X Fire,

יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?

4. בגלקסי 4 איך מעבירים תמונה מה gmail לגלריה ?

5. אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה

6. Started by achiya1,

שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  8. היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=1 ואם לא, מהי הדרך המומלצת לקנות אותו בחו"ל ולשלוח לארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  10. היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by ww23,

שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by AaronShwartz,

שלום לכולם, שכחתי את הפלאפון ואני לא מצליח לאתר אותו. (כרגע אני משער שהוא נלקח) הטלפון מועבר לתא קולי - כנראה שהוא הוציא את הסים החשבונות גוגל לא מסונכרנים יותר עם המכשיר (כנראה התנתק). Find My Device - כנראה כבוי גם הוא. האם יש דרך לגלות / למצוא את הפלאפון ? תודה רבה. ובמידה וכן, אילו הוכחות אפשר להביא אל האדם שלקח בטענה שהפלאפון שלי ? (אני לא מבין כל כך בפלאפונים במיוחד סינים) והאם המשטרה יכולה לעזור בנושא ? אני משער שהוא מחק את כל הנתונים ואין זכר לנתונים שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by gilikn2,

שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה

17. Started by hezi508,

הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  19. Started by Spider76,

שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

21. Started by dima_ga,

שלום לכולם, מזה כמה זמן אני מחפש נגן אמפי 3 שהוא לא נגן מדבקה או זבל שיש לו גם רמקול קטן שיהיה אפשר לשמוע בלי אוזניות. חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי כלום חוץ מהאייפוד שהוא יקר מדי בשבילי. נפח הנגן צריך להיות בין 2-4 GB ומחיר עד 250 ש"ח. אודה לכולם על הצעות!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by Shnig0,

שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by ohad5g,

היי שלום לכולם ! יש לי כמה דברים שאני לא מבין 1) מה זה wi-fi direct 2) איך שהבנתי המערכת הזאת פתוחה אז יש יותר סיכוי לקבל וירוסים מאשר באייפון א) איך אפשר להימנע מי זה ? ג) האם יש תוכנה הגנה ? ד) מה הדרך הכי בטוחה לעביר קבצים (שירים סרטים וכו')? ה) איך אפשר לדעת שנדבקים בוירוס ו)האם יש קבצי רוגלות כמו במחשב ? 3) האם אפשר להוסיף מקום וכמה זה עולה ? תודה לכל מי שיענה ויעזור לי אני משש חדש בזה , סליחה על הבורות רק לא מיזמן קניתי סמרטפון . ערב טוב לכולם נ.ב יש לי גלקסי 3

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Fantasil,

הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  25. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.