גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ! יש לי כמה דברים שאני לא מבין 1) מה זה wi-fi direct 2) איך שהבנתי המערכת הזאת פתוחה אז יש יותר סיכוי לקבל וירוסים מאשר באייפון א) איך אפשר להימנע מי זה ? ג) האם יש תוכנה הגנה ? ד) מה הדרך הכי בטוחה לעביר קבצים (שירים סרטים וכו')? ה) איך אפשר לדעת שנדבקים בוירוס ו)האם יש קבצי רוגלות כמו במחשב ? 3) האם אפשר להוסיף מקום וכמה זה עולה ? תודה לכל מי שיענה ויעזור לי אני משש חדש בזה , סליחה על הבורות רק לא מיזמן קניתי סמרטפון . ערב טוב לכולם נ.ב יש לי גלקסי 3
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אשתי צריכה טלפון אמין, איכותי, עם BT, ממשק משתמש ברור בתקציב מצומצם (600-700 ש"ח לכל היותר). נכון לעכשיו יש לה נוקיה 2600C שעובד לסירוגין וסובל מהמון בעיות תוכנה וחומרה, מדובר באחת היציאות הגרועות של החברה הפינית ואחדת הרכישות האומללות ביותר שעשיתי בתחום הטכנולוגי (אפילו גרוע יותר מהמוטורולה E1 שהיה לי לפני שנים, וזה אומר הרבה). שמתי עיני על הנוקיה 6300. איכות הבניה והאמינות נראים גבוהים על פי הביקורות, סט התכונות נראה מכובד ביחס למחיר (סביב 600) והטלפון קטן ואלגנטי, אבל הייתי מעונין לשמוע ביקורות מבעלים של טלפון זה, במיוחד בסוגיות של איכות הדיבור והספיקר, נוחות המקשים, תקלות חומרה ותוכנה משונות, משך חיי סוללה. כמו כן הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות בתחום מחיר זה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
היןם בשעה 8 עד 9 בערב היה כנס המוזיקה של אפל בו אפל שיחררה את iTunes 9, iPhone OS 3.1.1, איפוד נאנו עם מצלמה, איפוד קלאסיק 160GB, iPod Touch חדשים עם דגם 64GB וחומרה משודרגת כמו לאיפון 3GS. כל המוצרים החדשים זמינים החל מהיום. עריכה: וואוו הGenius Mixes פשוט גאוני!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-