גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר ניווט שיהיה מדויק ומעודכן , גם הנוחות חשובה אשמח לשמוע המלצות....
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אבא שלי עומד לקנות לי נוקיה n85 בחו"ל. אבא שלי ממש לא מבין בפלאפונים אז ככה שאני חייב עזרה! למישו יש עצה כיצד אני יוכל להימנע שיביאו לאבא שלי זיוף של הפלאפון? האם יש סימנים ברורים שאוכל להימנע מלקבל זיוף?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי פלאפון נוקיה מדגם 3100 ואני רוצה לפתוח אותו שיהיה sim free (אני יודע שהמכשיר ישן וכל זה...) יש איפשהו מדריך לאיך עושים את זה? או שמישהו מפה יכול לעזור לי למצוא את הקודים שאני צריך? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בענין 2 פלאפונים. הראשון nokia n85 השני nokia n78 מי יותר טוב (לא חשובה לי המצלמה) מבחינת מולטימדיה, איך הרמקולים, האם מישו התנסה עם המכשירים, מי לדעתכם יותר טוב. תודה לכל העוזרים!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול. המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות? בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
-
שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות אייפוד טאץ' כנראה את הגירסא של ה32GB. השימוש העיקרי שלו יהיה לראות סרטונים (נגיד סאות'פארק פאמילי גאי וכאלה) השאלה שלי אם זה אפשרי בכלל לראות את הסדרות האלו כמו שצריך עם האייפוד? אין לי ניסיון עם המכשיר מלפני כן ולא ראיתי איך וידאו מוצג עליו. או שאולי יש מכשיר אחר שאני יכול לקנות שיכול לשרת אותי גם לוידאו חוץ מהאייפוד טאצ' באותה רמה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
רוצה לדעת חוות דעת על הנגן אני צריך לקנות מתאים חבר נתן לי אותו כי נדפק לו החיבור ויש לו איפוד טאץ'
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם יש דפדפן חלופי?...מיני אופרה...או פיירפוקס?.. ועוד משהו... זה הגיוני שלוקח לי איזה 10 דקות להתחבר ללוין של GPS...זה נראה לי מלא זמן... אולי צריך איזה שינוי בהגדרות??..
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחרי שה k610 שלי הלך לעולמו, אני זקוק לחבר חדש. הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שיהיה קטן ודק, בנוסף עם זמני סוללה נורמליים, וכמה שיותר חדש טכנולוגית. סימביאן ממש לא נחוץ ואני אפילו מעדיף שלא... חשבתי על ה Sony Ericsson W890 שהוא ממש קטן וקל. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php בנוסף הוא לא נראה מפגר טכנולוגית משאר הח'ברה החדשים. מה אתם אומרים על הפלאפון? יש המלצות לעוד פלאפונים מתאימים?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מחפש פלאפון עם רמת קרינה הכי נמוכה שניתן להשיג. נתקלתי ברשימה הזו: http://reviews.cnet.com/4520-6602_7-5020356-1.html?tag=nav אשמח אם תדרגו לי אותה גם לפי שאר קריטריוני הפלאפונים.. פשוט מה הייתם ממליצים לקנות משם ללא התחשבות בקרינה (רק אם המכשיר קיים בארץ). אין תקציב, פשוט לדרג את הרשימה יהיה נחמד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מהסיפור של הנוקיה 5800 ירדתי כי הבנתי שהוא לא מציאה יש לו דור שלישי אומנם והכל אבל הכל עולה כסף כל הורדה הכי קטנה עולה כסף אני פוזל יותר לכיוון של האייפוד,אבל גם בו אני מעוניין לדעת משהו שמאוד חשוב לי:איך המשחקים שלו? כיאילו אם אני מחפש מכשיר שייתן לי גם משחקים טובים הטאץ' זה בשבילי או שPSP זה יותר בשבילי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היום הודיעה חברת סקייפ שתשתף פעולה עם האייפון. בנוקיה n97 גם יהיה סקייפ. השאלה שלי: האם יהיה סקייפ גם בנוקיה n86?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-