גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
עם שבב העיבוד העוצמתי מכולם, המסך הזריז ביותר, סוללה עצומה ואינספור אביזרים ותוספים - אסוס הולכת על כל הקופה בשוק המובייל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחרי שהאייפוד (האפילו לא צבעוני) שלי התחיל לעשות לי בעיות לפני איזה שנה, עברתי לנגן פלאש קטן של סמסונג שהוא משמש אותי בעיקר לספורט ונסיעות לבצפר. הגיע הזמן שאני ישתכלל קצת, אז אני מחפש נגן חדש. התקציב שלי הוא באיזור ה-300$ בחו"ל. נפח: לפחות 30 GB. אני עדיין לא בטוח, אולי אני אשלח את האייפוד לתיקון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היןם בשעה 8 עד 9 בערב היה כנס המוזיקה של אפל בו אפל שיחררה את iTunes 9, iPhone OS 3.1.1, איפוד נאנו עם מצלמה, איפוד קלאסיק 160GB, iPod Touch חדשים עם דגם 64GB וחומרה משודרגת כמו לאיפון 3GS. כל המוצרים החדשים זמינים החל מהיום. עריכה: וואוו הGenius Mixes פשוט גאוני!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן אני שובר את האייפון שלי לעיתים קרובות, דופק אותו... בקיצור אני לא הכי שומר עליו יוצא שכל חצי שנה אני שם 300 שקל אצל מעבדה, ואני חושב שאם אוכל ללמוד איך להחליף מסך, לתקן כפתור נעילה ודברים בסיסיים כאלו זה יחסוך לי הרבה כסף. אני מעדיף קורס מקצועי ולא מדריכים מיוטיוב כך שיהיה לי גם תעודה בנושא. תודה.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באתרים שאנשים קנו סוללה חדשה יותר גדולה וחיברו אותה למכשיר ה X5 שלהם. (הX5 הסוללה שלו מתחילה ממש להיחלש אחרי 5 וחצי חודשים) יש למישהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה במדריך קצר ומדויוק? תודה לעוזרים. ניב
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך שאלתי אותכם על איזה טלפון אתם ממליצים לי, בסופו של דבר בחרתי את הN73 הלכתי לסלקום וגיליתי שהם הפסיקו למכור אותו. אז עכשיו אני לא יודע איזה טלפון לקחת, האפשרויות הם: w910i c6120 E65 K770 W660 הצרחים של הם (לפי הסדר): 1)מוזיקה ומשחקים (מעדיף את שניהם באותה מידה). 2)מצלמה. 3)מצלמת וידיו. 4) רצוי מסך גדול. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עושה השווה לגבי מכשירים סלולריים וראיתי שיש פלאש מסוג led ופלאש מסוג xenon מה ההבדלים ביניהם? עד כמה זה משמעותי? איך איכות הצילום מושפעת מסוג הפלאש?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מכינה צמד מכשירי דגל מסקרנים שיבוססו על השבבים המתקדמים מבית סמסוג ו-Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מייזו-מכינה-סמארטפונים/
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הודעה באייפון שלי שבגלל שיש לו פריצה גיילבייק אז המכשיר ינעל עוד 48 שעות , פרצתי מחדש את המכשיר באותה גירסה (4.3.1). השאלה אם זה הסתדר או לא, ואם המכשיר ננעל לי האם אפשר לאפס אותו דרך האי טיונס ( שעשיתי בתוכו גיבו לגירסא הראשונה) . בלי קשר לבעיה הנ״ל האם יהיה כדאי לעדכן ל4.3.3. או שזה ימחוק לי את המידע שבמכשיר . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-