גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שכחתי את הפלאפון ואני לא מצליח לאתר אותו. (כרגע אני משער שהוא נלקח) הטלפון מועבר לתא קולי - כנראה שהוא הוציא את הסים החשבונות גוגל לא מסונכרנים יותר עם המכשיר (כנראה התנתק). Find My Device - כנראה כבוי גם הוא. האם יש דרך לגלות / למצוא את הפלאפון ? תודה רבה. ובמידה וכן, אילו הוכחות אפשר להביא אל האדם שלקח בטענה שהפלאפון שלי ? (אני לא מבין כל כך בפלאפונים במיוחד סינים) והאם המשטרה יכולה לעזור בנושא ? אני משער שהוא מחק את כל הנתונים ואין זכר לנתונים שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הודעה באייפון שלי שבגלל שיש לו פריצה גיילבייק אז המכשיר ינעל עוד 48 שעות , פרצתי מחדש את המכשיר באותה גירסה (4.3.1). השאלה אם זה הסתדר או לא, ואם המכשיר ננעל לי האם אפשר לאפס אותו דרך האי טיונס ( שעשיתי בתוכו גיבו לגירסא הראשונה) . בלי קשר לבעיה הנ״ל האם יהיה כדאי לעדכן ל4.3.3. או שזה ימחוק לי את המידע שבמכשיר . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מכינה צמד מכשירי דגל מסקרנים שיבוססו על השבבים המתקדמים מבית סמסוג ו-Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מייזו-מכינה-סמארטפונים/
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כותרת, נא לכתוב אימייל בהודעה פרטית ההזמנות מוגבלות בימים ספורים בין 3-6 ימים
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אז ככה קניתי לפני חודשיים xbox 360 premium, שיש לו גם יציאת hdmi. השבוע קניתי טלויזית lcd של toshiba דגם 42x3000, הטלויזיה תומכת בfull hd 1080p. קניתי בbigbox כבל hdmi פשוט שבא בשקית ניילון פשוטה, הכבל עלה לי כ170 שקל. באתי הביתה וחיברתי את הקונסולה לטלויזיה והגדרתי בxbox שהוא ישדר ב1080i (שזה לא fullhd), הכל עובד טוב ויפה, לאחר מכן שיניתי את ההגדרה ל1080p (שזה full hd), הטלויזיה מציגה את התמונה לכמה שנייות, ואז התמונה מתחילה להבהב (רואים תמונה לשניה, ואז לא רואים, רואים לשניה וכו'....). חזרתי לbigbox וניגש שם למוכר אז הוא אומר לי שהכבל שקניתי זה לא כבל שתומך ב1080p, עכשיו הוא הראה לי כבל hdmi של monster cable שעולה כ500 שקל למטר, והוא אמ…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שמיועד בעיקר למוסיקה.... עם איכות סאונד מצוינת, תמיכה בפורמטים כמו FLAC, מערכת הפעלה בלי באגים שתומכת בעברית מלאה, מקום של 8 ג'יגה וחריץ הרחבה, סוללה טובה, הרבה אפשרויות של פלייליסט, השמעה אקראית וכדו'.., רדיו + הקלטה ממנו. תקציב: 500-600 ש"ח... מי שיש לו המלצה מאוד יעזור! תודה!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? המחירים שם נראים די גבוהים, אני לא מתכוון לחנות רשת אלא חנות אמיתית שאפשר ללכת בתוכה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, שדרגתי את המכשיר שלי. היה לי נוקיה 6288 והייתי מרוצה ממנו, הוא ענה על הדרישות שלי מטלפון סלולרי - התפעול שלו קל ונוח, הוא לא עשה לי בעיות משום סוג והוא נגן מוסיקה סביר ביותר. לא הייתי צריך יותר מזה עד שבסלקום הציעו לי לשדרג במבצע החדש שלהם ולא לשלם על המכשיר החדש בשנה הראשונה, אז הלכתי על זה... רכשתי מכשיר נוקיה 6600 סלייד. אני לא מפונק מידי כשזה מגיע לטלפונים סלולריים, אבל במכשיר הזה נתקלתי בכמה בעיות שהרגיזו אותי והביאו אותי להחלטה שאני מחזיר אותו (איזה מזל שהזמנתי אותו מהאינטרנט וזכיתי ל-14 ימי ניסיון...). אם תרצו אני אפרט את הבעיות שלו, אבל הן לא קשורות לשאלה ולכן אני לא אכניס אותן לכאן... אז עכשיו אני מחזיר אותו ואני יכול או לבחור מכשיר …
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
האם שימוש כזה אפשרי? האם אני זקוק לאי אלו וכנות? אם כן אז איזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
צמד מכשירי הביניים החדשים והמבטיחים מבית Xiaomi חוזרים לשימוש בשבביה של קוואלקום, לאחר רומן קצרצר עם המתחרה מהמזרח Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-